Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 12:00
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Μαρ 2021, 11:29
Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 11:24
Εγώ δεν κάνω κακές παρέες.
Εξακολουθείς να αποφεύγεις να απαντήσεις.
Όταν σου έκανε ο Λίνο Βεντούρα την ίδια ερώτηση και μπορούσες να το ρίξεις στον αστυνομικό,
απάντησες σε ένα λεπτό. Τώρα όμως που στριμώχθηκες, κακαρίζεις εδώ και ώρες.
Πες μου ποια ακριβως ειναι η ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει. Να σου απαντησω να τελειωνουμε μια και καλη.
ΚΑι παμε παλι, σχετικα με τις ΜΚΟ
1ον) δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να απολογηθω αν οντως ισχυει κατι τετοιο και
2ον) Εχεις εσυ καποια πληροφορια να μας βοηθησεις σχετικα με το τι εχει γινει γιατι εγω δε γνωριζω κατι. Εσυ ξερεις κατι?
1.Να διορθώσεις την απάντησή σου στον Λίνο Βεντούρα. Είναι οφθαλμοφανές πως μιλούσε για τον θηλυκό ουρακοτάγκο και όχι για τον αστυνομικό.
2. Μάθαμε τον παιχνίδι των ΜΚΟ, πείτε μας επιτέλους ποιοι ήταν αυτοί που προμήθευαν παιδιά στον Λιγνάδη.
Α και μία ερώτηση bonus: μήπως θα ήταν καλύτερα να έμεναν τα "ασυνόδευτα" σπίτι τους; Τελείωσαν οι πόλεμοι.
1) Μπραβο, τσακαλι εισαι. Η δικη σου ερωτηση ομως ποια ηταν γιατι μου λες οτι αποφευγω να απαντησω. Anyway, αστο δε θα βγαλουμε ακρη γιατι ειναι φανερο οτι αποφευγω την ερωτηση που ποτε δε μου εκανες.
2) Γιατι πρεπει να απαντησω εγω για τον Λιγδανη? Υπαρχει δικαιοσυνη και θα κανει αυτο που πρεπει αν οντως υπαρχει ΜΚΟ. Μαλλον εσυ ξερεις πολλα αλλα δε θελεις να μιλησεις γιατι εγω διαβασα κατι μονο τις πρωτες μερες και μετα τιποτα...
Ο,τι να'ναι.... Παρε παλι ενα ignore γιατι με εχεις κολλησει στον τοιχο και δε ξερω τι να γραψω...