!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εδώ Πρυτανεία - εδώ Πρυτανεία. Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ. Φοβος για βίαιη επέμβαση μέσα στη νύχτα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Εδώ Πρυτανεία - εδώ Πρυτανεία. Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ. Φοβος για βίαιη επέμβαση μέσα στη νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Μαρ 2021, 01:30
Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 01:27
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Μαρ 2021, 01:25 Καλως την Ουρανιτσα μας.
Και πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις, όπως όταν σε ρώτησα για τις ΜΚΟ που προμήθευαν με αγοράκια τον Λιγνάδη. :c020:
Αρχισες παλι τις ηλιθιοτητες? Τι με ρωτησες? Επισης για τις ΜΚΟ, για πες μας εσυ που ξερεις.
Εγώ δεν κάνω κακές παρέες.
Εξακολουθείς να αποφεύγεις να απαντήσεις.

Όταν σου έκανε ο Λίνο Βεντούρα την ίδια ερώτηση και μπορούσες να το ρίξεις στον αστυνομικό, απάντησες σε ένα λεπτό. Τώρα όμως που στριμώχθηκες, κακαρίζεις εδώ και ώρες.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Εδώ Πρυτανεία - εδώ Πρυτανεία. Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ. Φοβος για βίαιη επέμβαση μέσα στη νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 11:24
Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 01:27
Και πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις, όπως όταν σε ρώτησα για τις ΜΚΟ που προμήθευαν με αγοράκια τον Λιγνάδη. :c020:
Αρχισες παλι τις ηλιθιοτητες? Τι με ρωτησες? Επισης για τις ΜΚΟ, για πες μας εσυ που ξερεις.

Όταν σου έκανε ο Λίνο Βεντούρα την ίδια ερώτηση και μπορούσες να το ρίξεις στον αστυνομικό, απάντησες σε ένα λεπτό. Τώρα όμως που στριμώχθηκες, κακαρίζεις εδώ και ώρες.
Επειδη δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμε με τα ψυχολογικα σου, πες μου ποια ακριβως ειναι η ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει. Να σου απαντησω να τελειωνουμε μια και καλη.

ΚΑι παμε παλι, σχετικα με τις ΜΚΟ

1ον) δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να απολογηθω αν οντως ισχυει κατι τετοιο και
2ον) Εχεις εσυ καποια πληροφορια να μας βοηθησεις σχετικα με το τι εχει γινει γιατι εγω δε γνωριζω κατι. Εσυ ξερεις κατι?
Άβαταρ μέλους
Juno

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Μαρ 2021, 11:29

Πες μου ποια ακριβως ειναι η ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει. Να σου απαντησω να τελειωνουμε μια και καλη.

1ον) δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να απολογηθω αν οντως ισχυει κατι τετοιο και
2ον) Εχεις εσυ καποια πληροφορια να μας βοηθησεις σχετικα με το τι εχει γινει γιατι εγω δε γνωριζω κατι. Εσυ ξερεις κατι?
1.Να διορθώσεις την απάντησή σου στον Λίνο Βεντούρα. Είναι οφθαλμοφανές πως μιλούσε για τον θηλυκό ουρακοτάγκο και όχι για τον αστυνομικό.

2. Μάθαμε τον παιχνίδι των ΜΚΟ, πείτε μας επιτέλους ποιοι ήταν αυτοί που προμήθευαν παιδιά στον Λιγνάδη.

Α και μία ερώτηση bonus: μήπως θα ήταν καλύτερα να έμεναν τα "ασυνόδευτα" σπίτι τους; Τελείωσαν οι πόλεμοι.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Είπαν κάτι στο twitter και πιστεύω πως ισχύει. Πώς ο Σειρηνάκης γράφει σενάρια τώρα. :smt005: :smt005: :smt005:

https://twitter.com/queenmikaela_/statu ... 7461149699

https://twitter.com/left2kolou/status/1 ... 6556853255

https://twitter.com/tbickle1976/status/ ... 6222669828
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 12:00
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Μαρ 2021, 11:29

Πες μου ποια ακριβως ειναι η ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει. Να σου απαντησω να τελειωνουμε μια και καλη.

1.Να διορθώσεις την απάντησή σου στον Λίνο Βεντούρα. Είναι οφθαλμοφανές πως μιλούσε για τον θηλυκό ουρακοτάγκο και όχι για τον αστυνομικό.

2. Μάθαμε τον παιχνίδι των ΜΚΟ, πείτε μας επιτέλους ποιοι ήταν αυτοί που προμήθευαν παιδιά στον Λιγνάδη.

Α και μία ερώτηση bonus: μήπως θα ήταν καλύτερα να έμεναν τα "ασυνόδευτα" σπίτι τους; Τελείωσαν οι πόλεμοι.
1) Μπραβο, τσακαλι εισαι. Η δικη σου ερωτηση ομως ποια ηταν γιατι μου λες οτι αποφευγω να απαντησω. Anyway, αστο δε θα βγαλουμε ακρη γιατι ειναι φανερο οτι αποφευγω την ερωτηση που ποτε δε μου εκανες.

2) Γιατι πρεπει να απαντησω εγω για τον Λιγδανη? Υπαρχει δικαιοσυνη και θα κανει αυτο που πρεπει αν οντως υπαρχει ΜΚΟ. Μαλλον εσυ ξερεις πολλα αλλα δε θελεις να μιλησεις γιατι εγω διαβασα κατι μονο τις πρωτες μερες και μετα τιποτα...

Ο,τι να'ναι.... Παρε παλι ενα ignore γιατι με εχεις κολλησει στον τοιχο και δε ξερω τι να γραψω...
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2021, 15:48 Εικόνα
Επ! Κάποιος κλέβει το πχωρουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 15 Μαρ 2021, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

κρυφό σχολειό και αντιμάθημα :smt038

https://twitter.com/MUGABE_ROBERT_/stat ... 93826?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Κορωνοπάρτι με 1.000 άτομα στο ΑΠΘ

https://twitter.com/artemis_klin/status ... 78977?s=20

Η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά το πάρτυ μέσω των δυνάμεων ασφαλείας. Τα πληρώματα των περιπολικών και των δικύκλων που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβαν εντολή να μην διέρχονται μπροστά από την πλατεία Χημείου για να μην προκληθεί επεισόδιο.

memberlist.php?mode=viewprofile&u=195 ;; :smt047

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”