!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χρόνια πολλά Ισραήλ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Χρόνια πολλά Ισραήλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:50
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:41η χαμάς επιτίθεται με ρουκέτες σε αμάχους
και μετά όλοι καταδικάζουν την ανταπόδοση των Ισραηλινών
το Ισραήλ έχει κάνει πλείστες προσπάθειας συμβιβασμού με τη Παλαιστίνη
Είναι καθαρός αντισημιτισμός. Τίποτε άλλο, τα υπόλοιπα είναι πρόφαση.
Εσωτερικός μονόλογος βλήματος:
Εγώ θεωρώ ότι οι Εβραίοι είναι κατοχικές δυνάμεις στην Παλαιστίνη, αλλά ο Cavaliere κι οι συν αυτώ λένε ότι αν το θεωρώ αυτό είμαι αντισημίτης σαν τον Χίτλερ που έψηνε κόσμο στους φούρνους. Δεν θέλω να λέει ο κόσμος ότι υποστηρίζω να ψήνονται άνθρωποι στον φούρνο, οπότε πρέπει να σταματήσω να το λέω για να μην το λέει αυτό ο κόσμος για την πάρτη μου. Ας ακούγεται μόνο ότι οι Εβραίοι πήγαν και πήρανε τα εδάφη των προγόνων που δικαιούνταν επειδή βρίσκονταν εκεί πριν...
1800 χρόνια :lol:
Εσωτερικός μονόλογος off.

Για να σου δώσω και άλλον έναν λόγο να με λες φασίστα: Όταν όλος ο κόσμος ήταν κατά των Εβραίων, όταν δεν μπορούσαν να σταθούν πουθενά, υπήρχε ένα μέρος που τους δέχονταν, που θεωρούσαν ότι ήταν ασφαλείς. Ξέρεις ποιοι ήταν αυτοί οι καλοί αθρώποι που συμπεριφέρθηκαν στους Εβραίους σαν αθρώπους;
ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ!
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

rednick έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:03
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:54
rednick έγραψε: 15 Μάιος 2020, 00:00

Η μητερα του ηταν πληστρα σε εναν πλουσιο εβραιο και πολλες φορες τον επερνε κοντα , ειχε σχηματισει γνωμη αλλα με ταξικα χαρακτηριστικα.
Δε νομίζω να έπαιξε ρόλο το προσωπικό κριτήριο, οι Εβραίοι ήταν θρησκευτική ομάδα και με δεδομένο αυτό το στοιχείο
έπρεπε να υποστούν τους όποιους περιορισμούς υφίσταντο στην άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων οι υπόλοιπες
ομάδες τέτοιου τύπου όπως οι Χριστιανοί ή οι Μουσουλμάνοι. Επιπλέον, τα Κομμουνιστικά κόμματα θεωρούν κάθε προσπάθεια
φραξιονισμού σα παράβαση των κανόνων εσωτερικής λειτουργίας, σε απλούστερα Ελληνικά δεν ανέχονται τη δημιουργία
ομάδων στο εσωτερικό τους(πλην της ηγετικής προφανώς), οι Εβραίοι ήταν διαχρονικά κλικάκηδες.
Η γνωμη των ιστορικων διιστανται, καποιοι θεωρουν οτι ηταν αντισιμητης λογω προσωπικων βιωματων στην παιδικη του ηλικια , αργοτερα απεκτησε ταξικα κριτηρια ως κομμουνιστης και επρατε αναλογως ,επι της ουσιας εχεις δικιο πολιτικη υποταγη ηθελε.
Παντως το Ισραηλ δημιουργηθηκε με την βοηθεια των σοβιετικων γιατι ηθελαν να πεταξουν το προβλημα στην υπο αγγλικη κυριαρχια Μ.Ανατολη και παραλληλα γλιτωνε απο τις φωνες για αυτονομη δημοκρατια στην ΣΕ.
Του Στάλιν δεν του άρεσε αυτό που έγινε όταν επισκέφτηκε η Γκόλντι Μάγερ την Μόσχα. Που βγήκαν οι σοβιετικοί Εβραίοι στους δρόμους και πανηγύριζαν με σημαίες. Ακόμα και υψηλά πρόσωπα εντός του κόμματος που ήταν εβραίοι είχαν συγκινηθεί με την δημιουργία του κράτους κα πίεζαν . Ε ο Ατσάλινος σκέφτηκε τι στο καλό γίνεται όταν φτιάχνουμε σοσιαλιστική κοινωνία και ξαφνικά αρχίζουν τα διάφορα "εθνικιστικα.
Όσο για την αντιπάθεια που μπορεί να είχε θα αναφέρώ ένα όνομα. Τρόσκι και η κλίκα του . Αυτός που μισούσε περισσότερο ο Στάλιν ήταν εβραίος. Τον μείωνε μπροστά στην επιτροπή τον έλεγε αγράμματο ξύλο απελέκιτο τα πρώτα χρόνια Ε ο Γεωργιανός δεν ξέχασε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
hades

Re: Χρόνια πολλΚατδικάστεά Ισραήλ

Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:27 Καταδικάστε, ρε κουφάλες, τη σφαγή Παλαιστινίων από τον Χουσεΐν της Ιορδανίας.
Τα θέλανε και οι παλαιστίνιοι εκεί .Αλλά δεν είναι σχετικό το γεγονός .
Τους έδωσε ο άλλος καταφύγιο και πήγαν να κάνουν πραξικόπημα. Ιστορικά είναι ενδιαφέρον γεγονός πάντως .Οι Ισραηλικοί ενώ δεν είχαν σχέσεις ακόμα με τους Ιορδανούς και τυπικά ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση έστειλαν βοήθεια που γύρισε πίσω τελικά γιατί οι Ιορδανοί τα κατάφεραν μόνοι τους. Οι Σύριοι έστειλαν ένα Σώμα στρατού να ενισχύσει τους Παλαιστίνιους και τις έφαγε σκληρά από τους Ιορδανούς(που ήταν οι καλύτεροι Άραβες στρατιώτες και είναι ακόμα με διαφορά) .
Τα ίδια και με τον εμφύλιο στον Λίβανο. Η PLO άρχισε τις μαλακίες και εκεί μετά την Ιορδανία.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
hades

Beria έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:51
rednick έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:03
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:54

Δε νομίζω να έπαιξε ρόλο το προσωπικό κριτήριο, οι Εβραίοι ήταν θρησκευτική ομάδα και με δεδομένο αυτό το στοιχείο
έπρεπε να υποστούν τους όποιους περιορισμούς υφίσταντο στην άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων οι υπόλοιπες
ομάδες τέτοιου τύπου όπως οι Χριστιανοί ή οι Μουσουλμάνοι. Επιπλέον, τα Κομμουνιστικά κόμματα θεωρούν κάθε προσπάθεια
φραξιονισμού σα παράβαση των κανόνων εσωτερικής λειτουργίας, σε απλούστερα Ελληνικά δεν ανέχονται τη δημιουργία
ομάδων στο εσωτερικό τους(πλην της ηγετικής προφανώς), οι Εβραίοι ήταν διαχρονικά κλικάκηδες.
Η γνωμη των ιστορικων διιστανται, καποιοι θεωρουν οτι ηταν αντισιμητης λογω προσωπικων βιωματων στην παιδικη του ηλικια , αργοτερα απεκτησε ταξικα κριτηρια ως κομμουνιστης και επρατε αναλογως ,επι της ουσιας εχεις δικιο πολιτικη υποταγη ηθελε.
Παντως το Ισραηλ δημιουργηθηκε με την βοηθεια των σοβιετικων γιατι ηθελαν να πεταξουν το προβλημα στην υπο αγγλικη κυριαρχια Μ.Ανατολη και παραλληλα γλιτωνε απο τις φωνες για αυτονομη δημοκρατια στην ΣΕ.
Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος της Ανεξαρτησίας στην Παλαιστίνη, οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την πώληση όπλων στη Χαγκανά και τις άλλες ένοπλες εβραϊκές οργανώσεις. Προφανώς για να μην δυσαρεστήσουν τους Βρετανούς.

Αντιθέτως οι σοσιαλιστικές χώρες (κυρίως η Τσεχοσλοβακία, αλλά και η ΕΣΣΔ) εξόπλισαν τις Εβραϊκές απελευθερωτικές οργανώσεις.

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΣΕ, Αντρέι Γκρομίκο, στήριξε αταλάντευτα την πρόταση αναγνώρισης του Ισραηλινού κρατους στον ΟΗΕ
Τα πρώτα χρόνια του Ισραήλ η Γαλλία ήταν το στήριγμα υλικοτεχνικά .Ακόμα και προμήθεια του ουρανίου που έκλεψε η Μοσάντ από τους Γάλλους μούφα πρέπει να είναι .Το έδωσαν και μετά έπρεπε κάπως να το καλύψουν λόγω της συνθήκης μη διάδοσης πυρηνικών .
Η Αμερική άρχισε να βοηθάει στην ουσία επί Νίξον δεκαετία του 70
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

περαστικος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 11:40 Φασιστες και εχθροι των δυσμοιρων μουσουλμανων.
:a040:
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Green Dragon έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:32
περαστικος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 11:40 Φασιστες και εχθροι των δυσμοιρων μουσουλμανων.
:a040:
Το ξερουμε οτι εισαι ισλαμοφοβικος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Λογικός και ρεαλιστής είμαι. Δεν μου αρέσουν αυτοί που παίρνουν το φορτηγάκι τους για να πατήσουν τους πεζούς, που βάζουν βόμβες σε εμπορικά κέντρα στο όνομα της πίστης τους, που πυροβολούν μωρά και εγκύους μέσα σε νοσοκομεία για να πάνε στον παράδεισο.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

hades έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:32 Τα πρώτα χρόνια του Ισραήλ η Γαλλία ήταν το στήριγμα υλικοτεχνικά .Ακόμα και προμήθεια του ουρανίου που έκλεψε η Μοσάντ από τους Γάλλους μούφα πρέπει να είναι .Το έδωσαν και μετά έπρεπε κάπως να το καλύψουν λόγω της συνθήκης μη διάδοσης πυρηνικών .
Η Αμερική άρχισε να βοηθάει στην ουσία επί Νίξον δεκαετία του 70
Αυτο γιατι η Γαλλια ειχε ακριβως το ιδιο καθεστως στην Βορεια Αφρικη. Οι Γαλλοι ειχαν καθεστως απαρτχαιντ σε Αλγερια, Μαροκο, Τυνισια.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Στρακαστρουκας

Green Dragon έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:39 Λογικός και ρεαλιστής είμαι. Δεν μου αρέσουν αυτοί που παίρνουν το φορτηγάκι τους για να πατήσουν τους πεζούς, που βάζουν βόμβες σε εμπορικά κέντρα στο όνομα της πίστης τους, που πυροβολούν μωρά και εγκύους μέσα σε νοσοκομεία για να πάνε στον παράδεισο.
Εσυ θες αεροπλανα να τα κανουν ολα αυτα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:40
Green Dragon έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:39 Λογικός και ρεαλιστής είμαι. Δεν μου αρέσουν αυτοί που παίρνουν το φορτηγάκι τους για να πατήσουν τους πεζούς, που βάζουν βόμβες σε εμπορικά κέντρα στο όνομα της πίστης τους, που πυροβολούν μωρά και εγκύους μέσα σε νοσοκομεία για να πάνε στον παράδεισο.
Εγώ θέλω αεροπλάνα να κάνουν σκόνη τους τζιχαντιστές. Αν εννοείς ότι επικροτώ κάθε επίθεση της Δύσης σε μουσουλμάνους, κάνεις λάθος.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Και τους τζιχαντιστες οι δυτικοι τους χρηματοδοτουν...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Η πρώτη τρομοκρατική βόμβα στη Μ. Ανατολή, έπεσε από τους Εβραίους. Και μάλιστα παρήγαγε αποτέλεσμα.
Στρακαστρουκας

Green Dragon έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:42
Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:40
Εγώ θέλω αεροπλάνα να κάνουν σκόνη τους τζιχαντιστές. Αν εννοείς ότι επικροτώ κάθε επίθεση της Δύσης σε μουσουλμάνους, κάνεις λάθος.
Ε ενταξει, και αν κανουν σκονη μερικες χιλιαδες γυναικοπαιδα στην πορεια τι πειραζει? "Μουσλιμια" ειναι
Στρακαστρουκας

Maspoli έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:45 Η πρώτη τρομοκρατική βόμβα στη Μ. Ανατολή, έπεσε από τους Εβραίους. Και μάλιστα παρήγαγε αποτέλεσμα.
:lol: Αυτες ηταν αντιστατιακες βομβες
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

H λύση ταυ εβραικού προβλήματος κατά Τσώρτσιλ ήταν διαφορετική από αυτή που νόμιζε ο Χίτλερ.Ήταν η δημιουργία του Ισραήλ.Ετσι οι Εβραίοι θα έπαυαν να ασχολούνται με επαναστάσεις και θα ασχολούνταν με το Ισραήλ. :D Από αριστεροί θα γίνονταν δεξιοί.

Αρθρο από το 1920 : Σιωνισμός εναντίον μπολσεβικισμού.

https://en.wikisource.org/wiki/Zionism_ ... Bolshevism
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”