δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά όσο μεγαλώνεις;Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:13Ισχύει σοβαρά;don't speak έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:54Στις γυναίκες δουλεύει αντιστρόφως ανάλογαstargazer έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:13 To καλύτερο σεξ γίνεται μέχρι τα 35. Από εκεί και μετά αρχίζει ο κατήφορος και ότι και να πιεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;
Re: Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Νομίζω πως είναι το ίδιο, ίσως με κάποια άνοδο αλλά δεν είναι κάτι σταθερό. Τι έχω;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είσαι μικρούλα ακόμη εσύNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:39 Νομίζω πως είναι το ίδιο, ίσως με κάποια άνοδο αλλά δεν είναι κάτι σταθερό. Τι έχω;![]()
Ίδια ηλικία έχουμε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ από τα 34 και μετά έπαψα να λέω "αυτό το γαμησι σίγουρα ήταν από τα δέκα καλύτερα της ζωής μου" γιατί συνειδητοποιησα ότι το έλεγα πάνω από δέκα φορές το μήνα.
Ζήτημα να είχα τρεις φορές το χρόνο στα εικοσιπέντε μου τόσο καλό σεξ όσο ένα στα γρήγορα καθημερινή απόγευμα τώρα. Ενώ η συχνότητα ήταν περίπου η ίδια.
Ζήτημα να είχα τρεις φορές το χρόνο στα εικοσιπέντε μου τόσο καλό σεξ όσο ένα στα γρήγορα καθημερινή απόγευμα τώρα. Ενώ η συχνότητα ήταν περίπου η ίδια.
δύο αιώνων κι εσύ;
Κάπου εκεί και εγώ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
επιβεβαιωνωdon't speak έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:54Στις γυναίκες δουλεύει αντιστρόφως ανάλογαstargazer έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:13 To καλύτερο σεξ γίνεται μέχρι τα 35. Από εκεί και μετά αρχίζει ο κατήφορος και ότι και να πιεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο.![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
- ροδες united
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Στο είχα πει;ροδες united έγραψε: 06 Αύγ 2019, 00:22επιβεβαιωνωdon't speak έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:54Στις γυναίκες δουλεύει αντιστρόφως ανάλογαstargazer έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:13 To καλύτερο σεξ γίνεται μέχρι τα 35. Από εκεί και μετά αρχίζει ο κατήφορος και ότι και να πιεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο.![]()
![]()
Δεν το θυμάμαι
- ροδες united
επιβεβαιωνω για την ηλικια οχι για το προσωπο της ηλικιαςdon't speak έγραψε: 06 Αύγ 2019, 01:19Στο είχα πει;
Δεν το θυμάμαι![]()
Προετοιμασία για τον Αντώνιο;Feindflug έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:53 Μια μαλακία που πουλάνε σε κάτι 4all και τέτοια ψιλικατζίδικα, που δείχνει έναν τσολιά σε σκίτσο με την φουστανέλα να έχει γίνει αντίσκηνο από την κάβλα και λέει κάτι για φυτικό ενισχυτικό, τι είναι;
Σατανά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith

Αν εννοείς αυτά που μιλάει ο Μάρλεϊ και οι Τζαμαικανοί γενικότερα, δεν είναι καραμπαμπικά. Λέγονται Patois (προφέρεται Πατουά) και αποτελούν κατά κάποιον τρόπο ιδίωμα της Αγγλικής.Drexler έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:55Αθλια Καραμπαμπικα αγγλικα.Απορριπτεται.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 20:41 Eναλλακτικα οταν γραφεις στο φορουμ μπορεις να το κανεις ακουγοντας......
Dem a loot dem a shoot dem a wail on Shanty town ή De sipple out deh για παράδειγμα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
bumpάρω δυνατά
15χρονος σε αστυνομικούς: «Παίρνω κοκαΐνη γιατί με βοηθάει στο σεξ»
Σε ελέγχους που έκαναν πριν από λίγες ημέρες άνδρες του ΑΤ Χαϊδαρίου συνέλαβαν έναν 15χρονο, κάτοικο της πόλης μας, διότι είχε στην κατοχή του μερικά γραμμάρια κοκαΐνης. Προβληματίστηκαν από το είδος της ουσίας, μια και δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο να βρουν μικροποσότητες χασίς σε κάποια παιδιά τέτοιας ηλικίας, αλλά… κοκαΐνη;
«Την παίρνω γιατί με βοηθάει στο σεξ», υποστήριξε ο 15χρονος και έμειναν έκπληκτοι από τον ισχυρισμό του οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.
Ασφαλώς τα πράγματα “ζορίζουν”, όταν πολύ νέα παιδιά συλλαμβάνονται για σχετικά αδικήματα. Τραγικές φιγούρες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι γονείς τους, όταν ενημερώνονται από την αστυνομία. Συνήθως δεν είχαν υποψιαστεί τίποτε, μάς λένε οι αστυνομικοί. Ή δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του εφήβου μπορούν να κρύβουν τέτοια μυστικά, συμπληρώνουμε εμείς.
Εδώ ο ρόλος της Αστυνομίας αλλάζει. Ενώ η αποστολή της απέναντι στο έγκλημα είναι σαφώς κατασταλτική, οι άνδρες του ΑΤ Χαϊδαρίου έχουν να διαχειριστούν κοινωνικά προβλήματα και την απόγνωση των γονιών, που συχνά ζητούν συμβουλές από αξιωματικούς με εμπειρία. Αυτό που χρειάζεται είναι να βελτιώνεται διαρκώς ο συντονισμός μεταξύ κοινωνικών υπηρεσιών, σχολείου και αστυνομίας για να προλαμβάνεται το χειρότερο, όσο είναι αυτό δυνατό. Οι δομές απεξάρτησης που εδρεύουν στην πόλη μας, με πολύ σημαντικό έργο, μπορούν να αναλάβουν και αυτές πιο ενεργό ενημερωτικό ρόλο στα σχολεία.
https://xaidarisimera.gr/15chronos-se-a ... i-sto-sex/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-