Nito
Ναι πέρσι τέτοια εποχή..
Λύθηκε η παρανόηση!
Χαριτωμένο,αλλά αψυχολογητο εντελως, θα έλεγα και υποτιμητικό.aLiCat έγραψε: 04 Απρ 2019, 10:00"κουλούρι Θεσσαλονίκης", ανοιξιάτικα αγριεμένοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Απρ 2019, 09:41 να προσέχετε τώρα που μπήκε η Άνοιξη ...μην αγριέψω(μου πάει κιόλας το άγριο να τα λέμε κι αυτά)
ήρεμη να με έχετε!![]()
![]()
Το cat people το έχω ακούσει, φοβερό κομάτι, έχω δει και την ταινία, αλλά προσωπικά δεν με εμπνέει ως προς τον τρόπο προσέγγισης του παρόντος θέματος.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Απρ 2019, 22:30Χαριτωμένο,αλλά αψυχολογητο εντελως, θα έλεγα και υποτιμητικό.aLiCat έγραψε: 04 Απρ 2019, 10:00"κουλούρι Θεσσαλονίκης", ανοιξιάτικα αγριεμένοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Απρ 2019, 09:41 να προσέχετε τώρα που μπήκε η Άνοιξη ...μην αγριέψω(μου πάει κιόλας το άγριο να τα λέμε κι αυτά)
ήρεμη να με έχετε!![]()
![]()
Κάτι σε cold blood να βρείς.
Άκου το cat people του Bowie να πάρεις έμπνευση και ξαναγυρνα.
aLiCat έγραψε: 04 Απρ 2019, 23:24Το cat people το έχω ακούσει, φοβερό κομάτι, έχω δει και την ταινία, αλλά προσωπικά δεν με εμπνέει ως προς τον τρόπο προσέγγισης του παρόντος θέματος.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Απρ 2019, 22:30Χαριτωμένο,αλλά αψυχολογητο εντελως, θα έλεγα και υποτιμητικό.
Από την άλλη, δεν δέχομαι το βαδύγδουπο "υποτιμητικό" (για ποια/ον; )
Πλάκα κάνουμε, κούλαρε.![]()
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Απρ 2019, 23:28aLiCat έγραψε: 04 Απρ 2019, 23:24Το cat people το έχω ακούσει, φοβερό κομάτι, έχω δει και την ταινία, αλλά προσωπικά δεν με εμπνέει ως προς τον τρόπο προσέγγισης του παρόντος θέματος.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Απρ 2019, 22:30
Χαριτωμένο,αλλά αψυχολογητο εντελως, θα έλεγα και υποτιμητικό.
![]()
ειρηνη υμιν φαντασία να υπάρχει ,και δεν θα στερεψουμε ποτέ από διάθεση!
μάλλον η απαντηση κρύβεται στην ιδια την δική σου απάντηση..
στο κούλαρε..(πως λέμε κουλουράρα)
Φίλη σοβαρα, πιστεύεις πως θα έμπαινα στον κόπο να κλέψω το κορίτσι της δικιάς σου φωτογραφίας;aLiCat έγραψε: 04 Απρ 2019, 23:24Το cat people το έχω ακούσει, φοβερό κομάτι, έχω δει και την ταινία, αλλά προσωπικά δεν με εμπνέει ως προς τον τρόπο προσέγγισης του παρόντος θέματος.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Απρ 2019, 22:30Χαριτωμένο,αλλά αψυχολογητο εντελως, θα έλεγα και υποτιμητικό.
Τι να σου πω...Γούστα είναι αυτά.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 00:16Φίλη σοβαρα, πιστεύεις πως θα έμπαινα στον κόπο να κλέψω το κορίτσι της δικιάς σου φωτογραφίας;Spoiler
aLiCat έγραψε: 04 Απρ 2019, 23:24Το cat people το έχω ακούσει, φοβερό κομάτι, έχω δει και την ταινία, αλλά προσωπικά δεν με εμπνέει ως προς τον τρόπο προσέγγισης του παρόντος θέματος.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Απρ 2019, 22:30
Χαριτωμένο,αλλά αψυχολογητο εντελως, θα έλεγα και υποτιμητικό.
Θα πετουσα ρύζι και θα βουτουσα μπομπονιέρες αδιάφορος.
Προσπάθησε ξανά και θα σου πω που να σταματήσεις![]()
Και εγώ χαριτωμένη την βρίσκω.aLiCat έγραψε: 05 Απρ 2019, 00:23Τι να σου πω...Γούστα είναι αυτά.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 00:16Φίλη σοβαρα, πιστεύεις πως θα έμπαινα στον κόπο να κλέψω το κορίτσι της δικιάς σου φωτογραφίας;Spoiler
aLiCat έγραψε: 04 Απρ 2019, 23:24
Το cat people το έχω ακούσει, φοβερό κομάτι, έχω δει και την ταινία, αλλά προσωπικά δεν με εμπνέει ως προς τον τρόπο προσέγγισης του παρόντος θέματος.
Θα πετουσα ρύζι και θα βουτουσα μπομπονιέρες αδιάφορος.
Προσπάθησε ξανά και θα σου πω που να σταματήσεις![]()
![]()
Μη τη βλέπεις που κάνει γκριμάτσες. Σε άλλη φάση, εσύ θα μπορούσες να της ρίξεις και δεύτερη ματιά.
Προσωπικά τη βρίσκω κάτι παραπάνω από χαριτωμένη.![]()
Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως φαντάστηκε η Alicat το Κουλούρι, εγώ φαντάζομαι την Alicat
Τώρα εγώ αυτό να το εκλάβω ως φιλοφρόνηση προς το άτομό μου, ή....Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:07Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως φαντάστηκε η Alicat το Κουλούρι, εγώ φαντάζομαι την Alicat![]()
Δεν είχα αισθητική ένσταση στην κοπέλα της φωτογραφίας σου βρε,κούκλα είναι. Απλά είπα κάνε καλύτερο ψυχογράφημα.aLiCat έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:09Τώρα εγώ αυτό να το εκλάβω ως φιλοφρόνηση προς το άτομό μου, ή....Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:07Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως φαντάστηκε η Alicat το Κουλούρι, εγώ φαντάζομαι την Alicat![]()
![]()
Υπερκουλ, με μπερδεύεις λίγο...![]()
Το να αποτυπώσω επακριβώς σε εικόνα πώς φαντάζομαι το "κουλούρι" (και όχι μόνο) είναι αρκετά δύσκολο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:15Δεν είχα αισθητική ένσταση στην κοπέλα της φωτογραφίας σου βρε,κούκλα είναι. Απλά είπα κάνε καλύτερο ψυχογράφημα.aLiCat έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:09Τώρα εγώ αυτό να το εκλάβω ως φιλοφρόνηση προς το άτομό μου, ή....Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:07
Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως φαντάστηκε η Alicat το Κουλούρι, εγώ φαντάζομαι την Alicat![]()
![]()
Υπερκουλ, με μπερδεύεις λίγο...![]()
![]()
΄Eτσι φαντάζομαι εσένα.

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:34 Πω,πω είσαι πολύ γλυκια εσύ!
Σε Catwoman με extra μπόνους κέρατα, δεν πάει η φαντασία σου;