Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Απρ 2019, 08:22
Διαβολογυναίκα μεγάλη το Κουλούρι
Φαντάσου να την είχες στο σπίτι σου μέσα
Το έχω φανταστεί, μη νομίζεις
Κανονικά περίμενα να την κλέψω από στον συμπαθή σαδομαζοχιστη γκοθα, μέσα στην εκκλησία παίζοντας το Follow your heart, έτσι για την φάση.
Τώρα λέω πως πρέπει να μείνει και μια 2ετία δεμένη μέσα στον πύργο του, για να στρώσει χαρακτήρα και μετά το συζητάμε. Σοβαρά, δεν γίνεται να κυκλοφορεί έτσι.
Τα αδέσποτα, πρέπει να περιμαζεύονται, συμφωνώ.
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Κανονικά περίμενα να την κλέψω από στον συμπαθή σαδομαζοχιστη γκοθα, μέσα στην εκκλησία παίζοντας το Follow your heart, έτσι για την φάση.
Τώρα λέω πως πρέπει να μείνει και μια 2ετία δεμένη μέσα στον πύργο του, για να στρώσει χαρακτήρα και μετά το συζητάμε. Σοβαρά, δεν γίνεται να κυκλοφορεί έτσι.
Τα αδέσποτα, πρέπει να περιμαζεύονται, συμφωνώ.
Τα αδέσποτα δεν πειράζουν κανένα. Αυτή το έσκασε από την κόλαση. Θέλει εξορκιστή, τέλος!
... Και είχα δει και ένα ακατανόητο όνειρο πριν λίγο καιρό, που τώρα κάπως αρχίζω να το κατανοώ.
Πήγα λέει στα Επείγοντα,χωρίς λόγο. Της πτνας γινόταν στην αναμονή. Πατάω το κουμπί στο μηχάνημα, νούμερο 1500, λέω γάμα τα. Κοιτώ δίπλα μου, βασικά άντρες είχε, ίσως και κανα δυο γυναίκες, σε κατάσταση μεταξύ αυτού του κόσμου και του άλλου.
Βγαίνει ένας ειδικευόμενος, πάει κατευθείαν σε εμένα. Με ρωτάει γιατί είμαι εκεί, μια χαρά δείχνω. Δεν ξέρω, του απαντώ.
Μην μας απασχολείς κύριος, δεν βλέπεις τι γίνεται; Επιδημία! Από τι; Κουλούρι! Τι κουλούρι; Θεσσαλονίκης! Από εκεί είμαι, αλλά έχω να φάω χρόνια, τα ζυμάρια ξέρετε, δεν τα προτιμώ. Αν και κάτι σε ολικής άλεσης με νιφάδες βρώμης, ίσως ... ¨Oχι,όχι, όχι, συμβουλή γιατρού! Καλά ,αφού το λέτε. Θέλετε να εμβολιαστείτε προληπτικά; Μπα!
Πήγα προς στην έξοδο. Εκεί συναντήθηκα με έναν νεαρό με πράσινο μαλλί και κολάρο σκύλου,έδειχνε χάλια. Για δυο δεύτερα κοντοστάθηκα, κοιταχτήκαμε. Σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Έψαξα στην τσέπη μου, βρήκα το χαρτάκι, του έδωσα το νούμερο μου. Αυτό το ετοιμοθάνατο παιδί, σαν να ζωντάνεψε, έσκυψε να μου φιλήσει το χέρι.
... Μετά ξύπνησα.
Και στον ύπνο μου μλκιες κάνω. Εκείνο το εμβόλιο, χμ.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Απρ 2019, 09:41
να προσέχετε τώρα που μπήκε η Άνοιξη ...μην αγριέψω(μου πάει κιόλας το άγριο να τα λέμε κι αυτά)
ήρεμη να με έχετε!
να προσέχετε τώρα που μπήκε η Άνοιξη ...μην αγριέψω(μου πάει κιόλας το άγριο να τα λέμε κι αυτά)
ήρεμη να με έχετε!
ήρεμη να με έχετε!
Cause άμε πήγαινε να βοηθήσεις κανέναν άνθρωπο μια και έχεις τόσο χρόνο, κανένα παιδάκι σε κανένα ίδρυμα, εθελοντής στη Λέσβο, πολλές ΜΚΟ ζητούν κόσμο, η εκκλησία έχει ανάγκη επίσης.
Άμε τρως τα έτοιμα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη παρτάλι
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Cause άμε πήγαινε να βοηθήσεις κανέναν άνθρωπο μια και έχεις τόσο χρόνο, κανένα παιδάκι σε κανένα ίδρυμα, εθελοντής στη Λέσβο, πολλές ΜΚΟ ζητούν κόσμο, η εκκλησία έχει ανάγκη επίσης.
Άμε τρως τα έτοιμα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη παρτάλι
ότι και να λέτε κύριε φανφαρόν , εμείς τα ρεμάλια είμαστε σέξι και ποθητά...