Μην ψεκάζεις στα μάτια και μπερδεύεις τις παραθέσειςsharp έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:30Μην τα παίρνεις τόσο τραγικά λέμε... Δες το αλλιώς, μπορεί να πας μετά Λευκορωσία που ήθελες πάντα. Αλλά ξέρω, φοβάσαι ότι δεν θα σού αρέσει πια, καπιταλιστική..., μπλιαξΕμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:27Στους πόσους πυραύλους είμαστε για να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση τύπε;sharp έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:25
Στεναχωρήθηκες;
Έλα μωρέ, έχει καμμιά 100στή ακόμη. Για μέχρι τα Χριστούγεννα θα την βγάλουν, με λίγη οικονομία, έστω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Το προβλημα δεν ειναι οι ομοφοβικοι ηγετες αλλα εσεις που τους ψηφιζετε.
nyxtovios έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:31Μην ψεκάζεις στα μάτια και μπερδεύεις τις παραθέσειςsharp έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:30Μην τα παίρνεις τόσο τραγικά λέμε... Δες το αλλιώς, μπορεί να πας μετά Λευκορωσία που ήθελες πάντα. Αλλά ξέρω, φοβάσαι ότι δεν θα σού αρέσει πια, καπιταλιστική..., μπλιαξΕμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:27
Στους πόσους πυραύλους είμαστε για να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση τύπε;
Η αλήθεια είναι ότι είστε όλοι ίδιοι, έχετε πλέον ισοπεδωθεί. Είναι μεγάλος ο καϋμός.
-
hjshiaqwws
Random εικόνες στο internet εναντίον έκθεσης του ΟΗΕ... οκ δεν είσαι ρωσοψέκαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:24Τι να πω; Αυτό είναι κατηγορία. Εγώ φέρνω φωτογραφίες πιτσιρικάδων που στέλνονται να γίνουν κιμάς κι εσύ μου φέρνεις κατηγορίες; Κάπου φίλε μου μέσα στον οπαδισμό σου έχασες κάθε μέτρο.hjshiaqwws έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:03Που σαι "ανθρωπιστή"; Γι αυτό θα πεις τπτ;; https://edition.cnn.com/2022/10/15/euro ... index.htmlΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:49 Αυτοί δε μου φαίνονται στρατιώτες ρε παίδες. Μου φαίνονται παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο.
![]()
Επίσης ούτε ένας από εσάς τους φιλοδυτικούς δεν μίλησε ακόμα για ειρήνευση και διαπραγματεύσεις. Γουστάρετε μάλλον θάνατο και καταστροφή. Ο Πούτλερ να πληρώσει κτ.λ.
Κανείς σας δεν αναρρωτήθηκε ειλικρινά ποιές είναι οι πραγματικές απώλειες της Ουκρανίας και σε ποιες ηλικίες, διαλέγετε να αφήνετε τέτοια ζητήματα στην άκρη. Γουστάρετε να τραβήξει ο πόλεμος. Γουστάρετε την καταστροφή που παρακολουθείτε από τις οθόνες σας.
Μόνη ειρήνη είναι η Χάγη για τους εγκληματίες εισβολείς, κατανοητό ρωσοψέκα;;;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- dna replication
καμία αντικειμενικότητα και μετριοπάθεια πια. Γραφω απο το 2014 σε αυτό το νημα απο το παλιό ακόμα με υπεύθυνα στρατευμένη ενημέρωση επισημαινοντας τον κινδυνο της νατοϊκής επέκτασης στην Ουκρανία. Αλλά εδώ που φτάσαμε ΘΕΛΩ να κερδίσει η ΡωσίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:29 Αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα και η μετριοπαθεια σας στην Ρωσικη εισβολη.
με τον Πουτιν? με τον Πουτιν
με τον Καντυροφ? με τον Καντυροφ
με τον Στρελκοφ? με τον Στρελκοφ
όπως εσυ που πολεμάς με τους Αζοφ και με τους Κράκεν και με τους μισθοφόρους του Κιέβου
αλλα χωρίς την περιττή ηθικολογία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 17 Οκτ 2022, 12:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποιος είναι ψέκας αγαπητέ μου φίλε; Εσύ που νομίζεις ότι η 1η πυρηνική δύναμη στον κόσμο θα οδηγηθεί στη Χάγη ή εγώ που φέρνω εικόνες από εκπαίδευση νεοσύλλεκτων από τα δυτικά μέσα;hjshiaqwws έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:34Random εικόνες στο internet εναντίον έκθεσης του ΟΗΕ... οκ δεν είσαι ρωσοψέκαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:24Τι να πω; Αυτό είναι κατηγορία. Εγώ φέρνω φωτογραφίες πιτσιρικάδων που στέλνονται να γίνουν κιμάς κι εσύ μου φέρνεις κατηγορίες; Κάπου φίλε μου μέσα στον οπαδισμό σου έχασες κάθε μέτρο.hjshiaqwws έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:03
Που σαι "ανθρωπιστή"; Γι αυτό θα πεις τπτ;; https://edition.cnn.com/2022/10/15/euro ... index.html
Επίσης ούτε ένας από εσάς τους φιλοδυτικούς δεν μίλησε ακόμα για ειρήνευση και διαπραγματεύσεις. Γουστάρετε μάλλον θάνατο και καταστροφή. Ο Πούτλερ να πληρώσει κτ.λ.
Κανείς σας δεν αναρρωτήθηκε ειλικρινά ποιές είναι οι πραγματικές απώλειες της Ουκρανίας και σε ποιες ηλικίες, διαλέγετε να αφήνετε τέτοια ζητήματα στην άκρη. Γουστάρετε να τραβήξει ο πόλεμος. Γουστάρετε την καταστροφή που παρακολουθείτε από τις οθόνες σας.![]()
Μόνη ειρήνη είναι η Χάγη για τους εγκληματίες εισβολείς, κατανοητό ρωσοψέκα;;;
Είναι ωραίο να ζεις σε μια φουσκα χωρίς ιστορία χωρίς προηγούμενα και να πιστεύεις οτιδήποτε η δυτική προπαγάνδα σε ταίζει. Πρόσεξε όμως πως αυτή ακριβώς η προπαγάνδα δε σου ζητάει οίκτο για τους Ουκρανούς που ο αριθμός νεκρών και οι ηλικίες τους είναι απροσδιόριστές. Σου ζητάει καταστροφή της Ρωσίας. Κι εσύ ομολογείς κανέναν οίκτο ούτε για τους Ρώσους ούτε για τους Ουκρανούς παρά θέλεις αίμα κι αυτός ο πόλεμος να συνεχιστεί με τρομερές επιπτώσεις στην Ευρώπη. Εγώ δεν είμαι ανθρωπιστής. Είμαι μάλλον το αντίθετο. Εσύ όμως φίλε μου, σκέψου, τι είσαι εσύ.
Για αλλα μελη μιλαω. Δε νομιζω οτι σε κατηγορησε κανεις για αντικειμενικοτητα και μετριοπαθεια.dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:10καμία αντικειμενικότητα και μετριοπάθεια πια. Γραφω απο το 2014 σε αυτό το νημα απο το παλιό ακόμα με υπεύθυνα στρατευμένη ενημέρωση επισημαινοντας τον κινδυνο της νατοϊκής επέκτασης στην Ουκρανία. Αλλά εδώ που φτάσαμε ΘΕΛΩ να κερδίσει η ΡωσίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:29 Αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα και η μετριοπαθεια σας στην Ρωσικη εισβολη.
με τον Πουτιν? με τον Πουτιν
με τον Καντυροφ? με τον Καντυροφ
με τον Στρελκοφ? με τον Στρελκοφ
όπως εσυ που πολεμάς με τους Αζοφ και με τους Κράκεν και με τους μισθοφόρους του Κιέβου
αλλα χωρίς την περιττή ηθικολογία
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
καλό και αυτο συζητήσιμο ειναι, στο χαρτιά ναι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να ισχύουν άλλα.
- dna replication
-
talaipwros
Οι ναζι χτυπανε πολιτικούς στοχους αφου χανουνε στο μερωπο.
Καμια έκπληξη
Καμια έκπληξη
- dna replication
υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσουμε άραγε?Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:24καλό και αυτο συζητήσιμο ειναι, στο χαρτιά ναι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να ισχύουν άλλα.
στον πραγματικό κόσμο
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις