!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

sharp έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:30
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:27
sharp έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:25

Στεναχωρήθηκες;

Έλα μωρέ, έχει καμμιά 100στή ακόμη. Για μέχρι τα Χριστούγεννα θα την βγάλουν, με λίγη οικονομία, έστω. :a040:
Στους πόσους πυραύλους είμαστε για να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση τύπε;
Μην τα παίρνεις τόσο τραγικά λέμε... Δες το αλλιώς, μπορεί να πας μετά Λευκορωσία που ήθελες πάντα. Αλλά ξέρω, φοβάσαι ότι δεν θα σού αρέσει πια, καπιταλιστική..., μπλιαξ
Μην ψεκάζεις στα μάτια και μπερδεύεις τις παραθέσεις
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

nyxtovios έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:30 Ομοφοβικοί ηγέτες.
Μεγάλο πρόβλημα για την ανθρωπότητα.
Το προβλημα δεν ειναι οι ομοφοβικοι ηγετες αλλα εσεις που τους ψηφιζετε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:32
nyxtovios έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:30 Ομοφοβικοί ηγέτες.
Μεγάλο πρόβλημα για την ανθρωπότητα.
Το προβλημα δεν ειναι οι ομοφοβικοι ηγετες αλλα εσεις που τους ψηφιζετε.
Εγώ τους ψηφίζω; :smt005:
Είπαμε με μέτρο το ψεκαστικό.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

nyxtovios έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:31
sharp έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:30
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:27

Στους πόσους πυραύλους είμαστε για να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση τύπε;
Μην τα παίρνεις τόσο τραγικά λέμε... Δες το αλλιώς, μπορεί να πας μετά Λευκορωσία που ήθελες πάντα. Αλλά ξέρω, φοβάσαι ότι δεν θα σού αρέσει πια, καπιταλιστική..., μπλιαξ
Μην ψεκάζεις στα μάτια και μπερδεύεις τις παραθέσεις
:smt005:

Η αλήθεια είναι ότι είστε όλοι ίδιοι, έχετε πλέον ισοπεδωθεί. Είναι μεγάλος ο καϋμός.
hjshiaqwws

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hjshiaqwws »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:24
hjshiaqwws έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:03
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:49 Αυτοί δε μου φαίνονται στρατιώτες ρε παίδες. Μου φαίνονται παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο.

Εικόνα
Εικόνα
Που σαι "ανθρωπιστή"; Γι αυτό θα πεις τπτ;; https://edition.cnn.com/2022/10/15/euro ... index.html
Τι να πω; Αυτό είναι κατηγορία. Εγώ φέρνω φωτογραφίες πιτσιρικάδων που στέλνονται να γίνουν κιμάς κι εσύ μου φέρνεις κατηγορίες; Κάπου φίλε μου μέσα στον οπαδισμό σου έχασες κάθε μέτρο.

Επίσης ούτε ένας από εσάς τους φιλοδυτικούς δεν μίλησε ακόμα για ειρήνευση και διαπραγματεύσεις. Γουστάρετε μάλλον θάνατο και καταστροφή. Ο Πούτλερ να πληρώσει κτ.λ.

Κανείς σας δεν αναρρωτήθηκε ειλικρινά ποιές είναι οι πραγματικές απώλειες της Ουκρανίας και σε ποιες ηλικίες, διαλέγετε να αφήνετε τέτοια ζητήματα στην άκρη. Γουστάρετε να τραβήξει ο πόλεμος. Γουστάρετε την καταστροφή που παρακολουθείτε από τις οθόνες σας.
Random εικόνες στο internet εναντίον έκθεσης του ΟΗΕ... οκ δεν είσαι ρωσοψέκας :003:

Μόνη ειρήνη είναι η Χάγη για τους εγκληματίες εισβολείς, κατανοητό ρωσοψέκα;;;
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:29 Αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα και η μετριοπαθεια σας στην Ρωσικη εισβολη.
καμία αντικειμενικότητα και μετριοπάθεια πια. Γραφω απο το 2014 σε αυτό το νημα απο το παλιό ακόμα με υπεύθυνα στρατευμένη ενημέρωση επισημαινοντας τον κινδυνο της νατοϊκής επέκτασης στην Ουκρανία. Αλλά εδώ που φτάσαμε ΘΕΛΩ να κερδίσει η Ρωσία
με τον Πουτιν? με τον Πουτιν
με τον Καντυροφ? με τον Καντυροφ
με τον Στρελκοφ? με τον Στρελκοφ

όπως εσυ που πολεμάς με τους Αζοφ και με τους Κράκεν και με τους μισθοφόρους του Κιέβου
αλλα χωρίς την περιττή ηθικολογία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 17 Οκτ 2022, 12:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

hjshiaqwws έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:34
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:24
hjshiaqwws έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:03

Που σαι "ανθρωπιστή"; Γι αυτό θα πεις τπτ;; https://edition.cnn.com/2022/10/15/euro ... index.html
Τι να πω; Αυτό είναι κατηγορία. Εγώ φέρνω φωτογραφίες πιτσιρικάδων που στέλνονται να γίνουν κιμάς κι εσύ μου φέρνεις κατηγορίες; Κάπου φίλε μου μέσα στον οπαδισμό σου έχασες κάθε μέτρο.

Επίσης ούτε ένας από εσάς τους φιλοδυτικούς δεν μίλησε ακόμα για ειρήνευση και διαπραγματεύσεις. Γουστάρετε μάλλον θάνατο και καταστροφή. Ο Πούτλερ να πληρώσει κτ.λ.

Κανείς σας δεν αναρρωτήθηκε ειλικρινά ποιές είναι οι πραγματικές απώλειες της Ουκρανίας και σε ποιες ηλικίες, διαλέγετε να αφήνετε τέτοια ζητήματα στην άκρη. Γουστάρετε να τραβήξει ο πόλεμος. Γουστάρετε την καταστροφή που παρακολουθείτε από τις οθόνες σας.
Random εικόνες στο internet εναντίον έκθεσης του ΟΗΕ... οκ δεν είσαι ρωσοψέκας :003:

Μόνη ειρήνη είναι η Χάγη για τους εγκληματίες εισβολείς, κατανοητό ρωσοψέκα;;;
Ποιος είναι ψέκας αγαπητέ μου φίλε; Εσύ που νομίζεις ότι η 1η πυρηνική δύναμη στον κόσμο θα οδηγηθεί στη Χάγη ή εγώ που φέρνω εικόνες από εκπαίδευση νεοσύλλεκτων από τα δυτικά μέσα;

Είναι ωραίο να ζεις σε μια φουσκα χωρίς ιστορία χωρίς προηγούμενα και να πιστεύεις οτιδήποτε η δυτική προπαγάνδα σε ταίζει. Πρόσεξε όμως πως αυτή ακριβώς η προπαγάνδα δε σου ζητάει οίκτο για τους Ουκρανούς που ο αριθμός νεκρών και οι ηλικίες τους είναι απροσδιόριστές. Σου ζητάει καταστροφή της Ρωσίας. Κι εσύ ομολογείς κανέναν οίκτο ούτε για τους Ρώσους ούτε για τους Ουκρανούς παρά θέλεις αίμα κι αυτός ο πόλεμος να συνεχιστεί με τρομερές επιπτώσεις στην Ευρώπη. Εγώ δεν είμαι ανθρωπιστής. Είμαι μάλλον το αντίθετο. Εσύ όμως φίλε μου, σκέψου, τι είσαι εσύ.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:10
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:29 Αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα και η μετριοπαθεια σας στην Ρωσικη εισβολη.
καμία αντικειμενικότητα και μετριοπάθεια πια. Γραφω απο το 2014 σε αυτό το νημα απο το παλιό ακόμα με υπεύθυνα στρατευμένη ενημέρωση επισημαινοντας τον κινδυνο της νατοϊκής επέκτασης στην Ουκρανία. Αλλά εδώ που φτάσαμε ΘΕΛΩ να κερδίσει η Ρωσία
με τον Πουτιν? με τον Πουτιν
με τον Καντυροφ? με τον Καντυροφ
με τον Στρελκοφ? με τον Στρελκοφ

όπως εσυ που πολεμάς με τους Αζοφ και με τους Κράκεν και με τους μισθοφόρους του Κιέβου
αλλα χωρίς την περιττή ηθικολογία
Για αλλα μελη μιλαω. Δε νομιζω οτι σε κατηγορησε κανεις για αντικειμενικοτητα και μετριοπαθεια.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:11 Εσύ που νομίζεις ότι η 1η πυρηνική δύναμη στον κόσμο
καλό και αυτο συζητήσιμο ειναι, στο χαρτιά ναι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να ισχύουν άλλα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Οι ναζι χτυπανε πολιτικούς στοχους αφου χανουνε στο μερωπο.
Καμια έκπληξη
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:24
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:11 Εσύ που νομίζεις ότι η 1η πυρηνική δύναμη στον κόσμο
καλό και αυτο συζητήσιμο ειναι, στο χαρτιά ναι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να ισχύουν άλλα.
υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσουμε άραγε?
στον πραγματικό κόσμο
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”