θα δικαστείς από πταισματοδικείοstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:06Ακριβώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:34 μπαίνω σε φωτοτυπάδικο. δίνω στον υπάλληλο τα χαρτιά μου να μου τα βγάλει φωτοτυπίες. μου δίνει πίσω πρωτότυπα και φωτοτυπίες, φεύγω χωρίς να τον πληρώσω
ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Θα δικαστείς από αστικό δικαστήριο για την μη καταβολή του αντίτιμου της υπηρεσίας που σου προσφέρθηκε.
Η εμπορική δραστηριότητα ολοκληρώθηκε χωρίς να εκπληρωθούν οι προβλεπόμενοι όροι της μίας πλευράς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Είσαι άσχετος λέμε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 17:36θα δικαστείς από πταισματοδικείοstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:06Ακριβώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:34 μπαίνω σε φωτοτυπάδικο. δίνω στον υπάλληλο τα χαρτιά μου να μου τα βγάλει φωτοτυπίες. μου δίνει πίσω πρωτότυπα και φωτοτυπίες, φεύγω χωρίς να τον πληρώσω
ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Θα δικαστείς από αστικό δικαστήριο για την μη καταβολή του αντίτιμου της υπηρεσίας που σου προσφέρθηκε.
Η εμπορική δραστηριότητα ολοκληρώθηκε χωρίς να εκπληρωθούν οι προβλεπόμενοι όροι της μίας πλευράς.
Όταν ο μαιτρ της δικονομίας μοιράζει πόνο στους αδαείς, δείξε τουλάχιστον σεβασμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:06Ακριβώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:34 μπαίνω σε φωτοτυπάδικο. δίνω στον υπάλληλο τα χαρτιά μου να μου τα βγάλει φωτοτυπίες. μου δίνει πίσω πρωτότυπα και φωτοτυπίες, φεύγω χωρίς να τον πληρώσω
ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Εκτός και αν είσαι Ρομά οπότε θα πυροβοληθείς στο κεφάλι
- hellegennes
Βλέπω συνεχίζεις να λες ψέματα ενώ έχω παραθέσει την νομοθεσία και σου έχω εξηγήσει τι είναι αστική διαφορά.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23 Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
Θεωρώ ότι κακόβουλα και κακόπιστα κάνεις προπαγάνδα και θα αιτηθώ από τον συντονισμό να απομακρυνθείς από το φόρουμ μπας και ξελαμπικάρεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ζωοκτονία έχουμε στη συγκερκειμένη περίπτωση, ή μάλλον εγκληματοκτονία, ακόμη λιγότερο βαρυά πράξηstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:43Αυτό είναι το στόρι του.Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 15:12 ο ήρωας αστυνομικός καταδίωκε παράνομο που προσπάθησε να σκοτώσει συναδέλφους του.
Πάγιο και σταθερό στόρι σε κάθε περίπτωση ανθρωποκτονίας από αστυνομικό.
Το τελευταίο καταφύγιο για το έγκλημα.
Το οποίο στόρι μεταβάλλεται ανάλογα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
όταν ο λαθρομετανάστης ονομάζεται παράτυπος μετανάστης λογικό και ο κλέφτης ονομάζεται πελάτης που δεν εκλήρωσε τους όρους της εμπορικής συμφωνίας, ας τον πούμε παράτυπο πελάτηhellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 18:11Βλέπω συνεχίζεις να λες ψέματα ενώ έχω παραθέσει την νομοθεσία και σου έχω εξηγήσει τι είναι αστική διαφορά.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23 Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
Θεωρώ ότι κακόβουλα και κακόπιστα κάνεις προπαγάνδα και θα αιτηθώ από τον συντονισμό να απομακρυνθείς από το φόρουμ μπας και ξελαμπικάρεις.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Επανάληψη για όσους μπορεί να παραπληροφορήθηκαν από το παραλήρημα ενός άσχετου που το παίζει νομικός:
Η ΚΛΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
Κλοπή είναι η απομάκρυνση μετά την απόσπαση υλικού αγαθού ή υπηρεσίας χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.
Κλοπή είναι η απομάκρυνση μετά την απόσπαση υλικού αγαθού ή υπηρεσίας χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τον συμπληρώνει ο άλλοςΥδράργυρος έγραψε: 15 Δεκ 2022, 18:00stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:06Ακριβώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:34 μπαίνω σε φωτοτυπάδικο. δίνω στον υπάλληλο τα χαρτιά μου να μου τα βγάλει φωτοτυπίες. μου δίνει πίσω πρωτότυπα και φωτοτυπίες, φεύγω χωρίς να τον πληρώσω
ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Εκτός και αν είσαι Ρομά οπότε θα πυροβοληθείς στο κεφάλι
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
που να του πω ότι το πταισματοδικείο είναι ποινικό δικαστήριοΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 17:40Είσαι άσχετος λέμε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 17:36θα δικαστείς από πταισματοδικείοstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:06
Ακριβώς.
Όταν ο μαιτρ της δικονομίας μοιράζει πόνο στους αδαείς, δείξε τουλάχιστον σεβασμό.
θα γκρεμιστεί όλο του το σύμπαν
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Βαθιά ρατσιστικό άρθρο απ τον Φαήλο....
Ντρέπομαι
για λογαριασμό του και μόνο που παραθέτω κάποια αποσπάσματα απ το παραλήρημα του
Συγγνώμη, αλλά δεν το έπιασα. Χρωστάμε στους Ρομά/Γύφτους και δεν το ξέρω;
December 15, 2022
Του Φαήλου Κρανιδιώτη*
Συγγνώμη, αδέρφια, αλλά δεν το έπιασα. Χρωστάμε στους Ρομά/Γύφτους/Χετταίους, δεν ξέρω πώς θα τους βαφτίσει αργότερα η αριστερίλα, και δεν το ξέρω;
Πήγατε, ρε ανεπρόκοποι, στους καταυλισμούς και δανειστήκατε λεφτά από τους ανθρώπους και δεν το είπατε, και τώρα τους χρωστάμε; Δεν καταλαβαίνω, γενικώς, γιατί οφείλουμε να χαρτζιλικώνουμε υγιείς τεμπέληδες με επιδόματα, επειδή ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλή.
Αυτό είναι ρατσισμός σε βάρος της πλειοψηφίας.
Είναι ανάπηροι, χωρίς χέρια και πόδια, τυφλοί, κωφάλαλοι, πάσχουν από νοητική υστέρηση;
Για ποιον λόγο το κράτος με τους φόρους μας να τα χώνει αέρα μπανά σε κάποιους γιατί είναι σκούροι, εμπριμέ, ριγέ;
Δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να βρούμε ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια για να τους τα ακουμπάμε.
Για ποιον λόγο λοιπόν χρωστάμε σε αυτούς εδώ; Πήγαν στο σχολείο τα παιδιά τους και τα έδιωξαν;
Πήγαν στις δουλειές που κάνουν οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οποιοιδήποτε, και δεν τους έδωσαν μεροκάματο;
Αυτά θα ήταν ρατσισμός, όπως ρατσισμός είναι, επειδή η υποκουλτούρα που κουβαλάς χίλια χρόνια σε βάζει στο περιθώριο και ζεις παρασιτικά με εγκλήματα και ξεσκίζοντας τα δικαιώματα των ίδιων σου των παιδιών.
Ακούστε, λοιπόν: Δεν τους χρωστάμε τίποτα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν υγιή που, ενώ μπορεί, δεν δουλεύει και διαλέγει να ζει παρασιτικά στην πλάτη μας, επειδή είναι της Χ φυλής.
Στα μέζεά μας από πού είσαι και τι νομίζεις ή πιστεύεις. Διάλεξες να ζεις έτσι, να εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά σου.
Να κόψεις τον λαιμό σου, λοιπόν.
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ και διάφοροι περιθωριακοί, ως νεκροφάγοι γύπες, ονειρεύονται… τσιγγάνικη επανάληψη του 2008.
Η απάντηση πρέπει να είναι ατσάλινη εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης, τουτέστιν «στρατιωτικός περίπατος», για τους γνωρίζοντες: ανηφόρα, βίτσα, κάτι άλλο
και στενά παπούτσια.
Όλο το κατάπτυστο άρθρο εδώ https://theflagreport.com/syngnomi-alla ... n-to-xero/
Ντρέπομαι
Συγγνώμη, αλλά δεν το έπιασα. Χρωστάμε στους Ρομά/Γύφτους και δεν το ξέρω;
December 15, 2022
Του Φαήλου Κρανιδιώτη*
Συγγνώμη, αδέρφια, αλλά δεν το έπιασα. Χρωστάμε στους Ρομά/Γύφτους/Χετταίους, δεν ξέρω πώς θα τους βαφτίσει αργότερα η αριστερίλα, και δεν το ξέρω;
Πήγατε, ρε ανεπρόκοποι, στους καταυλισμούς και δανειστήκατε λεφτά από τους ανθρώπους και δεν το είπατε, και τώρα τους χρωστάμε; Δεν καταλαβαίνω, γενικώς, γιατί οφείλουμε να χαρτζιλικώνουμε υγιείς τεμπέληδες με επιδόματα, επειδή ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλή.
Αυτό είναι ρατσισμός σε βάρος της πλειοψηφίας.
Είναι ανάπηροι, χωρίς χέρια και πόδια, τυφλοί, κωφάλαλοι, πάσχουν από νοητική υστέρηση;
Για ποιον λόγο το κράτος με τους φόρους μας να τα χώνει αέρα μπανά σε κάποιους γιατί είναι σκούροι, εμπριμέ, ριγέ;
Δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να βρούμε ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια για να τους τα ακουμπάμε.
Για ποιον λόγο λοιπόν χρωστάμε σε αυτούς εδώ; Πήγαν στο σχολείο τα παιδιά τους και τα έδιωξαν;
Πήγαν στις δουλειές που κάνουν οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οποιοιδήποτε, και δεν τους έδωσαν μεροκάματο;
Αυτά θα ήταν ρατσισμός, όπως ρατσισμός είναι, επειδή η υποκουλτούρα που κουβαλάς χίλια χρόνια σε βάζει στο περιθώριο και ζεις παρασιτικά με εγκλήματα και ξεσκίζοντας τα δικαιώματα των ίδιων σου των παιδιών.
Ακούστε, λοιπόν: Δεν τους χρωστάμε τίποτα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν υγιή που, ενώ μπορεί, δεν δουλεύει και διαλέγει να ζει παρασιτικά στην πλάτη μας, επειδή είναι της Χ φυλής.
Στα μέζεά μας από πού είσαι και τι νομίζεις ή πιστεύεις. Διάλεξες να ζεις έτσι, να εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά σου.
Να κόψεις τον λαιμό σου, λοιπόν.
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ και διάφοροι περιθωριακοί, ως νεκροφάγοι γύπες, ονειρεύονται… τσιγγάνικη επανάληψη του 2008.
Η απάντηση πρέπει να είναι ατσάλινη εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης, τουτέστιν «στρατιωτικός περίπατος», για τους γνωρίζοντες: ανηφόρα, βίτσα, κάτι άλλο
Όλο το κατάπτυστο άρθρο εδώ https://theflagreport.com/syngnomi-alla ... n-to-xero/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
αν υπηρχε θεος, καθε φορα που γραφεις "αστικη διαφορα" θα ερχοταν απο τα επουρανια μια σαπια ντοματα κατευθειαν στο κουτελο σου.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23Αν δεν καταλάβεις το βασικό της υπόθεσης, ότι κατάφεραν και μετέτρεψαν μία αστική διαφορά σε ανθρωποκυνηγητό με νεκρό πυροβολημένο στο κούτελο, δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σύνολο της υπόθεσης.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:55Ξέρεις τι καταφέρνεις με αυτή την πίπα που γράφεις συνεχώς;stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:46 (...) Όπως έγραψα από την αρχή: η καταδίωξη ξεκίνησε από μία αστική διαφορά των 30 ευρώ. (...)
Μετατοπίζεις την συζήτηση από το γεγονός της εκτέλεσης ενός άοπλου 16χρονου που την κοπάνησε για να μην πληρώσει ένα 20άρικο βενζίνη (αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβολόγος στη χρήση νομικών όρων, θα έπρεπε να μιλάς για υπεξαίρεση, παράνομη ιδιοποίηση ξένου πράγματος δηλαδή, δεν ασκήθηκε κάποια αγωγή για να γίνει "αστική διαφορά") σε μια σαχλαμάρα για την οποία δικαίως στην λένε.
Και μόνο το γεγονός ότι επέμειναν σε ακραία μορφή καταδίωξης μέσα στην πόλη για 30 ευρώ αστικής διαφοράς, δείχνει πρόβλημα στον τρόπο αντιμετώπισης του περιστατικού.
Κι αυτό είναι το πρόβλημα εξαρχής. Αυτό είναι που καταλήγει στο να βγάλει κάποιος το περίστροφο και να εκτελέσει έναν άοπλο διωκόμενο. Η διαρκής κλιμάκωση μίας ανούσιας χρηματικής διαφοράς.
Είσαι τελείως λάθος.(αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβολόγος στη χρήση νομικών όρων, θα έπρεπε να μιλάς για υπεξαίρεση, παράνομη ιδιοποίηση ξένου πράγματος δηλαδή, δεν ασκήθηκε κάποια αγωγή για να γίνει "αστική διαφορά")
Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
Αντίστοιχα, αν εσύ πας στο λογιστή σου, σου κάνει τη φορολογική δήλωση και του πεις "δεν έχω να σε πληρώσω", θα έχετε μεταξύ σας μία αστική διαφορά στην προσφορά υπηρεσίας.
Δεν αλλάζει κάτι το φοβερό στην όλη υπόθεση. Αλλά είναι καλό να μη γράφονται άσχετα πράγματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μη, οχι, σε ποιον θα πεταμε τις ντοματες;hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 18:11Βλέπω συνεχίζεις να λες ψέματα ενώ έχω παραθέσει την νομοθεσία και σου έχω εξηγήσει τι είναι αστική διαφορά.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23 Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Υπερβολές.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 18:11Βλέπω συνεχίζεις να λες ψέματα ενώ έχω παραθέσει την νομοθεσία και σου έχω εξηγήσει τι είναι αστική διαφορά.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23 Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
Απλώς ο σταβ προσπαθεί να μας καταδείξει το πνεύμα του αγράμματου νόμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μα δεν είμαστε μόνοι μας εδώ μέσα. Μπορεί κάποιος επισκέπτης να διαβάσει τις νομικές πίπες του και να θεωρεί ότι η κλοπή είναι αστική διαφορά.Ασέβαστος έγραψε: 15 Δεκ 2022, 19:34μη, οχι, σε ποιον θα πεταμε τις ντοματες;hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 18:11Βλέπω συνεχίζεις να λες ψέματα ενώ έχω παραθέσει την νομοθεσία και σου έχω εξηγήσει τι είναι αστική διαφορά.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23 Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
Μην ξεχνάμε ότι το phorum αποτελεί και πηγή βιβλιογραφίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πολύ σωστά ως εδώ!hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 18:18 Επανάληψη για όσους μπορεί να παραπληροφορήθηκαν από το παραλήρημα ενός άσχετου που το παίζει νομικός:
Η κλοπή δεν είναι αστική διαφορά και προϋποθέτει να αποσπάσεις αγαθό χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Και είναι ποινικό αδίκημα.
Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε κλοπή.
Όταν ο έμπορος σου παραχωρεί το αγαθό ως μέρος ρητής ή άρρητης (κατά την πίστην) συμφωνίας δεν υπάρχει κλοπή. Υπάρχει αθέτηση των όρων της εμπορικής συναλλαγής, δηλαδή αστική διαφορά.
Καλό θα είναι αυτός που παραπληροφορεί, να μην το κάνει και να μην παριστάνει το νομικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις