!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Μα δεν είπα τέτοιο πράγμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:40επομένως ο βενζινοπώλης έκλεψε τον εαυτό τουstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:39Επομένως, κατά τη γνώμη σου, ο υπάλληλος είναι συμμέτοχος σε κλοπή καθώς υποβοήθησε στην παράνομη απόσπαση του αντικειμένου;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:36
όχι, επειδή ήταν στα ψηλά ράφια ζήτησα από έναν ψηλό υπάλληλο του καταστήματος να τα βάλει στο καρότσι μου
beat this
Ε ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Είπα ότι αν θεωρήσεις κλοπή την απόσπαση του αντικειμένου, ο υπάλληλος του παραδείγματός σου είναι συνεργάτης.
Ξαναγράφω: το να μην πληρώσεις τη βενζίνη που σου βάζει ο βενζινάς δεν συνιστά κλοπή, αλλά διαφορά αστικού δικαίου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραβαίνεις το νόμο. Σημαίνει ότι δεν είναι κλοπή το αδίκημα που διαπράττεται.
Κάποιοι εδώ μέσα θεωρείτε ότι μπορείτε να αποκαλείτε κλοπή ό,τι σας κατέβει.
Δεν είναι έτσι.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε...αφού τα εξηγεί τέλεια ο στραβοδικηγόροςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
περνάω από τα ταμία σαν να μην συμβαίνει τίποτα και φεύγω
δεν είναι κλοπή
δεν υπήρξε απόσπαση αντικειμένων/αγαθών
η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ δε μπορεί να καλέσει την αστυνομία
είναι μια αστική διένεξη μεταξύ εμού και εκείνων
αν με κυνηγήσει η αστυνομία θα κάνω μήνυση στους αστυνομικούς για παράνομη καταδίωξη που προέκυψε από μια αστική διένεξη μεταξύ ιδιωτών
woke logic
Παίρνεις κάτι απ το ράφι του σουπερ και φεύγεις τρέχοντας - ΚΛΟΠΗ
Ζητάς απ τον υπάλληλο του σουπερ να στο δώσει, γιατί π.χ. δεν το φτάνεις, και φεύγεις τρέχοντας - ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΈΝΕΞΗ
Αντίστοιχα, μπουκάρεις στην αντιπροσωπία και φεύγεις με την πορσε - ΚΛΟΠΗ
Σου τη φέρνει ο υπάλληλος για τεστ ντραιβ, την βάζεις μπρος και μην τον είδατε ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΈΝΕΞΗ
Τόσο απλά...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βασικά όχι τόσο απλά.georgebi έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:47Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε...αφού τα εξηγεί τέλεια ο στραβοδικηγόροςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
δεν είναι κλοπή
αν με κυνηγήσει η αστυνομία θα κάνω μήνυση στους αστυνομικούς για παράνομη καταδίωξη που προέκυψε από μια αστική διένεξη μεταξύ ιδιωτών
woke logic![]()
Παίρνεις κάτι απ το ράφι του σουπερ και φεύγεις τρέχοντας - ΚΛΟΠΗ![]()
Ζητάς απ τον υπάλληλο του σουπερ να στο δώσει, γιατί π.χ. δεν το φτάνεις, και φεύγεις τρέχοντας - ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΈΝΕΞΗ![]()
Σου τη φέρνει ο υπάλληλος για τεστ ντραιβ, την βάζεις μπρος και μην τον είδατε ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΈΝΕΞΗ
Τόσο απλά...![]()
![]()
![]()
Τα αυτοκίνητα αγοράζονται με συμβόλαια. Αν δεν έχεις συμβόλαιο αγοράς του αυτοκινήτου με νόμιμη άδεια από το Μηχανολογικό τμήμα (Διεύθυνση) στο όνομά σου, έχεις αυτομάτως αποσπάσει το αυτοκίνητο από το νόμιμο κάτοχό του.
Μην προσπαθείς να ειρωνευτείς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις στο ελάχιστο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θύμησέ μου, ποια η διαφορά από το παράδειγμα που σου έδωσα; η ελεύθερη πρόσβαση του καταναλωτή στα αγαθά ενώ στο βενζινάδικο τη βενζίνη στο αυτοκίνητό σου τη βάζει ο βενζινοπώλης; κι εγώ σου είπα ότι τα αγαθά δε τα έβαλα εγώ στο καλάθι μου αλλά ο αρμόδιος υπάλληλοςstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:41Μα δεν είπα τέτοιο πράγμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:40επομένως ο βενζινοπώλης έκλεψε τον εαυτό τουstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:39
Επομένως, κατά τη γνώμη σου, ο υπάλληλος είναι συμμέτοχος σε κλοπή καθώς υποβοήθησε στην παράνομη απόσπαση του αντικειμένου;
Ε ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Είπα ότι αν θεωρήσεις κλοπή την απόσπαση του αντικειμένου, ο υπάλληλος του παραδείγματός σου είναι συνεργάτης.
Ξαναγράφω: το να μην πληρώσεις τη βενζίνη που σου βάζει ο βενζινάς δεν συνιστά κλοπή, αλλά διαφορά αστικού δικαίου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραβαίνεις το νόμο. Σημαίνει ότι δεν είναι κλοπή το αδίκημα που διαπράττεται.
Κάποιοι εδώ μέσα θεωρείτε ότι μπορείτε να αποκαλείτε κλοπή ό,τι σας κατέβει.
Δεν είναι έτσι.
οπότε σύμφωνα με τη λογική σου μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει στο βενζινάδικο να βάζει βενζίνη και να φεύγει χωρίς να πληρώσει κι αυτό δεν είναι κλοπή επειδή τη βενζίνη δεν την έβαλε μόνος του αλλά του την έβαλε ο βενζινοπώλης κατόπιν εντολής του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:33Και πώς μπήκαν τα αντικείμενα στο καλάθι σου; Με τον αέρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
δεν είναι κλοπή
Από την άλλη τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση είναι πιο πολύπλοκα καθώς η διαδικασία της πώλησης περιλαμβάνει την ελεύθερη πρόσβαση του πελάτη στα αγαθά.
Θέλεις πραγματικά να μπούμε σε τέτοια κουβέντα;
μπαινω σε χρυσοχοειο. παρακαλω ευγενικα τον κοσμηματοπωλη να μου φορεσει στο χερι το ακριβοτερο ρολοι που εχει, και στο λαιμο την ακριβοτερη καδενα, να δω αν μου πανε.
βγαινω χωρις να πληρωσω, αστικη διαφορα.
α, ναι, πριν βγω, κατεβαζω το παντελονι και ριχνω εναν πουτσο στη λογικη, το ηθελε το γαμησι της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:52Βασικά όχι τόσο απλά.georgebi έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:47Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε...αφού τα εξηγεί τέλεια ο στραβοδικηγόροςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
δεν είναι κλοπή
woke logic![]()
Ζητάς απ τον υπάλληλο του σουπερ να στο δώσει, γιατί π.χ. δεν το φτάνεις, και φεύγεις τρέχοντας - ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΈΝΕΞΗ![]()
Τόσο απλά...![]()
![]()
![]()
Τα αυτοκίνητα αγοράζονται με συμβόλαια. Αν δεν έχεις συμβόλαιο αγοράς του αυτοκινήτου με νόμιμη άδεια από το Μηχανολογικό τμήμα (Διεύθυνση) στο όνομά σου, έχεις αυτομάτως αποσπάσει το αυτοκίνητο από το νόμιμο κάτοχό του.
Μην προσπαθείς να ειρωνευτείς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις στο ελάχιστο.
Έχεις δίκιο...Με συγχωρείς ....εφεξής θα συνεχίσω να σε παρακολουθώ με τον δέοντα σεβασμό

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Υπάρχει και το άλλο.Ασέβαστος έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:01stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:33Και πώς μπήκαν τα αντικείμενα στο καλάθι σου; Με τον αέρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
δεν είναι κλοπή
Από την άλλη τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση είναι πιο πολύπλοκα καθώς η διαδικασία της πώλησης περιλαμβάνει την ελεύθερη πρόσβαση του πελάτη στα αγαθά.
μπαινω σε χρυσοχοειο. παρακαλω ευγενικα τον κοσμηματοπωλη να μου φορεσει στο χερι το ακριβοτερο ρολοι που εχει, και στο λαιμο την ακριβοτερη καδενα, να δω αν μου πανε.
α, ναι, πριν βγω, κατεβαζω το παντελονι και ριχνω εναν πουτσο στη λογικη, το ηθελε το γαμησι της.![]()
Μπαίνεις σε κοσμηματωπολείο σε έξαλλη κατάσταση, σπας και καταστρέφεις, ο κοσμηματοπώλης σε καβαλάει στα κλωτσομπουνιδα αλλά πεθαίνεις γιατί είσαι μεχρι το λαιμό πρεζακομένος. Ο μαγαζάτορας πάει μέσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λίνο Βεντούρα
ΒλήμενοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Δεκ 2022, 09:04Βλαμμένος είσαι άνθρωπέ μου;stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 08:45
Δεν τίθεται ζήτημα κλοπής. Κλέβεις κάτι όταν το αποσπάς από την κυριότητα του ιδιοκτήτη του.
Το μόνο που έγραψα ήταν ότι το θέμα ξεκίνησε από ζήτημα αστικού δικαίου. Αστική διαφορά μεταξύ πολιτών.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Δημοκράτης
ευτυχώς που γράφουν και 5 μορφωμένοι εδώ μέσα και μας ανοίγουν τα μάτια γιατί εγώ απλώς κλέφτες θα τους έλεγα και θα ήταν λαθοςgeorgebi έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:47Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε...αφού τα εξηγεί τέλεια ο στραβοδικηγόροςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
δεν είναι κλοπή
woke logic![]()
Τόσο απλά...![]()
![]()
![]()
-
Δημοκράτης
Ασέβαστος έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:01stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:33Και πώς μπήκαν τα αντικείμενα στο καλάθι σου; Με τον αέρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
δεν είναι κλοπή
α, ναι, πριν βγω, κατεβαζω το παντελονι και ριχνω εναν πουτσο στη λογικη, το ηθελε το γαμησι της.![]()
-
Δημοκράτης
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:06Δεν είμαι επιθετικός. Κανονικός είμαι.
-
Δημοκράτης
μιλάμε για νηματαρα, έχω κλαίσει στο γελιο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπαίνω σε φωτοτυπάδικο. δίνω στον υπάλληλο τα χαρτιά μου να μου τα βγάλει φωτοτυπίες. μου δίνει πίσω πρωτότυπα και φωτοτυπίες, φεύγω χωρίς να τον πληρώσωΑσέβαστος έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:01stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:33Και πώς μπήκαν τα αντικείμενα στο καλάθι σου; Με τον αέρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
δεν είναι κλοπή
ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Δημοκράτης
ρε σεις τι κάθεστε και το συζητάτε; Ο άνθρωπος λέει μια μπαρούφα λες και αν η "αστική διαφορά" έχει κάποια διαφορά από την κλοπή.
Έτσι και αλλιώς δεν τον πυροβόλησαν γιατί πήρε βενζίνη χωρίς να πληρώσει. ΓΙατί πήγε να πατήσει αστυνομικούς τον πυροβόλησαν, το πρόβλημα του δεν ήταν η κλοπή αλλά η απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών ή και δολοφονίας
Έτσι και αλλιώς δεν τον πυροβόλησαν γιατί πήρε βενζίνη χωρίς να πληρώσει. ΓΙατί πήγε να πατήσει αστυνομικούς τον πυροβόλησαν, το πρόβλημα του δεν ήταν η κλοπή αλλά η απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών ή και δολοφονίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις