!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εμπεδοκλής

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:37
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:32 Να σε ρωτήσω κάτι; Όταν έξω βρέχει, κάθεσαι σπίτι σου ή βγαίνεις έξω με ομπρέλα επειδή σου το επέβαλλε κάποιος; Ας είμαστε σοβαροί.
Τι ασχετη αναλογία είναι αυτή; Καταλαβαίνεις βέβαια ότι είναι άλλο να βραχείς και άλλο να κολλήσεις ή να μεταδώσεις εναν επικίνδυνο ιό.
Δηλαδή όταν βρέχει εσύ λες ευκαιρία για βόλτα...
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:32
Σπίτι σου θα πρέπει να κάθεσαι επειδή το θέλεις εσύ, όχι επειδή στο επιβάλλουν. Εγώ γουστάρω και κάθομαι μέσα. Δεν πρόκειται όμως να επιβάλλω σε κάποιον 90 χρονών να κάτσει μέσα για να πάει 91 αντί για 90 και ένα μήνα...
Έχεις καταλάβει ότι ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων αυτή τη στιγμή είναι τα 66 χρόνια; Ψοφανε 50χρονοι και 60χρονοι καθημερινά, για να μην πούμε και για μικρότερες ηλικίες.

Ο 90χρονος που θα βγει για την καύλα του, διότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα φτάσει 91, μπορεί να κολλήσει τον 60χρονο γιο του και να τον πάρει μαζί του παρέα στον Άγιο Πέτρο.

Είναι θεμιτό κάτι τέτοιο απλά και μόνο γιατί ο 90χρονος δε νοιάζεται;
Αν το πας έτσι, η μικρότερη θανούσα ήταν 41 χρονών. Και πέθανε επειδή ακριβώς δεν βγήκε από το σπίτι τη εγκαίρως να πάει στο νοσοκομείο. Ο άλλος, πάλι 53 ετών δεν πέθανε επειδή βγήκε από το σπίτι του αλλά επειδή στο νοσοκομείο που δούλευε δεν τηρούνταν βασικοί κανόνες προστασίας. Και αντί να κρεμάσουν τον υπεύθυνο διοικητή του νοσοκομείου στην Κοζάνη, θα πάρει και προαγωγή που δεν του πέθαναν και άλλοι εργαζόμενοι...
Όσο για τον Τσιόδρα, δεν λέω, τελευταία έχει γίνει σούπερ σταρ, μπαίνεις στα sites ή ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις από 10 αφιερώματα. Τα μέτρα είναι για εσένα και τα άλλα αρνιά. Ο Τσιόδρας μπορεί ελεύθερα να πηγαίνει στην εκκλησία και να ψέλνει...
Τώρα πας στη συνωμοσιολογια. Σε βλέπω σε λίγο πριμο σεκοντο με τον Οβελίξ να ξεσπαθωνετε απέναντι σε όσους θεωρούν τον ιό πραγματικό.
Πάντως αν πήγαινες εσύ στην εκκλησία να ψάλλεις θα πήγαινες και κατηγορούμενος. Ο Τσίοδρας μάλλον λόγω της ειδικότητας του έχει ανοσία και ασυλία μαζί...
Αυτό ήταν το καλό με την Πυθία. Ο καθένας καταλάβαινε αυτό που ήθελε να καταλάβει...
Πράγματι, ο καθένας θα καταλάβαινε τι ήθελες να πεις αλλά και πάλι, ενώ καλεστηκες ξανά και ξανά, δεν το έλεγες καθαρά. Μπορεί και ενδομυχα να ντρέπεσαι για αυτές τις απόψεις.
Δεν υπάρχει κάτι να ντραπώ. Από τη στιγμή που πετυχαίνω έστω και ένας να αρχίσει να σκέφτεται, αντί να τρώει μασημένη τροφή, τότε θα είμαι ευχαριστημένος ότι ο τρόπος που γράφω πέτυχε το σκοπό του...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:08
Δεν καταλαβαίνεις για τους μικροαστούς η καραντίνα είναι απλά Τετάρτη για εμένα είναι μια κόλαση χωρίς τέλος.
Παιδιά άμα σας έχει βαρεσει η κλεισουρα προσπαθήστε να ηρεμήσετε πριν γραψετε κάτι.

Είναι για τον μικροαστό καταστηματάρχη που έκλεισε το μαγαζί και δεν έχει κανένα έσοδο η καραντίνα Τετάρτη;

Είναι για τον ΕΕ που όχι μόνο δεν έχει έσοδα αλλά πληρώνει και ασφάλιση η καραντίνα Τετάρτη;

Για ηρεμήστε λίγο, οι περισσότεροι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:36 Οι FFP2 προστατεύουν όσους τις φορούν;
Αυτες ας τις αφησουμε για τους γιατρους δεν υπαρχει λόγος εφοσον δεν τις χρησιμοποιουμε και σωστα, αδικα πανε
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

argouen έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:56
Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:36 Οι FFP2 προστατεύουν όσους τις φορούν;
Αυτες ας τις αφησουμε για τους γιατρους δεν υπαρχει λόγος εφοσον δεν τις χρησιμοποιουμε και σωστα, αδικα πανε
Ε τέτοιες έχω, αυτές μου έφεραν, τι να κάνω...
Τεσπα.
Ελπίζω να τη φοράω σωστά.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50
Ανάλογα τα κεφια,. Αν υπάρχει καλή παρέα θα βγω και δεν θα με κρατήσει σπίτι η αστεία επίπτωση του να μουσκευτω λίγο.

Εδώ όμως μιλάμε για άλλης τάξης μεγέθους ζήτημα. Διακυβευονται ζωές και όχι ένα βρεγμένο και αδειανό πουκάμισο. Μου φαίνεται αστείο και που προσπαθώ να σου εξηγήσω κάτι τόσο προφανές.
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50 Αν το πας έτσι, η μικρότερη θανούσα ήταν 41 χρονών. Και πέθανε επειδή ακριβώς δεν βγήκε από το σπίτι τη εγκαίρως να πάει στο νοσοκομείο. Ο άλλος, πάλι 53 ετών δεν πέθανε επειδή βγήκε από το σπίτι του αλλά επειδή στο νοσοκομείο που δούλευε δεν τηρούνταν βασικοί κανόνες προστασίας. Και αντί να κρεμάσουν τον υπεύθυνο διοικητή του νοσοκομείου στην Κοζάνη, θα πάρει και προαγωγή που δεν του πέθαναν και άλλοι εργαζόμενοι...
Ναι προφανώς όσο δεν τηρούνται τα μέτρα προστασιας, τόσο μεγαλώνει η διασπορά και την πληρώνουν και αθώοι.

Η περίπτωση της 41χρονης στην οποία αναφέρεσαι, θα γίνει ο κανόνας αν κάνουμε αυτό που λες και κυκλοφορούμε όλοι σαν μην τρέχει τίποτα. Ο ιός θα κάνει πάρτι, τα νοσοκομεία θα πήξουν και πολλές ακόμη 41χρονες θα πεθάνουν μόνες και αβοηθητες στο σπίτι. Εκεί ακριβώς οδηγεί η λογική του παραλογου που υιοθετείς.

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50 Πάντως αν πήγαινες εσύ στην εκκλησία να ψάλλεις θα πήγαινες και κατηγορούμενος. Ο Τσίοδρας μάλλον λόγω της ειδικότητας του έχει ανοσία και ασυλία μαζί...
Το θέμα είναι ο Τσιοδρας ή αν η πολιτική της καραντίνας είναι η σωστή; Διότι για το δεύτερο συζητάμε και εσύ κάνεις άσχετες παρεμβολές ακριβώς για να αποφύγεις αυτή τη συζήτηση.
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50 Δεν υπάρχει κάτι να ντραπώ. Από τη στιγμή που πετυχαίνω έστω και ένας να αρχίσει να σκέφτεται, αντί να τρώει μασημένη τροφή, τότε θα είμαι ευχαριστημένος ότι ο τρόπος που γράφω πέτυχε το σκοπό του...
Νιώθεις πολύ ξεχωριστός έτσι; Νομίζεις ότι λοιμοξιολογοι και επιδημιολογοι παγκοσμίως που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι η καραντίνα είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, είναι όλοι μαλάκες και εσύ χωρίς γνωση αλλά με περισση έπαρση ο σωστός.

Στην καλύτερη είναι μεγαλομανία και ροπή προς τη συνωμοσιολογία. Στη χειρότερη κάτι πιο σοβαρό.
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

vatraxos έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:16 Δείτε αυτό το video και πείτε γνώμες, σας φαίνεται απείραχτο, ιδιαίτερα στο βάθος;

Είτε είναι είτε δεν είναι πειραγμένο δεν έχει νόημα. Απλά προσπαθούν να βαφτίσουν κόσμοπλημμύρα ή συνωστισμό ή συνάθροιση κάτι που καταφανέστατα δεν είναι.

Κ.συντονιστά μπορεί να έχεις καλύτερη μνήμη ή και σίγουρα ιστορικές γνώσεις από τον γράφοντα. Θυμάσαι περίπτωση όπου κυβέρνηση να προτρέπει τους πολίτες για οικειοθελή καραντίνα αντί η ίδια να ενεργήσει δια νόμου επί αυτού, γιατί τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση υφίσταται και για αυτό το όλο θέμα για το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα αν είναι ή όχι αρκετά τα μέτρα κλπ; Από την μεριά μου τουλάχιστον δεν θυμάμαι τέτοια περίπτωση στα διεθνή χρονικά χωρίς να είμαι και βέβαιος, οπότε κάθε απόδειξη περί του αντιθέτου ευπρόσδεκτη.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:52
zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:08
Δεν καταλαβαίνεις για τους μικροαστούς η καραντίνα είναι απλά Τετάρτη για εμένα είναι μια κόλαση χωρίς τέλος.
Παιδιά άμα σας έχει βαρεσει η κλεισουρα προσπαθήστε να ηρεμήσετε πριν γραψετε κάτι.

Είναι για τον μικροαστό καταστηματάρχη που έκλεισε το μαγαζί και δεν έχει κανένα έσοδο η καραντίνα Τετάρτη;

Είναι για τον ΕΕ που όχι μόνο δεν έχει έσοδα αλλά πληρώνει και ασφάλιση η καραντίνα Τετάρτη;

Για ηρεμήστε λίγο, οι περισσότεροι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Ο Βελο έχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Είπε μπράβο στον Ρουβίκωνα στο twitter
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:04
alekhine έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:58
δεν υπηρχε ακομα απαγορευση μετακινησης - εφαρμοστηκε μετα απο τα πλανα που βγαλαν τα καναλια

οπως ειχα πει και τοτε, το προβλημα μου δεν ειναι να μπουν περιορισμοι και μετρα στις μετακινησεις η οπουδηποτε αλλου

το προβλημα ειναι οταν κραζονται οι πολιτες ενω κανουν κατι που δεν απαγορευεται
Η παραίνεση των αρχών είναι απλη. Όχι συνωστισμός. Οι εικόνες από την παραλία Θεσσαλονίκης όμως, δείχνουν συνωστισμό.
(...)πραγματοποιούσαν ελέγχους δυνάμεις της ΕΛΑΣ, συστήνοντας στον κόσμο που κάθεται στα παγκάκια να περπατήσει ή να αθληθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 31 Μαρ 2020, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

jimdenin έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:18Θυμάσαι περίπτωση όπου κυβέρνηση να προτρέπει τους πολίτες για οικειοθελή καραντίνα αντί η ίδια να ενεργήσει δια νόμου επί αυτού, γιατί τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση υφίσταται και για αυτό το όλο θέμα για το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα αν είναι ή όχι αρκετά τα μέτρα κλπ; Από την μεριά μου τουλάχιστον δεν θυμάμαι τέτοια περίπτωση στα διεθνή χρονικά χωρίς να είμαι και βέβαιος, οπότε κάθε απόδειξη περί του αντιθέτου ευπρόσδεκτη.
Δεν εχω ζήσει ποτέ μου καραντίνα, οπότε δεν έχω άποψη. Γενικά μιλώντας, έχει επισημανθεί από πολλούς ότι λόγω κουλτούρας, η καραντίνα στην Ευρώπη θέλει άλλη τακτική σε σχέση με τις ασιατικές χώρες. Βέβαια, ο ιός δεν το λαμβάνει αυτό υπόψη του, γι αυτό και η Ευρώπη έχει γίνει το κέντρο της πανδημίας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

vatraxos έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:16 Δείτε αυτό το video και πείτε γνώμες, σας φαίνεται απείραχτο, ιδιαίτερα στο βάθος;
Spoiler
Τι εννοείς;

υγ
Εικόνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

vatraxos έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:48
jimdenin έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:18Θυμάσαι περίπτωση όπου κυβέρνηση να προτρέπει τους πολίτες για οικειοθελή καραντίνα αντί η ίδια να ενεργήσει δια νόμου επί αυτού, γιατί τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση υφίσταται και για αυτό το όλο θέμα για το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα αν είναι ή όχι αρκετά τα μέτρα κλπ; Από την μεριά μου τουλάχιστον δεν θυμάμαι τέτοια περίπτωση στα διεθνή χρονικά χωρίς να είμαι και βέβαιος, οπότε κάθε απόδειξη περί του αντιθέτου ευπρόσδεκτη.
Δεν εχω ζήσει ποτέ μου καραντίνα, οπότε δεν έχω άποψη. Γενικά μιλώντας, έχει επισημανθεί από πολλούς ότι λόγω κουλτούρας, η καραντίνα στην Ευρώπη θέλει άλλη τακτική σε σχέση με τις ασιατικές χώρες. Βέβαια, ο ιός δεν το λαμβάνει αυτό υπόψη του, γι αυτό και η Ευρώπη έχει γίνει το κέντρο της πανδημίας.
Πόσο δίκιο έχεις!
Επίσης πέφτει απίστευτη συνωμοσιολογία παίδες.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο τη σπιτονοικοκυρά μου και δεν πίστευα τις μπαρούφες που ακούω. Και αντιφατικές!

Απο τη μια να κατουριέται απο το φόβο της, απο την άλλη να λέει οτι είναι συνωμοσία των μασόνων, κάτι πήγα να ψελλίσω για τις εικόνες με τα νοσοκομεία στην Ιταλία και Ισπανία δεν άκουγε. Η κασέτα έλεγε το ίδιο.

Μας θέλουν μέσα
Είναι σχέδιο
Φταίνε οι μασώνοι.

Δυστυχώς πολύς κόσμος τα πιστεύει αυτά.
:str8jack:
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:05
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50
Ανάλογα τα κεφια,. Αν υπάρχει καλή παρέα θα βγω και δεν θα με κρατήσει σπίτι η αστεία επίπτωση του να μουσκευτω λίγο.

Εδώ όμως μιλάμε για άλλης τάξης μεγέθους ζήτημα. Διακυβευονται ζωές και όχι ένα βρεγμένο και αδειανό πουκάμισο. Μου φαίνεται αστείο και που προσπαθώ να σου εξηγήσω κάτι τόσο προφανές.
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50 Αν το πας έτσι, η μικρότερη θανούσα ήταν 41 χρονών. Και πέθανε επειδή ακριβώς δεν βγήκε από το σπίτι τη εγκαίρως να πάει στο νοσοκομείο. Ο άλλος, πάλι 53 ετών δεν πέθανε επειδή βγήκε από το σπίτι του αλλά επειδή στο νοσοκομείο που δούλευε δεν τηρούνταν βασικοί κανόνες προστασίας. Και αντί να κρεμάσουν τον υπεύθυνο διοικητή του νοσοκομείου στην Κοζάνη, θα πάρει και προαγωγή που δεν του πέθαναν και άλλοι εργαζόμενοι...
Ναι προφανώς όσο δεν τηρούνται τα μέτρα προστασιας, τόσο μεγαλώνει η διασπορά και την πληρώνουν και αθώοι.

Η περίπτωση της 41χρονης στην οποία αναφέρεσαι, θα γίνει ο κανόνας αν κάνουμε αυτό που λες και κυκλοφορούμε όλοι σαν μην τρέχει τίποτα. Ο ιός θα κάνει πάρτι, τα νοσοκομεία θα πήξουν και πολλές ακόμη 41χρονες θα πεθάνουν μόνες και αβοηθητες στο σπίτι. Εκεί ακριβώς οδηγεί η λογική του παραλογου που υιοθετείς.

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50 Πάντως αν πήγαινες εσύ στην εκκλησία να ψάλλεις θα πήγαινες και κατηγορούμενος. Ο Τσίοδρας μάλλον λόγω της ειδικότητας του έχει ανοσία και ασυλία μαζί...
Το θέμα είναι ο Τσιοδρας ή αν η πολιτική της καραντίνας είναι η σωστή; Διότι για το δεύτερο συζητάμε και εσύ κάνεις άσχετες παρεμβολές ακριβώς για να αποφύγεις αυτή τη συζήτηση.
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:50 Δεν υπάρχει κάτι να ντραπώ. Από τη στιγμή που πετυχαίνω έστω και ένας να αρχίσει να σκέφτεται, αντί να τρώει μασημένη τροφή, τότε θα είμαι ευχαριστημένος ότι ο τρόπος που γράφω πέτυχε το σκοπό του...
Νιώθεις πολύ ξεχωριστός έτσι; Νομίζεις ότι λοιμοξιολογοι και επιδημιολογοι παγκοσμίως που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι η καραντίνα είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, είναι όλοι μαλάκες και εσύ χωρίς γνωση αλλά με περισση έπαρση ο σωστός.

Στην καλύτερη είναι μεγαλομανία και ροπή προς τη συνωμοσιολογία. Στη χειρότερη κάτι πιο σοβαρό.

Βαριέμαι να φτιάχνω τις παραθέσεις οπότε απαντώ επιγραμματικά όπου θέλω.
Είναι μεταφορικό το ερώτημα για τη βροχή. Μάθετε τι θα πεο μεταφορά και τι κυριολεξία...

Το θέμα είναι ότι η 41χρονη αν είχε πάει σε νοσοκομείο θα είχε σωθεί. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα αρρωστήσουμε αλλά αν υπάρχουν νοσηλευτικές μονάδες για να μας τοποθετήσουν. Λύσεις υπάρχουν. Η Κίνα έδειξε το δρόμο. Εδώ προτίμησαν τα 11 εκατομμύρια να τα δώσουν στα κανάλια και τον τύπο για να τους λιβανίζουν από το πρωί έως το βράδυ...

Επειδή δεν απαντάς στο ερώτημα μου, ο δρ Τσιόδρας έχει την ανοσία της αγέλης και πήγε στην εκκλησία;

Όσον αφορά τους λοιμοξιολόγους, αυτή την εποχή θα πρέπει να τους βλέπεις ως τους σεισμολόγους μετά από το σεισμό. Ως μετά Χριστόν προφήτες και ως τηλεμαϊντανούς που απλά απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ώστε ο δημοσιογράφος να αναπτύξει το συλλογισμό του...

Χώρια που ακούγοντας όλους αυτούς έχουν μπερδέψει τον κόσμο. Δύο μέτρα απόσταση; Τρία μέτρα απόσταση; Με μάσκα; Χωρίς μάσκα; Υπάρχει ανοσία στην αγέλη; Δεν υπάρχει ανοσία στην αγέλη; Κολλάει σε τρία λεπτά; Ταξιδεύει στον αέρα; Δεν ταξιδεύει στον αέρα; Επιτρέπεται το σεξ στο ζευγάρι; Δεν επιτρέπεται το σεξ στο ζευγάρι; Βγαίνετε για περπάτημα; Μη βγαίνετε για περπάτημα;

Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν είναι δικά μου, είναι η χάβρα των τηλεμαϊντανων...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:50
Spoiler
Τι εννοείς;

υγ
Εικόνα
:smt023
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

www.youtube.com/watch?v=ZpSIM2QUbkI
Δεν νομίζω ότι είναι ικανοί για να πειράξουν (ικανοί τεχνικά, ηθικά είναι) το βίντεο σε τέτοιο βαθμό, απλά ο τύπος που τραβάει είναι στην άλλη άκρη της πόλης με τηλεφακό οπότε και φαίνονται μικρές οι αποστάσεις μεταξύ των πεζών, ποδηλάτες στο 0:20 να πέφτουν στην θάλασσα και τα σχετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 31 Μαρ 2020, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Κάνουν τέτοια πράγματα τα κανάλια μας; Αποκλείεται...

όχι
'τα κανάλια μας'
αλλά
το oγκίδιο
που λέγεται
ΜΚΟpen TV
:102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση