ritzeri έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:19
Namrail έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:07
Πολλές αλχημείες διακρίνω στη δεξιά μεριά. Αν η ομάδα έχει φοβικό προσανατολισμό, θα γράψει τριάρα και πάνω. Η μόνη ελπίδα να κάτσει κάποια κέντα στο σημερινό παιχνίδι (κανά χ, καμιά οριακή ήττα με 2-1 κλπ), είναι να παίξουμε το ματς στα ίσα και σίγουρα όχι με σύστημα μπάμπη τεννέ.
Για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει το γκολ γκολ, νομίζω πως θα βρούμε τουλάχιστον ένα παστελάκι.
Δεν μπορεί να είναι χαφ ο Μπακάκης. Ούτε ο Τσοσιτς δεξί Μπακ.
4-1-4-1 μου μοιάζει με τον Τσοσιτς μπροστά από τους 4 της άμυνας.
Ή 3-5-2 με Μπακακη και Χουλτ να παίζουν όλη τη πλευρά.
Αυτο ειναι, ο Τσοσιτς θα παιξει λιμπερο μπροστα απο τα στοπερ, σε ενα συστημα 4-1-2-3.
Το κανει αυτο γιατι στα εντος εδρας ματς με Σελτικ και Βιντι τα δυο στοπερ επειδη στην πορεια επαιζαν χαμηλα, δεν εβγαιναν πρωτα στη μπαλα, ηταν κολλημενοι στο υψος της μεγαλης περιοχης και τα δυο αντιπαλα φορ (στην πορεια των παιχνιδιων εγιναν δυο) εκαναν ο,τι γουσταραν, ''εσπαγαν'' τη μπαλα, ειχαν ευκολα μετωπο στην εστια. Βαζοντας τον Τσοσιτς μπροστα απο την τετραδα ουσιαστικα θελει να κοψει το καθετο παιχνιδι των ολλανδων χωρις να χρειαζεται να παιζει ψηλα η αμυνα, που ουτως ή αλλως εκ των πραγματων δεν θα μπορει να το κανει, μιας και θα δεχτει πιεση.