!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Namrail έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:07 Πολλές αλχημείες διακρίνω στη δεξιά μεριά. Αν η ομάδα έχει φοβικό προσανατολισμό, θα γράψει τριάρα και πάνω. Η μόνη ελπίδα να κάτσει κάποια κέντα στο σημερινό παιχνίδι (κανά χ, καμιά οριακή ήττα με 2-1 κλπ), είναι να παίξουμε το ματς στα ίσα και σίγουρα όχι με σύστημα μπάμπη τεννέ.

Για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει το γκολ γκολ, νομίζω πως θα βρούμε τουλάχιστον ένα παστελάκι.
:smt005: :smt005: :smt005:

Ετοιμασε σβερκο και κατσε να απολαυσεις.

Οτιδηποτε κατω απο 5-0 ειναι αποτυχια.
Μου θελετε και γκολ αμπαλοι. Τα εχουμε πει αυτα. Στο τελος καπου στο 0-19 θα ειναι τα γκολ υπερ κατα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Albrecht έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:22
Namrail έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:07 Πολλές αλχημείες διακρίνω στη δεξιά μεριά. Αν η ομάδα έχει φοβικό προσανατολισμό, θα γράψει τριάρα και πάνω. Η μόνη ελπίδα να κάτσει κάποια κέντα στο σημερινό παιχνίδι (κανά χ, καμιά οριακή ήττα με 2-1 κλπ), είναι να παίξουμε το ματς στα ίσα και σίγουρα όχι με σύστημα μπάμπη τεννέ.

Για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει το γκολ γκολ, νομίζω πως θα βρούμε τουλάχιστον ένα παστελάκι.
:smt005: :smt005: :smt005:

Ετοιμασε σβερκο και κατσε να απολαυσεις.

Οτιδηποτε κατω απο 5-0 ειναι αποτυχια.
Μου θελετε και γκολ αμπαλοι. Τα εχουμε πει αυτα. Στο τελος καπου στο 0-19 θα ειναι τα γκολ υπερ κατα.
Πιο κανάλι δείχνει τα ματσάκια του Γιουρόπα;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Είναι καλύτερος ο άγιαξ αλλά η ΑΕΚ δεν πάει για τουρισμό. Ας ελπίσουμε τα γέλια των συμμετεχόντων στο ουέφα να κοπούν σε λίγο.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

ritzeri έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:19

Δεν μπορεί να είναι χαφ ο Μπακάκης. Ούτε ο Τσοσιτς δεξί Μπακ.

4-1-4-1 μου μοιάζει με τον Τσοσιτς μπροστά από τους 4 της άμυνας.
Ή 3-5-2 με Μπακακη και Χουλτ να παίζουν όλη τη πλευρά.
Αυτο ειναι, ο Τσοσιτς θα παιξει λιμπερο μπροστα απο τα στοπερ, σε ενα συστημα 4-1-2-3.
Το κανει αυτο γιατι στα εντος εδρας ματς με Σελτικ και Βιντι τα δυο στοπερ επειδη στην πορεια επαιζαν χαμηλα, δεν εβγαιναν πρωτα στη μπαλα, ηταν κολλημενοι στο υψος της μεγαλης περιοχης και τα δυο αντιπαλα φορ (στην πορεια των παιχνιδιων εγιναν δυο) εκαναν ο,τι γουσταραν, ''εσπαγαν'' τη μπαλα, ειχαν ευκολα μετωπο στην εστια. Βαζοντας τον Τσοσιτς μπροστα απο την τετραδα ουσιαστικα θελει να κοψει το καθετο παιχνιδι των ολλανδων χωρις να χρειαζεται να παιζει ψηλα η αμυνα, που ουτως ή αλλως εκ των πραγματων δεν θα μπορει να το κανει, μιας και θα δεχτει πιεση.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

0-0.
Η βρωμοσαχτάρ χάνει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

ισοφάρισε
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Χασαμε 2 σιγουρα γκολ στο 14' και 28' και οι αλλοι δεν εχουνε κανει ακομα τιποτα....
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Καλα παμε;]
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μλκια ο οικονομου και 1-0
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

Περισσοτερη συγκεντρωση χρειαζομαστε. Μετα το γκολ (και πριν) τους εχουμε δωσει πολυ γηπεδο.πρεπει να κρατησουμε περισσοτερο μπαλα.

-θετικη κινηση η εισοδος αλεφ.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Τρομάξανε μόλις τον είδαν τον Άλεφ, ναι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Namrail έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:30 Είναι καλύτερος ο άγιαξ αλλά η ΑΕΚ δεν πάει για τουρισμό. Ας ελπίσουμε τα γέλια των συμμετεχόντων στο ουέφα να κοπούν σε λίγο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

στο τσακ ηρθε 3-0-0-0
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

jason έγραψε: 19 Σεπ 2018, 22:25
Namrail έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:30 Είναι καλύτερος ο άγιαξ αλλά η ΑΕΚ δεν πάει για τουρισμό. Ας ελπίσουμε τα γέλια των συμμετεχόντων στο ουέφα να κοπούν σε λίγο.
Εικόνα
Τετράμπαλο πάντως εντός έδρας δεν φάγαμε φίλος. Που τολμάς κιόλας να ξεθαρέψεις.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Namrail έγραψε: 19 Σεπ 2018, 22:31
jason έγραψε: 19 Σεπ 2018, 22:25
Εικόνα
Τετράμπαλο πάντως εντός έδρας δεν φάγαμε φίλος. Που τολμάς κιόλας να ξεθαρέψεις.
εγώ στον αγιαξ 2 ισοπαλίες έφερα
Πού να παίξεις με Μπενφίκα τι γέλιο θα ρίξουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”