Απλά αποδεξου το. Πες "είμαι προχωκαγκουρας και είμαι καλά". Δεν έχει σημασία τι ακριβώς είναι.Allah έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:15Τι είναι τελικά αυτός ο "προχωκάγκουρας"; Είναι κάποια καθιερωμένη ορολογία με κοινά αποδεκτό ορισμό, ή απλά ιδιογλωσσικό εφεύρημα με αριθμό χρηστών = 1; Με άλλα λόγια, σημαίνει κάτι η λέξη, ή δεν σημαίνει τίποτα;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2023, 13:19 Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.
Ελπίζω να είναι κι αυτό επαρκώς σαφές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
- Dwarven Blacksmith
Re: Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
κατοχυρώνω το τυροκάγκουρας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φετοκάγκουρας ή κασεροκάγκουρας?
Σοβαρα δεν μπορειτε να δωσετε τον ορισμο του πρωχοκαγκουρα;Εστω με εικονες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:29Απλά αποδεξου το. Πες "είμαι προχωκαγκουρας και είμαι καλά". Δεν έχει σημασία τι ακριβώς είναι.Allah έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:15Τι είναι τελικά αυτός ο "προχωκάγκουρας"; Είναι κάποια καθιερωμένη ορολογία με κοινά αποδεκτό ορισμό, ή απλά ιδιογλωσσικό εφεύρημα με αριθμό χρηστών = 1; Με άλλα λόγια, σημαίνει κάτι η λέξη, ή δεν σημαίνει τίποτα;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2023, 13:19 Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Όταν κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι "προχωκαγκουρας", σκέφτομαι εμένα. Αλλά εσύ δεν με έχεις δει, οπότε δεν ξέρω τι σου έρχεται.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:29Σοβαρα δεν μπορειτε να δωσετε τον ορισμο του πρωχοκαγκουρα;Εστω με εικονες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:29Απλά αποδεξου το. Πες "είμαι προχωκαγκουρας και είμαι καλά". Δεν έχει σημασία τι ακριβώς είναι.Allah έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:15
Τι είναι τελικά αυτός ο "προχωκάγκουρας"; Είναι κάποια καθιερωμένη ορολογία με κοινά αποδεκτό ορισμό, ή απλά ιδιογλωσσικό εφεύρημα με αριθμό χρηστών = 1; Με άλλα λόγια, σημαίνει κάτι η λέξη, ή δεν σημαίνει τίποτα;
Οκ ας μιλησουμε σοβαρα,ολοι σκεφτομαστε τον ΒαντονοDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:33Όταν κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι "προχωκαγκουρας", σκέφτομαι εμένα. Αλλά εσύ δεν με έχεις δει, οπότε δεν ξέρω τι σου έρχεται.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:29Σοβαρα δεν μπορειτε να δωσετε τον ορισμο του πρωχοκαγκουρα;Εστω με εικονες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:29 Απλά αποδεξου το. Πες "είμαι προχωκαγκουρας και είμαι καλά". Δεν έχει σημασία τι ακριβώς είναι.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
Πάλι φωτο μου θελετε να δειτε?GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:29Σοβαρα δεν μπορειτε να δωσετε τον ορισμο του πρωχοκαγκουρα;Εστω με εικονες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:29Απλά αποδεξου το. Πες "είμαι προχωκαγκουρας και είμαι καλά". Δεν έχει σημασία τι ακριβώς είναι.Allah έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:15
Τι είναι τελικά αυτός ο "προχωκάγκουρας"; Είναι κάποια καθιερωμένη ορολογία με κοινά αποδεκτό ορισμό, ή απλά ιδιογλωσσικό εφεύρημα με αριθμό χρηστών = 1; Με άλλα λόγια, σημαίνει κάτι η λέξη, ή δεν σημαίνει τίποτα;
Σε προλαβα 
- vantono
GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:37Οκ ας μιλησουμε σοβαρα,ολοι σκεφτομαστε τον ΒαντονοDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:33Όταν κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι "προχωκαγκουρας", σκέφτομαι εμένα. Αλλά εσύ δεν με έχεις δει, οπότε δεν ξέρω τι σου έρχεται.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:29
Σοβαρα δεν μπορειτε να δωσετε τον ορισμο του πρωχοκαγκουρα;Εστω με εικονες;![]()
- Dwarven Blacksmith
Οκ το παραδέχομαιGoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:37Οκ ας μιλησουμε σοβαρα,ολοι σκεφτομαστε τον ΒαντονοDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:33Όταν κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι "προχωκαγκουρας", σκέφτομαι εμένα. Αλλά εσύ δεν με έχεις δει, οπότε δεν ξέρω τι σου έρχεται.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:29
Σοβαρα δεν μπορειτε να δωσετε τον ορισμο του πρωχοκαγκουρα;Εστω με εικονες;![]()
ε ρε τζάμπα γράφει ο χέλης.όταν λέμε τυρί εννοούμε φέτα φυσικά
Όχι καρπούζι. Μόνο τυρί. Είμαι ξενερουά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είναι δικός μου ορισμός για τον κάθε προοδευτικάριο που στα ζόρια δεν μπορεί να κουλαντρίσει το κωλοπετεινιτσιώτικο κατιτίς που ξυπνάει κι αντριεύει* μέσα κι όξω του. Η χαρά της ανισόρροπης αντίφασης.Allah έγραψε: 01 Αύγ 2023, 17:15Τι είναι τελικά αυτός ο "προχωκάγκουρας"; Είναι κάποια καθιερωμένη ορολογία με κοινά αποδεκτό ορισμό, ή απλά ιδιογλωσσικό εφεύρημα με αριθμό χρηστών = 1; Με άλλα λόγια, σημαίνει κάτι η λέξη, ή δεν σημαίνει τίποτα;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2023, 13:19 Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.
*Λέμε τώρα.
Οι απλοί κάγκουρες/εθνοκάγκουρες/λοιποί, είναι άλλο πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κλαίω απόψε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση