!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Όσοι παίζουν με τη φωτιά, απλά θα καούν»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: «Όσοι παίζουν με τη φωτιά, απλά θα καούν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ST48410 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:49 Δες και το αντίθετο που επίσης δεν συμβαίνει πάντα. Οι παραδοσιακοί κομμουνιστές (ίσως χρειάζεται καλύτερος όρος) είναι πλήρως ταγμένοι με Ρωσία και Κίνα; Την ανάγκη φιλοτιμία κάνουν οι περισσότεροι για να φανούν αντιαμερικανοί ή αντινατοϊκοί. Δεν νομίζω καν να πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει σε Ρωσία και Κίνα είναι κομμουνισμός όπως τον έμαθαν ή τον ονειρεύονταν.
Γιατί ο πατησιώτης το πιστεύει; Όταν του πεις για ανάπτυξη θα σου πει είναι καπιταλιστική. Όταν του πεις για εκλογές θα σου πει είναι κομμουνιστική.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:47 Η Καμαλα Χαρρις δεν είχε κάνει μια καφρίλα στο νοτιοκορεάτη πέρσι; λογικά αντίποινα έκανε.

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ST48410 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:49
πατησιωτης έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:34 Δεν μιλάω για την κυβέρνηση,Η κυβέρνηση κάνει πολιτική ανάλογα με τα συμφέροντα της χώρας.Εδώ μιλάμε για μεμονωμένα πρόσωπα που ούτε πολιτική ασκούν ούτε συμφέροντα έχουν και ισχυρίζονται ότι είναι πολύ δεξιοί,αντικομμουνιστές κλπ και είναι τρία πουλάκια κάθονται.
Ξέρουν να μας πρήζουν με τη "μεταφασίστρια" Μελόνι στην Ιταλία που δεν την απειλεί κανένας αλλά κατά τα άλλα δεν τους ενδιαφέρει η τύχη των Ουκρανών ή των Ταιβανέζων,για αυτό τους ονόμασε εθνικιστές και αντικομμουνιστές από τα lidl.
Αν εννοείς ότι κάθε αντικομμουνιστής οφείλει από θέση αρχής να συνταχθεί σε κάθε θέμα εναντίον Ρωσίας και Κίνας δεν νομίζω ότι συμφωνώ.

Δες και το αντίθετο που επίσης δεν συμβαίνει πάντα. Οι παραδοσιακοί κομμουνιστές (ίσως χρειάζεται καλύτερος όρος) είναι πλήρως ταγμένοι με Ρωσία και Κίνα; Την ανάγκη φιλοτιμία κάνουν οι περισσότεροι για να φανούν αντιαμερικανοί ή αντινατοϊκοί. Δεν νομίζω καν να πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει σε Ρωσία και Κίνα είναι κομμουνισμός όπως τον έμαθαν ή τον ονειρεύονταν.
Μπαίνουμε σε βαθιά νερά.Γιατί θα πρέπει ένας παραδοσιακός κομμουνιστής να είναι πάντα αντιαμερικανός;
Γιατί τότε δεν ήσαν με τον Χίτλερ που πολέμησε τους Αμερικανούς;Αλλά άστους αυτούς,είναι άλλο κεφάλαιο.Θα ήθελα να μου εξηγήσεις με ποιά λογική κάποιος αντικομμουνιστής θέλει την κατάληψη της Ταιβάν από την Κίνα. :lol: Του έκαναν κάτι οι Ταιβανέζοι;o εμφύλιος πόλεμος στην Κίνα έγινε ακριβώς τα ίδια χρόνια με την Ελλάδα,1946-1949.
Γιατί κάποιος που μας έχει πρήξει με τον Μελιγαλά ή τον Φενεό ή τις άλλες σφαγές στον ελληνικό εμφύλιο θα πρέπει να υποστηρίζει τους μαοικούς; :102:
Kαι δεν μιλάω εδώ μόνο για το φόρουμ - είδες έβαλα το πρωτοσέλιδο της Εστίας που μιλάει για λόμπυ της Ταιβάν.Πάει την ξεφτέλισε τελείως την Εστία ο Κοττάκης. :smt005:
Τα παπαγγελοπουλικά φύλλα "Δημοκρατία" και "Εστία" πουλάνε ενθέματα και αφιερώματα στις σφαγές των κομμουνιστών στην Ελλάδα πακέτο με συριζοιστορίες για τη Νοβάρτις ,πουτινισμό Ζ και σκέψη του Μάο. :smt005:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

"Όσοι παιζουν με τη φωτιά , εμείς κλανουμε μεντες"
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:14Θα ήθελα να μου εξηγήσεις με ποιά λογική κάποιος αντικομμουνιστής θέλει την κατάληψη της Ταιβάν από την Κίνα. :lol:
Θα σου εξηγήσω εγώ.
1) Επειδή είναι υπερ των κρατών-εθνών.
2) Επειδή είναι υπερ των αναγνωρισμένων συνόρων και των διεθνών συμφωνιών.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Δε βλέπω να σχολιάστηκε δεόντως και αναρωτιέμαι αν μπήκα στο σωστό φόρουμ
https://www.onalert.gr/kosmos/dendias-i ... is/474738/
Εδώ ο Δένδιας λέει πως είναι υπέρ του One China Policy. Αυτό τι σημαίνει επί του πρακτέου? Αν μπουν οι Κινέζοι στην Ταιβάν, τι θέση
θα πάρει η Ελλάδα? Γενικά με τη φόρα που έχει πάρει ο Δένδιας, βλέπω σε λίγο να τραγουδάει και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ :D
πατησιωτης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:29 Θα σου εξηγήσω εγώ.
Οι χουντικοί είναι όλα αυτά που υποστηρίζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία;

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:34 Εδώ ο Δένδιας λέει πως είναι υπέρ του One China Policy. Αυτό τι σημαίνει επί του πρακτέου? Αν μπουν οι Κινέζοι στην Ταιβάν, τι θέση
θα πάρει η Ελλάδα? Γενικά με τη φόρα που έχει πάρει ο Δένδιας, βλέπω σε λίγο να τραγουδάει και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Aυτή η πολιτική που λέει ο Δένδιας είναι επίσημα και η πολιτική των ΗΠΑ και της ΕΕ.Τώρα εάν γίνει πόλεμος,εγώ λέω ότι η Ελλάδα θα πάρει τη θέση που θα πάρει και η ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:29 Θα σου εξηγήσω εγώ.
Οι χουντικοί είναι όλα αυτά που υποστηρίζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία;

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:34 Εδώ ο Δένδιας λέει πως είναι υπέρ του One China Policy. Αυτό τι σημαίνει επί του πρακτέου? Αν μπουν οι Κινέζοι στην Ταιβάν, τι θέση
θα πάρει η Ελλάδα? Γενικά με τη φόρα που έχει πάρει ο Δένδιας, βλέπω σε λίγο να τραγουδάει και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Aυτή η πολιτική που λέει ο Δένδιας είναι επίσημα και η πολιτική των ΗΠΑ και της ΕΕ.Τώρα εάν γίνει πόλεμος,εγώ λέω ότι η Ελλάδα θα πάρει τη θέση που θα πάρει και η ΕΕ.
Δε μιλάω για συγκεκριμένα άτομα. Μιλάω για "έναν αντικομμουνιστή"
πατησιωτης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:46 Δε μιλάω για συγκεκριμένα άτομα. Μιλάω για "έναν αντικομμουνιστή"
Εάν είναι πραγματικός τότε είναι κατά της ανεξαρτησίας της Ταιβάν αλλά επειδή την θεωρεί κυβέρνηση όλης της Κίνας. :D Αυτό τουλάχιστον ήθελαν οι πραγματικοί όταν υπήρχαν.Και τώρα φυσικά σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να καταλάβουν οι Κινέζοι κομμουνιστές την Ταιβάν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:51
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:46 Δε μιλάω για συγκεκριμένα άτομα. Μιλάω για "έναν αντικομμουνιστή"
Εάν είναι πραγματικός τότε είναι κατά της ανεξαρτησίας της Ταιβάν αλλά επειδή την θεωρεί κυβέρνηση όλης της Κίνας. :D Αυτό τουλάχιστον ήθελαν οι πραγματικοί όταν υπήρχαν.Και τώρα φυσικά σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να καταλάβουν οι Κινέζοι κομμουνιστές την Ταιβάν.
Μπορεί επίσης να θεωρούν ότι ο χαμένος κάθε εμφυλίου πρέπει να αποδέχεται την ήττα του για το καλό του έθνους :lol:
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

πατησιωτης έγραψε: 04 Αύγ 2022, 21:14
ST48410 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:49
πατησιωτης έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:34 Δεν μιλάω για την κυβέρνηση,Η κυβέρνηση κάνει πολιτική ανάλογα με τα συμφέροντα της χώρας.Εδώ μιλάμε για μεμονωμένα πρόσωπα που ούτε πολιτική ασκούν ούτε συμφέροντα έχουν και ισχυρίζονται ότι είναι πολύ δεξιοί,αντικομμουνιστές κλπ και είναι τρία πουλάκια κάθονται.
Ξέρουν να μας πρήζουν με τη "μεταφασίστρια" Μελόνι στην Ιταλία που δεν την απειλεί κανένας αλλά κατά τα άλλα δεν τους ενδιαφέρει η τύχη των Ουκρανών ή των Ταιβανέζων,για αυτό τους ονόμασε εθνικιστές και αντικομμουνιστές από τα lidl.
Αν εννοείς ότι κάθε αντικομμουνιστής οφείλει από θέση αρχής να συνταχθεί σε κάθε θέμα εναντίον Ρωσίας και Κίνας δεν νομίζω ότι συμφωνώ.

Δες και το αντίθετο που επίσης δεν συμβαίνει πάντα. Οι παραδοσιακοί κομμουνιστές (ίσως χρειάζεται καλύτερος όρος) είναι πλήρως ταγμένοι με Ρωσία και Κίνα; Την ανάγκη φιλοτιμία κάνουν οι περισσότεροι για να φανούν αντιαμερικανοί ή αντινατοϊκοί. Δεν νομίζω καν να πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει σε Ρωσία και Κίνα είναι κομμουνισμός όπως τον έμαθαν ή τον ονειρεύονταν.
Μπαίνουμε σε βαθιά νερά.Γιατί θα πρέπει ένας παραδοσιακός κομμουνιστής να είναι πάντα αντιαμερικανός;
Γιατί τότε δεν ήσαν με τον Χίτλερ που πολέμησε τους Αμερικανούς;Αλλά άστους αυτούς,είναι άλλο κεφάλαιο.Θα ήθελα να μου εξηγήσεις με ποιά λογική κάποιος αντικομμουνιστής θέλει την κατάληψη της Ταιβάν από την Κίνα. :lol: Του έκαναν κάτι οι Ταιβανέζοι;o εμφύλιος πόλεμος στην Κίνα έγινε ακριβώς τα ίδια χρόνια με την Ελλάδα,1946-1949.
Γιατί κάποιος που μας έχει πρήξει με τον Μελιγαλά ή τον Φενεό ή τις άλλες σφαγές στον ελληνικό εμφύλιο θα πρέπει να υποστηρίζει τους μαοικούς; :102:
Kαι δεν μιλάω εδώ μόνο για το φόρουμ - είδες έβαλα το πρωτοσέλιδο της Εστίας που μιλάει για λόμπυ της Ταιβάν.Πάει την ξεφτέλισε τελείως την Εστία ο Κοττάκης. :smt005:
Τα παπαγγελοπουλικά φύλλα "Δημοκρατία" και "Εστία" πουλάνε ενθέματα και αφιερώματα στις σφαγές των κομμουνιστών στην Ελλάδα πακέτο με συριζοιστορίες για τη Νοβάρτις ,πουτινισμό Ζ και σκέψη του Μάο. :smt005:
Μεταμοντέρνος χυλός, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην post truth σύγχρονη νοοτροπία και την "πολιτική" του ίντερνετ. Τα άκρα συναντώνται και στην πραγματικότητα δεν έχει τόση σημασία το σε ποιο άκρο έχει καταλήξει κάποιος, σταλινομαικος η χουντικός, είναι ένα είδος απασχόλησης και διασκέδασης η ενασχόληση με το τάδε άκρο, σε στυλ ποδοσφαιρικής ομάδας. Τους ενδιαφέρει απλά να έχουν συνεχώς κάτι να διαμαρτύρονται και να παρουσιάζονται ως "ιδεολογικά καθαρότεροι" ή "αμόλυντα αντισυστημικοι", τα δε εναλλακτικά συστήματα που υποτίθεται ότι εμφανίζουν είναι κάτι στο οποίο ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2022, 20:53
ST48410 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:51
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:49 Κανόνισε να τους έχεις βρει πρίν γυρίσω απ τη βόλτα μου .
Αυτές οι απειλές από τη βόλτα όλο και πληθαίνουν :lol:
Ε ναι είμαι εκτός Αθήνας τώρα οπότε περπατάω συχνά. :lol:

Ορίστε OANNHSEA, δες ποια σου φαίνεται μεγαλύτερη και προκλητικότερη.

Εικόνα

Ποιός Μάρτιος του 96 ρε;;;
Σου έγραψα κοντά 30έτια!!! Περί το 1988 - 1990!!!
Τα ζώα οι Κινέζοι φορούσαν ακόμα τα "κοστούμια" τύπου Μάο και οι αξιωματικοί είχαν ελάχιστα διακριτικά και δη οι υψηλόβαθμοι!!!

ΥΓ
Εκείνη την εποχή ακόμα και οι Σοβιετικοί είχαν στείλει ένα αεροπλανοφόρο τους "για επίσκεψη" στην προσπάθεια να καλμάρουν οι πλευρές...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

OANNHSEA έγραψε: 05 Αύγ 2022, 08:58
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2022, 20:53
ST48410 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 19:51

Αυτές οι απειλές από τη βόλτα όλο και πληθαίνουν :lol:
Ε ναι είμαι εκτός Αθήνας τώρα οπότε περπατάω συχνά. :lol:

Ορίστε OANNHSEA, δες ποια σου φαίνεται μεγαλύτερη και προκλητικότερη.

Εικόνα

Ποιός Μάρτιος του 96 ρε;;;
Σου έγραψα κοντά 30έτια!!! Περί το 1988 - 1990!!!
Τα ζώα οι Κινέζοι φορούσαν ακόμα τα "κοστούμια" τύπου Μάο και οι αξιωματικοί είχαν ελάχιστα διακριτικά και δη οι υψηλόβαθμοι!!!

ΥΓ
Εκείνη την εποχή ακόμα και οι Σοβιετικοί είχαν στείλει ένα αεροπλανοφόρο τους "για επίσκεψη" στην προσπάθεια να καλμάρουν οι πλευρές...

.
Και τώρα τα φοράμε τα κοστούμια αυτά, τραβάς κάνα ζόρι; Μοδίστρα είσαι;

Δεν έχεις παρά να δείξεις τους χάρτες του 88 λοιπόν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”