Εάν όντως δεν έχει αλλά εισοδήματα και έχει 4 μήνες που είναι η σεζόν να βγάζει 8μελης οικογένεια δεν λέει να τον καταγγείλεις . Αυτό που μπορείς να κανεις είναι μια “συζήτηση” μαζί του να μαζευτεί και να καταλάβει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με το έτσι θέλω. Και εσείς πήγατε μερικές μέρες γιο ξεκούραση , δε θα τις τρώτε ψάχνοντας για παρκάρισμα .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
- Cecily Anne
Καλά εννοείται ότι είναι τόσο χάλια η κατάσταση που η ποιότητα ζωής του μόνιμου κάτοικου έχει φτάσει στον πάτο!Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:03Εάν όντως δεν έχει αλλά εισοδήματα και έχει 4 μήνες που είναι η σεζόν να βγάζει 8μελης οικογένεια δεν λέει να τον καταγγείλεις . Αυτό που μπορείς να κανεις είναι μια “συζήτηση” μαζί του να μαζευτεί και να καταλάβει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με το έτσι θέλω. Και εσείς πήγατε μερικές μέρες γιο ξεκούραση , δε θα τις τρώτε ψάχνοντας για παρκάρισμα .
Για να καταλάβεις πλέον χρεώνουν 40-50 ευρω ξαπλώστρα με all inclusive , όποτε τους αναγκάζουν να τρώνε εκεί ! Έχει πέσει η εστίαση σαν αποτέλεσμα και έχουν αδειάσει τα σούπερ μάρκετ και τα σουβλατζίδικα! Πας σούπερ μάρκετ και οι τιμές είναι στο θεό και μετά όλος ο δρόμος είναι Τίγκα στα Απορρίμματα από σουβλάκια , τα οποία τρώνε στα σκαλιά μας!
Η κατάσταση είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ!
Εγώ πιστεύω ότι όσοι ήρθαν από τη γενιά μου και δεν έχουν ξενοδοχεία, θα σηκωθούν να φύγουν! Έχει γίνει η κατάσταση ένα δραμα με το μέσο εργαζόμενο να είναι το πουτανακι ενός ξενοδόχου για τον μέσο τουρίστα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτός που έχει μάθει να επιβιώνει με τη νοοτροπία του τραμπούκου θα αντιδράσει και σαν τραμπούκος, καλό είναι να το έχεις υπ όψιν σου και για εσένα και την οικογένειά σου. χωρίς αυτό να σε σταματήσει.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Cecily Anne
Έχει εκνευρίσει πολύ κόσμο, αν κάνω ανώνυμη στην επιθεώρηση εργασίας πχ, πως θα καταλάβει ότι είμαι εγώ !;βοθρατζης έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:16 Αυτός που έχει μάθει να επιβιώνει με τη νοοτροπία του τραμπούκου θα αντιδράσει και σαν τραμπούκος, καλό είναι να το έχεις υπ όψιν σου και για εσένα και την οικογένειά σου. χωρίς αυτό να σε σταματήσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Fata_Morgana
Έχουν 5 μέτρα γης και γαμάνε τον τόπο. Που αμφιβάλω αν αυτά τα 5μ τους ανήκουν.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:07Καλά εννοείται ότι είναι τόσο χάλια η κατάσταση που η ποιότητα ζωής του μόνιμου κάτοικου έχει φτάσει στον πάτο!Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:03Εάν όντως δεν έχει αλλά εισοδήματα και έχει 4 μήνες που είναι η σεζόν να βγάζει 8μελης οικογένεια δεν λέει να τον καταγγείλεις . Αυτό που μπορείς να κανεις είναι μια “συζήτηση” μαζί του να μαζευτεί και να καταλάβει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με το έτσι θέλω. Και εσείς πήγατε μερικές μέρες γιο ξεκούραση , δε θα τις τρώτε ψάχνοντας για παρκάρισμα .
Για να καταλάβεις πλέον χρεώνουν 40-50 ευρω ξαπλώστρα με all inclusive , όποτε τους αναγκάζουν να τρώνε εκεί ! Έχει πέσει η εστίαση σαν αποτέλεσμα και έχουν αδειάσει τα σούπερ μάρκετ και τα σουβλατζίδικα! Πας σούπερ μάρκετ και οι τιμές είναι στο θεό και μετά όλος ο δρόμος είναι Τίγκα στα Απορρίμματα από σουβλάκια , τα οποία τρώνε στα σκαλιά μας!
Εγώ πιστεύω ότι όσοι ήρθαν από τη γενιά μου και δεν έχουν ξενοδοχεία, θα σηκωθούν να φύγουν! Έχει γίνει η κατάσταση ένα δραμα με το μέσο εργαζόμενο να είναι το πουτανακι ενός ξενοδόχου για τον μέσο τουρίστα.
- Cecily Anne
Ούτε καν! Καταπατούν τις παραλίες με συνενοχή του δήμου!Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:20Έχουν 5 μέτρα γης και γαμάνε τον τόπο. Που αμφιβάλω αν αυτά τα 5μ τους ανήκουν.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:07Καλά εννοείται ότι είναι τόσο χάλια η κατάσταση που η ποιότητα ζωής του μόνιμου κάτοικου έχει φτάσει στον πάτο!Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:03
Εάν όντως δεν έχει αλλά εισοδήματα και έχει 4 μήνες που είναι η σεζόν να βγάζει 8μελης οικογένεια δεν λέει να τον καταγγείλεις . Αυτό που μπορείς να κανεις είναι μια “συζήτηση” μαζί του να μαζευτεί και να καταλάβει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με το έτσι θέλω. Και εσείς πήγατε μερικές μέρες γιο ξεκούραση , δε θα τις τρώτε ψάχνοντας για παρκάρισμα .
Βάζουν κατασκευές εκτρώματα όλες παράνομες!
- Fata_Morgana
Αυτά είναι τα πιο σοβαρά. Εκεί πρέπει να κόψετε κωλους. Όχι ότι και ο άλλος δε θέλει το μάζεμα του .Απλα είναι περίπτωση λόγω της όλης κατάστασης του. Παρόλα αυτά, 2 κουβέντες μπορείς να τις πεις. Επίσης δε χρειάζεται να τον ακούς τι λέει.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:21Ούτε καν! Καταπατούν τις παραλίες με συνενοχή του δήμου!Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:20Έχουν 5 μέτρα γης και γαμάνε τον τόπο. Που αμφιβάλω αν αυτά τα 5μ τους ανήκουν.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:07
Καλά εννοείται ότι είναι τόσο χάλια η κατάσταση που η ποιότητα ζωής του μόνιμου κάτοικου έχει φτάσει στον πάτο!
Μήπως έχεις μπει και σε πολεμικό αεροσκάφος, τύπε;Στύξ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:56Γω δεν έχω κανένα δίλημμα για τραμπούκο και φυσικά φοροφυγά.Βουρ καταγγελία.
Κι εγώ έχω 4 παιδιά αλλά πλήρωνω σαν πούστης κανονικά όλες τις υποχρεώσεις μου μέχρι σεντ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Ναι είδα ποσό καλά πήγε κι αυτό! Τους βάφτισαν κίνημα της πετσέτας και τους έκραζαν στα ΜΜΕ.Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:30Αυτά είναι τα πιο σοβαρά. Εκεί πρέπει να κόψετε κωλους. Όχι ότι και ο άλλος δε θέλει το μάζεμα του .Απλα είναι περίπτωση λόγω της όλης κατάστασης του. Παρόλα αυτά, 2 κουβέντες μπορείς να τις πεις. Επίσης δε χρειάζεται να τον ακούς τι λέει.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:21Ούτε καν! Καταπατούν τις παραλίες με συνενοχή του δήμου!Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:20
Έχουν 5 μέτρα γης και γαμάνε τον τόπο. Που αμφιβάλω αν αυτά τα 5μ τους ανήκουν.
Στην Ελλάδα είσαι ρε τύπισσα. Το κίνημα της πετσέτας είναι κάτι βρωμιαρέοι που αν τους αφήσεις μια παραλία για μια σεζόν, θα την βρεις με αυθαίρετες τσαντιροκατασκευές, γόπες, σκουπίδια και αυτοσχέδιες τουαλέτες ανά 30 μέτρα.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:31Ναι είδα ποσό καλά πήγε κι αυτό! Τους βάφτισαν κίνημα της πετσέτας και τους έκραζαν στα ΜΜΕ.Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:30Αυτά είναι τα πιο σοβαρά. Εκεί πρέπει να κόψετε κωλους. Όχι ότι και ο άλλος δε θέλει το μάζεμα του .Απλα είναι περίπτωση λόγω της όλης κατάστασης του. Παρόλα αυτά, 2 κουβέντες μπορείς να τις πεις. Επίσης δε χρειάζεται να τον ακούς τι λέει.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:21
Ούτε καν! Καταπατούν τις παραλίες με συνενοχή του δήμου!
Αυτό δεν δικαιολογεί τις αυθαιρεσίες των beach bars. Αλλά όπως είπα, στην Ελλάδα ζούμε.
Dein Herz, meine Gier
- Fata_Morgana
Είναι που τα έχουν πλακάκια με τον δήμο, αν ήθελε ο Δήμος τα ξήλωνε όλα. Αλλά και πάλι νομίζω μόνο οι ντόπιοι οργανωμένα μπορούν να κάνουν κάτι. Θα συνεχίσει και θα χειροτερέψει.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:31Ναι είδα ποσό καλά πήγε κι αυτό! Τους βάφτισαν κίνημα της πετσέτας και τους έκραζαν στα ΜΜΕ.Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:30Αυτά είναι τα πιο σοβαρά. Εκεί πρέπει να κόψετε κωλους. Όχι ότι και ο άλλος δε θέλει το μάζεμα του .Απλα είναι περίπτωση λόγω της όλης κατάστασης του. Παρόλα αυτά, 2 κουβέντες μπορείς να τις πεις. Επίσης δε χρειάζεται να τον ακούς τι λέει.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:21
Ούτε καν! Καταπατούν τις παραλίες με συνενοχή του δήμου!
- Cecily Anne
Αυτό ακριβώς τα έχουν κάνει πλακάκια με το δήμο.
Έχω την εντύπωση ότι είναι επώνυμες οι καταγγελίες αυτέςCecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:19Έχει εκνευρίσει πολύ κόσμο, αν κάνω ανώνυμη στην επιθεώρηση εργασίας πχ, πως θα καταλάβει ότι είμαι εγώ !;βοθρατζης έγραψε: 16 Αύγ 2024, 18:16 Αυτός που έχει μάθει να επιβιώνει με τη νοοτροπία του τραμπούκου θα αντιδράσει και σαν τραμπούκος, καλό είναι να το έχεις υπ όψιν σου και για εσένα και την οικογένειά σου. χωρίς αυτό να σε σταματήσει.
Θα πρέπει να το υπολογίσεις, μήπως υπάρχει κάποιος πολιτιστικός σύλλογος στην περιοχή σου; κάποιος άλλος φορέας; που να μπορεί σαν νομικό πρόσωπο να διαχειριστεί την καταγγελία σου;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Eκατσα μεσα μετα και απο τις κυβερνητικες οδηγιες,για να χωρεσουν οι τουριστες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 142 Απαντήσεις