Ακομα να καταγγειλεις;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:15 Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
- Cecily Anne
Ναι. Με έχουν πιάσει στο συναίσθημα. Σοβαρή ερώτηση έκανα, δεν το συζητάω για πλάκα. Είναι 6 παιδιά.talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:17Ακομα να καταγγειλεις;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:15 Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και να κάνεις καταγγελία ποιος θα ασχοληθεί; Αυγούστο μήνα ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Fata_Morgana
Έχει δουλειά ; Βγάζει χρήματα ;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:19Ναι. Με έχουν πιάσει στο συναίσθημα. Σοβαρή ερώτηση έκανα, δεν το συζητάω για πλάκα. Είναι 6 παιδιά.talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:17Ακομα να καταγγειλεις;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:15 Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
- Cecily Anne
Τι να σου πω, βλέπω και δουλεύει. Αν ρωτάς, αν έχει αλλά εισοδήματα, νομίζω όχι.Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:33Έχει δουλειά ; Βγάζει χρήματα ;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:19Ναι. Με έχουν πιάσει στο συναίσθημα. Σοβαρή ερώτηση έκανα, δεν το συζητάω για πλάκα. Είναι 6 παιδιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Δεν πήγε τόσο μακριά η σκέψη μου, για να είμαι ειλικρινής.enterprise-psi έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:21 Και να κάνεις καταγγελία ποιος θα ασχοληθεί; Αυγούστο μήνα ;
Αν ζητούσε κατανόηση ,να το καταλάβαινα.Λίγη ευελιξία να κάνει τη δουλειά του χωρίς όχληση των υπολοίπων.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:15 Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
Αφού έχει αποθρασυνθεί παρανομώντας και με την ανοχή σας ,ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΝ..
- Fata_Morgana
Αν βγάζει καλά λεφτά και μπορεί να πάρει υπάλληλο και αντί για υπάλληλο βάζει το ανήλικο παιδί του βράδυ στον Πειραιά είναι μαλακας. Είναι θέμα ασφαλείας του παιδιού για αρχή .Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:37Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:33Έχει δουλειά ; Βγάζει χρήματα ;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:19
Ναι. Με έχουν πιάσει στο συναίσθημα. Σοβαρή ερώτηση έκανα, δεν το συζητάω για πλάκα. Είναι 6 παιδιά.
Τι να σου πω, βλέπω και δουλεύει. Αν ρωτάς, αν έχει αλλά εισοδήματα, νομίζω όχι.
- Cecily Anne
Α γεια σου !!!! Γι αυτό σχολίασα σε αυτό το νήμα, γιατί συζήταγαν καταπάνω για τους γιδοβοσκούς. Αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι που με διαολιζει!Στύξ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:40Αν ζητούσε κατανόηση ,να το καταλάβαινα.Λίγη ευελιξία να κάνει τη δουλειά του χωρίς όχληση των υπολοίπων.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:15 Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
Όχι στο νησί αναφέρομαι. Επίσης δεν είναι ένα παιδί είναι δυο !Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:42Αν βγάζει καλά λεφτά και μπορεί να πάρει υπάλληλο και αντί για υπάλληλο βάζει το ανήλικο παιδί του βράδυ στον Πειραιά είναι μαλακας. Είναι θέμα ασφαλείας του παιδιού για αρχή .Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:37
Τι να σου πω, βλέπω και δουλεύει. Αν ρωτάς, αν έχει αλλά εισοδήματα, νομίζω όχι.
- Fata_Morgana
Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:42Α γεια σου !!!! Γι αυτό σχολίασα σε αυτό το νήμα, γιατί συζήταγαν καταπάνω για τους γιδοβοσκούς. Αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι που με διαολιζει!Στύξ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:40Αν ζητούσε κατανόηση ,να το καταλάβαινα.Λίγη ευελιξία να κάνει τη δουλειά του χωρίς όχληση των υπολοίπων.Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:15 Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
Όχι στο νησί αναφέρομαι. Επίσης δεν είναι ένα παιδί είναι δυο !Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:42Αν βγάζει καλά λεφτά και μπορεί να πάρει υπάλληλο και αντί για υπάλληλο βάζει το ανήλικο παιδί του βράδυ στον Πειραιά είναι μαλακας. Είναι θέμα ασφαλείας του παιδιού για αρχή .Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:37
Αα μάλιστα . Οποτε αν καταλαβαίνω έχει 6 παιδιά, δουλεύει τη σεζόν με το πάρκινγκ και δεν έχει αλλα εισοδήματα. Να μην τον καταγγείλεις κατά τη γνώμη μου .
- Cecily Anne
Ακριβώς αυτό είναι το δίλημμα που τίθεται.
Και θέλει να πάρει από φέτος ένα σπίτι στο κάθε του παιδί;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:19Ναι. Με έχουν πιάσει στο συναίσθημα. Σοβαρή ερώτηση έκανα, δεν το συζητάω για πλάκα. Είναι 6 παιδιά.talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:17Ακομα να καταγγειλεις;Cecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:15 Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
Αν είναι άρχιδας να τον καταγγείλεις. Αν όχι, όχι.
Καλό θα είναι πρώτα μια προειδοποίηση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γω δεν έχω κανένα δίλημμα για τραμπούκο και φυσικά φοροφυγά.Βουρ καταγγελία.
Κι εγώ έχω 4 παιδιά αλλά πλήρωνω σαν πούστης κανονικά όλες τις υποχρεώσεις μου μέχρι σεντ.
- Cecily Anne
Είναι αρχιδας! Προς το παρόν κάνω σχόλια Καρεν, για να με ακούει και να του σπάω τα αρχιδια, όπως μου τα σπάει αυτός. Πχ το πρωί έκραζε μια, δεν πήρα χαμπάρι γιατί (δηλαδή μπορεί να είχε και δίκιο αυτός) και τραγούδαγα, γιατί τα είχα μαζεμένα από χτες:
Κυρ τροχονόμε, κυρ τροχονόμε κι αν έκανα παράβαση κυρ τροχονόμε, κυρ τροχονόμε φταίει η μικρή στη διάβαση.
Ή χτες έκανα γενική και έπρεπε να κατεβάσω 3 σακούλες σκουπιδιών και με κοίταζε περίεργα έτοιμος να σχολιάσει, ε πήγα και τις έβαλα στον κάδο απέναντι του ενώ έχει άλλους τρεις παρακάτω ! Είχε πελάτη και δεν είπε τίποτα, αλλά ξέρω ότι τρωγόταν μέσα του ! Καλά κι εγω είμαι να μην με πετύχεις ορεξάτη, πρήζω αρχιδια στο τετραπλό!
Κυρ τροχονόμε, κυρ τροχονόμε κι αν έκανα παράβαση κυρ τροχονόμε, κυρ τροχονόμε φταίει η μικρή στη διάβαση.
Ή χτες έκανα γενική και έπρεπε να κατεβάσω 3 σακούλες σκουπιδιών και με κοίταζε περίεργα έτοιμος να σχολιάσει, ε πήγα και τις έβαλα στον κάδο απέναντι του ενώ έχει άλλους τρεις παρακάτω ! Είχε πελάτη και δεν είπε τίποτα, αλλά ξέρω ότι τρωγόταν μέσα του ! Καλά κι εγω είμαι να μην με πετύχεις ορεξάτη, πρήζω αρχιδια στο τετραπλό!
Τότε πηδα τονCecily Anne έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:57 Είναι αρχιδας! Προς το παρόν κάνω σχόλια Καρεν, για να με ακούει και να του σπάω τα αρχιδια, όπως μου τα σπάει αυτός. Πχ το πρωί έκραζε μια, δεν πήρα χαμπάρι γιατί (δηλαδή μπορεί να είχε και δίκιο αυτός) και τραγούδαγα, γιατί τα είχα μαζεμένα από χτες:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-