Που θα πρέπει να απολυθούν από τις δουλειές τους;BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:01Και μιλάμε για 10άδες άτομα.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:00Το ίδιο συμβαίνει με πολλούς αριστεριστές υποστηρικτές της 17ΝJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57 Οσο για το μεσο ΧΑγιτη, υποστηριζει μια οργανωση που σχεδιαζε και εκτελουσε δολοφονιες. Αυτο μου αρκει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
-
BlastFromThePast
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Να απολυθούν και οι δεκατρείς άμεσα.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:02Που θα πρέπει να απολυθούν από τις δουλειές τους;BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:01Και μιλάμε για 10άδες άτομα.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:00
Το ίδιο συμβαίνει με πολλούς αριστεριστές υποστηρικτές της 17Ν
Κάποιος πρέπει να πει σε σένα πως το σημερινό ζητούμενο των αντιφαϊμάμηδων είναι πολύ μεγαλύτερο από την Κωνσταντινούπουλη.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:58καποιος να πει στον κυριο πως η Κωνσταντινουπολη εχει κατακτηθει απο το 1453.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:56ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:42 Το Ισλάμ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και έχει κάτι συνθήματα όπως Θάνατος στους Άπιστους και τα συναφή .
https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... gia-sofia-

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Η επένδυση του ολοκληρωτισμού σας σε συκιφαντίες, δεν θυμίζουν απλά τις κομμουνστικές τυρρανίες...αλλά απευθείας το σταλινισμό της δκεαετίας του '30. Αν ακι οι προκάτοχοι και οι διάδοχοι, δεν ήταν καλύτροι για να 'μαστε ειλικρινείς.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57
Οσο για το μεσο ΧΑγιτη, υποστηριζει μια οργανωση που σχεδιαζε και εκτελουσε δολοφονιες. Αυτο μου αρκει.
- Golden Age
Πόσοι είναι οι αριστεροί υποστηρικτές της 17Ν;BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:03Να απολυθούν και οι δεκατρείς άμεσα.
Το γύρισες στον καλαματιανό, καλό μου;John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:59τοσο εξωφρενικη σου φαινεται η προσληψη ενος/μιας μαυρου/ης υπαλληλου ε; Πεφτω απο τα συννεφα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:58Kι εγώ ήδη απάντησα ότι κάπου έχεις μπλέξει τις μκο με τις επιχειρήσεις, τζιτζιφιόγκο.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:48
ειπαμε, να προσλαβει και μια αλλη υπαλληλο, απο την Γκανα η τη Νιγηρια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:01
O τζον τζον έχει μπλέξει τις μκο με τις κανονικές επιχειρήσεις.![]()
Από την άλλη βρε κουτά, ακόμη και χωρίς να το θέλετε καταλήγετε στο ότι οι φασίστες συντελούν στην αύξηση θέσεων εργασίας.![]()
Μπράβο βρε, είναι καλό να διατηρούμε τις παραδόσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Πόσοι είναι οι αριστεροί υποστηρικτές της 17Ν;BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:03Να απολυθούν και οι δεκατρείς άμεσα.
Δεν ανεβάζει κανένας τα βίντεο με τις αριστερές κινητοποιήσεις συμπράστασης στους 17Νοεμβρίτες στις δίκες το 2002 και τα αριστερά ασκέρια που συγκεντρονώντουσαν απ' ΄'εξω...
Ο αριθμός 13 είναι μικρότερος κι απο τους μάρτυρες υπερασπίσεως της 17Ν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 31 Ιούλ 2020, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BlastFromThePast
Θείτσα, αυτές τις εικονίτσες βάλτες στο φέισμπουκ να εντυπωσιάσεις το τοπικό πλαγκτόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:05
Κάποιος πρέπει να πει σε σένα πως το σημερινό ζητούμενο των αντιφαϊμάμηδων είναι πολύ μεγαλύτερο από την Κωνσταντινούπουλη.
μπα, απο το κορανι προερχεται.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39
Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το βολικο παραμυθακι προερχεται απο τους κυκλους της ευαγγελικης χριστιανικης ακροδεξιας της αμερικης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να έχει 40 βαθμούς και να διαβάζεις δηθενούμπες αριστερούς του κώλου να υποστηρίζουν τις πιο αντιφατικές χαζομαλακίες
Ο τζον τζον άρχισε πάλι τα γλυκανάλατα για σύγκριση παλαιάς διαθήκης και ισλαμ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:00Ιερόν ΚορανιονJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:46και συ που το ξερεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:42
Το Ισλάμ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και έχει κάτι συνθήματα όπως Θάνατος στους Άπιστους και τα συναφή ..
Εκδόσεις Κάκτος
Παλιότερα θυμάμαι, είχε κάνει κοπυπάστε από ιστοσελίδες ιμάμηδων ως επιχείρημα. Αυτό που δεν θέλουν να παραδεχθούν οι ημιμαθείς ΗΛΙΘΙΟΙ ακόμη και αν τους το τρίψεις στα μούτρα είναι ότι οι φανατικοί ισλαμιστές δεν έχουν ως οδηγό το κοράνι αλλά τις χαντίθ.
Αλλά σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί περισσότερο το κάθε λυμφατικό ή υπέρβαρο ούγκανο που την είδε προοδευτικό διαβάζοντας τίτλους του ίντυ και της λιφο.
Αμόρφωτοι, άσχετοι, τρεντοξεφτίλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
α, δηλαδη εχτος απο τους αβγους, καλο ειναι να απολυθουν και οι μουσουλμανοι, αλλα και οι χριστιανοι, εφοσον πιστευουν σε παρομοιως απαραδεκτα πραγματα.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57
Κανεις λαθος, εχω ασχοληθει αρκετα για να καταλαβω πως αφενος η Π Διαθηκη γραφει πολυ χειροτερα πραγματα, αφετερου στο Κορανι μπορεις να βρεις οτι θες και το αντιθετο του, οπως σε ολα τα θρησκευτικα βιβλια γενικως, και τελος πως ολα οσα αναφερεις ειναι καθαρη ισλαμοφοβικη ακροδεξια προπαγανδα και τιποτα παραπανω.
Οσο για το μεσο ΧΑγιτη, υποστηριζει μια οργανωση που σχεδιαζε και εκτελουσε δολοφονιες. Αυτο μου αρκει. Ο παραλληλισμος σου ειναι εκτος τοπου και χρονου, γιατι αφηνεις να εννοηθει πως ο μεσος μουσουλμανος υποστηριζει την Αλ Καιντα και το ΙΣΙΣ, κατι που δεν ισχυει.
οκ τοτε, δε θα διαφωνησω, απλως θα προσθεσω και τους κομμουνιστες, αναρχικους, και μερικους ακομη.
μια χαρα, οσοι δεν ειμαστε τιποτε απο τα παραπανω, περιζητητοι θα γινουμε στην αγορα εργασιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 31 Ιούλ 2020, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Γελοίοι, ουτιδανοί, πουθενάδες, κλεφτοκοτάδες κλεφτοπισάδες.BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:09Θείτσα, αυτές τις εικονίτσες βάλτες στο φέισμπουκ να εντυπωσιάσεις το τοπικό πλαγκτόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:05
Κάποιος πρέπει να πει σε σένα πως το σημερινό ζητούμενο των αντιφαϊμάμηδων είναι πολύ μεγαλύτερο από την Κωνσταντινούπουλη.
Υιοθέτησα φρασεολογία της λατρείας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
δεν χρειαζεται καν να σου απαντησω, απαντησες για μενα λεγοντας αυτα που ηθελα να πω, μονος σου.Golden Age έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:47John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:39
Το Ισλάμ είναι μία βλακώδης, βάρβαρη και οπισθοδρομική ιδεολογία. Αν ο ρατσισμός είναι η εναντίωση στην ιδεολογία καθεαυτή και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τότε και εσύ ρατσιστής είσαι γιατί εναντιώνεσαι π.χ. στον φασισμό.
Δεν γίνεται εσύ να έχεις το ελεύθερο να απορρίπτεις όποια ιδεολογία δεν σου αρέσει και να δαιμονοποιείς όποια άτομα την ακολουθούν και να μην το έχω εγώ.
Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το βολικο παραμυθακι προερχεται απο τους κυκλους της ευαγγελικης χριστιανικης ακροδεξιας της αμερικης.
Ως πολιτική ιδεολογία που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο το έκανε ο Μπιν Λάντεν και απο χρόνια το προετοίμαζε η Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Επίσης, όταν οι Σοβιετικοί και οι σοβιετόφιλοι κομμουνιστές συκοφαντούσαν τους θρησκευόμενους Μουσουλμάνους στο Αφγανιστάν (τότε που ο κόκκινος στρατός σκότωνε παιδάκια στα αφγανικά χωριά για να..."τους διδάξει πολιτισμό"), δεν θυμάμαι τους Ευαγγελιστές να λένε κάτι.
Αλλά για να 'μαστε ειλικρινείς... Όταν ο Μωάμεθ και οι διάδοχοί του και \στη συνέχεια διάφοροι άλλοι μουσουλμάνοι αυτοκράτορες έκαναν εκτρατείες για να καταλάβουν τις χώρες των "απίστων", δεν υπήρχαν πολιτικές ιδεολογίες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
νταξ, τωρα μιλαει η βαρια διανοηση του φορουμ ναουμΑσέβαστος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:11μπα, απο το κορανι προερχεται.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 7 Απαντήσεις