!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:51 Όταν γίνεσαι αντιπαθής, μην περιμένεις και ιδιαίτερη ανοχή.
οπότε όλες τις άλλες πίπες τι τις θέλετε?πείτε στα ίσα "πρέπει να είσαι συμπαθής στα αφεντικά και να πηγαίνεις με τα νερά τους" :xena: ώπα αυτό δεν μου φαίνεται πολύ αριστερό
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:51
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:35
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:18 Τις λες δε θέλω ρατσιστικές μαλακιες στο μαγαζί μου, κι αν σε ξανακούσω να πεις τίποτα τέτοιο, θα πάρεις πουλο. Απλό. Από εκεί και πέρα στη ζωη της ότι θέλει.
μα εκεί είναι το ζήτημα
ότι στη δουλειά της δεν έχει κάνει κάτι το μεμπτό
το πρόβλημα της εργοδότριας είναι οι απόψεις της στη προσωπική της ζωή κι γι'αυτές τις απόψεις θέλει να την απολύσει
το επόμενο βήμα είναι να ποινικοποιήσουμε τη σκέψη
Να λες μαλακιες, και ειδικά ρατσιστικές, εν ώρα εργασίας είναι μεμπτό, όταν ο άλλος δε θέλει να τις ακούσει. Απλά το βουλώνει. Κι εγώ μπορεί να φτιαχνομαι με 13χρονα, δικαίωμα μου είναι, δεν θα πηγαίνω στη δουλειά μου να λέω, κοίτα αυτό το πιτσιρίκι αφεντικό τι γαμησι θέλει. Αλλά και να με απολύσει με την πρώτη στραβή, κατανοητό θα είναι. Όταν γίνεσαι αντιπαθής, μην περιμένεις και ιδιαίτερη ανοχή.
δεν διαφωνώ
το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έλεγε ρατσιστικές μαλακίες εν ώρα εργασίας, τις έλεγε σε προσωπικές συζητήσεις με την αφεντικίνα της
άμα η αφεντικίνα της δεν έχει πρόβλημα με την υπάλληλό της γιατί να την απολύσει; άμα κάνει καλά τη δουλειά της δεν υπάρχει λόγος. το τι απόψεις έχει έξω από την εργασία της δεν αφορά την εργοδότριά της
πώς θα σας φαινόταν το ίδιο ζήτημα απλά όπου ρατσισμός να έβαζε τον όρο "ταξικό μίσος"; να την απέλυε ή όχι;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:53
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:43

όπως λέει ο Μαστέινης σε ένα του τραγούδι "next thing you know, they'll take my thoughts away"
ναι ρε αστειοι τυποι, θα σας αφαιρεθει το δημοκρατικο δικαιωμα να ξερνατε μισος για αλλους ανθρωπους και να στηριζετε δολοφονικες οργανωσεις.
Καραγκιοζηδες.
άλλο ένα ηλίθιο λογικό άλμα
σε έναν ελεύθερο κόσμο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιπαθεί ή και να μισεί όποιον γουστάρει
αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να προβαίνει σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ή να ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τρίτους να προβούν σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
το κριτηριο της νομιμοτητας δεν επαρκει: μπορει καλλιστα να προτρεπει σε νομιμη βια και διακρισεις σε βαρος οσων μισει. Τι διαφορα εχει να λες "να σκοτωσουμε ολους τους μεταναστες" απο το να λες "να βγαλουμε νομο που θα νομιμοποιει εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες σε οσους περασουν τα συνορα παρανομα;"
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:57
πώς θα σας φαινόταν το ίδιο ζήτημα απλά όπου ρατσισμός να έβαζε τον όρο "ταξικό μίσος"; να την απέλυε ή όχι;
τα άτομα που μιλούν με τέτοιους όρους δεν έχουν δουλειά όμως :102:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:43

όπως λέει ο Μαστέινης σε ένα του τραγούδι "next thing you know, they'll take my thoughts away"
ναι ρε αστειοι τυποι, θα σας αφαιρεθει το δημοκρατικο δικαιωμα να ξερνατε μισος για αλλους ανθρωπους και να στηριζετε δολοφονικες οργανωσεις.
Καραγκιοζηδες.
σε έναν ελεύθερο κόσμο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιπαθεί ή και να μισεί όποιον γουστάρει
αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να προβαίνει σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ή να ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τρίτους να προβούν σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
Ο μπλακι κενταει. Μέσα στο μυαλό του οποιος λέει τους λαθρομεταναστες ότι είναι λαθρομετανάστες, σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να κόψει κεφαλια και να τους κρεμάει στα δέντρα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:25 Η λύση είναι απλή. Ανακοινώνει ότι η ποικιλομορφια και η αποδοχή είναι βασική αξία της εταιρείας. Κρεμάς και τα ανάλογα σλόγκαν στους τοίχους.

Ε, η άλλη ή θα φύγει ή θα το βουλώσει για πάντα.
Επισης προσλαμβανει υπαλληλους μεταναστες απο αλλες ηπειρους και τους βαζει να δουλευουν μαζι με τη λεγαμενη. Που ξερεις, μπορει και να της κανει καλο αυτη η επαφη, και να ξεπερασει μονη της το μισος της.
O τζον τζον έχει μπλέξει τις μκο με τις κανονικές επιχειρήσεις. :lol:

Από την άλλη βρε κουτά, ακόμη και χωρίς να το θέλετε καταλήγετε στο ότι οι φασίστες συντελούν στην αύξηση θέσεων εργασίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:24 Να φανταστω αν πάω για δουλειά σε κάνα εθνικι και λέω "μπράβο Ερντογάν, γαμα τα ελληνικά κωλαράκια" , θα φαντάζομαι θα με ανεχτεί επειδή έχουμε ελευθερία έκφρασης. :lol:
Εχεις να φας φαπες...
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:59

Καραγκιοζηδες.
Ο μπλακι κενταει. Μέσα στο μυαλό του οποιος λέει τους λαθρομεταναστες ότι είναι λαθρομετανάστες, σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να κόψει κεφαλια και να τους κρεμάει στα δέντρα
Ειναι πολυ βολικη αυτη η καρικατουρα του ακραιου μοβορου ρατσιστη, ως μετρο συγκρισης και εν τελει αποδοχης αλλων πιο μεηνστρημ μορφων ρατσισμου.
Στην πραγματικοτητα οποιος χρησιμοποιε τον ορο "λαθρομεταναστες", εχει ηδη αποδεχτει μερος της ρητορικης οσων θελουν στ αληθεια θανατους μεταναστων και εχουν μαλιστα σκοτωσει και μερικους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:03

Ειναι πολυ βολικη αυτη η καρικατουρα του ακραιου μοβορου ρατσιστη, ως μετρο συγκρισης και εν τελει αποδοχης αλλων πιο μεηνστρημ μορφων ρατσισμου.
Στην πραγματικοτητα οποιος χρησιμοποιε τον ορο "λαθρομεταναστες", εχει ηδη αποδεχτει μερος της ρητορικης οσων θελουν στ αληθεια θανατους μεταναστων και εχουν μαλιστα σκοτωσει και μερικους.
Τα πράγματα είναι απλά: οι λαθρομετανάστες είναι ακριβώς αυτό. Λαθρομετανάστες.
Απέλαση. Και μέχρι την απέλαση κλειδαμπαρωμα. Από Τουρκία έρχονται, ας πάνε στην εκεί ελληνικη πρεσβεία να κάνουν αίτηση ασύλου και αν εγκριθεί ας έρθουν. Αν όχι, πουλο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:51
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:35

μα εκεί είναι το ζήτημα
ότι στη δουλειά της δεν έχει κάνει κάτι το μεμπτό
το πρόβλημα της εργοδότριας είναι οι απόψεις της στη προσωπική της ζωή κι γι'αυτές τις απόψεις θέλει να την απολύσει
το επόμενο βήμα είναι να ποινικοποιήσουμε τη σκέψη
Να λες μαλακιες, και ειδικά ρατσιστικές, εν ώρα εργασίας είναι μεμπτό, όταν ο άλλος δε θέλει να τις ακούσει. Απλά το βουλώνει. Κι εγώ μπορεί να φτιαχνομαι με 13χρονα, δικαίωμα μου είναι, δεν θα πηγαίνω στη δουλειά μου να λέω, κοίτα αυτό το πιτσιρίκι αφεντικό τι γαμησι θέλει. Αλλά και να με απολύσει με την πρώτη στραβή, κατανοητό θα είναι. Όταν γίνεσαι αντιπαθής, μην περιμένεις και ιδιαίτερη ανοχή.
δεν διαφωνώ
το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έλεγε ρατσιστικές μαλακίες εν ώρα εργασίας, τις έλεγε σε προσωπικές συζητήσεις με την αφεντικίνα της
άμα η αφεντικίνα της δεν έχει πρόβλημα με την υπάλληλό της γιατί να την απολύσει; άμα κάνει καλά τη δουλειά της δεν υπάρχει λόγος. το τι απόψεις έχει έξω από την εργασία της δεν αφορά την εργοδότριά της
Αυτό δεν διευκρινίζεται αν λέει μαλακιες στη δουλειά ή μόνο στις προσωπικές συζητήσεις. Αν το έλεγε μόνο προσωπικά, απλά κόβεις κάθε συζήτηση. Η προσπαθείς να τις αλλάξεις απόψεις, αν την συμπαθείς τόσο, γιατί αυτά είναι ρευστά, εφόσον στη δουλειά είναι μούγκα.
Και το ταξικο η το πολιτικό μίσος δεν έχει σχέση. Άλλο να λες πως ο Στάλιν η το κκσε ήταν σιχαματα, αλλο πως όλοι οι Ρώσοι είναι σκουπίδια. Ο ρατσισμός, να μισείς κάποιον επειδή είναι τάδε εθνικότητας η χρώματος, είναι ψυχοπαθολογια, και η αναλογία είναι σα να σου πει ο άλλος πως οι γυναίκες θέλουν βιασμό η τα 13χρονα τον καβλωνουν. Εντάξει, στη δουλειά μπορεί να είναι τυπικός, αλλά τον βλέπεις με άλλο μάτι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Θυμίζω εδώ στους φίλους μας πως το μεγαλύτερο φίδι που πέταξε ο Μπλακ δεν είναι το airbnb αββαείο του 12ου αιώνα, αλλά το πως έριξε αναρχογκομενάκι με τραγούδι της ριάννα :102:
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:57

Καραγκιοζηδες.
το κριτηριο της νομιμοτητας δεν επαρκει: μπορει καλλιστα να προτρεπει σε νομιμη βια και διακρισεις σε βαρος οσων μισει. Τι διαφορα εχει να λες "να σκοτωσουμε ολους τους μεταναστες" απο το να λες "να βγαλουμε νομο που θα νομιμοποιει εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες σε οσους περασουν τα συνορα παρανομα;"
καταφτασανε οι ειδήμονες

ρε τι ζημια παθατε κακομοιρα

το κωμα ωρε το κωμα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:08
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:03

Τα πράγματα είναι απλά: οι λαθρομετανάστες είναι ακριβώς αυτό. Λαθρομετανάστες.
Απέλαση. Και μέχρι την απέλαση κλειδαμπαρωμα. Από Τουρκία έρχονται, ας πάνε στην εκεί ελληνικη πρεσβεία να κάνουν αίτηση ασύλου και αν εγκριθεί ας έρθουν. Αν όχι, πουλο.
η ταυτολογια σου θα εβγαζε καποιο νοημα εαν δεν κατονομαζες, εστω και αρρητα, ως λαθρομεταναστες το συνολο των αλλοδαπων στην Ελλαδα, οπως κανουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν αυτη τη λεξη. Ισως βεβαια να κανεις καποια εξαιρεση, το πιθανοτερο για λευκους ευρωπαιους μεταναστες (ή εξπατς, ακουγεται πιο λευκο). Αμα κατσω επισης και το ψαξω βαθυτερα, οι λογοι που εναντιωνεσαι στη μεταναστευση, ειναι ο φοβος μη ενσωματωσης "λογω πολιτισμικων διαφορων" και ¨αλλοιωσης του πληθυσμου" και "ισλαμ". Και ολα αυτα φιλε μου, ειναι ξεκαθαρος, ατοφιος ρατσισμος.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Σιγά που 1) έχει επιχείρηση 2) με υπάλληλο και 3) όντας μια χαζογκόμενα που ρωτάει την Α Μπα τι να κάνει.

Ο μόνος που έχει επιχείρηση σε αυτήν την ιστορία είναι η Α Μπα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Χουργιατς έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:15 Θυμίζω εδώ στους φίλους μας πως το μεγαλύτερο φίδι που πέταξε ο Μπλακ δεν είναι το airbnb αββαείο του 12ου αιώνα, αλλά το πως έριξε αναρχογκομενάκι με τραγούδι της ριάννα :102:
ελα, αρπα μια σκυλοκροκετα τωρα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”