Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Niki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:50
Δεν μπορείς να γράφεις σε ένα χώρο και να έχεις ένα καραγκιόζη όλη την ώρα να κόβει να ράβει να γράφει ψέματα και να σε προσβάλει.
Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό.
Ξεκινα απο εδω την μελετη
από Niki » 18 Φεβ 2025, 08:51
Εγώ νομίζω ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει να κρύβετε η Ιταλική εταιρεία , πιο πολύ Ιταλικός τρόπος φαίνεται να είναι σε όλα γενικά.
Τώρα με τι τους κρατάει η εταιρεία τους μισούς πολιτικούς ανεξαρτήτως κόμματος το μέλλον θα το δείξει.
Το ένστικτο μου λέει Ιταλική εταιρεία.
Το μυαλό μου λέει υπομονή.
Niki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:50
Δεν μπορείς να γράφεις σε ένα χώρο και να έχεις ένα καραγκιόζη όλη την ώρα να κόβει να ράβει να γράφει ψέματα και να σε προσβάλει.
Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό.
Ξεκινα απο εδω την μελετη
Εγώ νομίζω ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει να κρύβετε η Ιταλική εταιρεία , πιο πολύ Ιταλικός τρόπος φαίνεται να είναι σε όλα γενικά.
Τώρα με τι τους κρατάει η εταιρεία τους μισούς πολιτικούς ανεξαρτήτως κόμματος το μέλλον θα το δείξει.
Λοιπόν η ανοίγεις νήμα με συγνώμη ή βάζεις μια έστω δημοσίευση μου από τις δεκάδες που λες που να μιλάω για δολοφονία με την παράθεση σε ποιόν το λέω και το link.
Περιμένω να δω δημοσίευση μου με δολοφονία και δεσμό .
γυφτιές και κοπτοραπτική σε ανθρώπους που τελειώσανε το δημοτικό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
enaon έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:18
χαλασμένε, πέρασε μισή ωρα.
Ηδη μπηκε ενα ποστ στο οποιο πιστευει οτι απο πισω ειναι η Ιταλικη εταιρεια.
Ειπαμε βλεπουμε και ματς
Εν τω μεταξυ ποια ειναι η φαση.
Η τυπισα κανει συνεχως παρατηρηση στους αλλους να μην κανουν σεναρια και εχει κανει ενα σωρο σεναρια
Μιλαμε για προχωρημενη περιπτωση
Niki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:20
Λοιπόν η ανοίγεις νήμα με συγνώμη ή βάζεις μια έστω δημοσίευση μου από τις δεκάδες που λες που να μιλάω για δολοφονία με την παράθεση σε ποιόν το λέω και το link.
Περιμένω να δω δημοσίευση μου με δολοφονία και δεσμό .
γυφτιές και κοπτοραπτική σε ανθρώπους που τελειώσανε το δημοτικό.
Φουιτ εγκεφαλου εχεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 23 Φεβ 2025, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειπαμε βλεπουμε και ματς
Η τυπισα κανει συνεχως παρατηρηση στους αλλους να μην κανουν σεναρια και εχει κανει ενα σωρο σεναρια
ναι δεν το ειχα δει, διάβαζα τον ψεκα τον σατανικό να κλαιει.
Ειπαμε βλεπουμε και ματς
Λοιπόν επειδή υποτροπιάζεις συνέχεια και να ανοίξεις νήμα συγνώμης δεν θα σε συγχωρέσω.
Πρέπει να φας μπαν και πολύ αργήσανε οι συντονιστές.
Δεν με ενδιαφερει τι θα κανει ενα ατομο που πιστευε οτι πισω απο την δολοφονια του γιου της εισαγγελεως οτι βρισκεται η Hellenic Train
Εκτος αν εννοουσες ξερω γω την Alfa Romeo
nik_killthemall έγραψε: 23 Φεβ 2025, 20:47
μπα τωρα τα ellinikahoaxes ειναι καλα και δεν ειναι του σωρος και του σαρουμαν ?
ετσι ελεγε ο σε, σίγουρα; Δεν νομιζω, πιπες λες παλι.
μλκα τυφλα εισαι παλι ? ποιος σε, κιλ εδω.
αυτο που ειπες να το θυμηθεις
ηθελα να σου πω δυο φορές οτι γράφεις πίπες, αλλα θα με μαλώνανε. ΣΕ ειναι ο σατανικος, το ψεκακι που κοροιδευουμε στα ποστ μας. Ουτε εγω τα εχω πει ποτε αυτα που γραφεις, πίπες λες παλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Φεβ 2025, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.Μπορεί για μια άλλη δίκη να εκβιαζότανε η εισαγγελέας για ένα άλλο θέμα.
2.Μπορεί η Ιταλική εταιρεία να σχετίζετε με το θέμα.
3.Μπορεί να τον είχανε όμηρο και να τον χτύπησαν περισσότερο από όσο έπρεπε.
Εσύ τι καούρα έχεις και θέλεις να βγάλεις από το κάδρο καμιά 1000 διαφορετικά σενάρια.
Κάτσε Χριστιανέ μου να προχωρήσουν οι έρευνες.
Τι μανία καταδίωξης έχεις.
ναι, εγώ έχω μανία καταδίωξης.
μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι πράγματα γράφεις εδώ και πολύ καιρό.
Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα δεν έχετε συνειδητοποίησει τι γράφετε.
Παράδειγμα σε αυτό το νήμα οι περισσότεροι γράφουμε περιμένουμε να δούμε.
Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα γράφετε ότι σίγουρα θα ξεκινήσουν οι συνομοσιολόγοι και θα γράφουν ότι και αυτό σχετίζετε με τα Τέμπη γιατί κάποιος να εκβιάζει και μετά να σκοτώνει το θύμα γιατί μπλα μπλα μπλα.
Γιατί βιάζεσαι να γράψεις απαντήσεις ρε Οττο και εσύ και η παρέα σου και η μύξα σε κάποιους υποθετικούς συνομοσιολόγους πριν ακόμα σου αναγγείλουν την συνομοσιολογία τους;
Εγώ απλά έγραψα ότι πρέπει να περιμένουμε τις έρευνες μην βιάζεστε.
Πέσατε πάνω μου να με υποχρεώσετε να γράψω ότι δεν πίστευω στον εκβιασμό στον εκφοβισμό και ότι σχετίζετε με τα Τέμπη.
Αν δεν το γράψω αυτό είμαι συνομοσιολόγα.
Όχι δεν το γράφω περιμένω τις έρευνες και τίποτα δεν φεύγει από το κάδρο μέχρι να το πούνε οι αρχές.
Καπίτο;
Λοιπόν πάμε πιέζατε εσύ και ο Οττο να βγάλουμε από το κάδρο την δολοφονία και είπα όχι υπομονή.