!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Αρίστο, χρησιμοποιείς εκφυλισμένη ορολογία του συναφιού, σε επαναφέρω στην τάξη
Δεν θα γίνουμε ίσα κι όμοια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Saturn έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:56 Αρίστο, χρησιμοποιείς εκφυλισμένη ορολογία του συναφιού, σε επαναφέρω στην τάξη
Τι ορολογια;
.
Τεμπίστες?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Aληθεια πως πρεπει να αποκαλουμε τα μελη του κινηματος; Δεν το εχω σκεφτει.
.
Ναι, δίνετε μου ιδέεςΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:52Αν πιάσει σφύρα γιατί αν το κάνω κι εγώ με το ίδιο σκεπτικό, θα πέσει μαζικό μπαν.Niki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:40Σε ενημερώνω ότι ακόμα δεν μου έφερες δημοσίευση μου άρα ενημερώνω τους συντονιστές να διαγράψουν την δημοσίευση σου και ζητώ να φας και ένα μπαν γιατί γράφεις ψέματα για το άτομο μου.SeaHawk έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:28
![]()
![]()
![]()
Εσυ που εχεις γραψει καμια 10αρια φορες οτι δολοφονηθηκε κανεις μαθημα σε εμενα που δεν εχω γραψει ποτε για το πως πεθανε;
Καπου ωπα για το θεο.
Στην έχω χαρίσει πολλές φορές τώρα ξεπέρασες τα όρια.
Γιατί, εδώ που φτάσαμε δεν είναι καθόλου κακή ιδέα αυτό το στυλ το καμπόικο.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ποιό κίνημα?
Όλη η Ελλάδα είναι.
Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς για τις αντιδράσεις ενός ολόκληρου έθνους τέτοιου είδους συγκεκριμένες ορολογίες.
Αντιθέτως,μπορείς να μιλήσεις και να χρησιμοποιήσεις ευστοχότατα ταμπελιασματα- και θα δανειστώ και πάλι την σούπερ πετυχημένη ατάκα του Μπογδάνου- γι αυτούς που στέκονται και θα σταθούν ενάντια σε σύσσωμο τον ελληνκό κόσμο:
ΚΟΥΛΙΓΚΑΝΣ
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηρεμησε αγαπητη φιληNiki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:40
Σε ενημερώνω ότι ακόμα δεν μου έφερες δημοσίευση μου άρα ενημερώνω τους συντονιστές να διαγράψουν την δημοσίευση σου και ζητώ να φας και ένα μπαν γιατί γράφεις ψέματα για το άτομο μου.
Δεν ημουν καν online
Δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις απαντησης οταν δεν ειμαι online
Ειναι τελειως παραλογο αυτο που γραφεις
Στο επομενο μισαωρο θα λαβεις απαντηση
είσαι και χαλασμένος, εχω αγωνία αν θα τα καταφέρεις. Καλη μελέτη.
Αλλιώς άνοιξε νήμα συγνώμη έκανα λάθος βάζεις μόνος σου την δημοσίευση με τα ψέματα όπως κάνουν στην Αμερική να σε συγχωρέσω και να μην φας μπαν.SeaHawk έγραψε: 23 Φεβ 2025, 20:37Ηρεμησε αγαπητη φιληNiki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:40
Σε ενημερώνω ότι ακόμα δεν μου έφερες δημοσίευση μου άρα ενημερώνω τους συντονιστές να διαγράψουν την δημοσίευση σου και ζητώ να φας και ένα μπαν γιατί γράφεις ψέματα για το άτομο μου.
Δεν ημουν καν online
Δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις απαντησης οταν δεν ειμαι online
Ειναι τελειως παραλογο αυτο που γραφεις
Στο επομενο μισαωρο θα λαβεις απαντηση
Στην Αμερική έτσι κάνουν.
Περιμένω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οχι ρε βλεπω και ματς
Μοιράζουν και συγχωροχάρτια τώρα...
Γίνεται όλο και καλύτερο.
Γίνεται όλο και καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να γράφουν με σκέψη.
Να αναβαθμιστεί ο χώρος όχι να ντρεπόμαστε να πούμε σε δυό φίλους να έρθουν να γράψουν εδώ.
Να έρθει κόσμος ποιότητας δεν λέω να γίνει το φορουμ έντεχνο τραγούδι αλλά όχι και να συνεχίσει να είναι γυφτομαχαλάς.
Να αναβαθμιστεί ο χώρος όχι να ντρεπόμαστε να πούμε σε δυό φίλους να έρθουν να γράψουν εδώ.
Να έρθει κόσμος ποιότητας δεν λέω να γίνει το φορουμ έντεχνο τραγούδι αλλά όχι και να συνεχίσει να είναι γυφτομαχαλάς.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- nik_killthemall
ρε μλκες καντε το "ο νεκρος του Τυρναβου", διαβασα το "το πωμα του Τυρναβου"
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 0 Απαντήσεις