!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Επίθεση φασιστών στη Σταυρούπολη / «Η κόρη μου ξυλοκοπήθηκε άγρια στο σχολείο- Απειλείται η ζωή της»
Η συγκλονιστική αφήγηση της μητέρας που η κόρη της δέχθηκε την άγρια επίθεση νεοναζί μέσα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Απειλείται η ζωή της, κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι η κόρη μου θα είναι ασφαλής στο σχολείο», επισημαίνει η μητέρα της μαθήτριας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεοναζί μέσα στο σχολείο της, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Σε μια συγκλονιστική αφήγηση το πρωί στον ΑΝΤ1, η μητέρα της μαθήτριας αποκάλυψε ότι ξυλοκοπήθηκαν άγρια και όσοι συμμαθητές και συμμαθήτριές της έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η κόρη της δέχθηκε την άγρια επίθεση των φασιστών όταν την είδαν να καταγράφει σε βίντεο όσα συνέβησαν μέσα στο σχολείο από τους νεοναζί.

Όπως είπε η μητέρα της μαθήτριας τα άτομα που την ξυλοκόπησαν είναι γνωστά, δεν φορούσαν κουκούλες και τους ξέρουν όλοι ακόμα και οι καθηγητές που είναι τρομοκρατημένοι. Από φόβο και μόνο δεν μιλάει κανένας, πρόσθεσε.

Η μαθήτρια, όπως είπε η μητέρα της, δεν πάει ακόμα στο σχολείο γιατί η κατάσταση δεν έχει εξομαλυνθεί ενώ επεσήμανε ότι «κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι το παιδί μου θα είναι ασφαλές στο σχολείο».

Όπως είπε μόνο το 1/3 των μαθητών μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, πηγαίνει στο σχολείο.
https://www.avgi.gr/koinonia/397399_i-k ... -i-zoi-tis

Έχω την εντύπωση πως πρόκειται για το άτομο που τράβηξε ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων από το εσωτερικό του προαύλιου, στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα και μερικά πρόσωπα (πιτσιρικάδων όπως μου φάνηκαν εμένα). Μήπως πρόκειται για την κοπέλα που έδειραν συμμαθήτριές της ή είναι άλλο πρόσωπο;

Θάρρος, άγνοια κινδύνου, ρουφιανιά, χαζομάρα; Λίγο από όλα αυτά; Για να είμαι ειλικρινής, στη θέση της δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, σίγουρα όχι αν δεν ήθελα να αλλάξω σχολείο και περιοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 04 Οκτ 2021, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2021, 10:26 Η πασιονάρια της φεγγαρόπετρας. Δέος.
''Γεννηθηκε ξανθια'' :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 04 Οκτ 2021, 12:07 Επίθεση φασιστών στη Σταυρούπολη / «Η κόρη μου ξυλοκοπήθηκε άγρια στο σχολείο- Απειλείται η ζωή της»
Η συγκλονιστική αφήγηση της μητέρας που η κόρη της δέχθηκε την άγρια επίθεση νεοναζί μέσα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Απειλείται η ζωή της, κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι η κόρη μου θα είναι ασφαλής στο σχολείο», επισημαίνει η μητέρα της μαθήτριας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεοναζί μέσα στο σχολείο της, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Σε μια συγκλονιστική αφήγηση το πρωί στον ΑΝΤ1, η μητέρα της μαθήτριας αποκάλυψε ότι ξυλοκοπήθηκαν άγρια και όσοι συμμαθητές και συμμαθήτριές της έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η κόρη της δέχθηκε την άγρια επίθεση των φασιστών όταν την είδαν να καταγράφει σε βίντεο όσα συνέβησαν μέσα στο σχολείο από τους νεοναζί.

Όπως είπε η μητέρα της μαθήτριας τα άτομα που την ξυλοκόπησαν είναι γνωστά, δεν φορούσαν κουκούλες και τους ξέρουν όλοι ακόμα και οι καθηγητές που είναι τρομοκρατημένοι. Από φόβο και μόνο δεν μιλάει κανένας, πρόσθεσε.

Η μαθήτρια, όπως είπε η μητέρα της, δεν πάει ακόμα στο σχολείο γιατί η κατάσταση δεν έχει εξομαλυνθεί ενώ επεσήμανε ότι «κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι το παιδί μου θα είναι ασφαλές στο σχολείο».

Όπως είπε μόνο το 1/3 των μαθητών μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, πηγαίνει στο σχολείο.
https://www.avgi.gr/koinonia/397399_i-k ... -i-zoi-tis

Έχω την εντύπωση πως πρόκειται για το άτομο που τράβηξε ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων από το εσωτερικό του προαύλιου, στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα και μερικά πρόσωπα (πιτσιρικάδων όπως μου φάνηκαν εμένα). Μήπως πρόκειται για την κοπέλα που έδειραν συμμαθήτριές της ή είναι άλλο πρόσωπο;

Θάρρος, άγνοια κινδύνου, ρουφιανιά, χαζομάρα; Λίγο από όλα αυτά; Για να είμαι ειλικρινής, στη θέση της δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, σίγουρα όχι αν δεν ήθελα να αλλάξω σχολείο και περιοχή.
Της ηπιε το αιμα ο νοσφερατου!Αυτα γιατι δεν τα λεει ποιον καλυπτει?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Δηλώσεις αστυνομικού για τα γεγονότα της Σταυρούπολης

Μαρτυρία ξυλοκοπηθέντα στην Ηλιούπολη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 04 Οκτ 2021, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Ξαναχτυπησε ο σωσιας του Χακου?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Νηφάλια ανάλυση των γεγονότων από τον Ιερό Λόχο.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 11:59
Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:08
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:03

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι καμμιά φορά.
Για ποιο λόγο γράφω εδώ ;
Τι κοινό έχω εγώ με την πλειοψηφία των χρηστών εδώ μέσα ;
Μήπως είμαι κι εγώ καμμένος ; :-?
Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι. Δείγμα υγείας είναι. Αν πρόσεξες είσαι ο μόνος εδώ και πολλά που δεν σε ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιθέσεις. Είσαι ίδιος λοιπόν με τα καμένα χουλιγκάνια που δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν;
σιγουρο αυτο; το εχεις τσεκαρει;

γω αλλη εικονα εχω :102:
Ναι. Εκεί που λέει εδώ και πολλά εννοώ εδώ και πολλά ποστ. Μου διέφυγε το να γράψω τη λέξη.

(Αφού είσαι προοδευτικό παιδί βρε μλκ :102: )
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Η Ελλαδα που αντιστεκεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 11:55
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 14:48
Τι λε' ρε παιδί μου,θα πάθω τέτοιο κακό ;
Αν είναι να αυτοδιαγραφώ και από το φόρουμ,τέτοια ντροπή που θα υποστώ δεν ξεπλένεται.
οχι ρε, σιγα την ντροπη.

δεν ειναι ντροπη να χασεις απο αξιο αντιπαλο, ο σιντ ειναι πολυ καλος στο τρολ-φου, δε θα σε παρεξηγησουμε αν μαζεψεις καμμια ψιλη.
Τις μάζεψε ήδη,έχεις μείνει πολύ πίσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2021, 12:51
Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 11:59
Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:08

Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι. Δείγμα υγείας είναι. Αν πρόσεξες είσαι ο μόνος εδώ και πολλά που δεν σε ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιθέσεις. Είσαι ίδιος λοιπόν με τα καμένα χουλιγκάνια που δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν;
σιγουρο αυτο; το εχεις τσεκαρει;

γω αλλη εικονα εχω :102:
Ναι. Εκεί που λέει εδώ και πολλά εννοώ εδώ και πολλά ποστ. Μου διέφυγε το να γράψω τη λέξη.

(Αφού είσαι προοδευτικό παιδί βρε μλκ :102: )
ο Ασεβαστος ειναι πραγματικα προοδευτικος - εσυ παλι εισαι σταλινοπουστας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

BigChiefWahoo έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:43
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 14:48
Τι λε' ρε παιδί μου,θα πάθω τέτοιο κακό ;
Αν είναι να αυτοδιαγραφώ και από το φόρουμ,τέτοια ντροπή που θα υποστώ δεν ξεπλένεται.
οχι ρε, σιγα την ντροπη.

δεν ειναι ντροπη να χασεις απο αξιο αντιπαλο, ο σιντ ειναι πολυ καλος στο τρολ-φου, δε θα σε παρεξηγησουμε αν μαζεψεις καμμια ψιλη.
:smt005:
Σε ποιο ονειρο σου;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Υπό αστυνομική περιφρούρηση τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου

Yπό αστυνομική περιφρούρηση παραμένουν τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου για την αποτροπή ενδεχόμενης απόπειρας πρόκλησης νέων επεισοδίων και προσέγγισης ατόμων που δεν έχουν σχέση με τη σχολική κοινότητα. Οι μαθητές προσήλθαν σήμερα κανονικά στα δύο σχολεία, ενώ στο ΕΠΑΛ Ευόσμου ήταν προγραμματισμένος σχολικός περίπατος.

Παράλληλα ίσως και εντός της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει διαταχθεί υπηρεσιακά από τις αρμόδιες εκπαιδευτικές διευθύνσεις σε ό,τι αφορά την ταυτοποίηση και πειθαρχική αντιμετώπιση μαθητών του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση προς διαδηλωτές, η οποία έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με ορμητήριο τον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Στο μεταξύ, προσπάθεια μετατροπής των σχολείων των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης σε ορμητήρια φασιστικών και εγκληματικών συμμοριών κατήγγειλαν, σε συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι του ΚΚΕ σε εργατικά σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους της πόλης.

«Οι επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους σε ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης που ξετυλίγεται ειδικά τις τελευταίες μέρες με σκοπό να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στην νεολαία της πόλης ειδικά σε μια περίοδο που έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες να οργανώσει τον αγώνα της με καλύτερους όρους ώστε να διεκδικεί μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα», δήλωσε το μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Κυριάκος Τσιαούσης.

Παραθέτοντας στοιχεία για τις επιθέσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες σημείωσε πως «σε όλες τις περιπτώσεις αφορούν θρασύδειλες επιθέσεις από πολλά άτομα έναντι λίγων [...], σε όλες τις περιπτώσεις, τα χτυπήματα έγιναν κατόπιν συντονισμού που λάμβανε χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και «υπάρχουν οι χαρακτηριστικές συνομιλίες στο διαδίκτυο που δείχνουν πως συντονίζουν την επίθεση τους, πως δίνουν οι φασιστικές ομάδες μεταξύ τους ραντεβού».

«Όλες τους οι επιθέσεις και αυτές της προηγούμενης εβδομάδας και η χθεσινή σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ήταν ταχύτατες, καταδρομικού χαρακτήρα, με δολοφονικά εργαλεία, όπως ακριβώς έκαναν και τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής», πρόσθεσε ο κ. Τσαούσης, ενώ το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Φροντιστηρίων-Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βασίλης Πετράκης γνωστοποίησε ότι μέσω δικηγόρων έχουν γίνει οι νόμιμες διαδικασίες κοινοποίησης στις αρμόδιες αρχές των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί για «όλους όσους καθοδηγούσαν τις επιθέσεις».

https://www.amna.gr/macedonia/article/590417/
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Sid Vicious έγραψε: 04 Οκτ 2021, 15:26
BigChiefWahoo έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:43

οχι ρε, σιγα την ντροπη.

:smt005:
Σε ποιο ονειρο σου;
Στο ίδιο όνειρο που όλη η Ελλάδα έπαθε φρίκη, συγκλονισμό και μια ψυχολογία γενικώς, μετά τις αλλεπάλληλες δολοφονικές επιθέσεις των ταγμάτων θανάτου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ο γνωστός και ως κλαρίνογαμπρός ";

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Σέρπικο έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:07 Ο γνωστός και ως κλαρίνογαμπρός ";

Και παρηγορητης :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”