Αφγανικη.Τι επικρατεια ρε πυροβολημενο για Ακροπολη ειπες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Obi Wan Iakobi
Re: Η Ελλαδα που αντιστεκεται
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι καμμιά φορά.
Για ποιο λόγο γράφω εδώ ;
Τι κοινό έχω εγώ με την πλειοψηφία των χρηστών εδώ μέσα ;
Μήπως είμαι κι εγώ καμμένος ;
- Obi Wan Iakobi
Το φορουμ ελεγχεται απο ερπετοειδη τα οποια καλουν υποσυνειδητα τους εκλεκτους.Θα γραφεις εδω μεσα μεχρι να πεθανεις και ακομα παραπερα.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:03
Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι καμμιά φορά.
Μήπως είμαι κι εγώ καμμένος ;![]()
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Αν ήμουν τρόφιμος ψυχιατρείου και σας κάνω τέτοιο ρεκτιφιέ φαντάσου τη θέση σας. Γαϊδουράγκαθα στο παρτέρι του ψυχιατρείου.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:02Ο αρχιτροφιμος του Δρομοκαιτειου μιλαει για καμενα.Τερματισαμε![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ε, όχι και καμμένη.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 14:55Μεγάλη ανησυχία είχα για το τι επηρεάζει την κάθε καμμένη καφετζού.
Δεν έχω πέσει ποτέ έξω στις εκτιμήσεις μου για ό,τι βλέπω στο φλυτζάνι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι. Δείγμα υγείας είναι. Αν πρόσεξες είσαι ο μόνος εδώ και πολλά που δεν σε ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιθέσεις. Είσαι ίδιος λοιπόν με τα καμένα χουλιγκάνια που δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν;BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:03Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι καμμιά φορά.
Μήπως είμαι κι εγώ καμμένος ;![]()
- Obi Wan Iakobi
Αυτο να ξερεις ειναι δειγμα σχιζοφρενειας να νομιζεις οτι κανεις ρεκτιφιε ενω σε εχουν πεταξει στη μαντρα με τα σιδερικα.Κανω μια τελευταια προσπαθεια να σε σωσω καλωντας τον υπευθυνο για τα ηλεκτροσοκ.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:06
Αν ήμουν τρόφιμος ψυχιατρείου και σας κάνω τέτοιο ρεκτιφιέ φαντάσου τη θέση σας. Γαϊδουράγκαθα στο παρτέρι του ψυχιατρείου.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δεν έχεις ποτέ καταφέρει να απαντήσεις εντός θέματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:07Ε, όχι και καμμένη.
- Obi Wan Iakobi
Τι λεει το φλυτζανι για τον Χαοτικο?θα επανελθει ποτε?ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:07
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Έχεις μιλήσει δέκα φορές τουλάχιστον σήμερα με ύφος σιγουριάς σαν α κατέχεις κανόνα ενώ το μόνο που κατέχεις είναι το χαρτί υγείας που το χρειάσεζαι όλο το 24ωρο. άσε τους ειδικούς να μιλούν για σχιζοφρένεια απλά κρύψου εκείνη την ώρα.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:09Αυτο να ξερεις ειναι δειγμα σχιζοφρενειας να νομιζεις οτι κανεις ρεκτιφιε ενω σε εχουν πεταξει στη μαντρα με τα σιδερικα.Κανω μια τελευταια προσπαθεια να σε σωσω καλωντας τον υπευθυνο για τα ηλεκτροσοκ.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:06
Αν ήμουν τρόφιμος ψυχιατρείου και σας κάνω τέτοιο ρεκτιφιέ φαντάσου τη θέση σας. Γαϊδουράγκαθα στο παρτέρι του ψυχιατρείου.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Η Ελλαδα που αντιστεκεται
Πριν απ'όλα,βάζουμε τόνους στις λέξεις.Sid Vicious έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:02
Ειναι μια αισιδοξη νοτα για το μελλον.
Και παμε στα περι μορφωσεως που αναφερες μιας και με το τροπο, την χυδαιοτητα και την γλωσσα που εκανες το ανωθεν σχολιο οχι μονο αναιρεσες την κομπορρημοσυνοση σου περι μορφωσεως σου αλλα ξεγυμνωθηκες ως ενας βαθεια αμορφωτος που βαυκαλιζεται λογω συμπλεγματων πως ειναι μορφωμενος.
Ασχολησου καλυτερα με τις κλασσικες σου συνομωσιολογιες περι ερπετοειδων, σε ταιριαζει περισσοτερο.
Ρώτα να σου δείξουν το πλήκτρο που τους ανεβάζει.Δεν είναι κακό,ούτε κι εγώ γνωρίζω πολλά από υπολογιστές και πληκτρολόγια,αλλά ρωτώντας,μαθαίνω.
Στη συνέχεια :
*τον τρόπο
*τη χυδαιότητα
*τη γλώσσα
(όλα ανάποδα τα έγραψες)
Τώρα,σχετικά με το "καλύτερα"...οι απόψεις διίστανται.Εγώ το γράφω "καλλίτερα".
Και στη συνέχεια : μην με συκοφαντείς,δεν σε παίρνει.Δεν έχω γράψει ποτέ για ερπετοειδείς εγώ.Με μπερδεύεις με άλλον.Εγώ γράφω για Eye of Horus και occult,κυρίως.Πράγματα δηλαδή που ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνουν και δεν σε επιπλήττω γι' αυτό.Οι περισσότεροι σε άγνοια ζούμε.Εσύ στη δική σου.
Οπότε,συμπερασματικά : δεν κερδίζεις τίποτα με το να θαυμάζεις "έργα" εγκεφαλικά καμμένων μαθητών του ΕΠΑΛ.Καλλίτερα* άνοιξε κανένα λεξικό,κάποιο βιβλίο που είναι γραμμένο σε σωστά ελληνικά,κάτι ανάλογο τέλος πάντων.
Όχι μόνο εσύ,όλοι μας.Όσο ζούμε,μαθαίνουμε
*ή,καλύτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigChiefWahoo την 03 Οκτ 2021, 15:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε, όχι και ηλεκτροσόκ στην Τένια Μακρή του πχόρουμ.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:09Αυτο να ξερεις ειναι δειγμα σχιζοφρενειας να νομιζεις οτι κανεις ρεκτιφιε ενω σε εχουν πεταξει στη μαντρα με τα σιδερικα.Κανω μια τελευταια προσπαθεια να σε σωσω καλωντας τον υπευθυνο για τα ηλεκτροσοκ.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:06
Σε οικτίρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Obi Wan Iakobi
Χασαμε live Αμπατιελο? οχι ρε πστ!dtri2020 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:22
Vantono: πλένει, ξεπλένει και στεγνώνει.
https://twitter.com/EAdamopoulou/status ... 21319?s=20
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Φαντάζομαι δεν έχανες εκπομπή της στο καφενείο αλλά σου την έσπαγε που έπρεπε να μαζέψεις τα φλυτζάνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:13Ε, όχι και ηλεκτροσόκ στην Τένια Μακρή του πχόρουμ.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:09Αυτο να ξερεις ειναι δειγμα σχιζοφρενειας να νομιζεις οτι κανεις ρεκτιφιε ενω σε εχουν πεταξει στη μαντρα με τα σιδερικα.Κανω μια τελευταια προσπαθεια να σε σωσω καλωντας τον υπευθυνο για τα ηλεκτροσοκ.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:06
Σε οικτίρω.
- Obi Wan Iakobi
Θεραπευτικο,με καθε προφυλαξη.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές