Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι αν έχεις 10 ανεμβολιαστους και 90 εμβολιασμενους κ καταλήξει ίδιο ποσοστό στην εντατική, δε σημαίνει πως τα εμβόλια δε δουλεύουν. Στην πιο ακραία περίπτωση, σε εμβολια με 99% προστασία, σε έναν πληθυσμό που όλοι είναι εμβολιασμενοι (100%), τότε θα υπάρχουν μόνο εμβολιασμενοι νεκροί.talaipwros έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:52https://www.theguardian.com/world/2021/ ... vaccinatedEKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:51
Το ~90% των ευπαθών είναι εμβολιασμενοι, αν αναφέρεσαι στα δεδομένα από Αγγλία. Στην Ελλάδα το ποσοστό πρέπει να είναι πιο κοντά στο 70%.
Jeff Zients, the coordinator of the White House coronavirus team, confirmed that unvaccinated Americans “account for virtually all recent Covid-19 hospitalizations and deaths”.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- EKPLIKTIKOS
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- hellegennes
Μόνο που δεν έχουμε 100% εμβολιασμένους και δεν βλέπουμε την αντιστοιχία που λες. Αρχίζουμε και βλέπουμε παρόμοιο αριθμό συμπτωματικών κρουσμάτων στα δυο γκρουπ, παρόμοιο αριθμό νοσηλειών και παρόμοιο αριθμό θανάτων. Στην καλύτερη αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο περιορίζει κάπως την πιθανότητα να κολλήσεις, αλλά όχι την πιθανότητα να νοσηλευτείς και να πεθάνεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:06Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι αν έχεις 10 ανεμβολιαστους και 90 εμβολιασμενους κ καταλήξει ίδιο ποσοστό στην εντατική, δε σημαίνει πως τα εμβόλια δε δουλεύουν. Στην πιο ακραία περίπτωση, σε εμβολια με 99% προστασία, σε έναν πληθυσμό που όλοι είναι εμβολιασμενοι (100%), τότε θα υπάρχουν μόνο εμβολιασμενοι νεκροί.talaipwros έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:52https://www.theguardian.com/world/2021/ ... vaccinatedEKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:51
Το ~90% των ευπαθών είναι εμβολιασμενοι, αν αναφέρεσαι στα δεδομένα από Αγγλία. Στην Ελλάδα το ποσοστό πρέπει να είναι πιο κοντά στο 70%.
Jeff Zients, the coordinator of the White House coronavirus team, confirmed that unvaccinated Americans “account for virtually all recent Covid-19 hospitalizations and deaths”.
.
Επίσης και αυτή η πιθανότητα να κολλήσεις φαντάζει όλο και μεγαλύτερη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Έχουμε 9πλασιο ποσοστό εμβολιασμενων στις ευπαθείς ομάδες. Που είναι αυτές που κινδυνεύουν μακράν περισσότερο για διασωληνωση. Μην κοιτάς το ποσοστό στο γενικό πληθυσμό.hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:11Μόνο που δεν έχουμε 100% εμβολιασμένους και δεν βλέπουμε την αντιστοιχία που λες. Αρχίζουμε και βλέπουμε παρόμοιο αριθμό συμπτωματικών κρουσμάτων στα δυο γκρουπ, παρόμοιο αριθμό νοσηλειών και παρόμοιο αριθμό θανάτων.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:06Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι αν έχεις 10 ανεμβολιαστους και 90 εμβολιασμενους κ καταλήξει ίδιο ποσοστό στην εντατική, δε σημαίνει πως τα εμβόλια δε δουλεύουν. Στην πιο ακραία περίπτωση, σε εμβολια με 99% προστασία, σε έναν πληθυσμό που όλοι είναι εμβολιασμενοι (100%), τότε θα υπάρχουν μόνο εμβολιασμενοι νεκροί.
-
talaipwros
ok, αλλα ξεχωρα απο αυτο ( που δυστυχως οι ψεκ δεν το καταλαβαινουν επειδη δεν γνωριζουν βασικη αριθμητικη) βλεπουμε οτι στις ΗΠΑ οπως φαινεται - και λεει ο προεδρος των ΗΠΑ και οι υπεθυνοι γιατροι - η πανδημια πλεον αφορα τους ανεμβολιαστουςEKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:06Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι αν έχεις 10 ανεμβολιαστους και 90 εμβολιασμενους κ καταλήξει ίδιο ποσοστό στην εντατική, δε σημαίνει πως τα εμβόλια δε δουλεύουν. Στην πιο ακραία περίπτωση, σε εμβολια με 99% προστασία, σε έναν πληθυσμό που όλοι είναι εμβολιασμενοι (100%), τότε θα υπάρχουν μόνο εμβολιασμενοι νεκροί.talaipwros έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:52https://www.theguardian.com/world/2021/ ... vaccinatedEKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:51
.
Πρεπει να ειναι κανεις τελειως ψεκ να μην το βλεπει οτι τα εμβολια ειναι η μονη λυση
- hellegennes
Τα στοιχεία από την Αγγλία δείχνουν ότι στους 50+ οι μισοί θάνατοι είναι σε πλήρως εμβολιασμένους. Οπότε συγκρίνω ίδιες ηλιακές ομάδες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:14Έχουμε 9πλασιο ποσοστό εμβολιασμενων στις ευπαθείς ομάδες. Που είναι αυτές που κινδυνεύουν μακράν περισσότερο για διασωληνωση. Μην κοιτάς το ποσοστό στο γενικό πληθυσμό.hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:11Μόνο που δεν έχουμε 100% εμβολιασμένους και δεν βλέπουμε την αντιστοιχία που λες. Αρχίζουμε και βλέπουμε παρόμοιο αριθμό συμπτωματικών κρουσμάτων στα δυο γκρουπ, παρόμοιο αριθμό νοσηλειών και παρόμοιο αριθμό θανάτων.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:06
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι αν έχεις 10 ανεμβολιαστους και 90 εμβολιασμενους κ καταλήξει ίδιο ποσοστό στην εντατική, δε σημαίνει πως τα εμβόλια δε δουλεύουν. Στην πιο ακραία περίπτωση, σε εμβολια με 99% προστασία, σε έναν πληθυσμό που όλοι είναι εμβολιασμενοι (100%), τότε θα υπάρχουν μόνο εμβολιασμενοι νεκροί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Νομίζω ότι δεν κατάλαβεςhellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:16
Τα στοιχεία από την Αγγλία δείχνουν ότι στους 50+ οι μισοί θάνατοι είναι σε πλήρως εμβολιασμένους. Οπότε συγκρίνω ίδιες ηλιακές ομάδες.
- hellegennes
Είπα ήδη ότι τα συμπτωματικά κρούσματα ανεμβολίαστων-εμβολιασμένων βαίνουν προς το 50-50, οπότε η αναλογία θανάτων/κρούσμα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι περίπου ίδια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:30Νομίζω ότι δεν κατάλαβεςhellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:16
Τα στοιχεία από την Αγγλία δείχνουν ότι στους 50+ οι μισοί θάνατοι είναι σε πλήρως εμβολιασμένους. Οπότε συγκρίνω ίδιες ηλιακές ομάδες.![]()
Εκτός αν έχεις αναλυτικότερα στοιχεία που να δείχνουν διαφορετική ηλικιακή κατανομή των συμπτωματικών κρουσμάτων μεταξύ των δυο ομάδων (εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων). Τότε το συζητάμε αυτό που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Καμάρι μου, ποια συμπτωματικά κρούσματα κ αναλογία θανάτων ανά κρούσμα; καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για θανάτους σε δύο ομάδες όπου η μία έχει 9πλασιο πληθυσμό από την άλλη; όλο το ζήτημα παίζεται στους διασωληνωμενους κ τις εντατικές που φρακαρουν τα νοσοκομεία κ τους θανάτους.hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:43
Είπα ήδη ότι τα συμπτωματικά κρούσματα ανεμβολίαστων-εμβολιασμένων βαίνουν προς το 50-50, οπότε η αναλογία θανάτων/κρούσμα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι περίπου ίδια.
στην Αγγλία οι άνω των 50 έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις σε ποσοστό 80-85%. To γεγονός ότι είναι ισομοιρασμένα τα βαρυά κρούσματα και οι θάνατοι αναμεσα σε δύο σύνολα παρόλο που το ένα σύνολο είναι 5 φορές μεγαλύτερο από το άλλο δείχνει ότι το εμβόλιο δουλευει. απλο είναι να το καταλάβειςhellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:16Τα στοιχεία από την Αγγλία δείχνουν ότι στους 50+ οι μισοί θάνατοι είναι σε πλήρως εμβολιασμένους. Οπότε συγκρίνω ίδιες ηλιακές ομάδες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:14Έχουμε 9πλασιο ποσοστό εμβολιασμενων στις ευπαθείς ομάδες. Που είναι αυτές που κινδυνεύουν μακράν περισσότερο για διασωληνωση. Μην κοιτάς το ποσοστό στο γενικό πληθυσμό.hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:11
Μόνο που δεν έχουμε 100% εμβολιασμένους και δεν βλέπουμε την αντιστοιχία που λες. Αρχίζουμε και βλέπουμε παρόμοιο αριθμό συμπτωματικών κρουσμάτων στα δυο γκρουπ, παρόμοιο αριθμό νοσηλειών και παρόμοιο αριθμό θανάτων.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τι σε κάνει να το υποψιάζεσαι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:30Νομίζω ότι δεν κατάλαβεςhellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:16
Τα στοιχεία από την Αγγλία δείχνουν ότι στους 50+ οι μισοί θάνατοι είναι σε πλήρως εμβολιασμένους. Οπότε συγκρίνω ίδιες ηλιακές ομάδες.![]()
- hellegennes
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Οι ενδείξεις μέχρι στιγμής λένε ότι τα εμβόλια δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά ως προς την βαριά νόσηση και τον θάνατο. Αν κολλήσεις, δηλαδή, δεν έχεις πολύ καλύτερες ελπίδες σε σχέση με το να μην είχες κάνει εμβόλιο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 01:10Καμάρι μου, ποια συμπτωματικά κρούσματα κ αναλογία θανάτων ανά κρούσμα; καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για θανάτους σε δύο ομάδες όπου η μία έχει 9πλασιο πληθυσμό από την άλλη; όλο το ζήτημα παίζεται στους διασωληνωμενους κ τις εντατικές που φρακαρουν τα νοσοκομεία κ τους θανάτους.hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:43
Είπα ήδη ότι τα συμπτωματικά κρούσματα ανεμβολίαστων-εμβολιασμένων βαίνουν προς το 50-50, οπότε η αναλογία θανάτων/κρούσμα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι περίπου ίδια.
Όσο για το πόσο πιο δύσκολο είναι να κολλήσεις, αυτό ακόμα παίζεται, αλλά σιγά-σιγά διαφαίνεται ότι η διαφορά είναι μεν σημαντική, αλλά καμμιά σχέση με αυτά που πιπίλιζαν τα μήντια και οι εταιρείες. Μάλλον είναι πιο κοντά στο 40-60%, όπως και τα εμβόλια της γρίπης.
Για τις ευπαθείς ομάδες, ακόμα και 10% μείωση θα άξιζε τον κόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άλλη μια φορά. Αν στην μια ομάδα υπάρχουν Χ κρούσματα και στην άλλην επίσης Χ, ναι, αυτό δείχνει ότι μειώνει την πιθανότητα να είσαι συμπτωματικός. Αλλά ταυτόχρονα όταν από τα Χ της μιας και τα Χ της άλλης έχεις ισάριθμες νοσηλείες και θανάτους, σημαίνει πως άπαξ και κολλήσεις το εμβόλιο δεν σε προστατεύει ιδιαίτερα ή και καθόλου απέναντι στην βαριά νόσηση και τον θάνατο.Lord Brum έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 02:39στην Αγγλία οι άνω των 50 έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις σε ποσοστό 80-85%. To γεγονός ότι είναι ισομοιρασμένα τα βαρυά κρούσματα και οι θάνατοι αναμεσα σε δύο σύνολα παρόλο που το ένα σύνολο είναι 5 φορές μεγαλύτερο από το άλλο δείχνει ότι το εμβόλιο δουλευει. απλο είναι να το καταλάβειςhellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:16Τα στοιχεία από την Αγγλία δείχνουν ότι στους 50+ οι μισοί θάνατοι είναι σε πλήρως εμβολιασμένους. Οπότε συγκρίνω ίδιες ηλιακές ομάδες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 00:14
Έχουμε 9πλασιο ποσοστό εμβολιασμενων στις ευπαθείς ομάδες. Που είναι αυτές που κινδυνεύουν μακράν περισσότερο για διασωληνωση. Μην κοιτάς το ποσοστό στο γενικό πληθυσμό.
Απλό είναι να το καταλάβεις, προσπάθησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Επίσης τι έγινε το «ο ιός θα βρει και θα μολύνει τους ανεμβολίαστους»; Το ξεχάσατε; Υπάρχουν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι στην Αγγλία, που δεν έχουν κάνει καμμιά δόση. Γιατί δεν κυνηγάει αυτούς ο ιός και μολύνει μισούς εμβολιασμένους και μισούς ανεμβολίαστους; Μας τα γυρίζει τώρα, ο μπαγάσας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και όσους μπορείς να κολλήσεις. Ο χριστιανισμός διδάσκει να σέβεσαι τους άλλους, όχι να τους γράφεις.likosmokeses έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:05Όχι, θα έρθουν να σου πούν οτι δεν έχει κανένα λόγο η εκκλησία να ασχολείται με ιατρικά θέματα (μάλιστα μετά απο παρακίνηση της κυβέρνησης να το κάνει αυτό).Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:17 Θα έρθουν να σου πουν ότι αυτός δεν είναι πραγματικός χριστιανός αλλά μασώνος...
Δεν τους πιάνεις πουθενά.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
.hellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:29Δεν θα χρειαστεί. Δεν θα υπάρχει πίεση που να απαιτεί καραντίνες. Ο συνδυασμός της φυσικής νόσησης και της μέτριας αποτελεσματικότητας του εμβολίου θα ρίξουν αρκετά την πίεση και με την ενίσχυση των ΕΣΥ και αν αυτή δεν αποσυρθεί, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ό,τι έχουμε και με την γρίπη.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:02 Άρα κάθε φθινόπωρο μέχρι άνοιξη που θα έχουμε πίεση στο σύστημα υγείας καραντίνα κλπ και όποιος αντέξει.
Αν πάλι χρειαστεί να το ξανακάνουμε, θα το ξανακάνουμε.
Και όπως είπα, δεν μιλάω για καραντίνες, μιλάω για μέτρα στα ΜΜΜ και για αποστάσεις στα καταστήματα και σε χώρους συνάθροισης.
Ίσως, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί αυτό αν δεν πάθουμε ψύχωση να κάνουμε εμβόλιο στο 100% του πληθυσμού κάθε 3 μήνες. Αν συμβεί, αυτά έχει η ζωή. Θα δούμε τι θα κάνουμε αν συμβεί. Γι' αυτό τόσα χρόνια ο ΠΟΥ προσπαθεί να οργανώσει τις χώρες να έχουν πλάνα δράσης.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 23:02Και μετά, με το εμβόλιο θα έχουμε μεταλλάξεις πιθανόν πιο φονικές, οπότε, γιατί να το κάνουμε;
Τι εννοείς η λογική μου; Δεν υπάρχει κάποιο άλλο σενάριο. Το ψεκοσενάριο ότι θα εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός και θα πετύχουμε ανοσία αγέλης το έχουμε εξαντλήσει. Ξέχνα το. Μόνο ψέκια το βλέπουν ως εκδοχή.
Η λογική σου είναι- εκτός αν δεν κατάλαβα καλά- ότι το εμβόλιο πρέπει να το κάνουν μόνο οι άνω των 60, οι υπόλοιποι όχι, όλοι να τηρούν τα μέτρα, γιατί δεν υπάρχει τείχος ανοσίας. Το εμβόλιο δεν πρέπει να το κάνουν όλοι, γιατί ευνοούνται νέες μεταλλάξεις.
Πολύ απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει αυτό .Με το 30% των άνω των 60 ανεμβολίαστο πίεση στις ΜΕΘ θα υπάρξει και επομένως σοβαρές πιθανότητες για καραντίνα. Τα μέτρα πολύ απλά δε θα τηρηθούν, όπως έδειξε η μέχρι τώρα εμπειρία. Άρα πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο όσο το δυνατόν περισσότεροι- εδώ μάλλον ξεχνάμε ότι ένα 10-15% έχει φυσική ανοσία λόγω νόσησης- για να σπάσουμε ή καθυστερήσουμε τη μετάδοση. Όσο αφήνουμε στον ιό χώρο, για να αναπτυχθεί, τόσο πιο εύκολο είναι να προκύψει μια πιο θανατηφόρα μετάλλαξη.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-