Για όποιον λόγο και να επέλεξε να δίνει 100 και να παίρνει τρια αδιαφορώ. Σημασία έχει τι επέλεξε και δε μπορεί να παραπονιέται μετά. Μόνο αν τον έχει ξεγελάσει κατά κάποιο τρόπο.Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:20Όχι δε σημαίνει αυτό. Μπορεί να σημαίνει χίλια άλλα πράγματα. Ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση, ότι τον πρώτο καιρό των μελιών παραβλέπει την ανισομέρεια στη σχέση, ότι η κιουρία δεν βγάζει τον πραγματικό της εαυτό για εύλογο χρονικό διάστημα κλπ.Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26
Αυτός που θα δώσει τα 100 και θα δεχτεί να πάρει πίσω τρια σημαίνει ότι αυτά τα τρια τον καλύπτουν.
Ίσως να μην το ξέρει από την αρχή. Αλλά κάποια στιγμή θα το μάθει. Και μπορεί να το ανεχθεί και για ένα διάστημα, διότι έχει επενδύσει στη σχέση και γιατί ίσως νομίζει πως θα μπορεί να το αντέξει εσαεί, ή ότι η γυναίκα κάποια στιγμή θα αλλάξει.Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26Και από τη στιγμή που φτάνει να κάνει οικογένεια μαζί της ξέρει ότι δίνει τα 100 και πάιρνει πίσω 3.Το ξέρει από την αρχή.
Αλλά η γυναίκα δεν αλλάζει. Και όσο περνάνε τα χρόνια εκείνος αντέχει λιγότερο. Και μια μέρα γίνονται όλα πουτάνα. Γιατί; Γιατί η σχέση ήταν άνιση εξαρχής, προβληματική, ανισόρροπη.
Μπορούμε να υποστηρίζουμε ως θέση αρχής, ότι καλό είναι να υπάρχει ισορροπία σε αυτά που ζητάει κάποιος και σε αυτά που είναι διατεθειμένος να δώσει.Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26 Τι εννοείς να βάλουμε τάξη στα ψώνια; να πούμε δηλαδή στους ανθρώπους " Μη βρεις κάποιον που θα σ' αρέσει και θα σε καλύπτει στο 100. Βρες κάποιον στο 3 γιατί τόσο αξίζεις."
Ε εντάξει, αυτό είναι σχετικοποίηση των πάντων. Ο χρυσός όσο και αν κάποιοι τον θεωρούν σκουπίδι, για τους περισσότερους είναι πολύτιμος.Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26Και ποιοι είμαστε εμείς να ορίσουμε την αξία του καθενός; και όπως είπα και πριν αυτό που για σένα είναι 100 γι' άλλον είναι 3. Ή με τα λόγια του λαού το "σκουπίδι του ενός, θησαυρός του άλλου".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η δημιουργία τέτοιων ανισόρροπων σχέσεων (και όχι μόνο αυτού του παραδείγματος που πιάσαμε, αλλά και άλλων με διαφορετική βάση), είναι η αιτία της αύξησης των διαζυγίων και τελικά της αποτυχίας του γάμου ως θεσμού, αφού πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα των σημερινών κοινωνιών.
Η απάντηση σε αυτά τα θέματα δεν μπορεί να είναι, "ας πρόσεχε".
- Cecily Anne
Ας ξεκινήσουμε με το σωστό παρκάρισμα και φτάνουμε και στα του γάμου. Δείχνετε πόσα είναι τα 15 εκατοστά στην πραγματικότητα για αρχή.Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:30 Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η δημιουργία τέτοιων ανισόρροπων σχέσεων (και όχι μόνο αυτού του παραδείγματος που πιάσαμε, αλλά και άλλων με διαφορετική βάση), είναι η αιτία της αύξησης των διαζυγίων και τελικά της αποτυχίας του γάμου ως θεσμού, αφού πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα των σημερινών κοινωνιών.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατιιιιιι??? τι έχει η ψήφος μου και δεν σας άρεσε;Ορέστης 35 έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:12Να αφαιρεθει η ψηφος απο τη διαχειριση παρακαλω.chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:36 Ψήφισα 1.75, είμαι 1,87 στην ταυτότητα, στον στρατό 1,84...
αλλά για Ελληνίδες το 1.75 είναι νομίζω επαρκές![]()
c/
Δηλαδή τι θα πρέπει να πεις σε κάποιον που δέχεται να συμβιβαστεί με το λιγότερο; αφού επιλογή του είναι βρε Ναμ. Να χαϊδέψουμε αυτιά και να πούμε "τσώπα η άλλη η κάργια φταίει " ; και οι γάμοι διαλύονται από πολλές και διάφορες αιτίες ανάμεσά τους και αυτή που λες.Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:30 Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η δημιουργία τέτοιων ανισόρροπων σχέσεων (και όχι μόνο αυτού του παραδείγματος που πιάσαμε, αλλά και άλλων με διαφορετική βάση), είναι η αιτία της αύξησης των διαζυγίων και τελικά της αποτυχίας του γάμου ως θεσμού, αφού πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα των σημερινών κοινωνιών.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Ελα, πανουσισμοςΠηγαδίσιος έγραψε: 16 Απρ 2018, 14:21 και τι ειναι το διαδικτυο;
μια υπερτιμημενη τηλεφωνικη παρτουζα
- Πηγαδίσιος
Υδράργυρος έγραψε: 16 Απρ 2018, 17:09Ελα, πανουσισμοςΠηγαδίσιος έγραψε: 16 Απρ 2018, 14:21 και τι ειναι το διαδικτυο;
μια υπερτιμημενη τηλεφωνικη παρτουζα
τον παν ειν η ουσια
χαος γλωσσα και νεφελες
-
Ορέστης 35
Μονο οι γυναικες επιτρεπεται να ψηφιζουν. Εννοειται αν ψηφιζαμε και αντρες θα πηγαιναν 10 ποντους κατω τα αποτελεσματα.chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 16:13Γιατιιιιιι??? τι έχει η ψήφος μου και δεν σας άρεσε;Ορέστης 35 έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:12Να αφαιρεθει η ψηφος απο τη διαχειριση παρακαλω.chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:36 Ψήφισα 1.75, είμαι 1,87 στην ταυτότητα, στον στρατό 1,84...
αλλά για Ελληνίδες το 1.75 είναι νομίζω επαρκές![]()
![]()
Ελπίζω να μη μου θύμωσες. Εγώ μίλησα πώς ταιριάζει οπτικά. Αλλά μία σχέση είναι πολλά περισσότερα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:55ναι ακριβώς αυτο τον διάλογο είχαμε και στο άλλο!!Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 08:05Βρε όποιον θέλεις και θέλει και αυτός.
Αλλά το 1,50 παίζει και με άλλα ύψη. Και με κάποιον πανύψηλο θα είναι λίγο, ανέβα να φιλήσεις, κατέβα να![]()
Έχουμε τα standards μας και μια μέρα εμφανίζεται κάποιος και τα standards πάνε περίπατο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
όχι μαρή..Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:09Ελπίζω να μη μου θύμωσες. Εγώ μίλησα πώς ταιριάζει οπτικά. Αλλά μία σχέση είναι πολλά περισσότερα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:55ναι ακριβώς αυτο τον διάλογο είχαμε και στο άλλο!!Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 08:05
Βρε όποιον θέλεις και θέλει και αυτός.
Αλλά το 1,50 παίζει και με άλλα ύψη. Και με κάποιον πανύψηλο θα είναι λίγο, ανέβα να φιλήσεις, κατέβα να![]()
Έχουμε τα standards μας και μια μέρα εμφανίζεται κάποιος και τα standards πάνε περίπατο.
η Σες είχε πει να πάω να μάθω γιόγκα!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Να πας! Είναι ωραία! Αν παίζουν και gong, ακόμα καλύτερα!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:10όχι μαρή..Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:09 Ελπίζω να μη μου θύμωσες. Εγώ μίλησα πώς ταιριάζει οπτικά. Αλλά μία σχέση είναι πολλά περισσότερα.
η Σες είχε πει να πάω να μάθω γιόγκα!!
![]()
Αλλά πρόσεχε μην μπλέξεις με τίποτα συμμαθήτριες εκεί, τσαρλατάνες που ψάχνουν για πελάτισσες να τις μαδάνε. Ξέρω ρέικι, ξέρω θήτα, να σου πω τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή. Γράφω βιβλίο με αυτά που έχω ακούσει να λένε και δεν με κατάφεραν για πελάτισσα, για να καταλάβεις. Πού και να είχα κλείσει και ραντεβού.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
To μόνο που έχει σημασία είναι το επιθυμητό υψος καταθέσεων και περιουσίας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Και πολλά προβλήματα υγείας.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:32 To μόνο που έχει σημασία είναι το επιθυμητό υψος καταθέσεων και περιουσίας.
Ζάχαρα, χοληστερίνες, προστάτες κλπ. Όσο πιο κοντά στο χάρο τόσο καλύτερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αννα Νικολέτα Σμίθ στύλ ;Cecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:43Και πολλά προβλήματα υγείας.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:32 To μόνο που έχει σημασία είναι το επιθυμητό υψος καταθέσεων και περιουσίας.
Ζάχαρα, χοληστερίνες, προστάτες κλπ. Όσο πιο κοντά στο χάρο τόσο καλύτερα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση