!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Ελαχιστο υψος αντρα

1.50
9
12%
1.60
2
3%
1.65
4
5%
1.70
8
10%
1.75
15
19%
1.80
20
26%
1.85
8
10%
1.90
3
4%
1.95
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
2.00
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
2.10
8
10%

Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:20
Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26

Αυτός που θα δώσει τα 100 και θα δεχτεί να πάρει πίσω τρια σημαίνει ότι αυτά τα τρια τον καλύπτουν.
Όχι δε σημαίνει αυτό. Μπορεί να σημαίνει χίλια άλλα πράγματα. Ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση, ότι τον πρώτο καιρό των μελιών παραβλέπει την ανισομέρεια στη σχέση, ότι η κιουρία δεν βγάζει τον πραγματικό της εαυτό για εύλογο χρονικό διάστημα κλπ.
Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26Και από τη στιγμή που φτάνει να κάνει οικογένεια μαζί της ξέρει ότι δίνει τα 100 και πάιρνει πίσω 3.Το ξέρει από την αρχή.
Ίσως να μην το ξέρει από την αρχή. Αλλά κάποια στιγμή θα το μάθει. Και μπορεί να το ανεχθεί και για ένα διάστημα, διότι έχει επενδύσει στη σχέση και γιατί ίσως νομίζει πως θα μπορεί να το αντέξει εσαεί, ή ότι η γυναίκα κάποια στιγμή θα αλλάξει.

Αλλά η γυναίκα δεν αλλάζει. Και όσο περνάνε τα χρόνια εκείνος αντέχει λιγότερο. Και μια μέρα γίνονται όλα πουτάνα. Γιατί; Γιατί η σχέση ήταν άνιση εξαρχής, προβληματική, ανισόρροπη.
Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26 Τι εννοείς να βάλουμε τάξη στα ψώνια; να πούμε δηλαδή στους ανθρώπους " Μη βρεις κάποιον που θα σ' αρέσει και θα σε καλύπτει στο 100. Βρες κάποιον στο 3 γιατί τόσο αξίζεις."
Μπορούμε να υποστηρίζουμε ως θέση αρχής, ότι καλό είναι να υπάρχει ισορροπία σε αυτά που ζητάει κάποιος και σε αυτά που είναι διατεθειμένος να δώσει.
Naida έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:26Και ποιοι είμαστε εμείς να ορίσουμε την αξία του καθενός; και όπως είπα και πριν αυτό που για σένα είναι 100 γι' άλλον είναι 3. Ή με τα λόγια του λαού το "σκουπίδι του ενός, θησαυρός του άλλου".
Ε εντάξει, αυτό είναι σχετικοποίηση των πάντων. Ο χρυσός όσο και αν κάποιοι τον θεωρούν σκουπίδι, για τους περισσότερους είναι πολύτιμος.
Για όποιον λόγο και να επέλεξε να δίνει 100 και να παίρνει τρια αδιαφορώ. Σημασία έχει τι επέλεξε και δε μπορεί να παραπονιέται μετά. Μόνο αν τον έχει ξεγελάσει κατά κάποιο τρόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η δημιουργία τέτοιων ανισόρροπων σχέσεων (και όχι μόνο αυτού του παραδείγματος που πιάσαμε, αλλά και άλλων με διαφορετική βάση), είναι η αιτία της αύξησης των διαζυγίων και τελικά της αποτυχίας του γάμου ως θεσμού, αφού πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα των σημερινών κοινωνιών.

Η απάντηση σε αυτά τα θέματα δεν μπορεί να είναι, "ας πρόσεχε".
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:30 Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η δημιουργία τέτοιων ανισόρροπων σχέσεων (και όχι μόνο αυτού του παραδείγματος που πιάσαμε, αλλά και άλλων με διαφορετική βάση), είναι η αιτία της αύξησης των διαζυγίων και τελικά της αποτυχίας του γάμου ως θεσμού, αφού πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα των σημερινών κοινωνιών.

Ας ξεκινήσουμε με το σωστό παρκάρισμα και φτάνουμε και στα του γάμου. Δείχνετε πόσα είναι τα 15 εκατοστά στην πραγματικότητα για αρχή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
chris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris »

Ορέστης 35 έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:12
chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:36 Ψήφισα 1.75, είμαι 1,87 στην ταυτότητα, στον στρατό 1,84...
αλλά για Ελληνίδες το 1.75 είναι νομίζω επαρκές :D
Να αφαιρεθει η ψηφος απο τη διαχειριση παρακαλω.
Γιατιιιιιι??? τι έχει η ψήφος μου και δεν σας άρεσε;
:D
c/
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:30 Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η δημιουργία τέτοιων ανισόρροπων σχέσεων (και όχι μόνο αυτού του παραδείγματος που πιάσαμε, αλλά και άλλων με διαφορετική βάση), είναι η αιτία της αύξησης των διαζυγίων και τελικά της αποτυχίας του γάμου ως θεσμού, αφού πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα των σημερινών κοινωνιών.

Δηλαδή τι θα πρέπει να πεις σε κάποιον που δέχεται να συμβιβαστεί με το λιγότερο; αφού επιλογή του είναι βρε Ναμ. Να χαϊδέψουμε αυτιά και να πούμε "τσώπα η άλλη η κάργια φταίει " ; και οι γάμοι διαλύονται από πολλές και διάφορες αιτίες ανάμεσά τους και αυτή που λες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Πηγαδίσιος έγραψε: 16 Απρ 2018, 14:21 και τι ειναι το διαδικτυο;
μια υπερτιμημενη τηλεφωνικη παρτουζα
Ελα, πανουσισμος
Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος »

Υδράργυρος έγραψε: 16 Απρ 2018, 17:09
Πηγαδίσιος έγραψε: 16 Απρ 2018, 14:21 και τι ειναι το διαδικτυο;
μια υπερτιμημενη τηλεφωνικη παρτουζα
Ελα, πανουσισμος

τον παν ειν η ουσια
χαος γλωσσα και νεφελες
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 16:13
Ορέστης 35 έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:12
chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:36 Ψήφισα 1.75, είμαι 1,87 στην ταυτότητα, στον στρατό 1,84...
αλλά για Ελληνίδες το 1.75 είναι νομίζω επαρκές :D
Να αφαιρεθει η ψηφος απο τη διαχειριση παρακαλω.
Γιατιιιιιι??? τι έχει η ψήφος μου και δεν σας άρεσε;
:D
Μονο οι γυναικες επιτρεπεται να ψηφιζουν. Εννοειται αν ψηφιζαμε και αντρες θα πηγαιναν 10 ποντους κατω τα αποτελεσματα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:55
Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 08:05
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 15 Απρ 2018, 17:55

γιατί μαρή;;;
ε;;;
από το στόμα σου τον πήραμε;;
:a010: :a010: :a010:
Βρε όποιον θέλεις και θέλει και αυτός.
Αλλά το 1,50 παίζει και με άλλα ύψη. Και με κάποιον πανύψηλο θα είναι λίγο, ανέβα να φιλήσεις, κατέβα να :a108:
ναι ακριβώς αυτο τον διάλογο είχαμε και στο άλλο!!
Ελπίζω να μη μου θύμωσες. Εγώ μίλησα πώς ταιριάζει οπτικά. Αλλά μία σχέση είναι πολλά περισσότερα.
Έχουμε τα standards μας και μια μέρα εμφανίζεται κάποιος και τα standards πάνε περίπατο.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:09
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2018, 13:55
Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 08:05
Βρε όποιον θέλεις και θέλει και αυτός.
Αλλά το 1,50 παίζει και με άλλα ύψη. Και με κάποιον πανύψηλο θα είναι λίγο, ανέβα να φιλήσεις, κατέβα να :a108:
ναι ακριβώς αυτο τον διάλογο είχαμε και στο άλλο!!
Ελπίζω να μη μου θύμωσες. Εγώ μίλησα πώς ταιριάζει οπτικά. Αλλά μία σχέση είναι πολλά περισσότερα.
Έχουμε τα standards μας και μια μέρα εμφανίζεται κάποιος και τα standards πάνε περίπατο.
όχι μαρή..
η Σες είχε πει να πάω να μάθω γιόγκα!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:10
Juno έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:09 Ελπίζω να μη μου θύμωσες. Εγώ μίλησα πώς ταιριάζει οπτικά. Αλλά μία σχέση είναι πολλά περισσότερα.
όχι μαρή..
η Σες είχε πει να πάω να μάθω γιόγκα!!
:smt005:
Να πας! Είναι ωραία! Αν παίζουν και gong, ακόμα καλύτερα!
Αλλά πρόσεχε μην μπλέξεις με τίποτα συμμαθήτριες εκεί, τσαρλατάνες που ψάχνουν για πελάτισσες να τις μαδάνε. Ξέρω ρέικι, ξέρω θήτα, να σου πω τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή. Γράφω βιβλίο με αυτά που έχω ακούσει να λένε και δεν με κατάφεραν για πελάτισσα, για να καταλάβεις. Πού και να είχα κλείσει και ραντεβού.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

To μόνο που έχει σημασία είναι το επιθυμητό υψος καταθέσεων και περιουσίας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αγις έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:32 To μόνο που έχει σημασία είναι το επιθυμητό υψος καταθέσεων και περιουσίας.
Και πολλά προβλήματα υγείας.
Ζάχαρα, χοληστερίνες, προστάτες κλπ. Όσο πιο κοντά στο χάρο τόσο καλύτερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Villa.bajo
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:43
Αγις έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:32 To μόνο που έχει σημασία είναι το επιθυμητό υψος καταθέσεων και περιουσίας.
Και πολλά προβλήματα υγείας.
Ζάχαρα, χοληστερίνες, προστάτες κλπ. Όσο πιο κοντά στο χάρο τόσο καλύτερα.
Αννα Νικολέτα Σμίθ στύλ ; :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”