!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Νετο Γκουερινο

Re: Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

enaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 10:56
hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 10:51
enaon έγραψε: 21 Δεκ 2024, 09:29 μου μοιαζει αδιανόητο οτι καποιος δεν σκέφτηκε οτι θα τον βάλουν να πει σαχλάμαρες.
Όπως σε όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις που λέει ασυναρτησίες, ψέματα και επιδεικνύει ότι δεν είναι δυνατόν να πήρε απολυτήριο δημοτικού;
δεν ειναι το ιδιο χελη, οταν λενε για πολιτικά θεματα, ή θεματα που ανήκουν σε ψευδοεπιστήμες οπως η ιατρική, οκ λενε και καμια κουλαμάρα, δεν πειράζει, ετσι και αλλιως δεν αποδεικνύονται αυτα τα πραγματα, ειναι φιλολογικές συζητήσεις.

Εδω μπηκε στον κόσμο της πραγματικότητας ομως, λεει για γαιδάρους που πετάνε με στυλ, οποιος δεν τους βλεπει ειναι ψεκας λεει. Τι περίμενε να γινει;
Τίποτα δεν θα γίνει πάλι
Απλά δεν θα ερωτηθεί ξανά για τέτοια ζητήματα
Το ερώτημα είναι ένα
Αλήτης είναι η βλάκας που τον χρησιμοποίησαν κάποιοι;
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Re: Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος »

Σὲ ποιά ἑταιρεία ἀνῆκε ἡ ἐμπορικὴ ἁμαξοστοιχία τελικά;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 10:56
hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 10:51
enaon έγραψε: 21 Δεκ 2024, 09:29 μου μοιαζει αδιανόητο οτι καποιος δεν σκέφτηκε οτι θα τον βάλουν να πει σαχλάμαρες.
Όπως σε όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις που λέει ασυναρτησίες, ψέματα και επιδεικνύει ότι δεν είναι δυνατόν να πήρε απολυτήριο δημοτικού;
δεν ειναι το ιδιο χελη, οταν λενε για πολιτικά θεματα, ή θεματα που ανήκουν σε ψευδοεπιστήμες οπως η ιατρική, οκ λενε και καμια κουλαμάρα, δεν πειράζει, ετσι και αλλιως δεν αποδεικνύονται αυτα τα πραγματα, ειναι φιλολογικές συζητήσεις.

Εδω μπηκε στον κόσμο της πραγματικότητας ομως, λεει για γαιδάρους που πετάνε με στυλ, οποιος δεν τους βλεπει ειναι ψεκας λεει. Τι περίμενε να γινει;
Το ίδιο είναι για το bottom line. Ξέρει ότι αυτοί που θα τον ψηφίσουν είναι είτε ηλίθιοι είτε καιροσκόποι είτε τυφλά κομματόσκυλα που δεν έχουν κρίση και απλά γλείφουν τα αρχίδια του.

Σκέψου ότι είναι τόσο διαζευγμένοι από την πραγματικότητα που ο άλλος έβαλε άρθρο που βγάζει την Ελλάδα «Στην κορυφαία πεντάδα του κόσμου».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:11 Το ίδιο είναι για το bottom line. Ξέρει ότι αυτοί που θα τον ψηφίσουν είναι είτε ηλίθιοι είτε καιροσκόποι είτε τυφλά κομματόσκυλα που δεν έχουν κρίση και απλά γλείφουν τα αρχίδια του.
δεν ειναι το ίδιο νομίζω, ουτε ο γγ δεν τολμαει να πεί οτι η σιλικόνη ηταν η αιία της πυρόμπαλας πλεον, πηδάνε ακομα και τα μποτ απο ψεκόστοκο. Οκ με την επομενη ευκαιρια παλι θα γλείφουνε βεβαια, αλλα εχει ενδιαφέρον νομιζω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Ανίκητος έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:10 Σὲ ποιά ἑταιρεία ἀνῆκε ἡ ἐμπορικὴ ἁμαξοστοιχία τελικά;
Στην Hellenic Train.Γιατι αυτο το ιδιαιτερο ενδιαφερον για την εμπορικη;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:15
hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:11 Το ίδιο είναι για το bottom line. Ξέρει ότι αυτοί που θα τον ψηφίσουν είναι είτε ηλίθιοι είτε καιροσκόποι είτε τυφλά κομματόσκυλα που δεν έχουν κρίση και απλά γλείφουν τα αρχίδια του.
δεν ειναι το ίδιο νομίζω, ουτε ο γγ δεν τολμαει να πεί οτι η σιλικόνη ηταν η αιία της πυρόμπαλας πλεον, πηδάνε ακομα και τα μποτ απο ψεκόστοκο. Οκ με την επομενη ευκαιρια παλι θα γλείφουνε βεβαια, αλλα εχει ενδιαφέρον νομιζω.
Εστιάζεις σε μια λεπτομέρεια που δεν ενδιαφέρει τον μέσο ψηφοφόρο ούτε την καταλαβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:15

Εγω δεν ειμαι ειδικος για να πω πιο ειναι το αιτιο.Τα πορισματα διαβαζω
Εσυ προφανως εισαι.Η δεν εισαι;
Άβαταρ μέλους
enaon

hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:16 Εστιάζεις σε μια λεπτομέρεια που δεν ενδιαφέρει τον μέσο ψηφοφόρο ούτε την καταλαβαίνει.
δεν ειναι λεπτομέρεια, αν δεν το καταλαβαινεις δεν φταιω εγω ομως, δεν με νοιαζει για τους ψηφοφόρους, να μην ακουω απο το κρατος μπουρδες θελω.

Ειναι εξήγηση που εδωσε το κράτος, και αφου την ειχε θεώρησε οτι μπορει να προβει σε τακτοποιηση του χώρου και παράδοση αυτου.

Σημαινει οτι απο την αρχη τα εκαναν μπαχαλο.
Άβαταρ μέλους
enaon

SeaHawk έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:16 Εγω δεν ειμαι ειδικος για να πω πιο ειναι το αιτιο.Τα πορισματα διαβαζω
Εσυ προφανως εισαι.Η δεν εισαι;
μην επιμενεις, πρωτα θα σε διαβασω να περνας στο σταδο αποδοχής, μετα θα σου εξηγησω και πιο δυσκολα πραγματα.

γραψε: ναι, τα νταμαρια του κρατους με θεωρουν ενα τουβλο, και εγω παπαγάλισα ανοησίες, ως τουβλο.

και μετα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Τα νταμαρια του κρατους ειναι ο εισαγγελεας που διορισε τους πραγματογνωμονες και οι πραγματογνωμονες;
Ο αρχηγος της πυροσβεστικης και της αστυνομιας;
Αυτα ειναι τα νταμαρια του κρατους;
Τι γραφεις ρε
Άβαταρ μέλους
enaon

να βλεπεις, δεν εισαι ετοιμος ακομα, δεν καταλαβαινεις ποσο ηλιθιος εχεις καταφερει να γινεις σιγα σιγα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Ο εισαγγελεας που διορισε τον καθηγητη του ΕΜΠ και ο καθηγητης του ΕΜΠ ειναι νταμαρια του κρατους;
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν εισαι ετοιμος ακομα γγ, εστιάσου σε εσενα, πιστεψε με, εισαι εντελως ηλιθιος. Προσπαθησε να καταλαβεις γιατί. Ήσουν παντα; πότε εγινες; κλπ
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 11:27 δεν εισαι ετοιμος ακομα γγ, εστιάσου σε εσενα, πιστεψε με, εισαι εντελως ηλιθιος. Προσπαθησε να καταλαβεις γιατί. Ήσουν παντα; πότε εγινες; κλπ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

γγ δεν εχει πλακα που την τελευταια φορά που σε ελεγα στοκο κλαιγόσουν, δεν σου άρεσε και καλα;

ειδες που άδικα γκρίνιαζες; Τιποτα δεν ηταν το στόκος, εντελώς ηλίθιο σε λέω και δεν σε πειράζει, το ξερεις οτι κατα βαθος εχω δίκιο, ωραια δεν ειναι; Δεν νοιώθεις λιγο καλυτερα, πιο ελέυθερος;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”