!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υιοθετηστε ένα σκυλάκι

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Υιοθετηστε ένα σκυλάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:59 Στην τελική, είναι τελείως διαφορετικό να είναι κάποιος αδιάφορος για τα ζώα ή να μη θέλει να συγκατοικήσει μαζί τους και άλλο το να αποδίδει γελοίους χαρακτηρισμούς και ψυχολογικές αναλύσεις (το καλύτερο :lol: ) σε όσους τα γουστάρουν.
είναι γενικό το φαινόμενο

συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, με ομοφυλόφιλους, χοντρούς,
κοντούς, άσχημους κτλ κτλ κτλ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 11:25
vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 11:22
Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2023, 11:07Αν ποτέ καταλάβεις γιατί ρώτησα το παραπάνω, μιλάμε επι άλλης βάσης. Δεν τρέφω πολλές ελπίδες αλλά επειδή φαίνεσαι για καλό παλουκάρι με νορμαλ εγκέφαλο(που τον έχουν επηρεάσει βέβαια τα ριάλιτι και η sjw αισθητική μπαςκαιριξουμεκανεναπουτσο), οκ πιστεύω πως μπορείς.
Ασε γιατί φετος εγινε ολλ σταρ το σαρβαιβορ και δεν επαιρναν καινούργιους, πανω που ηθελα να κανω αίτηση.
Περιμενω του χρονου το επομενο, να δηλωσω συμμετοχή κι εγω. Και περιμενω πχορουμικη στηριξη.
:sal13: :grfl: :smt023

Αμήν και πότε. Θα φτιάξουμε και ειδικό εμοτικόνι για σένα.
Εννοείται θα στηρίξουμε vantono!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

southern έγραψε: 10 Απρ 2023, 23:01
panos291 έγραψε: 10 Απρ 2023, 23:01 "Ο Δημήτρης Φραντζεσκάκης συνελήφθη την Πρωταπριλιά από αστυνομικούς του Α.Τ. Αράχωβας, οι οποίοι τον έψαχναν έπειτα από καταγγελίες κατοίκων του χωριού που υποστήριζαν πως χτύπησε και εγκατέλειψε ένα αδέσποτο τετράποδο με το θηριώδες τζιπ του, ένα λευκό Mercedes G AMG. Κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν εις βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης.

Το πρώτο αφορoύσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Φραντζεσκάκης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για «υπεξαίρεση αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση» και το δεύτερο ένταλμα για «πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση», για «απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα». Για το συμβάν με τον τραυματισμό του αδέσποτου σκύλου, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην καταγραφή του, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν αντιλήφθηκε πως είχε χτυπήσει το άτυχο ζώο. Συνελήφθη, ωστόσο, και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς βάσει των δύο ανεκτέλεστων ενταλμάτων. Ο εισαγγελέας διέταξε τη μεταφορά του στη φυλακή για να εκτίσει αρχικά την ποινή κάθειρξης των έξι ετών που του είχε επιβληθεί."

https://www.protothema.gr/greece/articl ... ekat-euro/

Μιλαμε για απίστευτα πράγματα στο Ελλαδισταν. Εκρεμμουσαν ενταλματα σύλληψης για κακουργηματα, και κανενας δεν ασχολουνταν μαζι του μεχρι που τρακαρε σκυλο :o
αυτό είναι υπερβολή
Γιατι υπερβολή?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

νύχτα έγραψε: 11 Απρ 2023, 15:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:59 Στην τελική, είναι τελείως διαφορετικό να είναι κάποιος αδιάφορος για τα ζώα ή να μη θέλει να συγκατοικήσει μαζί τους και άλλο το να αποδίδει γελοίους χαρακτηρισμούς και ψυχολογικές αναλύσεις (το καλύτερο :lol: ) σε όσους τα γουστάρουν.

Oι οποίοι κάλλιστα μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντες και γοητευτικοί ως παρέα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BILLO έγραψε: 11 Απρ 2023, 13:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:59
vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:28
Καμία σχέση. Δεν εχει τιποτα το φιλανθρωπικό ή φιλανθρωπιστικό, αυτό το πράγμα. Οσοι σιχαινονται μισούν τοσο τα ζωντανα, μισούν και τα ίδια τους τα έντερα. Δεν αγαπάνε τους ανθρώπους, δεν ειναι φιλάνθρωποι ή κατι παρεμφερές.
Το ξέρω.

Ένα τσεκάρισμα στο ποιοι χρησιμοποιούν τις πιο μισάνθρωπες λεξούλες, κατάρες, απειλές κλπ θα το επιβεβαιώσει. :)

Στην τελική, είναι τελείως διαφορετικό να είναι κάποιος αδιάφορος για τα ζώα ή να μη θέλει να συγκατοικήσει μαζί τους και άλλο το να αποδίδει γελοίους χαρακτηρισμούς και ψυχολογικές αναλύσεις (το καλύτερο :lol: ) σε όσους τα γουστάρουν.
Δεν μας ειπες τιποτα μεχρι τωρα. Ουτε ενα αντεπιχειρημα. Εξυπναδες και χαρακτηρισμοι ειναι η συμβολη σου στο νημα (εισαι τετοιος και εισαι αλλιωτικος και δεν ξερω γω), αναξιες λογου.
Και όλα αυτά σε ένα νήμα που πέφτουν βροχηδόν οι χαρακτηρισμοί και τα ψαγμένα ψυχογραφήματα για τους ζωόφιλους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 15:15

Το ξέρω.

Ένα τσεκάρισμα στο ποιοι χρησιμοποιούν τις πιο μισάνθρωπες λεξούλες, κατάρες, απειλές κλπ θα το επιβεβαιώσει. :)

Στην τελική, είναι τελείως διαφορετικό να είναι κάποιος αδιάφορος για τα ζώα ή να μη θέλει να συγκατοικήσει μαζί τους και άλλο το να αποδίδει γελοίους χαρακτηρισμούς και ψυχολογικές αναλύσεις (το καλύτερο :lol: ) σε όσους τα γουστάρουν.
Δεν μας ειπες τιποτα μεχρι τωρα. Ουτε ενα αντεπιχειρημα. Εξυπναδες και χαρακτηρισμοι ειναι η συμβολη σου στο νημα (εισαι τετοιος και εισαι αλλιωτικος και δεν ξερω γω), αναξιες λογου.
Και όλα αυτά σε ένα νήμα που πέφτουν βροχηδόν οι χαρακτηρισμοί και τα ψαγμένα ψυχογραφήματα για τους ζωόφιλους. :lol:
:lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Το ξέρω.

Εγω μιλησα για ενα φαινομενο που παρουσιαζεται στην Ελληνικη κοινωνια γενικα. Αντε να διαφωνεις με το ποσοστο που δινω. Αυτο θα ηταν μια επιχειρηματολογια. Θα μπορουσες ακομα να υποστηριξεις οτι ειμαι τελειως λαθος και δεν υπαρχουν καθολου ναρκισιστες που ενισχυουν τον ναρκισισμο τους μεσα απο τα κατοικιδια τους και ολα αυτα τα βγαζω απο το κεφαλι μου. Καλη τυχη με αυτο βεβαια.
Εσυ επελεξες αντι για αυτο να με χαρακτηρισεις και να με περιγραψεις οπως σου καταβαινει, α και να λες εξυπναδες σε μια κουβεντα μου με εχεις απεναντι και ετοιμο να σου απαντησω για αυτο το φαινομενο το οποιο κατα την αποψη σου δεν υπαρχει.
Εαν δεν μπορεις να καταλαβεις την ποιοτητα του διαλογου που κανεις και να ξεχωρισεις δυο διαφορετικα πραγματα δεν μπορω να κανω κατι εγω γι αυτο. Δεν θα κατσω εγω να σου εξηγησω οτι ειναι αλλο πραγμα να μιλας για καποιους ψυχασθενεις θεωρητικα και να περιμενεις απο τους συνομιλητες σου επιχειρηματα για το αντιθετο και αλλο απλα να κανεις επιθεση στον συνομιλητη σου. Το οτι θα πω εγω οτι καποιος μεσα στην Ελληνικη κοινωνια ειναι μαλακας δε σημαινει οτι αυτοματα δικαιωνεσαι να με πεις εμενα μαλακα, εκτως εαν το κανεις με επιχειρηματα οποτε και εχει βαση. Αλλα δεν εχεις επιχειρηματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BILLO έγραψε: 11 Απρ 2023, 15:37
Εγω μιλησα για ενα φαινομενο που παρουσιαζεται στην Ελληνικη κοινωνια γενικα. Αντε να διαφωνεις με το ποσοστο που δινω. Αυτο θα ηταν μια επιχειρηματολογια. Θα μπορουσες ακομα να υποστηριξεις οτι ειμαι τελειως λαθος και δεν υπαρχουν καθολου ναρκισιστες που ενισχυουν τον ναρκισισμο τους μεσα απο τα κατοικιδια τους και ολα αυτα τα βγαζω απο το κεφαλι μου. Καλη τυχη με αυτο βεβαια.
Εσυ επελεξες αντι για αυτο να με χαρακτηρισεις και να με περιγραψεις οπως σου καταβαινει, α και να λες εξυπναδες σε μια κουβεντα μου με εχεις απεναντι και ετοιμο να σου απαντησω για αυτο το φαινομενο το οποιο κατα την αποψη σου δεν υπαρχει.
Εαν δεν μπορεις να καταλαβεις την ποιοτητα του διαλογου που κανεις και να ξεχωρισεις δυο διαφορετικα πραγματα δεν μπορω να κανω κατι εγω γι αυτο. Δεν θα κατσω εγω να σου εξηγησω οτι ειναι αλλο πραγμα να μιλας για καποιους ψυχασθενεις θεωρητικα και να περιμενεις απο τους συνομιλητες σου επιχειρηματα για το αντιθετο και αλλο απλα να κανεις επιθεση στον συνομιλητη σου. Το οτι θα πω εγω οτι καποιος μεσα στην Ελληνικη κοινωνια ειναι μαλακας δε σημαινει οτι αυτοματα δικαιωνεσαι να με πεις εμενα μαλακα, εκτως εαν το κανεις με επιχειρηματα οποτε και εχει βαση. Αλλα δεν εχεις επιχειρηματα.
Οκ, αν είναι εκεί το πρόβλημα σου, διευκρινίζω ότι εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότεροι μαλάκες από έναν στην ελληνική κοινωνία -και όχι μόνον- είτε είναι ζωόφιλοι είτε δεν είναι.

Εντάξει τώρα; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Bill Hicks έγραψε: 11 Απρ 2023, 14:04
Καρολίνα έγραψε: 11 Απρ 2023, 11:22 Σταματήστε με τα σκυλογλωσσόφιλα πρωί πρωί, θυμήθηκα έναν πανκ πριν άπειρα χρόνια σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο που γλωσσοφιλιόταν με τον σκύλο του στηνo Piccadilly SquareCircus. Τέτοιο πάθος δεν έχω ξαναματαδεί. Παιδί ήμουν αλλά με σημάδεψε.
(το '83 πήγατε κι εσείς; :D )

Όχι, πάρα πολύ αργότερα. Πήγα να γράψω Trafalgar Square, γιατί θυμόμουν ότι ήταν σε κάτι σκαλιά ο τύπος, μετά πριν πατήσω υποβολή θυμήθηκα ότι ήταν στο άγαλμα του Έρωτα και διόρθωσα το Trafalgar σε Piccadilly, μετά ήρθε ένας κούριερ και μέχρι να ανοίξω το πακέτο ξέχασα ότι δεν διόρθωσα το Square σε Circus και κάπως έτσι πήγε όλο στραβά. :003:
Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Καρολίνα έγραψε: 11 Απρ 2023, 15:47

Όχι, πάρα πολύ αργότερα.
Spoiler
Πήγα να γράψω Trafalgar Square, γιατί θυμόμουν ότι ήταν σε κάτι σκαλιά ο τύπος, μετά πριν πατήσω υποβολή θυμήθηκα ότι ήταν στο άγαλμα του Έρωτα και διόρθωσα το Trafalgar σε Piccadilly, μετά ήρθε ένας κούριερ και μέχρι να ανοίξω το πακέτο ξέχασα ότι δεν διόρθωσα το Square σε Circus και κάπως έτσι πήγε όλο στραβά. :003:
:c040:

αξέχαστες αναμνήσεις, nonetheless. όπως και οι δικές σου, είμαι σίγουρος, αν και πάρα πολύ αργότερα. :P
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 15:11
νύχτα έγραψε: 11 Απρ 2023, 15:04

Oι οποίοι κάλλιστα μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντες και γοητευτικοί ως παρέα.
Μπορει ...
αλλα δεν ετυχε να το διαπιστωσετε γιατι τους αποφευγατε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καρολίνα

Bill Hicks έγραψε: 11 Απρ 2023, 16:28

Όχι, πάρα πολύ αργότερα.
Spoiler
Πήγα να γράψω Trafalgar Square, γιατί θυμόμουν ότι ήταν σε κάτι σκαλιά ο τύπος, μετά πριν πατήσω υποβολή θυμήθηκα ότι ήταν στο άγαλμα του Έρωτα και διόρθωσα το Trafalgar σε Piccadilly, μετά ήρθε ένας κούριερ και μέχρι να ανοίξω το πακέτο ξέχασα ότι δεν διόρθωσα το Square σε Circus και κάπως έτσι πήγε όλο στραβά. :003:

αξέχαστες αναμνήσεις, nonetheless. όπως και οι δικές σου, είμαι σίγουρος, αν και πάρα πολύ αργότερα. :P
Ήταν όντως πάρα πολύ αργότερα, κάπου τέλη δεκαετίας του 90 αυτό το σκηνικό. Τέτοιο πάθος πάντως δεν έχω ξαναματαδεί, οφείλω να το πω αυτό.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Καρολίνα έγραψε: 11 Απρ 2023, 17:27

Όχι, πάρα πολύ αργότερα.
Spoiler

Ήταν όντως πάρα πολύ αργότερα, κάπου τέλη δεκαετίας του 90 αυτό το σκηνικό. Τέτοιο πάθος πάντως δεν έχω ξαναματαδεί, οφείλω να το πω αυτό.
το μεγαλυτερο παθος το εχω δει σε μοναχικες Κυριες για τους σκυλους τους - στην πλειοψηφια τους μποξερ η παρομοιου τυπου - συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:50
vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:48
Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:39 Πείτε μου σε ποια σελίδα και ποιος είπε το ιν ινσταγραμικο τσιτάτο "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα", για να μη χάνω το χρόνο ψάχνοντας.
Στην ίδια σελίδα που οι υπέρτατοι φιλάνθρωποι και φιλανθρωπιστές, μας γράφουν τις φιλανθρωπίες που εχουν πράξει για τους συνανθρώπους τους στη μέχρι τωρα ζωή τους.
Ρε απάντα μια φορά σαν άντρας και όχι σα πανελατζού.
:+1: :goodpost: :bravo: :smt023 :smt038 :blm:
Καρολίνα

Αγις έγραψε: 11 Απρ 2023, 17:31
Καρολίνα έγραψε: 11 Απρ 2023, 17:27

το μεγαλυτερο παθος το εχω δει σε μοναχικες Κυριες για τους σκυλους τους - στην πλειοψηφια τους μποξερ η παρομοιου τυπου - συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου
Τα στατιστικά σου δεν είναι αλάνθαστα, ωστόσο όντως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις (τόσα και τόσα έχουμε διαβάσει). Η συγκεκριμένη εικόνα του γλωσσόφιλου μεταξύ πανκοτυπά και σκύλου, πάντως, με σημάδεψε για χρόνια. Κακώς το θυμήθηκα και τώρα. :011:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”