!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
Re: Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
πολυ καλη συζητηση
εγινε ξρκαθαρο γιατι υπαρχουν τοσοι αναρχομπαχαλακηδες σκυλοι
εγινε ξρκαθαρο γιατι υπαρχουν τοσοι αναρχομπαχαλακηδες σκυλοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό κάνει η συγκεκριμένη και πολλοί άλλοι δω χάμου, θα σε πει στο τέλος ότι είσαι ξέρωγω μπλε με βούλες, τέλος πάντων κάτι απολύτως άσχετο και να 'χαμε να λέγαμε σε σχέση με αυτό που ομιλείς και καπάκι ότι στα πάπαρια της δεν την νοιάζει κτλ.BILLO έγραψε: 10 Απρ 2023, 22:37Δεν ξερω ποιον ρολο προσπαθεις να μου αποδωσεις ακριβως. Του χριστιανου φανατισμενου; Του φασιστα; Παντως δεν ειμαι αυτοςΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2023, 22:29E, τί να κάνουμε;BILLO έγραψε: 10 Απρ 2023, 21:46
Δεν ειναι θεμα φιλανθρωπιας. Και φυσικα ειναι δικο σου θεμα για το ποιον θα κλαψεις. Ειναι θεμα κυριως ανθρωπομορφισμου των ζωων σε επιπεδο κοινωνιας και αυτο δεν ειναι μονο δικο σου θεμα. Το κοινωνικο προβλημα αρχισε να φαινεται με τον νομο Βοριδη. Ανθρωποι βρισκονται αντιμετωποι με αγελες σκυλων και δεν τολμουν να προβουν σε αυτονοητες πραξεις αυτοαμυνας μην τυχον και τιμωρηθουν σαν εγκληματιες. Αδεσποτα κατακλυζουν τους δημους και ο δημος αδιαφορει για να μην βρεθει στη θεση να απολογειται για την συμπεριφορα του σε "φιλοζωους" αυτοκλητους δικαστες. Παραβατες μικρων αδικηματων διασυρονται στο ιντερνετ σαν εγκληματιες. Γιαγιαδες που πετανε μπαστουνια σε σκυλια για να φυγουν απο το δρομο τους, τραβιουνται σε εισαγγελεις. Τυπος που εσπρωξε γατακι να τρεχει σε εισαγγελεις και να απολογειται στο ιντερνετ. Ο αλλος αφησε μια σκυλα με τα σκυλακια της στο δασος και εφαγε 120 χιλιαρικα προστιμο. Τη σκυλα μαζι με τα σκυλακια της. Γελοιοτητες. Ανθρωποι να ανεχονται καθε ειδους αντικοινωνικες συμπεριφορες σε οικοδομες απο ιδιοκτητες σκυλων γιατι φοβουνται τα μπλεξιματα. Δικαιοσυνη που εχει γινει βορα του θυμικου του πληθους.
Ψυχοπαθεια και πισω απο ολα αυτα και παλι το θυμικο του πληθους που θελει να καπελωσει τη δικαιοσυνη και που το καταφερνει καλα αυτη τη φορα.
Οποτε ναι, υπαρχει προβλημα. Απο τη στιγμη που μπορει να βγει καποιος απο το σπιτι του, να βρεθει μια αγελη μπροστα του να μπλεξει με το νομο υπαρχει σαφεστατο προβλημα.
Και φυσικα υπαρχει προβλημα συλλογικης λογικης και κοινου κωδικα επικοινωνιας. Αυτο ελειπε να παμε σε θεωρητικες αναλυσεις του πως λειτουργουσαν οι κοινωνιες και ποσο δικαιες ηταν γενικα, ποσο καλοι και φιλανθρωποι ειμαστε και να πιασουμε φιλοσοφικα το κατα ποσο δικαιουμαστε να επιβαλλομαστε στα ζωα για να λυσουμε πρακτικα προβληματα που προκυπτουν σε μια γειτονια. Θα καθησουμε τωρα να μετρησουμε τους ναρκισισμους μας για να προστατευσεις εσυ τον καθε σκυλομπαμπα που εχει καβαλησει το καλαμι και κοντευει να στειλει το σκυλο του στο πανεπιστημιο για σπουδες. Να τον προστατευσεις. Ποσως με ενδιαφερει. Να δουμε που θα το πατε το θεμα και να δουμε στο τελος ποιος ειναι ο Ναρκισσος και ποιοι ουσιαστικα προσπαθουσαν απλα να συνεννοηθουν για καθημερινα προβληματα της κοινωνιας.
Εσείς θέτετε φιλοσοφικές προσεγγίσεις για την ανωτερότητα του ανθρώπινου είδους σε μεταφυσικό επίπεδο.
Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνει ο καθένας με το ναρκισσισμό του και την καρακοσμάρα που ονειρεύεται, είναι καθαρά δική του υπόθεση.
Κατά τα άλλα, σας πιάνει πόνος για τις γιαγιάδες που τρώνε πρόστιμα, ενώ αν πρόκειται για γιαγιάδες που σακατεύονται από κάποια ανθρώπινα δίποδα, σφυρίζετε όλοι κλέφτικα.
Εσύ φταις μαν που ασχολήσε αλλά έγραψες και μερικά σωστά πράγματα κατά την γνώμη μου που μένουν εκεί πέρα να διαβαστούν από τον οποιονδήποτε οπότε οκ, δεν πήγε απολύτως χαμένος ο χρόνος σου.
Περιμένω με αγωνία ποιος χρήστης θα βάλει την φωτό του Χίτλερ που χαϊδεύει το ελαφάκι-τιείναι να μας κάνει βίρτσου σίγκναλινγκ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καμία σχέση. Δεν εχει τιποτα το φιλανθρωπικό ή φιλανθρωπιστικό, αυτό το πράγμα. Οσοι σιχαινονται μισούν τοσο τα ζωντανα, μισούν και τα ίδια τους τα έντερα. Δεν αγαπάνε τους ανθρώπους, δεν ειναι φιλάνθρωποι ή κατι παρεμφερές.
Πείτε μου σε ποια σελίδα και ποιος είπε το ιν ινσταγραμικο τσιτάτο "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα", για να μη χάνω το χρόνο ψάχνοντας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Στην ίδια σελίδα που οι υπέρτατοι φιλάνθρωποι και φιλανθρωπιστές, μας γράφουν τις φιλανθρωπίες που εχουν πράξει για τους συνανθρώπους τους στη μέχρι τωρα ζωή τους.Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:39 Πείτε μου σε ποια σελίδα και ποιος είπε το ιν ινσταγραμικο τσιτάτο "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα", για να μη χάνω το χρόνο ψάχνοντας.
Ρε απάντα μια φορά σαν άντρας και όχι σα πανελατζού.vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:48Στην ίδια σελίδα που οι υπέρτατοι φιλάνθρωποι και φιλανθρωπιστές, μας γράφουν τις φιλανθρωπίες που εχουν πράξει για τους συνανθρώπους τους στη μέχρι τωρα ζωή τους.Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:39 Πείτε μου σε ποια σελίδα και ποιος είπε το ιν ινσταγραμικο τσιτάτο "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα", για να μη χάνω το χρόνο ψάχνοντας.
- vantono
Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:50Ρε απάντα μια φορά σαν άντρας και όχι σα πανελατζού.vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:48Στην ίδια σελίδα που οι υπέρτατοι φιλάνθρωποι και φιλανθρωπιστές, μας γράφουν τις φιλανθρωπίες που εχουν πράξει για τους συνανθρώπους τους στη μέχρι τωρα ζωή τους.Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:39 Πείτε μου σε ποια σελίδα και ποιος είπε το ιν ινσταγραμικο τσιτάτο "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα", για να μη χάνω το χρόνο ψάχνοντας.

Δε μπορείς. Οκ κατανοητό και αναμενόμενο.
-
stergiosbik
Δεν διάβασα απολύτως τίποτα μιας και τώρα είδα το νήμα.
Στανταρακι ότι εδώ μέσα θριαμβεύει ο μισανθρωπισμός από αρρωστους σκυλολαγνους.
Το ξέρω.vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:28Καμία σχέση. Δεν εχει τιποτα το φιλανθρωπικό ή φιλανθρωπιστικό, αυτό το πράγμα. Οσοι σιχαινονται μισούν τοσο τα ζωντανα, μισούν και τα ίδια τους τα έντερα. Δεν αγαπάνε τους ανθρώπους, δεν ειναι φιλάνθρωποι ή κατι παρεμφερές.
Ένα τσεκάρισμα στο ποιοι χρησιμοποιούν τις πιο μισάνθρωπες λεξούλες, κατάρες, απειλές κλπ θα το επιβεβαιώσει.
Στην τελική, είναι τελείως διαφορετικό να είναι κάποιος αδιάφορος για τα ζώα ή να μη θέλει να συγκατοικήσει μαζί τους και άλλο το να αποδίδει γελοίους χαρακτηρισμούς και ψυχολογικές αναλύσεις (το καλύτερο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Τί να απαντήσω?
Εγώ ο μισάνθρωπος ειμαι διατεθειμένος να κατσω να γραψω τώρα και εδω μεσα, ολες τις φιλανθρωπίες (όχι φιλοσκυλίες) που εχω κανει στη μεχρι τωρα ζωή μου. Αν μου δωσει το οκ ο συντονισμός να το κανω, αναμένω και απαιτώ και απ' αυτους που μας το παιζουν υπέρτατοι φιλάνθρωποι εδω μεσα* και υπερασπιστές του ειδους τους (ΛΟΛ) να γραψουν τις αντιστοιχες δικιές τους.
*ενώ στην πραγματικοτητα, ουτε μια δεξιά τρίχα απο τα αρχίδια τους δεν εχουν βοηθησει ποτέ τους, για να ξεμπουκλέψει απο την αριστερή.
Μην εκνευρίζεσαι μωρέ, από πότε το να αγαπάς τα ζώα σε κάνει μισάνθρωπο ή το αντίθετο; Άσε να λένε. Άμα είσαι ένας κακός άνθρωπος, μισείς όλο το σύμπαν, δίποδα και τετράποδα το ίδιο.vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 11:03Τί να απαντήσω?![]()
Εγώ ο μισάνθρωπος ειμαι διατεθειμένος να κατσω να γραψω τώρα και εδω μεσα, ολες τις φιλανθρωπίες (όχι φιλοσκυλίες) που εχω κανει στη μεχρι τωρα ζωή μου. Αν μου δωσει το οκ ο συντονισμός να το κανω, αναμένω και απαιτώ και απ' αυτους που μας το παιζουν υπέρτατοι φιλάνθρωποι εδω μεσα* και υπερασπιστές του ειδους τους (ΛΟΛ) να γραψουν τις αντιστοιχες δικιές τους.
*ενώ στην πραγματικοτητα, ουτε μια δεξιά τρίχα απο τα αρχίδια τους δεν εχουν βοηθησει ποτέ τους, για να ξεμπουκλέψει απο την αριστερή.
Ρωτησα κάτι και απάντησες με τον τροπο που ξέρεις. Τα υπολοιπα που γράφεις απλά συμφωνούν με το κατανοητό και αναμενόμενο που είπα.vantono έγραψε: 11 Απρ 2023, 11:03Τί να απαντήσω?![]()
Επίσης το ότι δε θες να σου γλείφουν τα μουτρα ή να τα βάζεις σπίτι σου είναι συνώνυμο του οτι τα μισείς, αυτό είναι αποτέλεσμα σκέψης(?) διαταραγμένων και περίεργων εγκεφάλων(?).
Αν ποτέ καταλάβεις γιατί ρώτησα το παραπάνω, μιλάμε επι άλλης βάσης. Δεν τρέφω πολλές ελπίδες αλλά επειδή φαίνεσαι για καλό παλουκάρι με νορμαλ εγκέφαλο(που τον έχουν επηρεάσει βέβαια τα ριάλιτι και η sjw αισθητική μπαςκαιριξουμεκανεναπουτσο), οκ πιστεύω πως μπορείς.
Η παραπάνω απάντηση ,Μου θυμίζει μια κουβέντα που είχα με ένα προσωπο και πανω στην κουβέντα που είχαμε του λέω
"Εντάξει αυτή δεν έχει και ιδιαίτερη ανάγκη να δουλέψει"
Και απαντάει στο άσχετο
"Γιατί έχω εγώ;"
Καλημέρα και καλή βραδιά ένα πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 11 Απρ 2023, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναιstergiosbik έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:59 Δεν διάβασα απολύτως τίποτα μιας και τώρα είδα το νήμα.
με γαρνιτουρα την ευχη τους για παγκοσμια ειρηνη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάπου έμπλεξες τους ζωόφιλους με τις νικήτριες των καλλιστείων.Αγις έγραψε: 11 Απρ 2023, 11:08ναιstergiosbik έγραψε: 11 Απρ 2023, 10:59 Δεν διάβασα απολύτως τίποτα μιας και τώρα είδα το νήμα.
με γαρνιτουρα την ευχη τους για παγκοσμια ειρηνη
Η ελπίδα είναι παγίδα.