Αυτή σε ποια κατηγορία είναι;aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:19 Η Άννα Φον Σου, βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με Βάνα Μπάρμπα.
Σε άλλη κατηγορία όμως η Ελένη Φιλίνη.

Αυτή σε ποια κατηγορία είναι;aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:19 Η Άννα Φον Σου, βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με Βάνα Μπάρμπα.
Σε άλλη κατηγορία όμως η Ελένη Φιλίνη.

Αυτή αποτελεί από μόνη της μια κατηγορία.
Μη φοβάσαι, ο Σαλίβερος δεν έχει ανάγκη.Σουβλίτσα έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:30 Το σκέφτηκα Νταρνάκα αλλά είπα μην προκαλέσω ρίγη συγκίνησης και κατ'επέκταση καρδιακό σε τίποτα παλαίμαχους![]()
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:494.Μέμα Σταθοπούλου
5.Μάρθα Καραγιάννη
6. Βέρα Κρούσκα.
7. Μπέμπα Μπλανς (οκ, τραγουδίστρια αλλά μου άρεσε )![]()
Θενξ Σουβλιτσα, τι να λέμε τώρα, απλά η γυναίκα ειναι ΘΕΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!Σουβλίτσα έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:22the_black_planet έγραψε: 13 Σεπ 2018, 17:08Είχε παντρευτεί όντως το Μαστοράκη;;;Σουβλίτσα έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:14
Πες τα!!! (απορώ, εκείνον τον απαίσο, σαχλό κτλ Μαστοράκη, πώς τονεπαντρεύτηκε)
Η Κοντού, ωραία γυναίκα, στην μυτούλα είχε κάνει πλαστική, αν δείτε τις παλιότερες ταινίας ήταν ολίγον παπαγαλέ
Συμφωνώ για το θέμα Μερκούρη: πώς είναι δυνατόν να συγκαταλέγεται στις όμορφες γυναίκες. Επίσης, πώς είναι δυνατόν να συγκαταλέγεται στις καλές ηθοποιούς.
Επίσης για την Παπά, συμφωνώ με αυτά που λέει η Σες.
Βρίσκω επίσης του γούστου μου την Νίκη Τριανταφυλλίδη και την Βέρα Κρούσκα!
Λιλή Παγαγιάννη, είναι ξεχωριστή κατηγορία, γυναικάρα με όλο το πακέτο.
Την Ελένη Προκοπίου θυμάμαι μικρή την κοίταζα με θαυμασμό στις ταινίες.
Γκιζέλα Ντάλυ, ήταν πάλι άλλης κατηγορίας, σοβαρό τσοκαρέ πολυανάφτρα![]()
Διαλυνά, ποτέ δεν την είδα όμορφη, το στόμα της λίγο με τρόμαζε.
Λάσκαρη, δεν ξέρω, δεν κατάφερα ποτέ να την δω ως κάτι ιδιαίτερα όμορφο.
Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η Ναθαναήλ θεωρούνταν κάτι ιδιαίτερο. Εγώ όταν την έβλεπα στις ελληνικές ταινίες μου φαινόταν σαν "βλαχάκι", κρύα και ολίγον αποκρουστική στην αύρα της.
Η Βουγιούκλω είναι η ΜπιΜπιΜπο των παιδικάτων μας.
Δεν ξέρω τί γκελ κάνει στους άνδρες, στα κοριτσάκια όμως "το εχει". Και η φωτογένειά της πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. Και γενικά, είχε "κάτι", ως κινηματογραφικό πρόσωπο.
Αυτά τώρα σαν γυναίκα που είμαι. Δεν τις σχολίασα όλες, θα συνεχίσω παρακάτω.
Για τους άνδρες τα κριτήρια αλλάζουν.
Πάντως, Μπέτυ Λιβανού, όλα τα λεφτα
![]()
Έλα Χριστέ και Παναγιά... Είσαστε περίεργα πλάσματα εσείς οι γυναίκες! Εγώ την Μπέτυ Λιβανού την ερωτεύτηκα στους Απέναντι, από τις καλύτερες κατά τη γνώμη μου ελληνικες ταινίες, τα συναισθήματα που εκπέμπονται και όλα αυτά που "λένε" οι πρωταγωνιστές μέσα από τη σιωπή, γαμω τις ταινίες!!! (Και πώς θα μπορούσε αλλιώς αφού το σενάριο το έγραψε ο μέγιστος Τατσό!!!
)
Και εδώ από τις αγαπημένες μου σκηνές, ΘΕΑ όπως πάντα, όπως και Θεός (και Αρειανός) ο Άκης Σακελλαρίου!![]()
το ομορφότερο θηλυκό που περπάτησε στον τόπο αυτό