Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:54 Ναι, διότι είναι ηθοποιός και όχι χορεύτρια. Μέχρι τώρα λέμε για χορεύτριες, μοντέλα, στριπτιτζούδες (εποχής) και άντε και κάνα δυο ηθοποιούς.
btw να μας γνωρίσεις τον θείο
Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:54 Ναι, διότι είναι ηθοποιός και όχι χορεύτρια. Μέχρι τώρα λέμε για χορεύτριες, μοντέλα, στριπτιτζούδες (εποχής) και άντε και κάνα δυο ηθοποιούς.
κόφτο!!Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:00
Όχι, στην άλλη φωτό έμοιαζε. Εν τω μεταξύ το αγαλμα πίσω είναι άντρας, όχι γυναίκα. Στα λόγια μου έρχεστε ένας ένας.
Δε θες, είναι φάση Άγις.
Έτσι, ναι! Να δούμε ποια είναι η no2 ωραιότερη! Με την Παππά μέσα, δεν θα είχε suspense!Ίφιδα έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:51 Παιδιά εντάξει ξέχασα πολλές![]()
Η Παππά είναι άλλη κατηγορία για εμένα, εκτός συναγωνισμού
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πες τα!!! (απορώ, εκείνον τον απαίσο, σαχλό κτλ Μαστοράκη, πώς τονεπαντρεύτηκε)the_black_planet έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:38Αδερφέ την Κοντού δες την στις πρώτες της ταινίες! Καμία σχέση! Και μετά βέβαια είχε μια αρχοντιά αλλά όχι σεξ απίλ, πιτσιρίκα όμως ήταν δύναμη! Όπως και η Ρίκα Διαλυνά, γυναικάρα πάντα αλλά στις πρώτες τις ταινίες, πχ Ένας βλάκας και μισός ήταν από άλλο πλανήτη! Εγώ είμαι πιο πολύ του '80ς, Σοφία Αλιμπέρτη μεγάλη αρρώστια!!!Nostalgia έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:54 Κοντου και Χρονοπουλου ειλικρινα απορω πως τις βρισκουν ομορφες, τεσπα γουστα ειναι αυτα, αλλα προφανως περιεργα....Και μετά Μπέτυ Λιβανού, αυτή πιστεύω έπρεπε να υπάρχει στο πολλ! Και ακολουθεί πάλι από τα 80ς η συντρόφισσα Λίλα Καφαντάρη
Από τις υπάρχουσες θα ψηφίσω Ρίκα Διαλυνά και Βέρα Κρούσκα(αυτή είναι στο πολλ, νομίζω ούτε αυτή την πήρε το μάτι μου αλλά εντάξει Ίφιδα, μην νομίζεις ότι σε αποπαίρνω, είναι υπάρχουν πολλές όμορφες ηθοποιοί, όλο και κάποια θα ξεχάσεις λογικό είναι), στο φώτο φίνις πάντα, πολλές από τις κυρίες του πολλ είναι γυναικάρες και έχουν ιδιαίτερη όμορφια! Αν και η αλήθεια είναι ότι αν υπολογίσουμε όλο το πακέτο νομίζω η Λαμπέτη δεν έχει καν συναγωνισμό, απίστευτο πλάσμα!!!
η οποία Μερκούρη ήταν αρβανίτισσα επίσης;
Ναι, όπως και η Λαμπέτη.Gherschaagk έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:15η οποία Μερκούρη ήταν αρβανίτισσα επίσης;