!!! DEVELOPMENT MODE !!!

91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: 91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:01
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:08Τα δεδομένα έχω πει από το πρώτο ποστ από πού είναι. Πήγαινε πίσω και διάβασέ το.
Eντάξει, όμως δεδομένου του record σου σε παρουσίαση διαστρεβλωμένων στοιχείων, νομίζω ότι είναι λογική απαίτηση να σου ζητήσει κάποιος να δείξεις αναλυτικά πώς έφθασες στα νούμερα που παρουσιάζεις. Εγώ το κάνω αυτό πάντα χωρίς να έχω ποτέ διαστρεβλώσει στοιχεία.
Στο πρώτο ποστ που παρουσίασα τον πίνακα έδωσα και τα στοιχεία, που για ακόμη μια φορά, είναι από την τελευταία έκθεση του UKHSA και δεν έχω διαστρεβλώσει ποτέ στοιχεία. Αυτό είναι ξεκάθαρα λάσπη.

Όσο για το πώς προκύπτουν τα ποσοστά, επίσης το γράφω στο συγκεκριμένο ποστ. Επειδή το bot παθαίνει κοκομπλόκο και κάνει reset διαρκώς, δεν θα κάθομαι να ξαναγράφω αναλυτικά τα ίδια πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:03 Ρε μην φοράτε κράνη. Φορώντας κράνος οι οδηγοί αισθάνονται ασφάλεια και οδηγούν περισσότερα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα πιο πολλά ατυχήματα σε οδηγούς με κράνος.
Τα επιχειρήματα τα έχουμε ακούσει εμείς που οδηγούμε μηχανή εδώ και πολλά χρόνια. Τα θυμάμαι από το πρώτο μου μηχανάκι που το πήρα στα 16, 20 χρόνια πριν δηλαδή. Ότι και καλά επειδή φοράς κράνος αυτό σου δίνει μια ψευδαίσθηση ασφαλείας κ σε κάνει να οδηγείς πιο επικίνδυνα, να παίρνεις μεγαλύτερα ρίσκα κτλ. Φυσικά μαζί με το επιχείρημα ότι μειώνει την ορατότητα και ότι αν είναι να πέσεις με πολλά θα σκοτωθείς έτσι κ αλλιώς
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:13
esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:03 Ρε μην φοράτε κράνη. Φορώντας κράνος οι οδηγοί αισθάνονται ασφάλεια και οδηγούν περισσότερα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα πιο πολλά ατυχήματα σε οδηγούς με κράνος.
Τα επιχειρήματα τα έχουμε ακούσει εμείς που οδηγούμε μηχανή εδώ και πολλά χρόνια. Τα θυμάμαι από το πρώτο μου μηχανάκι που το πήρα στα 16, 20 χρόνια πριν δηλαδή. Ότι και καλά επειδή φοράς κράνος αυτό σου δίνει μια ψευδαίσθηση ασφαλείας κ σε κάνει να οδηγείς πιο επικίνδυνα, να παίρνεις μεγαλύτερα ρίσκα κτλ. Φυσικά μαζί με το επιχείρημα ότι μειώνει την ορατότητα και ότι αν είναι να πέσεις με πολλά θα σκοτωθείς έτσι κ αλλιώς
Αλήθεια είναι ότι αν πέσεις με μεγάλη ταχύτητα το κράτος δεν θα σε σώσει, αλλά αυτό πρέπει να σου λέει να μην είσαι μαλάκας και να μην τρέχεις με κάτι που δεν μπορεί να προστατέψει το σώμα σου στην παραμικρή ατυχία που μπορεί να μην είναι καν δική σου υπαιτιότητα. Π.χ. να πεταχτεί κάτι μπροστά σου ή να χτυπήσεις κάποιο εμπόδιο που έχει πέσει για κάποιον λόγο στον δρόμο.

Το ότι θα κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα με το κράνος δεν είναι λογικό. Θα κάνεις έτσι κι αλλιώς όσα χιλιόμετρα ήταν να κάνεις.

Η θεωρία εδώ είναι ότι αντί για 100% θα κάνεις 150% των χιλιομέτρων σου. Για το θέμα που συζητάμε, όμως, η ψευδαίσθηση ασφαλείας, που είναι επιχείρημα που έχουν χρησιμοποιήσει όλοι και για τις μάσκες, είναι ότι θα σε κάνει να συμπεριφέρεσαι εγγύτερα στο 100% της προηγούμενης συμπεριφοράς σου, αντί π.χ. για το 50%. Γι' αυτό και σε αντίθεση με την μαλακία για το κράνος, ισχύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Όλα τα σοβαρά συστήματα ασφαλείας δεν έχουν ένα μόνο μέτρο πρόληψης ή προστασίας. Το αμάξι δεν έχει μόνο αερόσακους και δεν περνάει μόνο crach test, έχει και τις ζώνες. Βάζουν και ABS. Προσέχεις και τα λάστιχα. Σταματάς στο κόκκινο.

Εσύ για την πανδημία μέχρι τώρα μας έχεις πει, μην φοράτε μάσκες αρκούν οι αποστάσεις. Κάτι σαν το μην βάζεις αερόσακο, έχω ABS.
Και τώρα μην κάνετε εμβόλιο, καθίστε σπίτι. Γάμησέ μας
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Αρχέλαος έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:21
nik_killthemall έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:25
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:06 Πάντως να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι άντρες διασωληνωμενοι αυτή τη στιγμή είναι κάτω των 65. Οπότε θα πρότεινα να τροποποιηθεί λίγο η πρόταση, τουλάχιστον, για τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς για τους άνω των 65 :102:
Εξαρταται ποια στηλη θες να κοιτάξεις την κατω κοκκινη που είναι ημερήσια ή την πανω κοκκινη που είναι 2 ετών από την αρχή της πανδημίας. Ο ΕΟΔΥ εχει προνοησει για την αναγκη κατα βουληση ερμηνειας οποτε δίνει και ακριβη ηλικιακη κατηγοριοποιηση αλλα και ανακριβη (40-64) για να μπορει κι ο πολιτικος να κανει το παιχνιδι του.

Η πλακα ειναι πως στην πανω στηλη βλεπεις πως το 72% των διασωληνωσεων αυτα τα 2 ετη εχει συμβει σε ηλικιες ανω των 60 ετων.
Ενω στην κατω στηλη βλεπεις πως το 51.7% των διασωληνωμενων σημερα βρισκεται σε ηλικιες 65 και ανω.

Εν ολιγοις 72% - 52% = 20% των διασωληνωμενων βρισκεται απλα στην 5ετια 60-65, αλλά βολεύει απο πολιτικής άποψης αυτο το 20% να κρυφτει σε μια ηλικιακη ομαδα 40-64 ή 30-64 ή 20-64 κλπ ...

Untitled (1).png

ΥΓ Εντελως συμπτωματικα η 5ετια 60-65 ειναι η ηλικιακη ομαδα του τζοβενου πιτσιρικα Αριστου που γυρνα στα μπιλιαρδαδικα με τον Γαρδελη και τον Μουστακα

Ας δούμε λοιπόν και το τι λέει ο καθηγητής Τζανάκης:

"Ερωτηθείς για την σύγκριση με χώρες που έχουν σχετικά παρόμοιο πληθυσμό και αριθμό κρουσμάτων, αλλά πολύ λιγότερους ημερήσιους θανάτους από την Ελλάδα, ο Καθ. Πνευμονολογίας σημείωσε πως "η διαφοροποίηση με τις άλλες χώρες έχει να κάνει με τον εμβολιασμό των πολιτών τους, στην ηλικιακή ομάδα των οποίων υπάρχει αυξημένη θνητότητα", σημειώνοντας πως στην Ελλάδα "οι άνω των 60 ετών, δίνουν το 86% των θανάτων".
οσο και να τα λεμε μαν, στου κουφου τη πορτα ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:34 Όλα τα σοβαρά συστήματα ασφαλείας δεν έχουν ένα μόνο μέτρο πρόληψης ή προστασίας. Το αμάξι δεν έχει μόνο αερόσακους και δεν περνάει μόνο crach test, έχει και τις ζώνες. Βάζουν και ABS. Προσέχεις και τα λάστιχα. Σταματάς στο κόκκινο.

Εσύ για την πανδημία μέχρι τώρα μας έχεις πει, μην φοράτε μάσκες αρκούν οι αποστάσεις. Κάτι σαν το μην βάζεις αερόσακο, έχω ABS.
Βρες μου ένα ποστ που έχω γράψει την φράση «μην κάνετε το εμβόλιο» και την φράση «καθίστε σπίτι σας». Ούτε καν «μην φοράτε μάσκες» έχω πει.

Τρία στα τρία. Τζακπότ έπιασες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Εικόνα

Αυτός ο χάρτης θα έπρεπε να υπάρχει τουλ απο τον Σεπ και να ενημερωνεται. Ξεστραβωνονται σιγα σιγα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Έχει διαπιστωθεί κάποια τάση όσων φοράνε κράνος να οδηγούν παραβαίνοντας τα όρια ταχύτητας ή τους άλλους κανόνες του ΚΟΚ, επειδή αφελώς νιώθουν πιο ασφαλείς; Γιατί με τους εμβολιασμένους αυτό ακριβώς συμβαίνει ως προς τις απαιτούμενες για την αποτροπή της διασποράς υγειονομικές προφυλάξεις, με τις ευλογίες μάλιστα του κράτους. Αν πει αύριο το κράτος ''οι περιορισμοί του ΚΟΚ από εδώ και στο εξής ισχύουν μόνο για όσους δεν φοράνε κράνος ή ζώνη ασφαλείας'', θα αυξηθούν ή θα μειωθούν τα θανατηφόρα τροχαία;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:55
Bill Hicks έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:40
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:29

Εξάλλου αυτό που λέω δεν είναι απλώς ατομικό θέμα, είναι η επίσημη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης: οι εμβολιασμένοι συναθροίζονται παντού χωρίς τεστ και χωρίς περιορισμούς· μπάτε σκύλοι αλέστε.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στον παραπάνω πίνακα από το ΗΒ όπου η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει περιοριστικά μέτρα για ανεμβολίαστους.
:str8jack:

fixed
Η ελληνική κυβέρνηση, φίλε, δεν βγάζει αναλυτικά στοιχεία οπότε βασίζομαι στου ΗΒ. Ο λόγος της μεγαλύτερης διασποράς στο ΗΒ είναι ίδιος με εδώ: οι εμβολιασμένοι δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο και αυτό που λες είναι ψευδές. Και η Ουαλία και η Σκωτία εφαρμόζουν μέτρα και ακόμη και στην Αγγλία εφαρμόζονται από μεγάλες διοργανώσεις και μαγαζιά, με παρότρυνση της κυβέρνησης (αλλά όχι νομική υποχρέωση).
Spoiler
Αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο λαμβάνουν μέτρα. Η εστίαση στους 5-10 ψεκασμένους που έχει η χώρα είναι αποπροσανατολισμός, όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν είναι «αρνητές», είναι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Οι εμβολιασμένοι από την άλλην την έχουν δει υπεράνθρωποι. Ο άλλος νομίζει ότι τερμάτισε η ευεξία του από το εμβόλιο, έφτιαξε σώμα, έχασε κιλά και πηδάει καλύτερα. :lol:

Όχι όλοι οι εμβολιασμένοι, βέβαια. Μόνο οι εμβολιαστές. Υπάρχει πολύς φυσιολογικός εμβολιασμένος κόσμος. Αλλά οι εμβολιαστές είναι αρκετοί για να γαμήσουν το σύμπαν με την αυξημένη διασπορά.
ρε φίλε, ό,τι και να λες, εκτός τού ότι το πινακάκι σου είναι psek 101*, η κατάσταση στο ΗΒ δεν έχει καμμία σχέση με την, πραγματική ή φανταστική που έχεις πλάσει στο μυαλό σου, κατάσταση στην Ελλάδα.

*άσε που σε πρόλαβε άλλο psekoblog Latest UK Health Security Agency Report shows the Covid-19 Vaccine DO NOT WORK and have a NEGATIVE effectiveness as low as MINUS 86%
Spoiler
:smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
esu

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:14
esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:34 Όλα τα σοβαρά συστήματα ασφαλείας δεν έχουν ένα μόνο μέτρο πρόληψης ή προστασίας. Το αμάξι δεν έχει μόνο αερόσακους και δεν περνάει μόνο crach test, έχει και τις ζώνες. Βάζουν και ABS. Προσέχεις και τα λάστιχα. Σταματάς στο κόκκινο.

Βρες μου ένα ποστ που έχω γράψει την φράση «μην κάνετε το εμβόλιο» και την φράση «καθίστε σπίτι σας». Ούτε καν «μην φοράτε μάσκες» έχω πει.

Τρία στα τρία. Τζακπότ έπιασες.
Βρες μου κι εσύ ένα ποστ που να λέω «βγείτε κάνετε παρτούζες είστε εμβολιασμένοι»
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
esu

Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:28
Έχει διαπιστωθεί κάποια τάση όσων φοράνε κράνος να οδηγούν παραβαίνοντας τα όρια ταχύτητας ή τους άλλους κανόνες του ΚΟΚ, επειδή αφελώς νιώθουν πιο ασφαλείς; Γιατί με τους εμβολιασμένους αυτό ακριβώς συμβαίνει ως προς τις απαιτούμενες για την αποτροπή της διασποράς υγειονομικές προφυλάξεις, με τις ευλογίες μάλιστα του κράτους. Αν πει αύριο το κράτος ''οι περιορισμοί του ΚΟΚ από εδώ και στο εξής ισχύουν μόνο για όσους δεν φοράνε κράνος ή ζώνη ασφαλείας'', θα αυξηθούν ή θα μειωθούν τα θανατηφόρα τροχαία;
Ξαναλέω μην μας ζαλίζετε με την "διασπορα", από την στιγμή που η πηγή από την οποία γεμίζει η δεξαμενή των ΜΕΘ και των νεκροταφείων είναι οι ανεμβολίαστοι. Ανεξαρτήτως από ποιον κόλλησαν.
.
Άβαταρ μέλους
Scouser

esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 14:39
Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:28
Ξαναλέω μην μας ζαλίζετε με την "διασπορα", από την στιγμή που η πηγή από την οποία γεμίζει η δεξαμενή των ΜΕΘ και των νεκροταφείων είναι οι ανεμβολίαστοι. Ανεξαρτήτως από ποιον κόλλησαν.
Οι ανεμβολιαστοι άνω των 70 ή με υποκείμενα νοσήματα Για τη διασπορά συμφωνώ μαζί σου, την ανέφερα γιατί το ίδιο το κράτος την αναφέρει ως δικαιολογία για την επιβολή νέων μέτρων.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 14:50 Για τη διασπορά συμφωνώ μαζί σου, την ανέφερα γιατί το ίδιο το κράτος την αναφέρει ως δικαιολογία για την επιβολή νέων μέτρων.
Έκανα τη θητεία μου στα 26, σχετικά μεγάλος. Το πρώτο διάστημα είχα έντονη απέχθεια προς την τακτική των ανωτέρων να συμπεριφέρονται σε όλους σαν να είμαστε ίδιοι και σαν είμαστε ζώα. Φωνές, ειρωνείες, υφάκι, τυχαίες τιμωρίες και τα σχετικά. Με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν υπήρχαν και πολλές καλές εναλλακτικές. Συνάντησα άτομα τελείως αμόρφωτα, που δεν ήξεραν καν να γράψουν το όνομά τους, άτομα που δεν είχαν την στοιχειώδη ικανότητα να σκεφτούν να αφήνουν τις μπότες που βρώμαγαν εκτός θαλάμου ή που δεν καταλάβαιναν ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι με τα παπούτσια γιατί αργά ή γρήγορα θα γεμίζαμε κοριούς. Έπρεπε όχι απλώς να τους τα λες ξανά και ξανά αλλά με την απειλή τιμωρίας για να έχεις ένα κάποιο αποτέλεσμα.

Μια τέτοια κατάσταση είναι και η τωρινή. Φουσκώθηκε η όποια αποτελεσματικότητα του εμβολίου για να πείσει περισσότερους να το κάνουν και καθώς κάποιοι αρνούνται πεισματικά, δίνεται κάποιου είδους κίνητρο με τον αποκλεισμό και τον εξαναγκασμό σε συνεχή τεστς τον μη εμβολιασμένων. Δεν είναι λογική προσέγγιση επιστημονικά αλλά είναι αυτό που μπορεί να γίνει όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ανώριμους και κακομαθημένους. Αν υποχρεώνονταν σε τεστς όλοι (όπως θα έπρεπε) θα είχες ακόμα μικρότερα ποσοστά εμβολιασμένων και μεγαλύτερο κορεσμό των υποδομών.
Άβαταρ μέλους
Scouser

ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 15:36
Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 14:50 Για τη διασπορά συμφωνώ μαζί σου, την ανέφερα γιατί το ίδιο το κράτος την αναφέρει ως δικαιολογία για την επιβολή νέων μέτρων.
Έκανα τη θητεία μου στα 26, σχετικά μεγάλος. Το πρώτο διάστημα είχα έντονη απέχθεια προς την τακτική των ανωτέρων να συμπεριφέρονται σε όλους σαν να είμαστε ίδιοι και σαν είμαστε ζώα. Φωνές, ειρωνείες, υφάκι, τυχαίες τιμωρίες και τα σχετικά. Με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν υπήρχαν και πολλές καλές εναλλακτικές. Συνάντησα άτομα τελείως αμόρφωτα, που δεν ήξεραν καν να γράψουν το όνομά τους, άτομα που δεν είχαν την στοιχειώδη ικανότητα να σκεφτούν να αφήνουν τις μπότες που βρώμαγαν εκτός θαλάμου ή που δεν καταλάβαιναν ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι με τα παπούτσια γιατί αργά ή γρήγορα θα γεμίζαμε κοριούς. Έπρεπε όχι απλώς να τους τα λες ξανά και ξανά αλλά με την απειλή τιμωρίας για να έχεις ένα κάποιο αποτέλεσμα.

Μια τέτοια κατάσταση είναι και η τωρινή. Φουσκώθηκε η όποια αποτελεσματικότητα του εμβολίου για να πείσει περισσότερους να το κάνουν και καθώς κάποιοι αρνούνται πεισματικά, δίνεται κάποιου είδους κίνητρο με τον αποκλεισμό και τον εξαναγκασμό σε συνεχή τεστς τον μη εμβολιασμένων. Δεν είναι λογική προσέγγιση επιστημονικά αλλά είναι αυτό που μπορεί να γίνει όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ανώριμους και κακομαθημένους. Αν υποχρεώνονταν σε τεστς όλοι (όπως θα έπρεπε) θα είχες ακόμα μικρότερα ποσοστά εμβολιασμένων και μεγαλύτερο κορεσμό των υποδομών.
Η λύση ήταν εξαρχής μια και σχετικά απλή, αρκούσε να κοιτάξει κανείς τα στατιστικά για να δει ποιοι είναι αυτοί που γεμίζουν τις ΜΕΘ σε ποσοστό 85% και από ποιους προέρχονται τα θύματα σε ποσοστό άνω του 95%: άτομα άνω των 70 ετών και άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Σε αυτούς έπρεπε να επικεντρωθεί η πίεση και σε αυτούς θα έπρεπε να απευθύνονται τα όποια περιοριστικά μέτρα. Αν είχε εμβολιαστεί το 90% αυτών των κατηγοριών, σήμερα δεν θα υπήρχε ανάγκη για κανένα μέτρο.
Υπήρχαν και ορισμένα άλλα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν για να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμού, πχ να δινόταν έγκριση στο ρωσικό εμβόλιο (για να πειστούν κάποιοι ρωσόκαβλοι τύπου Καμμένου ή Βελόπουλου) ή στα κινεζικά (που είναι κλασσικού τύπου και θα τα επέλεγε αρκετός διστακτικός κόσμος), αλλά ο κύριος άξονας θα έπρεπε πάντοτε να είναι η στοχευμένη πίεση σε αυτούς που κινδυνεύουν. Ο βασικός στόχος όμως δεν είναι η προστασία της υγείας μας, αλλά να καταναλωθούν όσο γίνεται περισσότερα εμβόλια και να κονομήσουν όσο γίνεται περισσότερο οι πανίσχυρες δυτικές φαρμακευτικές τύπου Φαϊζερ. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά σανός.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 16:03
ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 15:36

Η λύση ήταν εξαρχής μια και σχετικά απλή, αρκούσε να κοιτάξει κανείς τα στατιστικά για να δει ποιοι είναι αυτοί που γεμίζουν τις ΜΕΘ σε ποσοστό 85% και από ποιους προέρχονται τα θύματα σε ποσοστό άνω του 95%: άτομα άνω των 70 ετών και άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Σε αυτούς έπρεπε να επικεντρωθεί η πίεση και σε αυτούς θα έπρεπε να απευθύνονται τα όποια περιοριστικά μέτρα. Αν είχε εμβολιαστεί το 90% αυτών των κατηγοριών, σήμερα δεν θα υπήρχε ανάγκη για κανένα μέτρο.
Υπήρχαν και ορισμένα άλλα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν για να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμού, πχ να δινόταν έγκριση στο ρωσικό εμβόλιο (για να πειστούν κάποιοι ρωσόκαβλοι τύπου Καμμένου ή Βελόπουλου) ή στα κινεζικά (που είναι κλασσικού τύπου και θα τα επέλεγε αρκετός διστακτικός κόσμος), αλλά ο κύριος άξονας θα έπρεπε πάντοτε να είναι η στοχευμένη πίεση σε αυτούς που κινδυνεύουν. Ο βασικός στόχος όμως δεν είναι η προστασία της υγείας μας, αλλά να καταναλωθούν όσο γίνεται περισσότερα εμβόλια και να κονομήσουν όσο γίνεται περισσότερο οι πανίσχυρες δυτικές φαρμακευτικές τύπου Φαϊζερ. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά σανός.
Κοίτα είναι γεγονος πως επαιξε μια απιστευτη κωλοτουμπα.

Ενω τον πρωτο χρονο της πανδημιας επικρατησε το μοτο πως :

ναι μεν οι νεοι δεν ειναι ατρωτοι και πρεπει και αυτοι να προσεχουν, ωστοσο η πανδημια αφορα τους ηλικιωμενους και τις ευπαθεις ομαδες, απομονωστε παππουδογιαγιαδες για να τους προστατεψετε κλπ

Ωστοσο οταν βγηκαν τα εμβολια, το παραπανω μοτο διαγραφηκε εντελως, και προωθηθηκε μια ισοπεδωτικη κουμουνιστικη ισοτητα απεναντι στο εμβολιο, που εξαφανιζε καθε διακριση υψηλου / χαμηλου κινδυνου.
Αντι να κυνηγιουνται οι γεροι που πριν προστατευαμε, ξαφνικα αρχισαν να κυνηγιουνται οι νεοι για να εμβολιαστουν !

Το αποτελεσμα ειναι πως τα ποσοστα εμβολιασμου απο 18 ως 50 πλεον ειναι πανω απο 65% και τα ποσοστα εμβολιασμου 50 και ανω ειναι κατω απο 80% % !
Εν ολιγοις οι δυο ομαδες απεναντι στον ιο ειναι ανισες με συσχετισμο ανισοτητας 20 και αυτο προπαγανδιζοταν κανονικα προ εμβολιου, αλλα απεναντι στο εμβολιο ειναι ΙΣΕΣ με συσχετισμο 1.15 και αυτο που προπαγανδιζοταν πριν λογοκριθηκε και σβηστηκε !

Ελαχιστοι καταλαβαν την διαστρεβλωση αυτη και το ασχημο αποτελεσμα που θα ειχε πανω στο συστημα υγειας και το αποτελεσμα της ειναι η και φετος κατεδαφιση του συστηματος υγειας γιατι απλα ΔΕΝ εμβολιαστηκαν αυτοι που επρεπε να εμβολιαστουν.

Ο πιθανοτερος λογος για τον οποιο συνεβη αυτον μαλλον ήταν το γεγονος πως οι φαρμακευτικες θα εμπαιναν μεσα αν το πελατολογιο τους ήταν μονον οι ηλικιωμενοι, χρειαζονταν πολυ μεγαλυτερο πελατολογιο για να πεσει το κοστος ανα μοναδα και να βγαλουν κι αυτες "κατιτις".

Ωστοσο το μπολντ που γραφεις δεν ισχυει, οι ανω των 70 ετων γεμιζουν το συστημα υγειας σε ποσοστο 50% (και οχι 85% που λες) και δινουν το 75% των θανατων (και οχι το 95% που λες). Σαφες όριο ορισμου πλειοψηφειας σε συστημα υγειας και θανατους ειναι τουλαχιστον τα 60 ετη και οχι τα 70.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”