vantono έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:58 Τοξικά αρρενωποί ειναι συντακτικά το σωστό, όχι τοξικοί αρρενωποί. Αντε "τοξικώς αρρενωποι", για να ειναι πιο εύηχο μετά το "εμετικά".
Μπαγάσα, με συγκινεί η προσοχή σου στην γλωσσική λεπτομέρεια.
vantono έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:58 Τοξικά αρρενωποί ειναι συντακτικά το σωστό, όχι τοξικοί αρρενωποί. Αντε "τοξικώς αρρενωποι", για να ειναι πιο εύηχο μετά το "εμετικά".
Θα απέφευγε να καθίσει σε ένα μαγαζί που δεν είναι στέκι του, γιατί θα έπρεπε να ανεχτεί δίπλα του άλλους να κρυφογελάνε. Ή δεν θα το ανεχόταν -πιο πιθανό- και θα άρχιζε να ζητάει τον λόγο και να βρίζει, οπότε δικαίως θα τον έδιωχνε μετά το μαγαζί γιατί προκαλεί φασαρία.Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:07Όχι μόνο θα σε καταγγείλει και θα σου πάρει και τα σώβρακα, αλλά θα έχεις και τύπους σαν εμένα να πανηγυρίζω που οι κόποι της ζωής ακόμα ενός νοικοκυραίου χάθηκαν στον άνεμο επειδή ήταν φασίστας.Lord Brum έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:01 αν έχεις μαγαζί και θέλεις να κρατήσεις την πελατεία σου δεν αφήνεις καρνάβαλους, πρεζάκηδες και λοιπούς περιθωριακους να μπαίνουν μέσα. Πρώτος εγώ θα έδιωχνα ένα καρναβάλι με φουστάνια για να μην αισθάνονται ασχημα οι φυσιολογικοί που μπορεί να έχουν έρθει με τα παιδιά τους
Εδώ τέτοιες συμπεριφορές είναι παράνομες. Αν σε χαλάει να φύγεις απ' την Ελλάδα, να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Με τόσο χέλη που διαβάζω, έχω πάθει χελίτιδα, τι να κάνω!hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:11vantono έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:58 Τοξικά αρρενωποί ειναι συντακτικά το σωστό, όχι τοξικοί αρρενωποί. Αντε "τοξικώς αρρενωποι", για να ειναι πιο εύηχο μετά το "εμετικά".![]()
Μπαγάσα, με συγκινεί η προσοχή σου στην γλωσσική λεπτομέρεια.
Σαφως. Αλλα εγω δεν βλεπω πολλους απο τους μη στρειτ να κραζουν τους στρειτ για τις προτιμησεις τους στην δημοσια σφαιρα. Η στρειτ εχουν μακραν το προνομιο αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:15Σαφώς και ισχύει αλλά για όλους.axilmar έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:38Το 'περι ορεξεως κολοκυθοπιτα' δεν ισχυει πια; ή δεν ισχυε ποτε;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:00
Ε ναι, κάποιοι άντρες πιστεύουν ότι αν στην ντουλάπα τους υπάρχουν γυναικεία ρούχα και φοράνε πότε πότε γόβες γιατί αυτό τους εκφράζει καλύτερα, αλλάζουν και τα στερεότυπα για τα φύλα.
Τα στερεότυπα για τα φύλα παραμένουν τα ίδια, μόνον αυτοί αλλάζουν.
Και συνήθως ακολουθούν τα στερεότυπα της ακραίας -αλλά ποτέ εμετικής- θηλυκότητας.
*Για τις γυναίκες είναι πιο απλά τα πράγματα, γι' αυτό δεν το αναφέρω.
Γιατί εκτός από τους λοακι + άπειρον, υπάρχουν και οι στρέιτ.
Σαφώς και δεν κράζουν τους στρέιτ.axilmar έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:32Σαφως. Αλλα εγω δεν βλεπω πολλους απο τους μη στρειτ να κραζουν τους στρειτ για τις προτιμησεις τους στην δημοσια σφαιρα. Η στρειτ εχουν μακραν το προνομιο αυτο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:13 Σαφώς και δεν κράζουν τους στρέιτ.
Απλώς γιατί τα στερεότυπα τους είναι στρέιτ.
Ναι, είναι.Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:59ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:13 Σαφώς και δεν κράζουν τους στρέιτ.
Απλώς γιατί τα στερεότυπα τους είναι στρέιτ.
Πάλι του γαμάς τη μάνα; Δεν κράζει κάποιος κάποιος επειδή είναι εντάξει άτομο. Κράζει επειδή είναι ξεφτίλας. Είναι απλό και ξεκάθαρο.
Τώρα εσύ τα διαχωρίζεις και τα κάνεις υποκατηγορίες. Το μόνο που δείχνεις είναι ότι αυτοί που κράζουν άλλους δεν κράζουν τους εαυτούς του και ό,τι προσιδιάζει στα στερεότυπά τους. Χαίρω πολύ. Τι προσφέρει αυτή εξέταση μιας υποκατηγορίας;
Ότι οι Λοάτκι δεν κράζουν άλλους. μέγα σφάλμα αυτή η εντύπωση. Πιο πολύ θα με κράξουν οι περισσότεροι απ' αυτου όταν με δουν κυκλοφοράω με τις παντόφλες. Ασφαλώς και τους κουστουμάτους δεντους καζουν μία μερίδα διεκδικούν κι αυτοί από τον αστισμό. Μη λέμε μαλακίες.
Απλά αν ποτέ Λέω Αν! ποτέ θέλετε να τη δείτε ηθικοί ν καταδεικνύετε το πραγματικό κακό κι όχι αυτό που κάνεις εσύ να πλήττεις και καλά την εγκυρότητα της αντίπαλης άποψης.
Απάντα ξεκάθαρα, Είναι αρχίδι όποιος κράζει τον άλλον για μια επιλογή του δεύτερου που δεν αφορά τον πρώτο;
Στον καθρέφτη σου μιλάς?Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:23 Α γεια σου. Καταλήγουμε λοιπόν ότι ο μόνος που έχει δικαίωμα να κράζει είμαι εγώ.
Ο μόνος που έχει ηθική ασυλία. Γιατί απλά είμαι εκθαμβωτικά τέλειος.

Σου εκατσε λιγο βαρυ ε? Δε πειραζει. Ο χρονος γιατρευει τα παντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2020, 11:40
Οι σύγχρονοι αγωνιστές - ήρωες μετά από θριαμβευτική νίκη στο κατεστημένο.