!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:58 Τοξικά αρρενωποί ειναι συντακτικά το σωστό, όχι τοξικοί αρρενωποί. Αντε "τοξικώς αρρενωποι", για να ειναι πιο εύηχο μετά το "εμετικά".
:a040:

Μπαγάσα, με συγκινεί η προσοχή σου στην γλωσσική λεπτομέρεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:07
Lord Brum έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:01 αν έχεις μαγαζί και θέλεις να κρατήσεις την πελατεία σου δεν αφήνεις καρνάβαλους, πρεζάκηδες και λοιπούς περιθωριακους να μπαίνουν μέσα. Πρώτος εγώ θα έδιωχνα ένα καρναβάλι με φουστάνια για να μην αισθάνονται ασχημα οι φυσιολογικοί που μπορεί να έχουν έρθει με τα παιδιά τους
Όχι μόνο θα σε καταγγείλει και θα σου πάρει και τα σώβρακα, αλλά θα έχεις και τύπους σαν εμένα να πανηγυρίζω που οι κόποι της ζωής ακόμα ενός νοικοκυραίου χάθηκαν στον άνεμο επειδή ήταν φασίστας.

Εδώ τέτοιες συμπεριφορές είναι παράνομες. Αν σε χαλάει να φύγεις απ' την Ελλάδα, να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Θα απέφευγε να καθίσει σε ένα μαγαζί που δεν είναι στέκι του, γιατί θα έπρεπε να ανεχτεί δίπλα του άλλους να κρυφογελάνε. Ή δεν θα το ανεχόταν -πιο πιθανό- και θα άρχιζε να ζητάει τον λόγο και να βρίζει, οπότε δικαίως θα τον έδιωχνε μετά το μαγαζί γιατί προκαλεί φασαρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:11
vantono έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:58 Τοξικά αρρενωποί ειναι συντακτικά το σωστό, όχι τοξικοί αρρενωποί. Αντε "τοξικώς αρρενωποι", για να ειναι πιο εύηχο μετά το "εμετικά".
:a040:

Μπαγάσα, με συγκινεί η προσοχή σου στην γλωσσική λεπτομέρεια.
Με τόσο χέλη που διαβάζω, έχω πάθει χελίτιδα, τι να κάνω! :003:
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:15
axilmar έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:00

Ε ναι, κάποιοι άντρες πιστεύουν ότι αν στην ντουλάπα τους υπάρχουν γυναικεία ρούχα και φοράνε πότε πότε γόβες γιατί αυτό τους εκφράζει καλύτερα, αλλάζουν και τα στερεότυπα για τα φύλα.

Τα στερεότυπα για τα φύλα παραμένουν τα ίδια, μόνον αυτοί αλλάζουν.

Και συνήθως ακολουθούν τα στερεότυπα της ακραίας -αλλά ποτέ εμετικής :D - θηλυκότητας.

*Για τις γυναίκες είναι πιο απλά τα πράγματα, γι' αυτό δεν το αναφέρω.
Το 'περι ορεξεως κολοκυθοπιτα' δεν ισχυει πια; ή δεν ισχυε ποτε;
Σαφώς και ισχύει αλλά για όλους. :lol:

Γιατί εκτός από τους λοακι + άπειρον, υπάρχουν και οι στρέιτ.
Σαφως. Αλλα εγω δεν βλεπω πολλους απο τους μη στρειτ να κραζουν τους στρειτ για τις προτιμησεις τους στην δημοσια σφαιρα. Η στρειτ εχουν μακραν το προνομιο αυτο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

axilmar έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:15
axilmar έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:38

Το 'περι ορεξεως κολοκυθοπιτα' δεν ισχυει πια; ή δεν ισχυε ποτε;
Σαφώς και ισχύει αλλά για όλους. :lol:

Γιατί εκτός από τους λοακι + άπειρον, υπάρχουν και οι στρέιτ.
Σαφως. Αλλα εγω δεν βλεπω πολλους απο τους μη στρειτ να κραζουν τους στρειτ για τις προτιμησεις τους στην δημοσια σφαιρα. Η στρειτ εχουν μακραν το προνομιο αυτο.
Σαφώς και δεν κράζουν τους στρέιτ.

Απλώς γιατί τα στερεότυπα τους είναι στρέιτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:13 Σαφώς και δεν κράζουν τους στρέιτ.

Πάλι του γαμάς τη μάνα; Δεν κράζει κάποιος κάποιος επειδή είναι εντάξει άτομο. Κράζει επειδή είναι ξεφτίλας. Είναι απλό και ξεκάθαρο.
Τώρα εσύ τα διαχωρίζεις και τα κάνεις υποκατηγορίες. Το μόνο που δείχνεις είναι ότι αυτοί που κράζουν άλλους δεν κράζουν τους εαυτούς του και ό,τι προσιδιάζει στα στερεότυπά τους. Χαίρω πολύ. Τι προσφέρει αυτή εξέταση μιας υποκατηγορίας;

Ότι οι Λοάτκι δεν κράζουν άλλους. μέγα σφάλμα αυτή η εντύπωση. Πιο πολύ θα με κράξουν οι περισσότεροι απ' αυτου όταν με δουν κυκλοφοράω με τις παντόφλες. Ασφαλώς και τους κουστουμάτους δεντους καζουν μία μερίδα διεκδικούν κι αυτοί από τον αστισμό. Μη λέμε μαλακίες.

Απλά αν ποτέ Λέω Αν! ποτέ θέλετε να τη δείτε ηθικοί ν καταδεικνύετε το πραγματικό κακό κι όχι αυτό που κάνεις εσύ να πλήττεις και καλά την εγκυρότητα της αντίπαλης άποψης.

Απάντα ξεκάθαρα, Είναι αρχίδι όποιος κράζει τον άλλον για μια επιλογή του δεύτερου που δεν αφορά τον πρώτο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Ετούτη εδώ η "περσόνα" θα μας "κουφάνει" τελείως...

Elias_Gionis_2020.jpg

Ηλίας Γκιώνης: Οι αστυνομικοί έπαιξαν τη ζωή μου "κορώνα - γράμματα"

Απορία: Γιατί δεν βάφει και τα μούσια με το ίδιο χρώμα με το μουστάκι για να είναι "assortir"?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:13 Σαφώς και δεν κράζουν τους στρέιτ.

Πάλι του γαμάς τη μάνα; Δεν κράζει κάποιος κάποιος επειδή είναι εντάξει άτομο. Κράζει επειδή είναι ξεφτίλας. Είναι απλό και ξεκάθαρο.
Τώρα εσύ τα διαχωρίζεις και τα κάνεις υποκατηγορίες. Το μόνο που δείχνεις είναι ότι αυτοί που κράζουν άλλους δεν κράζουν τους εαυτούς του και ό,τι προσιδιάζει στα στερεότυπά τους. Χαίρω πολύ. Τι προσφέρει αυτή εξέταση μιας υποκατηγορίας;

Ότι οι Λοάτκι δεν κράζουν άλλους. μέγα σφάλμα αυτή η εντύπωση. Πιο πολύ θα με κράξουν οι περισσότεροι απ' αυτου όταν με δουν κυκλοφοράω με τις παντόφλες. Ασφαλώς και τους κουστουμάτους δεντους καζουν μία μερίδα διεκδικούν κι αυτοί από τον αστισμό. Μη λέμε μαλακίες.

Απλά αν ποτέ Λέω Αν! ποτέ θέλετε να τη δείτε ηθικοί ν καταδεικνύετε το πραγματικό κακό κι όχι αυτό που κάνεις εσύ να πλήττεις και καλά την εγκυρότητα της αντίπαλης άποψης.

Απάντα ξεκάθαρα, Είναι αρχίδι όποιος κράζει τον άλλον για μια επιλογή του δεύτερου που δεν αφορά τον πρώτο;
Ναι, είναι.

Με τον ίδιο τρόπο που είναι αρχίδι ο οποιοσδήποτε κράζει για κάτι που δεν συνάδει με τα δικά του δεδομένα.

Βάζοντας πάντα στο πλαίσιο και τον τρόπο και χώρο, που εκφράζεται αυτό το κράξιμο. Άλλο το άμεσο (δηλαδή όταν είναι αμφότεροι παρόντες στο χ χώρο) και άλλο το έμμεσο (όπου ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει) διατηρώντας μια ασφαλή απόσταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Α γεια σου. Καταλήγουμε λοιπόν ότι ο μόνος που έχει δικαίωμα να κράζει είμαι εγώ.

Ο μόνος που έχει ηθική ασυλία. Γιατί απλά είμαι εκθαμβωτικά τέλειος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:23 Α γεια σου. Καταλήγουμε λοιπόν ότι ο μόνος που έχει δικαίωμα να κράζει είμαι εγώ.

Ο μόνος που έχει ηθική ασυλία. Γιατί απλά είμαι εκθαμβωτικά τέλειος.
Στον καθρέφτη σου μιλάς?
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Aθώος ο Ηλίας Γκιώνης που όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην ομοφοβία
https://rosa.gr/athoos-o-ilias-gkionis/
Εικόνα

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε αθώο τον ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη, που ζήτησε τον λόγο απέναντι σε ομοφοβικά σχόλια που του απηύθυναν αστυνομικοί ένα βράδυ που περπατούσε στα Εξάρχεια.

«Δες έναν άντρακλα που περνάει» είπαν και εκείνος αντέδρασε λέγοντας – το αυτονόητο- ότι αυτό αντιτίθεται στον αντιρατσιστικό νόμο. Τελικά του απέδωσαν κατηγορίες για απειλή και εξύβριση. «Νιώθω δικαίωση και όχι μόνο για εμένα, αλλά για πάρα πολλά άτομα από εμάς που έχουμε δεχθεί βία και δεν αντιδράσαμε ποτέ» δήλωσε στο TPP.
Αμέσως μετά την αθώωσή του, ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε στο TPP:
Εικόνα
Νιώθω δικαίωση και όχι μόνο για εμένα, αλλά για πάρα πολλά άτομα από εμάς που έχουμε δεχθεί βία και δεν αντιδράσαμε ποτέ. Δεν τελειώνει εδώ όμως, συνεχίζουμε γιατί εκκρεμεί και η ΕΔΕ που έχει γίνει για τους αστυνομικούς . Μάλιστα, ο ένας αστυνομικός που κατέθεσε σήμερα ήταν αυτός που ξεκίνησε τη βία εναντίον μου. Για μένα τώρα ξεκινάνε όλα, από εδώ και πέρα, σαν Ηλίας, όποιον άνθρωπο σέρνουν άδικα σε δικαστήρια θα είμαι έξω μαζί με κόσμο για να τον στηρίξω.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε έξω από τα δικαστήρια οι συλλογικότητες Καμία Ανοχή, Femctωrìa και Drag Sabbat.

Για την υπόθεση του Ηλία Γκιώνη έκανε δημόσια δήλωση και η Διεθνής Αμνηστία, εκφράζοντας τη βαθιά ανησυχία της για ένα ακόμα περιστατικό αστυνομικής κακοποίησης που έχει καταγγελθεί, αυτή τη φορά ενάντια σε έναν ακτιβιστή.
Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 04 Σεπ 2020, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εικόνα

Οι σύγχρονοι αγωνιστές - ήρωες μετά από θριαμβευτική νίκη στο κατεστημένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2020, 11:40 Εικόνα

Οι σύγχρονοι αγωνιστές - ήρωες μετά από θριαμβευτική νίκη στο κατεστημένο.
Σου εκατσε λιγο βαρυ ε? Δε πειραζει. Ο χρονος γιατρευει τα παντα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”