!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
BlastFromThePast

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:47
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39 το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.

Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το βολικο παραμυθακι προερχεται απο τους κυκλους της ευαγγελικης χριστιανικης ακροδεξιας της αμερικης.
Κατευθείαν από το Κοράνι και τα Αχαντίθ βγαίνουν αυτά. Δεν είναι παραμύθι. Απλώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να τα διαβάσεις να δεις τι λένε.

Και αν μου πεις ότι ο μέσος μουσουλμάνος δεν υποστηρίζεις αναγκαστικά τις ακρότητες της θρησκείας του μπορώ και εγώ κάλλιστα να σου απαντήσω ότι και ο μέσος ΧΑυγίτης δεν υποστηρίζει αναγκαστικά τις ακρότητες του φασισμού.

Αν κάποιος είναι δικαιολογημένος να διώξει τον υπάλληλο του επειδή είναι ΧΑυγίτης τότε το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για την περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος. Δεν υπάρχει μα ή αλλά. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.
Θα ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση αν ο μουσουλμάνος ήταν υποστηρικτής του ISIS. Τότε ναι, να τον απέλυε.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:41
Στύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:36
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:22 Μπορώ σαν εργοδότης να σπολυσω υπάλληλο γιατί είναι κομουνιστής η αναρχικός ;
Όχι , μετά θα σε πάνε πίπα κώλο εμπλοκή βάσει εργατικής νομοθεσίας.
Εφόσον η Χρυσή Αυγή η άλλο εθνικιστικό ρατσιστικό πολιτικό κόμμα ΔΕΝ έχει τεθεί εκτός νόμου με επίσημη δικαστική απόφαση , δεν ισχύει το ίδιο από νομικής πλευράς;
Μόνος σου τα λες , επαναλαμβάνω: οι απόψεις δεν ποινικοποιούνται , όταν δεν εκφράζονται εν υπηρεσία και κατά την άσκηση του έργου. Η υποψία ή οι αποχρώσες ενδείξεις δεν αρκούν και κάλλιστα μπορεί ο άλλος -άλλη να σου πάρει και τα σώβρακα βάσει νόμου σε αποζημιώσεις.
BlastFromThePast

Στύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:52 οι απόψεις δεν ποινικοποιούνται
Οι βολικές απόψεις δεν ποινικοποιούνται. Οι κομμουνιστικές απόψεις έχουν ποινικοποιηθεί πολλάκις αλλά να είσαι ρατσιστής είναι -για κάποιο λόγο- στα ιερά και όσια της φυλής.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:42 Το Ισλάμ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και έχει κάτι συνθήματα όπως Θάνατος στους Άπιστους και τα συναφή .

https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... gia-sofia-
Στύγιος

BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:54
Οι βολικές απόψεις δεν ποινικοποιούνται. Οι κομμουνιστικές απόψεις έχουν ποινικοποιηθεί πολλάκις αλλά να είσαι ρατσιστής είναι -για κάποιο λόγο- στα ιερά και όσια της φυλής.
Πότε βγήκε πρόσφατα το ΚΚΕ εκτός νόμου και δεν το μάθαμε; :lol:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:47
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39 το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.

Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το βολικο παραμυθακι προερχεται απο τους κυκλους της ευαγγελικης χριστιανικης ακροδεξιας της αμερικης.
Κατευθείαν από το Κοράνι και τα Αχαντίθ βγαίνουν αυτά. Δεν είναι παραμύθι. Απλώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να τα διαβάσεις να δεις τι λένε.

Και αν μου πεις ότι ο μέσος μουσουλμάνος δεν υποστηρίζεις αναγκαστικά τις ακρότητες της θρησκείας του μπορώ και εγώ κάλλιστα να σου απαντήσω ότι και ο μέσος ΧΑυγίτης δεν υποστηρίζει αναγκαστικά τις ακρότητες του φασισμού.

Αν κάποιος είναι δικαιολογημένος να διώξει τον υπάλληλο του επειδή είναι ΧΑυγίτης τότε το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για την περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος. Δεν υπάρχει μα ή αλλά. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.
Κανεις λαθος, εχω ασχοληθει αρκετα για να καταλαβω πως αφενος η Π Διαθηκη γραφει πολυ χειροτερα πραγματα, αφετερου στο Κορανι μπορεις να βρεις οτι θες και το αντιθετο του, οπως σε ολα τα θρησκευτικα βιβλια γενικως, και τελος πως ολα οσα αναφερεις ειναι καθαρη ισλαμοφοβικη ακροδεξια προπαγανδα και τιποτα παραπανω.
Οσο για το μεσο ΧΑγιτη, υποστηριζει μια οργανωση που σχεδιαζε και εκτελουσε δολοφονιες. Αυτο μου αρκει. Ο παραλληλισμος σου ειναι εκτος τοπου και χρονου, γιατι αφηνεις να εννοηθει πως ο μεσος μουσουλμανος υποστηριζει την Αλ Καιντα και το ΙΣΙΣ, κατι που δεν ισχυει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:19
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:16 Τελοσπαντων. Αφού είναι και γυναίκα και όχι κάνας καραφλοτατουμπρατσωμενος, έχουν καλή σχέση, δεν κάνει καφρίλες με πελάτες, καλό είναι να την πιάσει στο μπουρου μπουρου, μπας και τις αλλάξει μυαλά.
Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι φανταστική η εργοδότης, πόση αποτελεσματικότητα θεωρείς ότι θα έχει το μπουρουμπούρου μιας χαζούλας που ζητάει συμβουλές από το φεμ γκριφόν;
ειπαμε, να προσλαβει και μια αλλη υπαλληλο, απο την Γκανα η τη Νιγηρια.
Kι εγώ ήδη απάντησα ότι κάπου έχεις μπλέξει τις μκο με τις επιχειρήσεις, τζιτζιφιόγκο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:01
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:25 Η λύση είναι απλή. Ανακοινώνει ότι η ποικιλομορφια και η αποδοχή είναι βασική αξία της εταιρείας. Κρεμάς και τα ανάλογα σλόγκαν στους τοίχους.

Ε, η άλλη ή θα φύγει ή θα το βουλώσει για πάντα.
Επισης προσλαμβανει υπαλληλους μεταναστες απο αλλες ηπειρους και τους βαζει να δουλευουν μαζι με τη λεγαμενη. Που ξερεις, μπορει και να της κανει καλο αυτη η επαφη, και να ξεπερασει μονη της το μισος της.
O τζον τζον έχει μπλέξει τις μκο με τις κανονικές επιχειρήσεις. :lol:

Από την άλλη βρε κουτά, ακόμη και χωρίς να το θέλετε καταλήγετε στο ότι οι φασίστες συντελούν στην αύξηση θέσεων εργασίας. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:42 Το Ισλάμ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και έχει κάτι συνθήματα όπως Θάνατος στους Άπιστους και τα συναφή .

καποιος να πει στον κυριο πως η Κωνσταντινουπολη εχει κατακτηθει απο το 1453.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:58
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:19

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι φανταστική η εργοδότης, πόση αποτελεσματικότητα θεωρείς ότι θα έχει το μπουρουμπούρου μιας χαζούλας που ζητάει συμβουλές από το φεμ γκριφόν;
ειπαμε, να προσλαβει και μια αλλη υπαλληλο, απο την Γκανα η τη Νιγηρια.
Kι εγώ ήδη απάντησα ότι κάπου έχεις μπλέξει τις μκο με τις επιχειρήσεις, τζιτζιφιόγκο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:01
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:50

Επισης προσλαμβανει υπαλληλους μεταναστες απο αλλες ηπειρους και τους βαζει να δουλευουν μαζι με τη λεγαμενη. Που ξερεις, μπορει και να της κανει καλο αυτη η επαφη, και να ξεπερασει μονη της το μισος της.
O τζον τζον έχει μπλέξει τις μκο με τις κανονικές επιχειρήσεις. :lol:

Από την άλλη βρε κουτά, ακόμη και χωρίς να το θέλετε καταλήγετε στο ότι οι φασίστες συντελούν στην αύξηση θέσεων εργασίας. :lol:
τοσο εξωφρενικη σου φαινεται η προσληψη ενος/μιας μαυρου/ης υπαλληλου ε; Πεφτω απο τα συννεφα.
BlastFromThePast

Στύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:56
BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:54
Πότε βγήκε πρόσφατα το ΚΚΕ εκτός νόμου και δεν το μάθαμε; :lol:
Δεν καταλαβαίνω που κολλάει το πρόσφατα.
πατησιωτης

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57 Οσο για το μεσο ΧΑγιτη, υποστηριζει μια οργανωση που σχεδιαζε και εκτελουσε δολοφονιες. Αυτο μου αρκει
Το ίδιο συμβαίνει με πολλούς αριστεριστές υποστηρικτές της 17Ν που σχεδίασε και εκτέλεσε πολύ περισσότερες δολοφονίες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:42
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39

το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.

Το Ισλάμ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και έχει κάτι συνθήματα όπως Θάνατος στους Άπιστους και τα συναφή ..
και συ που το ξερεις;
Ιερόν Κορανιον
Εκδόσεις Κάκτος
Στύγιος

Δεξιός διευθυντής το 2003 πήγε να "ψαρώσει" μένα, το κομμούνι . Στο τέλος μια χαρά τα βρήκαμε και βγαίναμε και μπαρότσαρκα μαζί. :003:
BlastFromThePast

πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:00
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57 Οσο για το μεσο ΧΑγιτη, υποστηριζει μια οργανωση που σχεδιαζε και εκτελουσε δολοφονιες. Αυτο μου αρκει
Το ίδιο συμβαίνει με πολλούς αριστεριστές υποστηρικτές της 17Ν
Και μιλάμε για 10άδες άτομα.
πατησιωτης

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:58
πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:56

καποιος να πει στον κυριο πως η Κωνσταντινουπολη εχει κατακτηθει απο το 1453.
Ασφαλώς.Η κατακτητική πολιτική του ισλάμ κρατάει 1400 χρόνια.Αυτός αλλά και πολλοί άλλοι υπερηφανεύονται για τις κατακτήσεις τους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”