!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμπεδοκλής

Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

aspergillus έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:49
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 18:08 Οι περισσότεροι Έλληνες ανήκουν στην κατηγορία ¨Κρατήστε με μην τις φάω"
Σπάνια έχω δει να πέφτει κανονικό ξύλο στους ελληνικούς δρόμους.Χωρίς
αυτό να αποκλείει την ύπαρξη διαταραγμένων ατόμων που ξεσπάνε ασκώντας
υπέρμετρη βία,όπως στο παράδειγμα.
Καμία σχέση.
Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα και δεν ξέρεις.
Ο Έλληνας ανέκαθεν ήταν νταής και έτοιμος για φασαρία ή ξύλο ανά πάσα στιγμή.
Συχνό φαινόμενο οι φασαρίες ακόμα και το ξύλο για ασήμαντες αφορμές εδώ στην Αθήνα.
Δυστυχώς στις επαρχίες πολλοί κατέχουν κυνηγετικά όπλα και συχνά βλέπουμε τέτοια φαινόμενα όπως το φονικό της Καβάλας.
Το προηγούμενο ΣΚ δεν είχαμε αντίστοιχη ανθρωποκτονία και τραυματισμό στην Αθήνα;
Εμπεδοκλής

Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:56
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:51
Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:47

Κανω χαβαλέ ή κουβέντα μέχρι να καταλάβω ότι ο αλλος έχει όντως θέμα.
Μετά δεν το συνεχίζω, δεν είναι σωστό.

Και μιλάω σοβαρά τώρα. Τι νόημα έχει το νήμα;
Να αποδείξει ότι είστε πολλοί οι καράμπαμπες που θα σκοτώνατε/ξυλοκοπούσατε/απειλούσατε διά ασήμαντον αφορμήν, ακόμη και αν φταίγατε...
Ασήμαντη αφορμή να μου σπάσεις το αυτοκίνητο;
Και κανείς δεν είπε για σκότωμα. Απλα σου είπα να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και περίεργοι.

Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. Θα σε ακινητοποιουσα για να έρθει το 100.
Μετά θα τα λυναμε στα δικαστήρια.

Σωστά, ασήμαντο είναι να γράφεις στην καραπουτσακλάρα σου όλο τον υπόλοιπο κόσμο και να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο ή τη ράμπα για τους ανάπηρους. Βέβαια το τι έγραψες εσύ και οι όμοιοι σου το ξέρεις πολύ καλά...

Επίσης πως θα ακινητοποιούσες; Ξέρεις ζίουζίτσου;

Μετά στα δικαστήρια όσο θέλεις. Το αυτοκίνητο θα είχε πάει για απόσυρση προτού βγει απόφαση.
Χώρια που παίζει να έβγαινε και εις βάρος σου και να αναγκαζόσουν να πληρώσεις την κλήση μαζί με όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις... :8)
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:26 Το προηγούμενο ΣΚ δεν είχαμε αντίστοιχη ανθρωποκτονία και τραυματισμό στην Αθήνα;
Προφανώς εννοείς αυτό:
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... -spiti-toy
Και στην Αθήνα έχει τέτοια περιστατικά δε λέω, στην επαρχία όμως η οπλοκατοχή είναι πιο διαδεδομένη λόγω ενασχόλησης πολλών με το κυνήγι με αποτέλεσμα συχνά να ξεφεύγουν οι καταστάσεις για ασήμαντη αφορμή.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μην πετύχετε φορουμίτη στο δρόμο, που να 'χει στριμμένο το μουστάκι για καυγά, τύποι.

Μαύρο φίδι που σας έφαγε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εμπεδοκλής

aspergillus έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:37
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:26 Το προηγούμενο ΣΚ δεν είχαμε αντίστοιχη ανθρωποκτονία και τραυματισμό στην Αθήνα;
Προφανώς εννοείς αυτό:
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... -spiti-toy
Και στην Αθήνα έχει τέτοια περιστατικά δε λέω, στην επαρχία όμως η οπλοκατοχή είναι πιο διαδεδομένη λόγω ενασχόλησης πολλών με το κυνήγι με αποτέλεσμα συχνά να ξεφεύγουν οι καταστάσεις για ασήμαντη αφορμή.
Ναι. Βέβαια, τώρα που το θυμήθηκα και ο άλλος που τραυμάτισε σοβαρά το κοριτσάκι στη Θήβα και το άφησε ανάπηρο, μόνιμος κάτοικος Αθήνας ήταν.

Γενικά, δεν ζούμε πενήντα χρόνια πίσω. Δεν υπάρχει διαφορά στους δημότες Αθηνών με δημότες άλλων περιοχών. Τα ίδια ερεθίσματα λαμβάνουμε όλοι τώρα πια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Feindflug έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:40 Μην πετύχετε φορουμίτη στο δρόμο, που να 'χει στριμμένο το μουστάκι για καυγά, τύποι.

Ο χρόνος σου τελειώνει.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:48
Feindflug έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:40 Μην πετύχετε φορουμίτη στο δρόμο, που να 'χει στριμμένο το μουστάκι για καυγά, τύποι.

Ο χρόνος σου τελειώνει.
Memento mori, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Feindflug έγραψε: 25 Αύγ 2019, 00:04
Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:48

Ο χρόνος σου τελειώνει.
Memento mori, τύπε.
Εt sic transit gloria tua :p1:
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

aspergillus έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:49
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 18:08 Οι περισσότεροι Έλληνες ανήκουν στην κατηγορία ¨Κρατήστε με μην τις φάω"
Σπάνια έχω δει να πέφτει κανονικό ξύλο στους ελληνικούς δρόμους.Χωρίς
αυτό να αποκλείει την ύπαρξη διαταραγμένων ατόμων που ξεσπάνε ασκώντας
υπέρμετρη βία,όπως στο παράδειγμα.
Καμία σχέση.
Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα και δεν ξέρεις.
Ο Έλληνας ανέκαθεν ήταν νταής και έτοιμος για φασαρία ή ξύλο ανά πάσα στιγμή.
Συχνό φαινόμενο οι φασαρίες ακόμα και το ξύλο για ασήμαντες αφορμές εδώ στην Αθήνα.
Δυστυχώς στις επαρχίες πολλοί κατέχουν κυνηγετικά όπλα και συχνά βλέπουμε τέτοια φαινόμενα όπως το φονικό της Καβάλας.
Στην Ελλάδα ζω και απολαμβάνω τη ψευτομαγκιά των Ελλήνων σε καθημερινή βάση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:33

Και αυτό ξέρω και πολλά άλλα. 27 συναπτά έτη ασχολούμαι, αππ το δημοτικο, είναι το πάθος μου οι πολεμικές τέχνες και η αυτοάμυνα. Και έχω και αρκετά δυνατή σωματοδομη σε κιλά και ύψος. Πώς σου φάνηκε;

Αν σε έβλεπα λοιπόν να το κάνεις τι νομίζεις θα έκανα; Θα σου φώναζα " Ε τι κάνεις ;;; " Όχι.

Θα ερχόμουν κι εγώ ύπουλα από πίσω, θα σε κλείδωνα μέχρι να "κοιμηθείς" και μετά κατουρημένος όπως θα ήσουν θα ερχόταν η αστυνομία. Ένα χαστουκακι για να επανελθεις μη σε βρει η αστυνομία λιποθυμο και τα μετά στα δικαστήρια.

Αν πάλι δεν σε κατάφερνα οκ, θα έπαιρνα το ρίσκο.

Οκ Μπατμαν;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Εμπεδοκλής

Otto Weininger έγραψε: 25 Αύγ 2019, 01:22
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 23:33

Και αυτό ξέρω και πολλά άλλα. 27 συναπτά έτη ασχολούμαι, αππ το δημοτικο, είναι το πάθος μου οι πολεμικές τέχνες και η αυτοάμυνα. Και έχω και αρκετά δυνατή σωματοδομη σε κιλά και ύψος. Πώς σου φάνηκε;

Αν σε έβλεπα λοιπόν να το κάνεις τι νομίζεις θα έκανα; Θα σου φώναζα " Ε τι κάνεις ;;; " Όχι.

Θα ερχόμουν κι εγώ ύπουλα από πίσω, θα σε κλείδωνα μέχρι να "κοιμηθείς" και μετά κατουρημένος όπως θα ήσουν θα ερχόταν η αστυνομία. Ένα χαστουκακι για να επανελθεις μη σε βρει η αστυνομία λιποθυμο και τα μετά στα δικαστήρια.

Αν πάλι δεν σε κατάφερνα οκ, θα έπαιρνα το ρίσκο.

Οκ Μπατμαν;
Καλά, καλά, Ράμπο μου. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Το πολύ πολύ εκτός από τις χαρακιές να έψαχνες κανένα δόντι σου με την αστυνομία... :c020:
Χώρια που όπως έχει ήδη αναφερθεί έτσι και ερχόταν η αστυνομία θα έπρεπε να επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο για την παράβαση, δηλαδή εκτός από την επισκευή της ζημιάς από την τιμωρία μου θα ήθελες και άλλο ένα διακοσάρι για την τιμωρία από την αστυνομία. Συν ότι για 2 μήνες θα έπρεπε να παίρνεις λεωφορείο. :e045:

Και δεν τελείωσα εδώ. Να βάλουμε και τα λεφτά της μήνυσης; :smt047
Εγώ πάλι σε κανένα διωράκι είμαι έξω με μία κλήση σε δίκη μέσα στον επόμενο χρόνο που μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε μία δεκαετία.

Οπότε καλύτερα να κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο, να πάρεις το χαρακωμένο αυτοκινητάκι σου με το σπασμένο καθρέπτη από τη ράμπα αναπήρου και να πας στο καλό. Φυσικά και να σου γίνει μάθημα να μην το ξανακάνεις και ξαναπληρώνεις τα σπασμένα... :8)
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμπεδοκλή φίλε μου, επειδή πολλοί εδώ γνωριζόμαστε και προσωπικά, άσε τις φανφάρες γιατί φαίνεσαι γελοίος στα μάτια πολλών με αυτά που γράφεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Εμπεδοκλής

Otto Weininger έγραψε: 25 Αύγ 2019, 02:03 Εμπεδοκλή φίλε μου, επειδή πολλοί εδώ γνωριζόμαστε και προσωπικά, άσε τις φανφάρες γιατί φαίνεσαι γελοίος στα μάτια πολλών με αυτά που γράφεις.
Επειδή ακριβώς δεν γνωριζόμαστε όλοι προσωπικά να πίνετε πολύ νερό, να κατουράτε συχνά και που και που να κρατάτε και μια πισινή...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Άμα είναι να πέσει ξύλο να φύγω από το νήμα. Ή μπορεί και να μη φυγω. Αλλά θα ήθελα να το ξέρω για να έχω την επιλογή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Εμπεδοκλής

Naida έγραψε: 25 Αύγ 2019, 02:10 Άμα είναι να πέσει ξύλο να φύγω από το νήμα. Ή μπορεί και να μη φυγω. Αλλά θα ήθελα να το ξέρω για να έχω την επιλογή.
Κανονίσαμε με πμ στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα. Θα είναι ΜΜΑ φάση αλλά μας λείπει η κοπέλα που θα κρατά το χαρτόνι με τους γύρους. Τι λες έρχεσαι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”