Όντως.
Ας κλειδώσει το νήμα καλύτερα.
Όντως.
Όχι, δεν με κατάλαβες. Είσαι μακριά.Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:37Έτσι είμεθα ημείς οι γκομουνισταί ,κρύοι σαν τη Σιβηρία.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:30Κρύο, κρύο.Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:29 Πείθομαι όλο και πιο πολύ ότι ο Έμπε δουλεύει σε ασφαλιστική ή σε φαναρτζίδικο.
ναι, θα παραβώ και κανονισμό του πχόρουμ αν πω ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολήΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:30Μόλις παρενέβεις κανονισμό του phorum. Μπορώ να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο αν θέλεις. Ξέρω τον Φρόιντ απ' έξω. Εσύ θα είσαι όμως αυτός που θα κλαίγεται.elchav έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:24 ψαξε για εκφυλιστικές διαταραχές όπως η δική σου και θα έχεις την απάντησή σου
Αφού έχετε απειλήσει με ξυλοδαρμούς και κακουργήματα όσους τιμωρούν παραβάτες με πταίσματα, και έχετε παραβεί κανόνες του phorum, τους οποίους έχω υποδείξει, ζητάτε ομαδικά το κλείδωμα του νήματος μπας και σώσετε το σκαλπ σας.
Πουρκουά;
Κανω χαβαλέ ή κουβέντα μέχρι να καταλάβω ότι ο αλλος έχει όντως θέμα.Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:44Πουρκουά;
Δεν εγκρίνω και δε δίνω τη συγκατάθεση μου.
Το από που βγαίνει ο ήλιος είναι το ίδιο σαφές με τον κανονισμό που παρέβειςelchav έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:43ναι, θα παραβώ και κανονισμό του πχόρουμ αν πω ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολήΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:30Μόλις παρενέβεις κανονισμό του phorum. Μπορώ να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο αν θέλεις. Ξέρω τον Φρόιντ απ' έξω. Εσύ θα είσαι όμως αυτός που θα κλαίγεται.elchav έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:24 ψαξε για εκφυλιστικές διαταραχές όπως η δική σου και θα έχεις την απάντησή σου
Και εγώ σου ξαναλέω ότι μπορώ να το συνεχίσω στο επίπεδο αυτό αν θέλεις. Απλά εσύ θα κλαίγεσαι και θα στέλνεις ομαδικά πμ σε φιλαράκια σου για να τη γλυτώσεις.Δεν επιτρέπονται αυστηρά δημοσιεύσεις που αναφέρονται σε υποτιθέμενες ψυχικές παθήσεις ή σωματικές αναπηρίες, μελών, συγγενικών τους προσώπων καθώς και συλλήβδην κοινωνικών ομάδων με βάση τα κριτήρια που ορίζονται στον αντιρατσιστικό νόμο.
Να αποδείξει ότι είστε πολλοί οι καράμπαμπες που θα σκοτώνατε/ξυλοκοπούσατε/απειλούσατε διά ασήμαντον αφορμήν, ακόμη και αν φταίγατε...Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:47Κανω χαβαλέ ή κουβέντα μέχρι να καταλάβω ότι ο αλλος έχει όντως θέμα.
Μετά δεν το συνεχίζω, δεν είναι σωστό.
Και μιλάω σοβαρά τώρα. Τι νόημα έχει το νήμα;
Η φίμωση και η λογοκρισία μου προκαλούν απέχθεια, ας κρίνουν οι συντονιστές.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:47Κανω χαβαλέ ή κουβέντα μέχρι να καταλάβω ότι ο αλλος έχει όντως θέμα.
Και φαίνεται θέλεις και τρίτο. Εγώ μάλλον είμαι σε καλύτερη κατάσταση από εσένα μιάς και δεν έχω φάει κάποιο μπαν...elchav έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:50 Καλά, επικαλείσαι τους κανονισμούς ενός φόρουμ ενώ καμώνεσαι τον βιτζιλάντε από τα λιντλ;;![]()
![]()
![]()
και βλέπεις και φανταστικούς φίλους, τα "φιλαράκια μου", ενώ το τελευταίο εξάμηνο πρέπει να έχω φάει δύο μπαν;![]()
1. ρίξε κρύο νερό στο κεφάλι σου
2. παρε βαθιές ανάσες
3. επανέλαβε τα 1-2 μέχρι να ηρεμήσεις
αν δεν,
φόρα το κολάν σου και γρατζούνισε κανένα αμάξι![]()
Ασήμαντη αφορμή να μου σπάσεις το αυτοκίνητο;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:51Να αποδείξει ότι είστε πολλοί οι καράμπαμπες που θα σκοτώνατε/ξυλοκοπούσατε/απειλούσατε διά ασήμαντον αφορμήν, ακόμη και αν φταίγατε...Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:47Κανω χαβαλέ ή κουβέντα μέχρι να καταλάβω ότι ο αλλος έχει όντως θέμα.
Καμία σχέση.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 18:08 Οι περισσότεροι Έλληνες ανήκουν στην κατηγορία ¨Κρατήστε με μην τις φάω"
Σπάνια έχω δει να πέφτει κανονικό ξύλο στους ελληνικούς δρόμους.Χωρίς
αυτό να αποκλείει την ύπαρξη διαταραγμένων ατόμων που ξεσπάνε ασκώντας
υπέρμετρη βία,όπως στο παράδειγμα.