!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγωνισμός φορουμικού ποδιού καλοκαίρι 2019
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Διαγωνισμός φορουμικού ποδιού καλοκαίρι 2019
Antigeist έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:58Δεν ξέρω από που κρατάει η δική σας σκούφια παιδιά αλλά εγώ πάντα το ήξερα ότι κατάγομαι από τον πίθηκο.![]()
The Real Monsters Are Human
viewtopic.php?f=12&t=13942
(
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Beria έγραψε: 25 Αύγ 2019, 22:17Αυτό είναι γυναικείο πόδιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Αύγ 2019, 22:11Είπαμε, είναι λίγο γκει το νήμα, αλλά μην το παρατραβηξουμε και αρχίσουμε να ανταλλάσουμε και προσωπικές πληροφορίες. Ας μείνει σε πλαίσια ελεγχόμενα. :ρ
Κλαίω ρε μλκ
Υγ
Μιλαω νεανική διάλεκτο, να ακουγομαστε σαν τζόβενοι
ωραία πύτισσα η ζωή
- rums to let
- Casper - έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:01Pedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 02:10 Παιρνει φωτια σιγα - σιγα το νημα... κασπερ, Γαλη,τζουνο ,στελλα(;),ντοντ(μια καλυτερη)...αντε. Ενα ποδι θα βγαλετε,οχι οπισθια ή στηθος.
Παντα τοσο χεστηδες ηταν οι χρηστες;
Σόρρυ αλλά αυτήν διαθέτω εύκαιρη
Κάναμε εκδρομή 5 Αυγούστου. Ξεκινήσαμε πρωί, γυρίσαμε νύχτα και ήμουν στριμωγμένη στο μεσαίο κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τι να' κανα; :p
Όλες και όλοι τέλειοι![]()
απλωμένα γυναικεία πόδια σε αυτοκινητοταμπλό και οδηγοχέρια, αυτή η μάστιγα
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
Τι γουρουνότριχα είναι αυτή ρε μαν;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Casper -
Ρε συ τι το ανεβάζεις το περσινό;rums to let έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:07- Casper - έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:01Pedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 02:10 Παιρνει φωτια σιγα - σιγα το νημα... κασπερ, Γαλη,τζουνο ,στελλα(;),ντοντ(μια καλυτερη)...αντε. Ενα ποδι θα βγαλετε,οχι οπισθια ή στηθος.
Παντα τοσο χεστηδες ηταν οι χρηστες;
Κάναμε εκδρομή 5 Αυγούστου. Ξεκινήσαμε πρωί, γυρίσαμε νύχτα και ήμουν στριμωγμένη στο μεσαίο κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τι να' κανα; :p
![]()
απλωμένα γυναικεία πόδια σε αυτοκινητοταμπλό και οδηγοχέρια, αυτή η μάστιγα
Προς τον μπαμπά μου (συνοδηγός) είναι τα πόδια. Δεν ενοχλούσα. Με είχαν στριμωγμένη για ώρες στο πίσω κάθισμα στην μέση
- rums to let
- Casper - έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:18Ρε συ τι το ανεβάζεις το περσινό;rums to let έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:07- Casper - έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:01
![]()
απλωμένα γυναικεία πόδια σε αυτοκινητοταμπλό και οδηγοχέρια, αυτή η μάστιγα![]()
Προς τον μπαμπά μου (συνοδηγός) είναι τα πόδια. Δεν ενοχλούσα. Με είχαν στριμωγμένη για ώρες στο πίσω κάθισμα στην μέση![]()
έχω βάλει σε ειδικό πρόγραμμα μυστικών υπηρεσιών την φώτο για να αναγνωρίσω κοντινότερο σούπερ μάρκετ
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
- rums to let
βάλε γρήγορα το κεφαλάκι σου πίσω στο καβούκι σου
Δε μπορώ, είναι φαντασίωση οι συντονίστριες.
Να σου λέει "κοίτα να έχεις καλές επιδόσεις, γιατί θα σε μπανάρω!"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Casper -
Εδώ είμαστε σε εκδρομή, κάπου μακριάrums to let έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:26- Casper - έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:18Ρε συ τι το ανεβάζεις το περσινό;rums to let έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:07
![]()
απλωμένα γυναικεία πόδια σε αυτοκινητοταμπλό και οδηγοχέρια, αυτή η μάστιγα![]()
Προς τον μπαμπά μου (συνοδηγός) είναι τα πόδια. Δεν ενοχλούσα. Με είχαν στριμωγμένη για ώρες στο πίσω κάθισμα στην μέση![]()
έχω βάλει σε ειδικό πρόγραμμα μυστικών υπηρεσιών την φώτο για να αναγνωρίσω κοντινότερο σούπερ μάρκετ![]()
Τι να το κανεις το σουπερμαρκετ;rums to let έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:26 έχω βάλει σε ειδικό πρόγραμμα μυστικών υπηρεσιών την φώτο για να αναγνωρίσω κοντινότερο σούπερ μάρκετ![]()
Ψάξε καλύτερα για ανθοπωλείο να της στείλεις λουλούθκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 02 Ιουν 2020, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- rums to let
και καθώς της μαλακώνεις την δυσβάσταχτη στο στέρνο σου μπότα του καταπιεστή (γλείφοντας την) να αντηχεί αυτό:Kauldron έγραψε: 02 Ιουν 2020, 20:31Δε μπορώ, είναι φαντασίωση οι συντονίστριες.![]()
Να σου λέει "κοίτα να έχεις καλές επιδόσεις, γιατί θα σε μπανάρω!"![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά τα πήγα και σε αυτό το νήμα. Όσο δείχνουμε πόδια, χτυπάω τις τοπ θέσεις. . Επίσης κι απο κωλο αν γίνει νήμα, είμαι μέσα. Πιο πάνω, δεν... Ξεκίνα το χάλι...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Αύγ 2019, 22:08 Μπράβο στο νήμα, γιατί τα ποσοστά αντρικών ποδοσελφι είναι όντως πολύ χαμηλά σε σχέση με των γυναικών, και υπάρχει ένας κοινωνικός ρατσισμός όσο ναναι γι αυτό το φλέγον θέμα.
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 3 Απαντήσεις