Είπε ο average ελληνάρας που τη μόνη επαφή με την επιστήμη την έχει αποκτήσει από το φροντιστήριο που έκανε για χημεία λυκείουnemo έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:06γενετησια ανωμαλια ειναι σιγουρα και δεν χρειαζομαστε κανενα βιβλιο ή εστω μια ή πολλες ερευνες
για να μας τονιζουν καθε τοσο οτι ειναι φυσιολογικο -γιατι δεν ειναι -οσο και να το κουραζετε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polaris3 την 19 Φεβ 2024, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
- Cecily Anne
Εγώ σου είχα πει νομίζω 3-4 Νικ που υπεθετα ότι χρησιμοποιούσε. Τώρα δεν τα θυμάμαι, αλλά αν είναι μπορώ να ψάξω τα πμ μου κάποια στιγμή, λογικά δεν έχω σβήσει τίποτα. Επίσης αν θυμάμαι καλά εμάς ήταν από βορρά. Το τηλ του το σταθερό έβγαζε γυναικείο όνομα, λογικά καμία μαμά/αδερφή/σύζυγο.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:10Θα κοιτάξω πάλι μία φορά την λίστα με τα νικ στο εν λόγω bdsmμπουρδελοφόρουμ και θα τον ρωτήσω αν τον πετύχω (αρκεί να μου πει αυτός ή εσύ ποιός είναι )Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:08Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί αρρώστησα στην εγκυμοσύνη και είχα αλλά τρεξίματα, και παραδόξως σταμάτησε και να μας παρενοχλεί,αλλά συνέχισαν στον Ερμή και στην οικογένεια του Μαυροβασιλη. Αν ποτε ξαναμπεί, που δε νομίζω, αλλά λέμε τώρα, ρωτήστε τον.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:16 Θυμήθηκα τώρα να ρωτήσω και την Σες, είχε αναφέρει κι εκείνη για κάποια παρενόχληση
Αν θέλει να μας πει και τα ονόματα αυτών που κατηγορούνταν από τον ...παρενοχλητή (λολ)
Να δούμε μήπως κάνουμε τίποτα συγκρίσεις, τίποτα συσχετισμούς και παίζει να εμπλέκονται όλα αυτά μαζί με την δική μου υπόθεση...
Παντως, αν κάποιος θέλει να τον τρέξει δικαστικά και ψάχνει μάρτυρα εννοείται θα πάω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είπαμε το τοξοβόλο είναι φτυσμένο στρέιτ, που ουδείς γκέι της προκοπής του την έπεσε.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:13 Τον Τοξοβόλο πρέπει να τον έχει αναλάβει τώρα ο Κασσελάκης, να του κάνει χαλαρωτικό μασαζ στους ώμους πριν μπει πάλι στο ρινγκ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Γενικά γύρω στην Άνοιξη ανθίζουν. Δεν τους πιάνουν τα φάρμακα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:12Σίγουρα θα έχει αφήσει επιγόνους. Το εν λόγω γονίδιο, ποτέ δεν είναι στείρο. Ένας σπόρος αρκεί και γεμίζουμε από ανθισμένα περβόλια, που διατηρούν πάντα ακμαιότατο το είδος.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:08Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί αρρώστησα στην εγκυμοσύνη και είχα αλλά τρεξίματα, και παραδόξως σταμάτησε και να μας παρενοχλεί,αλλά συνέχισαν στον Ερμή και στην οικογένεια του Μαυροβασιλη. Αν ποτε ξαναμπεί, που δε νομίζω, αλλά λέμε τώρα, ρωτήστε τον.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:16 Θυμήθηκα τώρα να ρωτήσω και την Σες, είχε αναφέρει κι εκείνη για κάποια παρενόχληση
Αν θέλει να μας πει και τα ονόματα αυτών που κατηγορούνταν από τον ...παρενοχλητή (λολ)
Να δούμε μήπως κάνουμε τίποτα συγκρίσεις, τίποτα συσχετισμούς και παίζει να εμπλέκονται όλα αυτά μαζί με την δική μου υπόθεση...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να σου πω, λες να τον γνωρίζουν όσοι από εδώ μέσα συμμετέχουν και σε εκείνο το άλλο φόρουμ;Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:14Εγώ σου είχα πει νομίζω 3-4 Νικ που υπεθετα ότι χρησιμοποιούσε. Τώρα δεν τα θυμάμαι, αλλά αν είναι μπορώ να ψάξω τα πμ μου κάποια στιγμή, λογικά δεν έχω σβήσει τίποτα. Επίσης αν θυμάμαι καλά εμάς ήταν από βορρά. Το τηλ του το σταθερό έβγαζε γυναικείο όνομα, λογικά καμία μαμά/αδερφή/σύζυγο.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:10Θα κοιτάξω πάλι μία φορά την λίστα με τα νικ στο εν λόγω bdsmμπουρδελοφόρουμ και θα τον ρωτήσω αν τον πετύχω (αρκεί να μου πει αυτός ή εσύ ποιός είναι )Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:08
Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί αρρώστησα στην εγκυμοσύνη και είχα αλλά τρεξίματα, και παραδόξως σταμάτησε και να μας παρενοχλεί,αλλά συνέχισαν στον Ερμή και στην οικογένεια του Μαυροβασιλη. Αν ποτε ξαναμπεί, που δε νομίζω, αλλά λέμε τώρα, ρωτήστε τον.
Παντως, αν κάποιος θέλει να τον τρέξει δικαστικά και ψάχνει μάρτυρα εννοείται θα πάω.
Να ψαχτούμε λίγο ρε συ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πάντως καταλάβαμε κάτι με όλο αυτό, άλλο ομοφυλόφιλος και άλλο επαγγελματίας λοατκιστής
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σωστό.Σέλευκας έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:16 Πάντως καταλάβαμε κάτι με όλο αυτό, άλλο ομοφυλόφιλος και άλλο επαγγελματίας λοατκιστής
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γι αυτό τον έχει αναλάβει ο άντρας του Τάυλερ, μπας και τον βοηθήσει λίγο με τα ψυχολογικά του
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Κοιτα, εγώ πιστεύω ότι είναι διαφορετικές περιπτώσεις.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:16Να σου πω, λες να τον γνωρίζουν όσοι από εδώ μέσα συμμετέχουν και σε εκείνο το άλλο φόρουμ;Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:14Εγώ σου είχα πει νομίζω 3-4 Νικ που υπεθετα ότι χρησιμοποιούσε. Τώρα δεν τα θυμάμαι, αλλά αν είναι μπορώ να ψάξω τα πμ μου κάποια στιγμή, λογικά δεν έχω σβήσει τίποτα. Επίσης αν θυμάμαι καλά εμάς ήταν από βορρά. Το τηλ του το σταθερό έβγαζε γυναικείο όνομα, λογικά καμία μαμά/αδερφή/σύζυγο.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:10
Θα κοιτάξω πάλι μία φορά την λίστα με τα νικ στο εν λόγω bdsmμπουρδελοφόρουμ και θα τον ρωτήσω αν τον πετύχω (αρκεί να μου πει αυτός ή εσύ ποιός είναι )
Να ψαχτούμε λίγο ρε συ
Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:16Γενικά γύρω στην Άνοιξη ανθίζουν. Δεν τους πιάνουν τα φάρμακα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:12Σίγουρα θα έχει αφήσει επιγόνους. Το εν λόγω γονίδιο, ποτέ δεν είναι στείρο. Ένας σπόρος αρκεί και γεμίζουμε από ανθισμένα περβόλια, που διατηρούν πάντα ακμαιότατο το είδος.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:08
Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί αρρώστησα στην εγκυμοσύνη και είχα αλλά τρεξίματα, και παραδόξως σταμάτησε και να μας παρενοχλεί,αλλά συνέχισαν στον Ερμή και στην οικογένεια του Μαυροβασιλη. Αν ποτε ξαναμπεί, που δε νομίζω, αλλά λέμε τώρα, ρωτήστε τον.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν ειναι διαφορετικές περιπτώσεις που λες, τότε είμαστε ΟΝΤΩΣ άσυλο !Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:17Κοιτα, εγώ πιστεύω ότι είναι διαφορετικές περιπτώσεις.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:16Να σου πω, λες να τον γνωρίζουν όσοι από εδώ μέσα συμμετέχουν και σε εκείνο το άλλο φόρουμ;Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:14
Εγώ σου είχα πει νομίζω 3-4 Νικ που υπεθετα ότι χρησιμοποιούσε. Τώρα δεν τα θυμάμαι, αλλά αν είναι μπορώ να ψάξω τα πμ μου κάποια στιγμή, λογικά δεν έχω σβήσει τίποτα. Επίσης αν θυμάμαι καλά εμάς ήταν από βορρά. Το τηλ του το σταθερό έβγαζε γυναικείο όνομα, λογικά καμία μαμά/αδερφή/σύζυγο.
Να ψαχτούμε λίγο ρε συ
- Cecily Anne
ΣαφώςSaturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:20Αν ειναι διαφορετικές περιπτώσεις που λες, τότε είμαστε ΟΝΤΩΣ άσυλο !Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:17Κοιτα, εγώ πιστεύω ότι είναι διαφορετικές περιπτώσεις.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:16
Να σου πω, λες να τον γνωρίζουν όσοι από εδώ μέσα συμμετέχουν και σε εκείνο το άλλο φόρουμ;
Να ψαχτούμε λίγο ρε συ
Σαφέστατα, θα έλεγα εγώ..
Επαγγελματίας λοατκιστης γίνεσαι όταν οι πολύ τεστοστερονάτοι στρ8 (όπως κάποιοι του φορουμ) δεν δέχονται τα λοατκι άτομα επειδή 1) το λεει η εκκλησία 2) οι έρευνες που έβγαλαν από την κοιλιά τους 3) το είπαν οι right society στο youtubeΣέλευκας έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:16 Πάντως καταλάβαμε κάτι με όλο αυτό, άλλο ομοφυλόφιλος και άλλο επαγγελματίας λοατκιστής
Με λίγα λόγια, σοβαροί και επιστημονικοί λόγοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις