Σουβλίτσα;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:47 Δεν ρώτησα για Σουβλίτσες και για Κλούβιους
Ρώτησα εαν είμαι εγώ ευαισθητοποιημένος ανθός
Ανθός σκέτο να το δεχτώ αλλά ευαισθητοποιημένος μου κάνει λίγο πουστρελέ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Εγώ αλλού αναφέρθηκα.Τζίζας. Εσύ πάλι πετάγεσαι σαν την πορδή. Πίσω στο εικονοστάσι και γρήγορα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στο σημείο αυτό να προκαλέσω τον γ@μιά της παρέας να πάρει πάλι κανα τηλεφωνάκι
Να του πω πού να συναντηθούμε μαζί με ένα παρεάκι μου, να του δείξουμε τί σημαίνει ΥΠΟΤΑΓΗ και ΥΠΑΚΟΗ

Να του πω πού να συναντηθούμε μαζί με ένα παρεάκι μου, να του δείξουμε τί σημαίνει ΥΠΟΤΑΓΗ και ΥΠΑΚΟΗ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Noμίζω οτι το νήμα είναι επικό
Συζητιούνται παράλληλα θέματα πολιτικής, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, ιατρικής, σεξολογίας ΚΑΙ Περί Ανέμων (σε όλο του το μεγαλείο)
αν ξέχασα τίποτα, συμπληρώστε
Συζητιούνται παράλληλα θέματα πολιτικής, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, ιατρικής, σεξολογίας ΚΑΙ Περί Ανέμων (σε όλο του το μεγαλείο)
αν ξέχασα τίποτα, συμπληρώστε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σαφώς και το ξέρω.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:50αυτά τα ευπρεπέστατα ποιητικά είναι που πονάνε πιο πολύ, αφου το ξεςΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:49Καταλαβαίνω πολύ περισσότερα απ' ό,τι υποθέτεις. Και στην τελική, γιατί θεωρείς υποτιμητικό χαρακτηρισμό το "ευαισθητοποιημένος ανθός";Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:38 ε πώς, αφού συνδιαλεγόμαστε και με αποκαλείς έτσι να μην εκφράσω απορία;
πείτε ρε παιδιά, είμαι εγώ ευαισθητοποιημένος ανθός;!
(χιουμοριστικό είναι όλο αυτό αν δεν το κατάλαβες)
Ευπρεπέστατος και τρόπον τινά ποιητικός χαρακτηρισμός είναι.![]()
![]()
Κι αυτό ακριβώς είναι η διαφορά μου με τα αυθεντικά πατσοχυμαδούρια που γαμάνε, δέρνουν και γέρνουν (γενικώς και ειδικώς).
Ακριβώς γι' αυτό διασκεδάζω όταν λυσσάνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όντως, οι τρυφεροί ανθοί, είναι πολυ εύκολο να γύρουν, ένα φύσημα αρκεί!
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
κλασικό σχόλιο ΣουβλίτσαςSaturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:57 Όντως, οι τρυφεροί ανθοί, είναι πολυ εύκολο να γύρουν, ένα φύσημα αρκεί!
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Σκορπάνε όμως τη γύρη τους στις πέριξ δεκτικές ψυχούλες. Επιτελούν ένα όντως σημαντικό κοινωνικό έργο.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:57 Όντως, οι τρυφεροί ανθοί, είναι πολυ εύκολο να γύρουν, ένα φύσημα αρκεί!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαζεύονται όλοι της συνομοταξίας και ρουφούν αχόρταγα από το μαγικό νέκταρ;
Μπουρδελοκατάσταση αναμεταξύ των μου θυμίζει κάτι τέτοιο
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει
Μπουρδελοκατάσταση αναμεταξύ των μου θυμίζει κάτι τέτοιο
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει
γενετησια ανωμαλια ειναι σιγουρα και δεν χρειαζομαστε κανενα βιβλιο ή εστω μια ή πολλες ερευνες
για να μας τονιζουν καθε τοσο οτι ειναι φυσιολογικο -γιατι δεν ειναι -οσο και να το κουραζετε
- Cecily Anne
Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί αρρώστησα στην εγκυμοσύνη και είχα αλλά τρεξίματα, και παραδόξως σταμάτησε και να μας παρενοχλεί,αλλά συνέχισαν στον Ερμή και στην οικογένεια του Μαυροβασιλη. Αν ποτε ξαναμπεί, που δε νομίζω, αλλά λέμε τώρα, ρωτήστε τον.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:16 Θυμήθηκα τώρα να ρωτήσω και την Σες, είχε αναφέρει κι εκείνη για κάποια παρενόχληση
Αν θέλει να μας πει και τα ονόματα αυτών που κατηγορούνταν από τον ...παρενοχλητή (λολ)
Να δούμε μήπως κάνουμε τίποτα συγκρίσεις, τίποτα συσχετισμούς και παίζει να εμπλέκονται όλα αυτά μαζί με την δική μου υπόθεση...
Παντως, αν κάποιος θέλει να τον τρέξει δικαστικά και ψάχνει μάρτυρα εννοείται θα πάω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα κοιτάξω πάλι μία φορά την λίστα με τα ...νικ στο εν λόγω bdsmμπουρδελοφόρουμ και θα τον ρωτήσω αν τον πετύχω (αρκεί να μου πει αυτός ή εσύ ποιός είναι )Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:08Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί αρρώστησα στην εγκυμοσύνη και είχα αλλά τρεξίματα, και παραδόξως σταμάτησε και να μας παρενοχλεί,αλλά συνέχισαν στον Ερμή και στην οικογένεια του Μαυροβασιλη. Αν ποτε ξαναμπεί, που δε νομίζω, αλλά λέμε τώρα, ρωτήστε τον.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:16 Θυμήθηκα τώρα να ρωτήσω και την Σες, είχε αναφέρει κι εκείνη για κάποια παρενόχληση
Αν θέλει να μας πει και τα ονόματα αυτών που κατηγορούνταν από τον ...παρενοχλητή (λολ)
Να δούμε μήπως κάνουμε τίποτα συγκρίσεις, τίποτα συσχετισμούς και παίζει να εμπλέκονται όλα αυτά μαζί με την δική μου υπόθεση...
Παντως, αν κάποιος θέλει να τον τρέξει δικαστικά και ψάχνει μάρτυρα εννοείται θα πάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 19 Φεβ 2024, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:52 Στο σημείο αυτό να προκαλέσω τον γ@μιά της παρέας να πάρει πάλι κανα τηλεφωνάκι
![]()
Ε γαμηθηκες. Φέρτε πίσω τον τοξοβολο
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Σίγουρα θα έχει αφήσει επιγόνους. Το εν λόγω γονίδιο, ποτέ δεν είναι στείρο. Ένας σπόρος αρκεί και γεμίζουμε από ανθισμένα περβόλια, που διατηρούν πάντα ακμαιότατο το είδος.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:08Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί αρρώστησα στην εγκυμοσύνη και είχα αλλά τρεξίματα, και παραδόξως σταμάτησε και να μας παρενοχλεί,αλλά συνέχισαν στον Ερμή και στην οικογένεια του Μαυροβασιλη. Αν ποτε ξαναμπεί, που δε νομίζω, αλλά λέμε τώρα, ρωτήστε τον.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:16 Θυμήθηκα τώρα να ρωτήσω και την Σες, είχε αναφέρει κι εκείνη για κάποια παρενόχληση
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τον Τοξοβόλο πρέπει να τον έχει αναλάβει τώρα ο Κασσελάκης, να του κάνει χαλαρωτικό μασαζ στους ώμους πριν μπει πάλι στο ρινγκ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις