!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Το περιοδικό Politico που μόνο τραμπικό δεν το λες, δημοσίευσε ρεπορτάζ πριν τις αμερικανικές εκλογές που υποστήριζε ότι σε αυτές τις εκλογές μπορεί να παρατηρηθούν περιπτώσεις νοθείας όχι μόνο στις επιστολικές ψήφους που άλλαξε το σύστημα τους αλλά και επειδή κάποιες πολιτείες εγκρίναν νέα συστήματα ψηφοφορίας πιχι με αφή των χεριών στον υπολογιστή.
.
.
- NewModelArmy
Οι εκλογολογοι την εχουν σιγουρη για Μπαιντεν την Πενσυλβανια και με διαφορα κιολας.Debis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:35Tα ίδια λέγατε και για την Τζώρτζια και τελικά την πήρε ο Τραμπ.Η Πενσυλβάνια είναι αμφίροπη και κανένα αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο.NewModelArmy έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:30 Η Πενσυλβανια παει φουλ για Μπαιντεν.Μπορει να παρει και την Αριζονα και τη Νεβαδα ο Τραμπ(χλωμο) και παλι δεν βγαινει.
https://twitter.com/Nate_Cohn/status/13 ... 8295173120
Για άλλη μία φορά, έπεσες έξω. Ξυδάκι Τοπ.Αρίστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:43 Το περιοδικό Politico που μόνο τραμπικό δεν το λες, δημοσίευσε ρεπορτάζ πριν τις αμερικανικές εκλογές που υποστήριζε ότι σε αυτές τις εκλογές μπορεί να παρατηρηθούν περιπτώσεις νοθείας όχι μόνο στις επιστολικές ψήφους που άλλαξε το σύστημα τους αλλά και επειδή κάποιες πολιτείες εγκρίναν νέα συστήματα ψηφοφορίας πιχι με αφή των χεριών στον υπολογιστή.
.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
98% είναι η καταμέτρηση και προηγείται ο Τραμπ.Leporello έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:38Δεν την έχει πάρει την Τζώρτζια ο Τραμπ, πάιζεται το ίδιο όπως και η Πεννσυλβάνια.Debis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:35Tα ίδια λέγατε και για την Τζώρτζια και τελικά την πήρε ο Τραμπ.Η Πενσυλβάνια είναι αμφίροπη και κανένα αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο.NewModelArmy έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:30 Η Πενσυλβανια παει φουλ για Μπαιντεν.Μπορει να παρει και την Αριζονα και τη Νεβαδα ο Τραμπ(χλωμο) και παλι δεν βγαινει.
- wooded glade
Ε ναι και το τερματικό που παίζαμε πάμε στοίχημα με αφή είναι, ενώ το παλιό ήταν με πλήκτρα.Αρίστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:43 Το περιοδικό Politico που μόνο τραμπικό δεν το λες, δημοσίευσε ρεπορτάζ πριν τις αμερικανικές εκλογές που υποστήριζε ότι σε αυτές τις εκλογές μπορεί να παρατηρηθούν περιπτώσεις νοθείας όχι μόνο στις επιστολικές ψήφους που άλλαξε το σύστημα τους αλλά και επειδή κάποιες πολιτείες εγκρίναν νέα συστήματα ψηφοφορίας πιχι με αφή των χεριών στον υπολογιστή.
.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εγώ ένα εκλογόλογο βλέπω.Θα δείξει.NewModelArmy έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:45Οι εκλογολογοι την εχουν σιγουρη για Μπαιντεν την Πενσυλβανια και με διαφορα κιολας.Debis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:35Tα ίδια λέγατε και για την Τζώρτζια και τελικά την πήρε ο Τραμπ.Η Πενσυλβάνια είναι αμφίροπη και κανένα αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο.NewModelArmy έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:30 Η Πενσυλβανια παει φουλ για Μπαιντεν.Μπορει να παρει και την Αριζονα και τη Νεβαδα ο Τραμπ(χλωμο) και παλι δεν βγαινει.
https://twitter.com/Nate_Cohn/status/13 ... 8295173120
- wooded glade
Το αναλύσαμε. Προκάνει ο άλλος. Δεν είναι σίγουρο αλλά προκάνει όπως είναι αυτή τη στιγμή.
- NewModelArmy
Για να καταλαβετε που χανει ο Τραμπ να βλεπετε που εχουν κανει μηνυση οι Τραμπικοι για να σταματησει το μετρημα.Ως τωρα το εχουν κανει σε Μιτσιγκαν(πηραν τα τετοια τους),Πενσυλβανια και Τζορτζια.. 
Τι είναι αυτό που σε μπερδεύει;Scouser έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:26Εσύ βασικά ανήκεις στην κατηγορία ''εγώ δεν γουστάρω κανέναν, αλλά ο Χ...''.Beria έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:20Εγώ έχω φανατιστεί υπέρ Μπάϊντεν;Golden Age έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:16
Παρουσιάζω την πραγματικότητα ως έχει. Τί σε έχει κάνει να φανατιστείς τόσο πολύ υπερ του Μπάιντεν;![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω βασικά...αφού γουστάρεις Τσιπρο-Πολακισμούς αβέρτα, γιατί τους κράζεις;![]()
![]()
![]()
Με τσάκωσες. Γουστάρω τόσο πολύ Πολάκη
(μαλακαμου δεν πετυχαίνεις τρόλει από το μισό μέτρο!)
Δεν υποστηρίζω κανέναν.
Έχω (προσπαθώ όσο μπορώ) εικόνα για το σύστημα που εκπροσωπούν και οι δυο.
Αλλά λαμβάνω υπόψη μου τις ιδιαιτερότητες του καθενός όσον αφορά την προσωπική μου στάση, το συμφέρον της χώρας μου, το παγκόσμιο συμφέρον.
Τι σε παραξενευει λοιπόν;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η διαφορά όμως έχει πέσει στις 22.567 ψήφους με 100.000 προς καταμέτρηση. Ο Μπάϊντεν χρειάζεται να πιάσει 61,3% σε αυτές. Στα περισσότερα από τα τμήματα που μένουν, παίρνει ήδη πάνω από 70%. Εχει ψωμία ακόμη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Golden Age
Ακριβώς για αυτό λέω ότι γουστάρεις Τσιπρο-Πολακισμούς, αλλά κάνεις ότι τους αποστρέφεσαι διακατεχόμενος απο σύνδρομμα Κουβελισμού.Beria έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:49
Αλλά λαμβάνω υπόψη μου τις ιδιαιτερότητες του καθενός όσον αφορά την προσωπική μου στάση, το συμφέρον της χώρας μου, το παγκόσμιο συμφέρον.
Γιατί θες Μπάιντεν; Γιατί ξέρεις ότι θα παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο τον Κούλη και θα του ζητά να ανοίξει τα σύνορα.
Συν την αριστερίλα που θα διαχυθεί στις ΗΠΑ.
Μέχρι χθες το ξημέρωμα στην Ελλάδα ο Τραμπ ήταν ξεκάθαρα μπροστά στις 5 πολιτείες που θα έκριναν το αποτέλεσμα και όλα τα στοιχηματικά γραφεία τον έδιναν το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Μετά άρχισε σταθερά να ανεβαίνει ο Μπάιντεν ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ενώ πριν ανέβαινε σταθερά ο Τραμπ. Οι Δημοκρατικοί το δικαιολόγησαν αυτό επειδή είπαν ότι τότε ξεκίνησαν να ανοίγονται οι επιστολικές ψήφοι. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Η καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων είχε ξεκινήσει μαζί με αυτή των κανονικών. Συνεπώς ορθά εξέφρασε σκεπτικισμό ο Τραμπ και πιστεύω ο καθένας στη θέση του το ίδιο θα έκανε. Την τελική απόφαση συνεπώς θα λάβει το Ανώτατο Δικαστήριο και ας κάνουμε υπομονή. Αν ο Τραμπ την πατήσει τότε τον σταυρώνουμε. Ας κρατήσουμε όμως μια πισινή μήπως δικαιωθεί.
.
.
- wooded glade
Και η PA με 62% και άνω Μπάϊντεν στις εναπομείνασες ψήφους πάει Μπάϊντεν.
Να δω και τη North Carolina μήπως την κυνηγάει.
Να δω και τη North Carolina μήπως την κυνηγάει.
Και ο Αρίστος και ο Golden Age το ίδιο. Έχει κάποια πρακτική σημασία το αν το αλλά είναι γνήσιο ή προσχηματικό;Beria έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 12:49Τι είναι αυτό που σε μπερδεύει;
Δεν υποστηρίζω κανέναν.
Έχω (προσπαθώ όσο μπορώ) εικόνα για το σύστημα που εκπροσωπούν και οι δυο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το γέλιο είναι οτι ο Τραμπάκουλας και οι οπαδοί του θέλουν να σταματήσουν την καταγραφή των ψήφων στα μεγάλα αστικά κέντρα γιατί ξέρει οτι θα πάρει τον πέο εκεί και να παραμείνουν μόνο στα κατσικοχώρια που οι sheep shaggers οπαδοί του του δίνουν μεγάλη πλειοψηφία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 255 Απαντήσεις