hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:39Αυτή σοκαρίστηκε γιατί περίμενε κάτι πιο... μικρό. Της μίλησα, της εξήγησα, προσπάθησα να την καθησυχάσω, αλλά μάταια.
Προς Θεού δεν σε αμφισβητώ μην παρεξηγηθω αλλά όπως το είπες μ' επνιξες
hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:39Αυτή σοκαρίστηκε γιατί περίμενε κάτι πιο... μικρό. Της μίλησα, της εξήγησα, προσπάθησα να την καθησυχάσω, αλλά μάταια.
καλέ μου χάρη κάνεις σε κάποιον συνοδεύοντάς τον σε μια κοινωνικήhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:42
Με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είτε έχεις απολαύσει όλες τις φορές που έχεις κάνει σεξ και έμενες πάντα ευχαριστημένη είτε όχι και κατά συνέπεια σταματούσες στην μέση του σεξ λέγοντας «άσ' το, δεν το 'χεις».
Ναι... κοίτα. Δεν έχω θεία Ευτέρπη, δεν υπάρχει ούτε μία στο δεκάκις εκατομμύριο να σκεφτώ κάποια θεία μου την ώρα του σεξ ούτε υπάρχει περίπτωση να σου πέσει ξαφνικά στην ώρα του σεξ αν δεν έχεις σοβαρό ανδρολογικό πρόβλημα. Το πέος έρχεται σε στύση είτε με σεξουαλική διέγερση είτε απλώς με μηχανική παλινδρόμηση και κατ' επέκταση είναι αδύνατον να σου πέσει όσο βρίσκεται σε κίνηση.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:31 Σώπα! Εσύ να έχεις ακούσιες μηχανικές βλάβες γιατί θυμήθηκες την θεία σου την Ευτέρπη με αποτέλεσμα να πέφτει το σύστημα αλλά η άλλη να μην έχει δικαίωμα να αισθανθεί ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Τι μας λες!
Άρα δεν το έχεις κάνει ποτέ αυτό. Να πεις «σταματάω γιατί δεν το απολαμβάνω». Και άρα έχεις απολαύσει κάθε φορά που έχεις κάνει σεξ.νύχτα έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:47καλέ μου χάρη κάνεις σε κάποιον συνοδεύοντάς τον σε μια κοινωνικήhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:42
Με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είτε έχεις απολαύσει όλες τις φορές που έχεις κάνει σεξ και έμενες πάντα ευχαριστημένη είτε όχι και κατά συνέπεια σταματούσες στην μέση του σεξ λέγοντας «άσ' το, δεν το 'χεις».
εκδήλωση, επειδή δεν γίνεται ας πούμε να πάει ασυνόδευτος
δηλαδή, σε υποχρεώσεις κάνουμε χάρες, όχι σε ζητήματα απόλαυσης
και ναι, έχω την ικανότητα να απολαμβάνω σχεδόν οτιδήποτε κάνω με τον
αγαπημένο μου, όχι για τους λόγους που θα αντιλαμβανόταν ο καθένας ωστόσο
Δεν ξέρω, μπορεί κάποια φίλη της να της είπε «μην τρομάζεις απ' αυτά που βλέπεις σε τσόντες, ο μέσος όρος είναι πολύ πιο μικρός» και να είχε λανθασμένες προσδοκίες.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:44hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:39Αυτή σοκαρίστηκε γιατί περίμενε κάτι πιο... μικρό. Της μίλησα, της εξήγησα, προσπάθησα να την καθησυχάσω, αλλά μάταια.![]()
Προς Θεού δεν σε αμφισβητώ μην παρεξηγηθω αλλά όπως το είπες μ' επνιξες![]()
Δεν έχεις ακούσει .. υπερήλικες γιαγιάδες από το χωριό να μιλάνε για τις πτανες γυναίκες που έχουν βάλει στο μάτι να ξελογιασουν και να απαντήσουν τα αγόρια τους και τους κάνουν μαγικά ξόρκια για να το πετύχουν ;
σ ευχαριστώ, δεν είμαι τυχερή, έχω εξαιρετικά φίλτραhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:52 Άρα δεν το έχεις κάνει ποτέ αυτό. Να πεις «σταματάω γιατί δεν το απολαμβάνω». Και άρα έχεις απολαύσει κάθε φορά που έχεις κάνει σεξ.
Είσαι εξαιρετικά τυχερή, λοιπόν. Ούτε σε άντρες συμβαίνει αυτό.
Ναι λέμε στην περίπτωση που πέσει ρε αδερφέ. Ή ακόμα χειρότερα αν δεν έχει καλή στύση; Η του πέσει; Ή δεν σηκωνεται καν; Τον περιμένει ο διάδρομος ε;hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:49Ναι... κοίτα. Δεν έχω θεία Ευτέρπη, δεν υπάρχει ούτε μία στο δεκάκις εκατομμύριο να σκεφτώ κάποια θεία μου την ώρα του σεξ ούτε υπάρχει περίπτωση να σου πέσει ξαφνικά στην ώρα του σεξ αν δεν έχεις σοβαρό ανδρολογικό πρόβλημα. Το πέος έρχεται σε στύση είτε με σεξουαλική διέγερση είτε απλώς με μηχανική παλινδρόμηση και κατ' επέκταση είναι αδύνατον να σου πέσει όσο βρίσκεται σε κίνηση.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:31 Σώπα! Εσύ να έχεις ακούσιες μηχανικές βλάβες γιατί θυμήθηκες την θεία σου την Ευτέρπη με αποτέλεσμα να πέφτει το σύστημα αλλά η άλλη να μην έχει δικαίωμα να αισθανθεί ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Τι μας λες!
Αυτά είναι βασικά μαθήματα ανατομίας που στην ηλικία σου θα έπρεπε να ξέρεις. Για τον ίδιο λόγο δεν σημαίνει πως αν το πέος βρίσκεται σε στύση ο άντρας απολαμβάνει την διαδικασία ή βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση.
Ναι αλλά έλεγαν πως υπήρχαν και οι νεραϊδεςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:54Δεν έχεις ακούσει .. υπερήλικες γιαγιάδες από το χωριό να μιλάνε για τις πτανες γυναίκες που έχουν βάλει στο μάτι να ξελογιασουν και να απαντήσουν τα αγόρια τους και τους κάνουν μαγικά ξόρκια για να το πετύχουν ;![]()
![]()
Εκείνη την εποχή ..αυτό πέρναγε ως δικαιολογίαNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:57Ναι αλλά έλεγαν πως υπήρχαν και οι νεραϊδεςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:54Δεν έχεις ακούσει .. υπερήλικες γιαγιάδες από το χωριό να μιλάνε για τις πτανες γυναίκες που έχουν βάλει στο μάτι να ξελογιασουν και να απαντήσουν τα αγόρια τους και τους κάνουν μαγικά ξόρκια για να το πετύχουν ;![]()
![]()
![]()
Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:57το εχω κανει. ημανε σουρωμενος, πεσαμε στο κρεβατι αρχισαμε τα προκαταρκτικα, πηγε για κατουρημα και μολις γυρισε ημουν κοιμισμενος. και μαλιστα ηταν εφημερη σχεση, δεν το ειχαμε ξανακανει και την επομενη εφυγα και τελικα δεν το καναμε ποτε. ειναι και στη σαλονικη ρε γμτ και πεφτει πολυ μακρια για να παω να επανορθωσω. αργυρω αν διαβαζεις αυτο το μυνημα σου ζητω ταπεινα συγνωμη.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:23 Σε πρακτικό επίπεδο έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε χρήστη του φόρουμ; Είναι συχνό το φαινόμενο;
Να μας πει τι έγινε και πως το αντιμετώπισε δηλαδή. Γιατί οι ιστορίες που αναφέρθηκαν είναι από αμφίβολου αξιοπιστίας πηγές και τραβηγμένες απ τα μαλλιά.
Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ ας πούμε και έχω κάνει πολύ δρόμο, μήπως είναι αστικός μύθος;
Δεν αναφέρομαι εννοείται σε βιασμό, αλλά σε αυτό της διακοπής συνουσίας λόγω αλλαγής διάθεσης
![]()
μου το εχουν κανει. με ξαπλωσε, με εγδυσε, γδυθηκε, ρουφηξε, καβαλησε τη μπαρα και αμεσως μετα ξεκαβαλησε επεσε διπλα και αρχισε να κλαιει.ειχε λεει δεσμο και τελικα αποφασισε οτι δεν πρεπει να του το κανει αυτο και λοιπα...
![]()
ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν υπαρξει και αλλα περιστατικα, αλλα μικιος επινα πολυ και εχω μεγαλα κενα μνημης απο τα περισσοτερα πηδηματα της εποχης.
Ξαναγυρνάς στο πριν. Μιλάμε για πάνω στην πράξη. Σε λίγο θα με γυρίσεις πίσω στο μπαράκι.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:56Ναι λέμε στην περίπτωση που πέσει ρε αδερφέ. Ή ακόμα χειρότερα αν δεν έχει καλή στύση; Η του πέσει; Ή δεν σηκωνεται καν; Τον περιμένει ο διάδρομος ε;hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:49Ναι... κοίτα. Δεν έχω θεία Ευτέρπη, δεν υπάρχει ούτε μία στο δεκάκις εκατομμύριο να σκεφτώ κάποια θεία μου την ώρα του σεξ ούτε υπάρχει περίπτωση να σου πέσει ξαφνικά στην ώρα του σεξ αν δεν έχεις σοβαρό ανδρολογικό πρόβλημα. Το πέος έρχεται σε στύση είτε με σεξουαλική διέγερση είτε απλώς με μηχανική παλινδρόμηση και κατ' επέκταση είναι αδύνατον να σου πέσει όσο βρίσκεται σε κίνηση.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:31 Σώπα! Εσύ να έχεις ακούσιες μηχανικές βλάβες γιατί θυμήθηκες την θεία σου την Ευτέρπη με αποτέλεσμα να πέφτει το σύστημα αλλά η άλλη να μην έχει δικαίωμα να αισθανθεί ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Τι μας λες!
Αυτά είναι βασικά μαθήματα ανατομίας που στην ηλικία σου θα έπρεπε να ξέρεις. Για τον ίδιο λόγο δεν σημαίνει πως αν το πέος βρίσκεται σε στύση ο άντρας απολαμβάνει την διαδικασία ή βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση.
ε, καλα τοτε, και γιατι να μην ονομασουμε την εθελουσια εξοδο εκουσια εγκεφαλικη βλαβη;hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:25Δεν μιλάμε για ακούσιες μηχανικές βλάβες. Μιλάμε για εθελούσια έξοδο.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:20 Δηλαδή αν σας πέσει και δεν σας σηκώνεται θα είστε απλά μαλάκες. Και θα σας πεταμε έξω από τη πόρτα να ντυθείτε στον διάδρομο.
μπορεις, και πρεπει.blackpaint έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:43κατσε ρε φιλε, κι αν ποναει; Ουτε εκει δεν μπορεις να σταματησεις;Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2020, 11:41το μιλησαμε και το συμφωνησαμε αυτο νωριτερα. εχει να κανει με τη στιγμη που λες στοπ. ειπαμε π.χ. οτι στο τελευταιο λεπτο, δεν εχει στοπ. ακομη κι αν μπει στο δωματιο ο αντρας σου ο χασαπης με τον μπαλντα υψωμενο, στοπ δεν εχει.![]()
και απο τη στιγμη που καβαλησες το καβλι με τη θεληση σου, βιασμος δεν υπαρχει. αν πεις στοπ καλο σωστο και τιμιο θα ηταν να σταματησει, αλλα κι αν δεν το κανει, για βιαστης δεν θα καταδικαστει.
αρα ειναι οκ να μην σταματας; η θα πρεπε να επαφιεται μονο στην δικη σου καλη θεληση; και στην τελικη, πως μπορει να προστατευτει μια γυναικα απο καποιον που δεν παιρνει απο λογια και που θα της προξενησει πονο και ισως καποιο τραυματισμο;Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2020, 14:16μπορεις, και πρεπει.blackpaint έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:43κατσε ρε φιλε, κι αν ποναει; Ουτε εκει δεν μπορεις να σταματησεις;Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2020, 11:41
το μιλησαμε και το συμφωνησαμε αυτο νωριτερα. εχει να κανει με τη στιγμη που λες στοπ. ειπαμε π.χ. οτι στο τελευταιο λεπτο, δεν εχει στοπ. ακομη κι αν μπει στο δωματιο ο αντρας σου ο χασαπης με τον μπαλντα υψωμενο, στοπ δεν εχει.![]()
και απο τη στιγμη που καβαλησες το καβλι με τη θεληση σου, βιασμος δεν υπαρχει. αν πεις στοπ καλο σωστο και τιμιο θα ηταν να σταματησει, αλλα κι αν δεν το κανει, για βιαστης δεν θα καταδικαστει.
αλλα αν δεν το κανεις, δε βλεπω πως μπορεις να καταδικαστεις για βιασμο.