Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:57
μου το εχουν κανει. με ξαπλωσε, με εγδυσε, γδυθηκε, ρουφηξε, καβαλησε τη μπαρα και αμεσως μετα ξεκαβαλησε επεσε διπλα και αρχισε να κλαιει. ειχε λεει δεσμο και τελικα αποφασισε οτι δεν πρεπει να του το κανει αυτο και λοιπα...
τέτοια φάση τη μετράω στα θετικά.
αξιοποιήστε τη φαντασία σας
μου το εχουν κανει. με ξαπλωσε, με εγδυσε, γδυθηκε, ρουφηξε, καβαλησε τη μπαρα και αμεσως μετα ξεκαβαλησε επεσε διπλα και αρχισε να κλαιει. ειχε λεει δεσμο και τελικα αποφασισε οτι δεν πρεπει να του το κανει αυτο και λοιπα...
Κλασική τσούλα. Αφού σε καβάλησε την έπιασαν οι τύψεις που κεράτωνε το καημένο το παλικάρι.
Τουλάχιστον έπαιξε πιπούλα.
Δηλαδή αν σας πέσει και δεν σας σηκώνεται θα είστε απλά μαλάκες. Και θα σας πεταμε έξω από τη πόρτα να ντυθείτε στον διάδρομο.
hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 11:13
Ήταν πρώτη της φορά, αλλά μέχρι που γδυθήκαμε δεν είχε αμφιβολίες και δισταγμούς. Μετά κατάλαβε ότι μπορεί να πονέσει. Μερικές μέρες μετά με πήρε τηλέφωνο να ξαναβγούμε, αλλά της είπα ευγενικά ότι είναι καλύτερα να βρει κάποιον με τον οποίον να νιώθει σωματικά πιο άνετα. Είμαι βέβαιος ότι πληγώθηκε, αλλά έτσι είναι η ζωή.
πρώτον, δεν την γουστάριζες
δεύτερον, προσβλήθηκες (αδίκως)
τρίτον, γιατί δεν πίπα ;
Να τα λες όλα
Ξέρεις πολλές παρθένες να παίρνουν πίπα; Μετά από σοκ;
Δεν προσβλήθηκα, απλά αποφεύγω να κάνω ξανά τα ίδια λάθη. Επίσης αν ξενερώσω μού είναι πολύ δύσκολο να δω μια γυναίκα ερωτικά και οι μετοχές μου βρίσκονται σε πτώση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κλασική τσούλα. Αφού σε καβάλησε την έπιασαν οι τύψεις που κεράτωνε το καημένο το παλικάρι.
Δηλαδή αν σας πέσει και δεν σας σηκώνεται θα είστε απλά μαλάκες. Και θα σας πεταμε έξω από τη πόρτα να ντυθείτε στον διάδρομο.
καλο ποιντ. (αν και εφοσον σας αφησουμε ετσι και δεν σας φροντισουμε αλλιως.)
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:20
Δεν μιλάμε για ακούσιες μηχανικές βλάβες. Μιλάμε για εθελούσια έξοδο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλο ποιντ. (αν και εφοσον σας αφησουμε ετσι και δεν σας φροντισουμε αλλιως.)
Α όχι κύριος. Στο διάδρομο με τα ρούχα σου να ντυθείς. Ααα και δημόσιο εξευτελισμό. Όχι επώνυμα βέβαια. Αλλά περιγράφοντας τον να καταλάβουν όλοι ποιος είναι .
Δεν μιλάμε για ακούσιες μηχανικές βλάβες. Μιλάμε για εθελούσια έξοδο.
Σώπα! Εσύ να έχεις ακούσιες μηχανικές βλάβες γιατί θυμήθηκες την θεία σου την Ευτέρπη με αποτέλεσμα να πέφτει το σύστημα αλλά η άλλη να μην έχει δικαίωμα να αισθανθεί ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Τι μας λες!
κοίτα, όταν συμβαίνει την 1η-2η φορά μας πετάτε (λάθος)
Όταν συμβαίνει την 31η-32η φορά μας κρατάτε (πάλι λάθος)
κοίτα, όταν συμβαίνει την 1η-2η φορά μας πετάτε (λάθος)
Όταν συμβαίνει την 31η-32η φορά μας κρατάτε (πάλι λάθος)
Δεν σας πεταμε. Είμαστε πολύ συγκαταβατικες. Συνήθως.
Athos έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:28
μα αυτό λέω, με το βάρος που του έδωσες το έκανες σοκ.
Αυτή σοκαρίστηκε γιατί περίμενε κάτι πιο... μικρό. Της μίλησα, της εξήγησα, προσπάθησα να την καθησυχάσω, αλλά μάταια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
νύχτα έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:18
ερχόμαστε σε επαφή για ΑΜΟΙΒΑΙΑ ευχαρίστηση, δεν κάνουμε χάρες είπαμε
μα και οι χάρες αμοιβαίες είναι
ναι μα κάνοντας/ ζητώντας χάρες δεν απολαμβάνεις
τις θεωρώ περιττές προσωπικά, δεν μου χρειάζονται
Με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είτε έχεις απολαύσει όλες τις φορές που έχεις κάνει σεξ και έμενες πάντα ευχαριστημένη είτε όχι και κατά συνέπεια σταματούσες στην μέση του σεξ λέγοντας «άσ' το, δεν το 'χεις».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 11:55
Όταν πω στοπ, δεν παύει η συναίνεση; Την έχει ες αεί;
το μιλησαμε και το συμφωνησαμε αυτο νωριτερα. εχει να κανει με τη στιγμη που λες στοπ. ειπαμε π.χ. οτι στο τελευταιο λεπτο, δεν εχει στοπ. ακομη κι αν μπει στο δωματιο ο αντρας σου ο χασαπης με τον μπαλντα υψωμενο, στοπ δεν εχει.
και απο τη στιγμη που καβαλησες το καβλι με τη θεληση σου, βιασμος δεν υπαρχει. αν πεις στοπ καλο σωστο και τιμιο θα ηταν να σταματησει, αλλα κι αν δεν το κανει, για βιαστης δεν θα καταδικαστει.
κατσε ρε φιλε, κι αν ποναει; Ουτε εκει δεν μπορεις να σταματησεις;