Καθόλου έρμος χριστιανός δεν είναι. Σκληροπετσο γομάρι είναι. Αλλά θα τον ρωτήσω από περιέργεια.Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:31Ναι ρε συ, οκ. Απλά δεν είναι κακό να ρωτάς και τον έρμο το χριστιανό τη γνώμη του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:38Λίγο καιρό ακόμη καραντίνα και με βλέπω να ποστάρω εδάφια και να σιγοντάρω τα νήματα της Μπλου, με θρησκευτική ευλάβεια. Άσε.![]()
Καλή ιδέα. Λίγο καιρό ακόμη και αν δεν έχω φρικάρει εντελώς μπορεί και να σας κάνω παρέα.
Σαν έναν άθεο που ξέρω που σε κάποια φάση άρχισε να πηγαίνει εκκλησία κάθε απόγευμα και έλεγε πως το έκανε γιατί ηρεμούσε. Απεδείχθη πως τον έπαιρνε ο ύπνος στο στασίδι.
Έτσι κι εγώ, θα σας διαβάζω και θα κλείνουν τα μάτια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τι; Αν είναι χριστιανός;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:43Καθόλου έρμος χριστιανός δεν είναι. Σκληροπετσο γομάρι είναι. Αλλά θα τον ρωτήσω από περιέργεια.
Πες του να κάνει εγγραφή στο φορουμ,να τονε στρώσουμε..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ή που θα σε παίρνει ο ύπνος ή που θα κατουριέσαι απ'τα γέλια.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:44Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:38Λίγο καιρό ακόμη καραντίνα και με βλέπω να ποστάρω εδάφια και να σιγοντάρω τα νήματα της Μπλου, με θρησκευτική ευλάβεια. Άσε.![]()
![]()
![]()
Καλή ιδέα. Λίγο καιρό ακόμη και αν δεν έχω φρικάρει εντελώς μπορεί και να σας κάνω παρέα.
Σαν έναν άθεο που ξέρω που σε κάποια φάση άρχισε να πηγαίνει εκκλησία κάθε απόγευμα και έλεγε πως το έκανε γιατί ηρεμούσε. Απεδείχθη πως τον έπαιρνε ο ύπνος στο στασίδι.
Έτσι κι εγώ, θα σας διαβάζω και θα κλείνουν τα μάτια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Την ευχή μου να έχετε και οι 2 σας αν καταφέρετε το δεύτερο.Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:47Ή που θα σε παίρνει ο ύπνος ή που θα κατουριέσαι απ'τα γέλια.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:44Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:38
Λίγο καιρό ακόμη καραντίνα και με βλέπω να ποστάρω εδάφια και να σιγοντάρω τα νήματα της Μπλου, με θρησκευτική ευλάβεια. Άσε.![]()
![]()
![]()
Έτσι κι εγώ, θα σας διαβάζω και θα κλείνουν τα μάτια.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Eθνικοκοινωνιστης
να ερθω μαζι σας? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πού καλέ;
Πλάκα κάνειςΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:45Τι; Αν είναι χριστιανός;![]()
Πες του να κάνει εγγραφή στο φορουμ,να τονε στρώσουμε..![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:00Πλάκα κάνειςμια φορά χάζευα στο φόρουμ και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ξύπνησε και έβλεπε τι βλέπω και μου λέει τι κοιτάς; λαχταρισε η ψυχή μου. Λέω εδώ κάτι για όνειρα σε ένα φόρουμ με τέτοια. Ποιο φόρουμ μου λέει; Το esoterica χαζεύω λέω. Κλείνω το κινητό και λέω αντε αντε θα με ξαγρυπνήσεις. Το πέρασε στο έτσι.
Που ξέρεις..Μπορεί να είναι δεκτικός.. Εδώ σκέφτομαι να πω και του δικού μου να κάνει εγγραφή για να μη μου πρηζει στυλ ''πάλι στο φόρουμ είσαι; Τί στην ευχή διαβάζεις και γελάς σαν μαλακισμένο;''
Ναι αμέ, αν έσβηναν τις δημοσιεύσεις μου από ένα μήνα και πριν ας ερχότανΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:06Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:00Πλάκα κάνειςΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:45
Τι; Αν είναι χριστιανός;![]()
Πες του να κάνει εγγραφή στο φορουμ,να τονε στρώσουμε..![]()
μια φορά χάζευα στο φόρουμ και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ξύπνησε και έβλεπε τι βλέπω και μου λέει τι κοιτάς; λαχταρισε η ψυχή μου. Λέω εδώ κάτι για όνειρα σε ένα φόρουμ με τέτοια. Ποιο φόρουμ μου λέει; Το esoterica χαζεύω λέω. Κλείνω το κινητό και λέω αντε αντε θα με ξαγρυπνήσεις. Το πέρασε στο έτσι.
![]()
Που ξέρεις..Μπορεί να είναι δεκτικός.. Εδώ σκέφτομαι να πω και του δικού μου να κάνει εγγραφή για να μη μου πρηζει στυλ ''πάλι στο φόρουμ είσαι; Τί στην ευχή διαβάζεις και γελάς σαν μαλακισμένο;''![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εισηγήσου στον Σπύρο. Μίλησε με τους συντονιστάς και μετά πες του να κοπιάσει.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:11Ναι αμέ, αν έσβηναν τις δημοσιεύσεις μου από ένα μήνα και πριν ας ερχότανΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:06Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:00
Πλάκα κάνειςμια φορά χάζευα στο φόρουμ και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ξύπνησε και έβλεπε τι βλέπω και μου λέει τι κοιτάς; λαχταρισε η ψυχή μου. Λέω εδώ κάτι για όνειρα σε ένα φόρουμ με τέτοια. Ποιο φόρουμ μου λέει; Το esoterica χαζεύω λέω. Κλείνω το κινητό και λέω αντε αντε θα με ξαγρυπνήσεις. Το πέρασε στο έτσι.
![]()
Που ξέρεις..Μπορεί να είναι δεκτικός.. Εδώ σκέφτομαι να πω και του δικού μου να κάνει εγγραφή για να μη μου πρηζει στυλ ''πάλι στο φόρουμ είσαι; Τί στην ευχή διαβάζεις και γελάς σαν μαλακισμένο;''![]()
![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γω όταν χαζεύω το Ίδρυμα, πάντοτε έχω ένα tab με μίτζετ πορν ανοιχτό, ώστε να ανοίξω αυτό αν παραστεί ανάγκη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Σιγά καλέ, αλλαξε νικενειμ, βάλε το Daina, χαμπάρι δε θα πάρει.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:11Ναι αμέ, αν έσβηναν τις δημοσιεύσεις μου από ένα μήνα και πριν ας ερχότανΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:06Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:00
Πλάκα κάνειςμια φορά χάζευα στο φόρουμ και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ξύπνησε και έβλεπε τι βλέπω και μου λέει τι κοιτάς; λαχταρισε η ψυχή μου. Λέω εδώ κάτι για όνειρα σε ένα φόρουμ με τέτοια. Ποιο φόρουμ μου λέει; Το esoterica χαζεύω λέω. Κλείνω το κινητό και λέω αντε αντε θα με ξαγρυπνήσεις. Το πέρασε στο έτσι.
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα με καταλάβαινε ρε άμα διάβαζε δημοσιεύσεις. Και από φόρουμ τον γνώρισα κιόλας οπότε άσε καλύτεραCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:30
Σιγά καλέ, αλλαξε νικενειμ, βάλε το Daina, χαμπάρι δε θα πάρει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Tι εννοείς ότι τον γνώρισες από εδώ, άπαξ και ήταν εδώ ε ξέρει τι γράφεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:40Θα με καταλάβαινε ρε άμα διάβαζε δημοσιεύσεις. Και από φόρουμ τον γνώρισα κιόλας οπότε άσε καλύτεραCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:30
Σιγά καλέ, αλλαξε νικενειμ, βάλε το Daina, χαμπάρι δε θα πάρει.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις