Kι εμένα με βάλατε σε διαδικασία να παραγγείλω σοκοφρέτες. Θα ζήσεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
- Cecily Anne
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είδες που τελικά η συζήτηση εδώ βοηθάει;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εδώ θα συμφωνήσω κι εγώ.
Αναμφίβολα. Δεν θα αλλάξει κάτι αλλά από περιέργεια πως το βλέπει αυτός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σερενάτα ή σοκοφρετα πράσινηCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:25Kι εμένα με βάλατε σε διαδικασία να παραγγείλω σοκοφρέτες. Θα ζήσεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι ρε συ, οκ. Απλά δεν είναι κακό να ρωτάς και τον έρμο το χριστιανό τη γνώμη του.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:29Αναμφίβολα. Δεν θα αλλάξει κάτι αλλά από περιέργεια πως το βλέπει αυτός.
γω παντως, στο αυτοκινητο, σε πολυ κρυφη θεση, κατω απο τον προφυλακτηρα και διπλα σε καποιο φλας, εχω ενα κλειδι καβατζα, για την περιπτωση που χασω, σπασει, μου κλεψουν κλπ το κανονικο κλειδι.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.
αφησε το να αιωρειται σαν ιδεα...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τον χριστιανό;;;;
Τι γίνεται στο νήμα;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Έλα ρε η πράσινη είναι η αγαπημένη μουNaida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:30Σερενάτα ή σοκοφρετα πράσινηCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:25Kι εμένα με βάλατε σε διαδικασία να παραγγείλω σοκοφρέτες. Θα ζήσεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
το πχορουμ επηρεαζει δραματικα τις ζωες μας. γω εχω 4 κιβωτια εμπορευματα να βαλω στα ραφια και αντι να ξεκουνηθω να κανω καμμια δουλεια καθομαι δω και μαλακιζομαι.Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:25Kι εμένα με βάλατε σε διαδικασία να παραγγείλω σοκοφρέτες. Θα ζήσεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Cecily Anne
Κι εγώ έχω να βγάλω κάπου 1000 σελίδες μέχρι τις 25.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:33το πχορουμ επηρεαζει δραματικα τις ζωες μας. γω εχω 4 κιβωτια εμπορευματα να βαλω στα ραφια και αντι να ξεκουνηθω να κανω καμμια δουλεια καθομαι δω και μαλακιζομαι.Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:25Kι εμένα με βάλατε σε διαδικασία να παραγγείλω σοκοφρέτες. Θα ζήσεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:33το πχορουμ επηρεαζει δραματικα τις ζωες μας. γω εχω 4 κιβωτια εμπορευματα να βαλω στα ραφια και αντι να ξεκουνηθω να κανω καμμια δουλεια καθομαι δω και μαλακιζομαι.Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:25Kι εμένα με βάλατε σε διαδικασία να παραγγείλω σοκοφρέτες. Θα ζήσεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:24 Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάλατε σε διαδικασία να τον ρωτήσω για το ότι του παίρνω κλειδιά.
Τί εννοείς; Απομουρλαθήκαμε αδερφή εν χριστώ Γκερ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι ρε ήρθε η συντέλεια του κόσμου και δεν το πήρα χαμπάρι.
Λίγο καιρό ακόμη καραντίνα και με βλέπω να ποστάρω εδάφια και να σιγοντάρω τα νήματα της Μπλου, με θρησκευτική ευλάβεια. Άσε.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:35![]()
Όχι ρε ήρθε η συντέλεια του κόσμου και δεν το πήρα χαμπάρι.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-