Ειμαι quintessentially millenial. Πιο muhllenial και απ τον Πητερ Γκριφιν οταν περασε μεσα απο ενα συννεφο vape smoke.Χουργιατς έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:30Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:28Εγω μπορω.Χουργιατς έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:37
γιατί υπάρχει του άλλου.![]()
φίλος ψάχνει μιλλένιαλ αγόρια για προμόσιο, του στέλνουν το ίνστα για βιογραφικό, ένας δύο που τον πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσαν να πούν τρίτη λέξη![]()
είσαι μιλλένιαλ αγόρι και επαρκώς κοινωνικός;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτο ουσιαστικα ειναι μια ακομη πραγματικοτητα που επιβεβαιωνει οτι οι καπιταλιστες δεν εχουν πλεον αναγκη την ανδρικη εργασια και την εργατικη ταξη κατ'επεκταση (αφου η συντριπτικη πλειοψηφια αυτης αποτελειται απο ανδρες) 
αυτο καθισταται πλεον σαφες μεσα απο τις διαφημισεις που προβαλλονται ολο και περισσοτερο γυναικες υπερεκπροσωπουμενες σε σχεση με τον πληθυσμο και οτι περιοριζεται δραστικα η ανδρικη παρουσια η παρουσιαζεται εξαμβλωματικα ή διαστροφικα (δλδ θηλυκοποιημενα αγοριτσια ή γκει ανδρες)
αυτο καθισταται πλεον σαφες μεσα απο τις διαφημισεις που προβαλλονται ολο και περισσοτερο γυναικες υπερεκπροσωπουμενες σε σχεση με τον πληθυσμο και οτι περιοριζεται δραστικα η ανδρικη παρουσια η παρουσιαζεται εξαμβλωματικα ή διαστροφικα (δλδ θηλυκοποιημενα αγοριτσια ή γκει ανδρες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Σεπ 2019, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:38 Ειμαι quintessentially millenial. Πιο muhllenial και απ τον Πητερ Γκριφιν οταν περασε μεσα απο ενα συννεφο vape smoke.
ενθαρρυντικό για το μέλλον.
από κοινωνικές δεξιότητες πως πας. θα πρέπει να προσεγγίσεις αγόρια και κορίτσια στην ψύχρα
-
Ορέστης 35
Ουσιαστικα υπαρχει ενα περισσευμα παραγωγικοτητας και το διακυβευμα δεν ειναι η αυξηση της πιτας για την οποια μιλανε οι οικονομολογοι αλλα η εστω και με καταστροφικες απωλειες διεκδικηση του μεγαλυτερου μεριδιου απο την υπαρχουσα πιτα. Ενα negative sum game.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:38 αυτο ουσιαστικα ειναι μια ακομη πραγματικοτητα που επιβεβαιωνει οτι οι καπιταλιστες δεν εχουν πλεον αναγκη την ανδρικη εργασια και την εργατικη ταξη κατ'επεκταση (αφου η συντριπτικη πλειοψηφια αυτης αποτελειται απο ανδρες)
-
Ορέστης 35
Δεν το εχω κανει ποτε γιατι οι αλλοι με αποστρεφονται και δεν θελω να τους ενοχλω. Τωρα αν με πληρωνουν για να ενοχλω αλλαζει το πραγμα.Χουργιατς έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:42Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:38 Ειμαι quintessentially millenial. Πιο muhllenial και απ τον Πητερ Γκριφιν οταν περασε μεσα απο ενα συννεφο vape smoke.
ενθαρρυντικό για το μέλλον.
από κοινωνικές δεξιότητες πως πας. θα πρέπει να προσεγγίσεις αγόρια και κορίτσια στην ψύχρα
Στην οραγματικοτητα ο φιλος σου ψαχνει εμφανισιμες κοπελες και ισως λιγους εμφανισιμους ψιλολιγνους νεαρους.
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:52
Στην οραγματικοτητα ο φιλος σου ψαχνει εμφανισιμες κοπελες και ισως λιγους εμφανισιμους ψιλολιγνους νεαρους.
Aυτό είπε και ο Έθνις, ότι δεν ξέρει ο ίδιος ο φίλος τι ζητάει, γι' αυτό δε βρίσκει.
Έχετε περισσότερα κοινά απ' ότι νομίζετε ο ένας με τον άλλο
-
Ορέστης 35
Τι προιον προωθει;Χουργιατς έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:54Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:52
Aυτό είπε και ο Έθνις, ότι δεν ξέρει ο ίδιος ο φίλος τι ζητάει, γι' αυτό δε βρίσκει.
Έχετε περισσότερα κοινά απ' ότι νομίζετε ο ένας με τον άλλο![]()
όχι εσύ με τον φίλο, εσύ με τον Έθνι
-
Ορέστης 35
Το καταλαβα. Πες μου τι προωθει, να σου πω πως θα το κανει αποτελεσματικα.
δεν τα λες στον ίδιο; 21 0520 229χ, το χ στο στελνω πμΟρέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 01:01 Το καταλαβα. Πες μου τι προωθει, να σου πω πως θα το κανει αποτελεσματικα.
-
Ορέστης 35
Ασε ρεΧουργιατς έγραψε: 21 Σεπ 2019, 01:03δεν τα λες στον ίδιο; 21 0520 229χ, το χ στο στελνω πμΟρέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 01:01 Το καταλαβα. Πες μου τι προωθει, να σου πω πως θα το κανει αποτελεσματικα.παρε τωρα ειναι σκαηπ ζωντανος
-
Ορέστης 35
Οποιος θελει τις ακριβες υπηρεσιες μου να με παρει στο σπιτι 2132054000
τις προάλλες κατεβαίνω στην πυλωτή, ανοίγω την πόρτα του οδηγού, βλέπω
παντού χαρτιά, σιντί, θήκες, αποδείξεις, ό,τι υπήρχε μέσα στα ντουλαπάκια και
στις πλαινές θήκες στις πόρτες τέλος πάντων, ήταν στα καθίσματα και στα πατάκια
παρατηρώ ότι είχα αφήσει τα μπροστινά παράθυρα περίπου ένα εκατοστό ανοιχτά,
για να αερίζεται, και αμέσως σκέφτομαι εντυπωσιασμένη:
"πωπω, τί αέρας βγήκε μες στη νύχτα!"
τελικά μου το είχαν ανοίξει
τελικά μου το είχαν ανοίξει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
είχες κάτι να φαίνεται;νύχτα έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:25 τις προάλλες κατεβαίνω στην πυλωτή, ανοίγω την πόρτα του οδηγού, βλέπω
τελικά μου το είχαν ανοίξει![]()
γυαλιά ηλίου (πρώτη φορά στη ζωή μου τα άφησα)
και την πόρτα του συνοδηγού ξεκλείδωτη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis