!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Niki έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:11
Juno έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:08
Niki έγραψε: 29 Μαρ 2020, 16:47 Μεγάλη απώλεια τι να πει και αυτός που έκλαιγε χθες στην τηλεόραση από την Καστοριά.
Έλεγε κλαίγοντας έθαψα 5 δικούς μου ανθρώπους μόνος μου και δεν είχα ένα ώμο να κλάψω.
......................
ΠΕΝΤΕ;
Έφυγε ολόκληρη οικογένεια;;;;;;;;;;;;
Ναι δυστυχώς ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια.
Κρίμα! Πραγματικά!
Εμείς βάζουμε αστεία memes και κάποιους άλλους τους τσάκισε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

:o

Πότε έγινε αυτό ρε σεις? :a040:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:15 :o

Στην Καστοριά ξεκληρίστηκε μια οικογένεια και χτές στον Σκαι έκλαιγε και έλεγε έθαψα 5 ανθρώπους μου μόνος μου ! μόνος μου δεν είχα ένα ώμο να ακουμπήσω να κλάψω.

Αυτό με συγκλόνισε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια..
Μακάρι να βρει το κουράγιο ο άνθρωπος να σταθεί κάπως όρθιος. Και παρηγοριά να βρει....

Συγγνώμη, τί ηλικίες ήτανε δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:22 Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια..
Μακάρι να βρει το κουράγιο ο άνθρωπος να σταθεί κάπως όρθιος. Και παρηγοριά να βρει....

Συγγνώμη, τί ηλικίες ήτανε δηλαδή?
Δεν ξέρω αλλά και μόνο που το φαντάστηκα ανατρίχιασα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

ο αλλος πριν μια βδομαδα ελεγε το UK θα χρειαστει 18 μηνες καραντινα και τωρα τα γυρναει και λεει αυτα

δεν ειναι να παιρνεις ΤΙΠΟΤΑ στα σοβαρα απο εκτιμησεις προβλεψεις. Μερα μερα θα βλεπουμε
elon musk : This is a remarkable turn from Neil Ferguson, who led the @imperialcollege authors who warned of 500,000 UK deaths - and who has now himself tested positive for #COVID; He now says both that the U.K. should have enough ICU beds and that the coronavirus will probably kill under 20,000 people in the U.K. - more than 1/2 of whom would have died by the end of the year in any case bc they were so old and sick.
Essentially, what has happened is that estimates of the viruses transmissibility have increased - which implies that many more people have already gotten it than we realize - which in turn implies it is less dangerous.
Ferguson now predicts that the epidemic in the U.K. will peak and subside within “two to three weeks” - last week’s paper said 18+ months of quarantine would be necessary.

https://www.newscientist.com/article/22 ... -predicts/
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Σουβλίτσα μου εσύ βρίσκεσαι σε άλλη χώρα, σε άλλο πλανήτη.
Η ενημέρωση που έχεις είναι το κάτι άλλο !!!
Never mind.

:wave:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

relativer777 έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:28

Never mind.

Ναι όντως κάπου έχεις δίκιο, τηλεόραση στο σπίτι παίζει για γονείς μόνο, ελληνικές ταινίες και τραγούδια
Εγώ ενημερώνομαι πιο πολύ από τα νήματα εδώ μέσα
Δεν μπορώ να κάθομαι να παρακολουθώ τα πάντα όλα
Έχω και τα δικά μου να προβληματίζομαι καθημερινώς, δεν είναι λίγα
Οπότε, μου ξεφεύγουν μάλλον πολλές ειδήσεις

Όχι όμως αυτά που πρέπει να γνωρίζω.
Και νομίζω οτι αυτό είναι και το καλύτερο :)
Άβαταρ μέλους
relativer777

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:31
relativer777 έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:28

Never mind.

Ναι όντως κάπου έχεις δίκιο, τηλεόραση στο σπίτι παίζει για γονείς μόνο, ελληνικές ταινίες και τραγούδια
Εγώ ενημερώνομαι πιο πολύ από τα νήματα εδώ μέσα
Δεν μπορώ να κάθομαι να παρακολουθώ τα πάντα όλα
Έχω και τα δικά μου να προβληματίζομαι καθημερινώς, δεν είναι λίγα
Οπότε, μου ξεφεύγουν μάλλον πολλές ειδήσεις

Όχι όμως αυτά που πρέπει να γνωρίζω.
Και νομίζω οτι αυτό είναι και το καλύτερο :)
Δέν πειράζει, να είσαι καλά εσύ, και ας μήν είσαι ενημερωμένη.
Απλά η ενημέρωση είναι πολύ χρήσιμη στην εποχή μας.
:sal5:
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

:p2: :roll:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

LETO έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:26 ο αλλος πριν μια βδομαδα ελεγε το UK θα χρειαστει 18 μηνες καραντινα και τωρα τα γυρναει και λεει αυτα

δεν ειναι να παιρνεις ΤΙΠΟΤΑ στα σοβαρα απο εκτιμησεις προβλεψεις. Μερα μερα θα βλεπουμε
elon musk : This is a remarkable turn from Neil Ferguson, who led the @imperialcollege authors who warned of 500,000 UK deaths - and who has now himself tested positive for #COVID; He now says both that the U.K. should have enough ICU beds and that the coronavirus will probably kill under 20,000 people in the U.K. - more than 1/2 of whom would have died by the end of the year in any case bc they were so old and sick.
Essentially, what has happened is that estimates of the viruses transmissibility have increased - which implies that many more people have already gotten it than we realize - which in turn implies it is less dangerous.
Ferguson now predicts that the epidemic in the U.K. will peak and subside within “two to three weeks” - last week’s paper said 18+ months of quarantine would be necessary.

Ποιος έξυπνος είπε για 18 μήνες;
Εκτός αν ήταν όντως έξυπνος και ήθελε να παίξει μερικές μέρες με το χρηματιστήριο.
Αν καταφέρουν να κρατήσουν δύο εβδομάδες τους υγιείς μακριά από τους αρρώστους και κάνουν απολυμάνσεις δημοσίων χώρων, πάει η επιδημία. Υπολογίζοντας ότι στην αρχή θα είναι στο ίδιο σπίτι άρρωστοι και υγιείς και εάν γίνεται το test σε όσους ζουν μαζί με όποιον εμφανίζει συμπτώματα, στη χειρότερη περίπτωση (Γουχάν στα πάνω της επιδημίας) με το ζόρι έναν μήνα. Και πολύ λέω.
Την πατήσαμε γιατί την υποτιμήσαμε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH »

Σκανδαλωδώς και προληπτικά ο γαλάζιος Βουλευτής Κέλλας έλαβε θεραπεία στην σουίτα του ΠΓΝΛ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ κατόπιν υποδείξεων του Τσιόρδα.

Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και στους απλούς πολίτες; Έτσι πέθανε η 41χρόνη σπίτι της.

Τους επώνυμους ο ατάλαντος πρώην μπασκετμπόλιστας έσπευσε να τους κλείσει σουίτες. Τους απλούς πολίτες;
“He who controls the spice controls the universe.”
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

NKVD_SMERSH έγραψε: 29 Μαρ 2020, 23:04 Σκανδαλωδώς και προληπτικά ο γαλάζιος Βουλευτής Κέλλας έλαβε θεραπεία στην σουίτα του ΠΓΝΛ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ κατόπιν υποδείξεων του Τσιόρδα.

Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και στους απλούς πολίτες; Έτσι πέθανε η 41χρόνη σπίτι της.

Τους επώνυμους ο ατάλαντος πρώην μπασκετμπόλιστας έσπευσε να τους κλείσει σουίτες. Τους απλούς πολίτες;
μα ο κοσμος αποθεωνει τον Βασιλη Κικιλια για τις εργο και τις πρωτοβουλιες του συμφωνα με την δημοσκοπηση :giggle: :giggle:

το περιστατικο με την 40χρονη στην καστορια μας βοηθησε να καταλαβουμε την σοβαροτητα της καταστασης,ηταν διδακτικο :giggle:

τα ιδια παπαγαλακια που με ανεση χρεωναν αποκλειστικα στην δουρου και στον ηγερπη τους νεκρους του Ματιου

την ιδια στιγμη λεφτοδεντρα υπαρχουν για τα παπαγαλακια του μενουμεσπιτι και για την κρατικη επιχορηγηση και για τις αποζημιωσεις των μεθ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
relativer777

Juno έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:55
LETO έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:26 ο αλλος πριν μια βδομαδα ελεγε το UK θα χρειαστει 18 μηνες καραντινα και τωρα τα γυρναει και λεει αυτα

Ποιος έξυπνος είπε για 18 μήνες;
Εκτός αν ήταν όντως έξυπνος και ήθελε να παίξει μερικές μέρες με το χρηματιστήριο.
Αν καταφέρουν να κρατήσουν δύο εβδομάδες τους υγιείς μακριά από τους αρρώστους και κάνουν απολυμάνσεις δημοσίων χώρων, πάει η επιδημία. Υπολογίζοντας ότι στην αρχή θα είναι στο ίδιο σπίτι άρρωστοι και υγιείς και εάν γίνεται το test σε όσους ζουν μαζί με όποιον εμφανίζει συμπτώματα, στη χειρότερη περίπτωση (Γουχάν στα πάνω της επιδημίας) με το ζόρι έναν μήνα. Και πολύ λέω.
Την πατήσαμε γιατί την υποτιμήσαμε.
Τελικά κόβει το μυαλουδάκι σου φίλη Νέμεσις !!!
Δέν σου το είχα.
Με εκπλήσσεις ευχάριστα !

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Κόκκορας έγραψε: 29 Μαρ 2020, 19:37 βεβαια δεν το λενε καν νομπελ,εχουν εναν περιγραφικο ορο!καπως αλλιως το πασαρουν :lol: ο εφευρετης του δυναμιτη δεν το ειχε συμπεριλαβει και ειναι υποθετω βεβαιο πως θα τους ειχε περιλαβει αν ηξερε οτι το ορισαν. :lol:
Δεν είναι βραβείο νόμπελ, απλά δίνεται στην ίδια τελετή από τον ίδιο οργανισμό, αν και όχι από τα λεφτά που άφησε ο Νόμπελ, αλλά από λεφτά που δώρισε η σουηδική κεντρική τράπεζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”