Θυμα ειναι και η μανα τυπε. Οσοι λενε το αντιθετο ειναι κατι κοινωνιοπαθη προβληματικα ατομαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:25 Φαίνεται κανονική οικογένεια στο φμπ. Εντάξει, χωρίς πατέρα και λίγο σκούροι, αλλά οι αναρτήσεις της μητέρας για τα παιδιά της δείνουν πολύ νορμάλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
- Eθνικοκοινωνιστης
zteo έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:51Δικαιολογίες για να μην δοθούν χρήματα σε αυτές τις δομές.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:45Ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα αλλά ένα πολύ μεγάλο μέρος των συγκαλύψεων, προκύπτει και από τις φερόμενες ως "κοινωνικές υπηρεσίες".zteo έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:30 Έχω πάρει σφουγγαρίστρα να σκουπίζω τα κροκόδειλια δάκρυα όλων αυτών που μείωσαν τα λεφτά για δομές προστασίας παιδιών κατά 50%.
Μ' αυτό φυσικά δεν εννοώ ότι πρέπει να κόβονται τα αντίστοιχα κονδύλια αλλά απλώς να υπάρξει ένας πιο ενδελεχής έλεγχος για το πού πάνε τα κονδύλια. Στα παιδιά ή στους προστάτες;
Η υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων έχει 2 μόνιμους κοινωνικούς λειτουργούς και δέχεται τουλάχιστον 50 καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών την ημέρα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μ' αυτήν την λογική, όλοι μπορούν να προσδιορίζονται ως θύματα. Και ακριβώς αυτό είναι το κωμικοτραγικό παράδοξο της υπόθεσης.Υδράργυρος έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:45Θυμα ειναι και η μανα τυπε. Οσοι λενε το αντιθετο ειναι κατι κοινωνιοπαθη προβληματικα ατομαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:25 Φαίνεται κανονική οικογένεια στο φμπ. Εντάξει, χωρίς πατέρα και λίγο σκούροι, αλλά οι αναρτήσεις της μητέρας για τα παιδιά της δείνουν πολύ νορμάλ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Εσυ διαβαζε και μη μιλαςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:49Μ' αυτήν την λογική, όλοι μπορούν να προσδιορίζονται ως θύματα. Και ακριβώς αυτό είναι το κωμικοτραγικό παράδοξο της υπόθεσης.Υδράργυρος έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:45Θυμα ειναι και η μανα τυπε. Οσοι λενε το αντιθετο ειναι κατι κοινωνιοπαθη προβληματικα ατομαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:25 Φαίνεται κανονική οικογένεια στο φμπ. Εντάξει, χωρίς πατέρα και λίγο σκούροι, αλλά οι αναρτήσεις της μητέρας για τα παιδιά της δείνουν πολύ νορμάλ
κάνε μας τη χάρη ρε χαζοβιόλη
Ό,τι πεις μεγάλε. Μοίρασε πόνο.Υδράργυρος έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:51Εσυ διαβαζε και μη μιλαςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:49Μ' αυτήν την λογική, όλοι μπορούν να προσδιορίζονται ως θύματα. Και ακριβώς αυτό είναι το κωμικοτραγικό παράδοξο της υπόθεσης.Υδράργυρος έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:45
Θυμα ειναι και η μανα τυπε. Οσοι λενε το αντιθετο ειναι κατι κοινωνιοπαθη προβληματικα ατομα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ουσια που αναφερεται ανηκει στα μαλακα ναρκωτικα και δεν εχει, σε χρονια χρηση, τετοια αποχαυνωση που να δικαιολογει την σταση του. Στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μπορουσε εστω να εχει κρατησει μια επαφη. Ειναι απλα μαλακας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:34
τμάρια που βρέθηκαν είναι για προσωπική του χρήση, βάσει του προγράμματος.
Αν είναι έτσι όσοι είναι σε προγράμματα (δηλαδή σε φάση ελεγχόμενης νηφαλιότητας) και μαθαίνουν ότι το παιδί τους ήταν σεξτόι για "μερακλήδες" και νταξ, δεν τρέχει τίποτα πριν τους συλλάβουν, τί να πω;
Απ τα μηνυματα που βγηκαν στη δημοσιοτητα φαινεται οτι η μανα δεν γνωριζε για το τι εκανε ο Μιχος στο παιδι
https://www.in.gr/2022/10/14/greece/sep ... se-thapso/
Μητέρα 12χρονης: Ο τάφος σου θα γίνει.
53χρονος: Εγώ ήμουν, οκ.
Μητέρα 12χρονης: Δεν γλιτώνεις.
53χρονος: Ηρέμησε. Τι λες;
Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω; Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθω καρδιά. Πάει η ζωή μου εμένα τέλος. Το παιδί μου… Ο άνθρωπος της εκκλησίας, ο ανώμαλος. Θα σου φάω το λαρύγγι. Γυναίκα, παιδί, όλοι θα μάθουν τι είσαι. Τρελάθηκα, πάει… Και με αποδείξεις. Όχι λόγια αέρα.
53χρονος: Σε παρακαλώ ηρέμησε κι έλα από εδώ.
Μητέρα 12χρονης: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της… Μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τέλειωσες σήμερα. Στα κανάλια θα σε βγάλω… Θα σε θάψω.
53χρονος:Ηρέμησε. Έλα να πάμε κάπου να τα πούμε.
Μητέρα 12χρονης: Στο τμήμα θα τα πούμε. Θα σε θάψω σήμερα. Ήρθε το τέλος σου. Εσύ με κατέστρεψες. Του παιδιού έριχνες χώμα στα μάτια κι έκανες βρωμιάρη τέτοια πράγματα. Ανώμαλε. Κτήνος δεν τη γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα, τελείωσε η ζωή σου. Ρεζίλι πανελληνίως.
Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω; Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθω καρδιά. Πάει η ζωή μου εμένα τέλος. Το παιδί μου… Ο άνθρωπος της εκκλησίας, ο ανώμαλος. Θα σου φάω το λαρύγγι. Γυναίκα, παιδί, όλοι θα μάθουν τι είσαι. Τρελάθηκα, πάει… Και με αποδείξεις. Όχι λόγια αέρα.
Μητέρα 12χρονης: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της… Μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τέλειωσες σήμερα. Στα κανάλια θα σε βγάλω… Θα σε θάψω.
Μητέρα 12χρονης: Στο τμήμα θα τα πούμε. Θα σε θάψω σήμερα. Ήρθε το τέλος σου. Εσύ με κατέστρεψες. Του παιδιού έριχνες χώμα στα μάτια κι έκανες βρωμιάρη τέτοια πράγματα. Ανώμαλε. Κτήνος δεν τη γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα, τελείωσε η ζωή σου. Ρεζίλι πανελληνίως.
Δεν είναι απλώς μαλάκας, ένα σκουπίδι άχρηστο και ως ανακυκλώσιμο υλικό, είναι.Blackdog έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:56Η ουσια που αναφερεται ανηκει στα μαλακα ναρκωτικα και δεν εχει, σε χρονια χρηση, τετοια αποχαυνωση που να δικαιολογει την σταση του. Στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μπορουσε εστω να εχει κρατησει μια επαφη. Ειναι απλα μαλακας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:34
τμάρια που βρέθηκαν είναι για προσωπική του χρήση, βάσει του προγράμματος.
Αν είναι έτσι όσοι είναι σε προγράμματα (δηλαδή σε φάση ελεγχόμενης νηφαλιότητας) και μαθαίνουν ότι το παιδί τους ήταν σεξτόι για "μερακλήδες" και νταξ, δεν τρέχει τίποτα πριν τους συλλάβουν, τί να πω;
Όπως και όλοι οι παιδόφιλοι, οικογενειάρχες ή φρη ράιντερς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτά είναι επικοινωνίες της μάνας με τον δράστη;Blackdog έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:01 Απ τα μηνυματα που βγηκαν στη δημοσιοτητα φαινεται οτι η μανα δεν γνωριζε για το τι εκανε ο Μιχος στο παιδι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ναι. Διαβασε το λινκ εχει και αλλα
Ωραίος θεατρικός μονόλογος, δε λέω. Όλως τυχαίως, αυτός ο οίστρος προέκυψε όταν η μανούλα κατάλαβε ότι άρχισε έλεγχος των μηνυμάτων μετά την καταγγελία της θείας.Blackdog έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:01 Απ τα μηνυματα που βγηκαν στη δημοσιοτητα φαινεται οτι η μανα δεν γνωριζε για το τι εκανε ο Μιχος στο παιδι
Είστε τελείως κούταβοι, τελικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι δεν μου περασε καθολου απ το μυαλο, καλα που το ειπεςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:06
Ωραίος θεατρικός μονόλογος, δε λέω. Όλως τυχαίως, αυτός ο οίστρος προέκυψε όταν η μανούλα κατάλαβε ότι άρχισε έλεγχος των μηνυμάτων μετά την καταγγελία της θείας.
Είστε τελείως κούταβοι, τελικώς.
Η αντιδραση του ομως δεν μου φαινεται οτι ταιριαζει. Δειχνει πανικο. Κανονικα θα της ελεγε "μας δουλευεις ρε; εσυ δεν επαιρνες μεροκαματο;"
Η κατι τετοιο
- Eθνικοκοινωνιστης

τα ειπε ολα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η αντίδραση του απλώς δείχνει ότι δεν θέλει να πει τίποτα για το θέμα.Blackdog έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:11Ναι δεν μου περασε καθολου απ το μυαλο, καλα που το ειπεςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2022, 01:06
Ωραίος θεατρικός μονόλογος, δε λέω. Όλως τυχαίως, αυτός ο οίστρος προέκυψε όταν η μανούλα κατάλαβε ότι άρχισε έλεγχος των μηνυμάτων μετά την καταγγελία της θείας.
Είστε τελείως κούταβοι, τελικώς.![]()
Η αντιδραση του ομως δεν μου φαινεται οτι ταιριαζει. Δειχνει πανικο. Κανονικα θα της ελεγε "μας δουλευεις ρε; εσυ δεν επαιρνες μεροκαματο;"
Η κατι τετοιο
Αν της έλεγε τα... κανονικά που αναφέρεις, θα ήταν άμεση παραδοχή και της δικής του ενοχής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-