!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Έχω πάρει σφουγγαρίστρα να σκουπίζω τα κροκόδειλια δάκρυα όλων αυτών που μείωσαν τα λεφτά για δομές προστασίας παιδιών κατά 50%.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Συμφωνώ. Σε κάθε περίπτωση, μπράβο της που είχε τόσο ελεύθερο χρόνο να ασχολείται με τα σοσιαλμήντια, ενώ έχει τόσα παιδιά. Είναι αυτό που λέμε, θέληση να υπάρχει και μπορείς να τα προλάβεις όλα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:25 Φαίνεται κανονική οικογένεια στο φμπ. Εντάξει, χωρίς πατέρα και λίγο σκούροι, αλλά οι αναρτήσεις της μητέρας για τα παιδιά της δείνουν πολύ νορμάλ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα αλλά ένα πολύ μεγάλο μέρος των συγκαλύψεων, προκύπτει και από τις φερόμενες ως "κοινωνικές υπηρεσίες".zteo έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:30 Έχω πάρει σφουγγαρίστρα να σκουπίζω τα κροκόδειλια δάκρυα όλων αυτών που μείωσαν τα λεφτά για δομές προστασίας παιδιών κατά 50%.
Μ' αυτό φυσικά δεν εννοώ ότι πρέπει να κόβονται τα αντίστοιχα κονδύλια αλλά απλώς να υπάρξει ένας πιο ενδελεχής έλεγχος για το πού πάνε τα κονδύλια. Στα παιδιά ή στους προστάτες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το θέμα είναι οι φωτογραφίες των παιδιών.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:39Συμφωνώ. Σε κάθε περίπτωση, μπράβο της που είχε τόσο ελεύθερο χρόνο να ασχολείται με τα σοσιαλμήντια, ενώ έχει τόσα παιδιά. Είναι αυτό που λέμε, θέληση να υπάρχει και μπορείς να τα προλάβεις όλα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:25 Φαίνεται κανονική οικογένεια στο φμπ. Εντάξει, χωρίς πατέρα και λίγο σκούροι, αλλά οι αναρτήσεις της μητέρας για τα παιδιά της δείνουν πολύ νορμάλ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δικαιολογίες για να μην δοθούν χρήματα σε αυτές τις δομές.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:45Ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα αλλά ένα πολύ μεγάλο μέρος των συγκαλύψεων, προκύπτει και από τις φερόμενες ως "κοινωνικές υπηρεσίες".zteo έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:30 Έχω πάρει σφουγγαρίστρα να σκουπίζω τα κροκόδειλια δάκρυα όλων αυτών που μείωσαν τα λεφτά για δομές προστασίας παιδιών κατά 50%.
Μ' αυτό φυσικά δεν εννοώ ότι πρέπει να κόβονται τα αντίστοιχα κονδύλια αλλά απλώς να υπάρξει ένας πιο ενδελεχής έλεγχος για το πού πάνε τα κονδύλια. Στα παιδιά ή στους προστάτες;
Η υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων έχει 2 μόνιμους κοινωνικούς λειτουργούς και δέχεται τουλάχιστον 50 καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών την ημέρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εν τω μεταξύ, ακόμη ένας χρηστοήθης είμαι Έλλην το καυχώμαι 74χρονος συνταξιούχος, που ασελγούσε σε 11χρονη, καταδικάστηκε στην εξοντωτική ποινή να κάτσει 5 χρόνια μέσα στο σπίτι του. Να μάθει!
Α, ναι.
Με εξαιρετική αυστηρότητα τού είπαν να μην το ξανακάνει, φτου κακά! Τον αγριοκοίταξαν κιόλας.
Α, ναι.
Με εξαιρετική αυστηρότητα τού είπαν να μην το ξανακάνει, φτου κακά! Τον αγριοκοίταξαν κιόλας.
Εννοείς ότι δεν έχει συμβασιούχους;zteo έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:51Δικαιολογίες για να μην δοθούν χρήματα σε αυτές τις δομές.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:45Ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα αλλά ένα πολύ μεγάλο μέρος των συγκαλύψεων, προκύπτει και από τις φερόμενες ως "κοινωνικές υπηρεσίες".zteo έγραψε: 14 Οκτ 2022, 21:30 Έχω πάρει σφουγγαρίστρα να σκουπίζω τα κροκόδειλια δάκρυα όλων αυτών που μείωσαν τα λεφτά για δομές προστασίας παιδιών κατά 50%.
Η υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων έχει 2 μόνιμους κοινωνικούς λειτουργούς και δέχεται τουλάχιστον 50 καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών την ημέρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναύτης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:10 Εν τω μεταξύ, ακόμη ένας χρηστοήθης είμαι Έλλην το καυχώμαι 74χρονος συνταξιούχος, που ασελγούσε σε 11χρονη, καταδικάστηκε στην εξοντωτική ποινή να κάτσει 5 χρόνια μέσα στο σπίτι του. Να μάθει!
Α, ναι.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου και είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει του Εφετείου (είχε κρατηθεί στο πλαίσιο της προφυλάκισης). Εφαρμόζοντας πρόσφατη αλλαγή στο νόμο, όπως σχολίασαν παράγοντες της δίκης, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, με την πράξη αυτή να απορροφά τη δεύτερη, αυτή της αποπλάνησης και γι αυτό του επιβλήθηκε μειωμένη ποινή.
Λόγω της ηλικίας του δε, αποφασίστηκε η έκτιση της ποινής κατ' οίκον, δυνατότητα που παρέχει ο νέος Ποινικός Κώδικαςσε καταδικασθέντες άνω των 70 ετών.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-aniliki/
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ουπςnostromos έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:23Ναύτης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:10 Εν τω μεταξύ, ακόμη ένας χρηστοήθης είμαι Έλλην το καυχώμαι 74χρονος συνταξιούχος, που ασελγούσε σε 11χρονη, καταδικάστηκε στην εξοντωτική ποινή να κάτσει 5 χρόνια μέσα στο σπίτι του. Να μάθει!
Α, ναι.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου και είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει του Εφετείου (είχε κρατηθεί στο πλαίσιο της προφυλάκισης). Εφαρμόζοντας πρόσφατη αλλαγή στο νόμο, όπως σχολίασαν παράγοντες της δίκης, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, με την πράξη αυτή να απορροφά τη δεύτερη, αυτή της αποπλάνησης και γι αυτό του επιβλήθηκε μειωμένη ποινή.
Λόγω της ηλικίας του δε, αποφασίστηκε η έκτιση της ποινής κατ' οίκον, δυνατότητα που παρέχει ο νέος Ποινικός Κώδικαςσε καταδικασθέντες άνω των 70 ετών.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-aniliki/

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Βαντονουλι εγώ και σχεδόν όλοι οι δεξιοί θέλουμε τα κεφάλια των ενόχων σε πάσαλο, αυτά πες τα στους δικαιωματιστες που σου λένε Ναι ξέρεις αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα κιετς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι δικαιωματιστές είναι ιντελεκτουέλ επιλεκτικοι τύποι βρε, σιγά μην τα ισοπεδώσουμε όλα.Ερμής έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:31Βαντονουλι εγώ και σχεδόν όλοι οι δεξιοί θέλουμε τα κεφάλια των ενόχων σε πάσαλο, αυτά πες τα στους δικαιωματιστες που σου λένε Ναι ξέρεις αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα κιετς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειναι γνωστα αυτα πλεον ... καποιοι θα επρεπε να βαλουνε το κεφαλι στον κωλο τους αντι να παριστανουνε τους τιμητεςOrion22 έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:30ουπςnostromos έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:23Ναύτης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:10 Εν τω μεταξύ, ακόμη ένας χρηστοήθης είμαι Έλλην το καυχώμαι 74χρονος συνταξιούχος, που ασελγούσε σε 11χρονη, καταδικάστηκε στην εξοντωτική ποινή να κάτσει 5 χρόνια μέσα στο σπίτι του. Να μάθει!
Α, ναι.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-aniliki/![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το εγραψα αυτο γιατι ακουσα τον δικηγορο του το πρωι να λεει οτι ο πελατης του ειναι τοξικοεξαρτημενος και οτι λογω αυτης της εξαρτησης δεν μπορει να βρει δουλεια η να εχει επαφη με την οικογενεια τουLord Brum έγραψε: 14 Οκτ 2022, 19:28όχι μωρέ δεν τρέχει κάστανο αν σε σπίτι με 8 ανήλικα παίζουν και μερικά γάρα. Εδώ παίζουν βίζιτες κανονισμένες από τη μάνα και τον μπακάλη της γειτονιάς στα γάρα θα κολλήσουμε? Μπάφος ξεμπάφος μια χαρά στον κόσμο του ήταν ο πατέρας που του πηδούσαν την κόρη επ'αμοιβή και ο ίδιος ζμπουτζατ. Εκτός αν έπαιρνε κι αυτός το χαρτζιλίκι του. Μάλλον όταν θα άκουσε ότι τα παιδιά είναι επένδυση για το μέλλον το κατάλαβε αλλιώςBlackdog έγραψε: 14 Οκτ 2022, 18:44 Στο σπιτι του πατερα βρηκαν λεει 26γρ φουντα και για αυτο τον συνελαβαν. Οταν λενε οτι ηταν τοξικοεξαρτημενος και εγκατελειψε την οικογενεια του εννοουν απ τους μπαφους...
![]()
Δεν γινεται αυτο με τα γαρα, μαλλον ο πατερας ειναι απλα ενας μαλακας
Πολλα, αλλα δεν νομιζω οτι εγινε λογω τοξικοεξαρτησηςΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 20:16To ότι ο πατέρας ήταν απών από την εικόνα πριν τον συλλάβουν, δεν σημαίνει κάτι;Blackdog έγραψε: 14 Οκτ 2022, 18:44 Στο σπιτι του πατερα βρηκαν λεει 26γρ φουντα και για αυτο τον συνελαβαν. Οταν λενε οτι ηταν τοξικοεξαρτημενος και εγκατελειψε την οικογενεια του εννοουν απ τους μπαφους...
![]()
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα γραμμάρια που βρέθηκαν είναι για προσωπική του χρήση, βάσει του προγράμματος του οκανα.Blackdog έγραψε: 15 Οκτ 2022, 00:14Πολλα, αλλα δεν νομιζω οτι εγινε λογω τοξικοεξαρτησηςΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2022, 20:16To ότι ο πατέρας ήταν απών από την εικόνα πριν τον συλλάβουν, δεν σημαίνει κάτι;Blackdog έγραψε: 14 Οκτ 2022, 18:44 Στο σπιτι του πατερα βρηκαν λεει 26γρ φουντα και για αυτο τον συνελαβαν. Οταν λενε οτι ηταν τοξικοεξαρτημενος και εγκατελειψε την οικογενεια του εννοουν απ τους μπαφους...
![]()
Αν είναι έτσι όσοι είναι σε προγράμματα (δηλαδή σε φάση ελεγχόμενης νηφαλιότητας) και μαθαίνουν ότι το παιδί τους ήταν σεξτόι για "μερακλήδες" και νταξ, δεν τρέχει τίποτα πριν τους συλλάβουν, τί να πω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 15 Οκτ 2022, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-