Εγώ χθες που βρήκα σε ένα μαγαζί, πλήρωσα 10 ευρώ τα 400 ml.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Ο πρώτος νεκρός
Η αιθυλική αλκοόλη έχει πάει στο Θεό. Και από Κίνα τα αντισυπτικά τα πουλάνε 5€ τα 60 ml. Εγώ πήρα από φαρμακείο που είμαι πελάτης χρόνια ανισυπτικό που φτιάχνει ο ίδιος 400ml 10€. Κανονικά το πουλάει 15€.
Εγώ βρήκα σε φαρμακείο πήγα να πάρω 2 ένα για μένα και ενα για τον αδερφό μου και μου είπε η φαρμακοποιός αν είναι απαραίτητα να τα πάρω, αλλιώς να πάρω ένα γιατί γενικά θα έχουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
διαθηκη εκανε κανεις;
Αμάν ρε talaipwre.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Μιλλενιαλ είμαστε, τι να αφήσουμε; έχουμε αφήσει απλά οδηγίες για διαγραφή browser history.
Οι σωστοί Έλληνες γονείς έχουν γράψει την περιουσία στα παιδιά τους πολύ πριν ενηλικιωθούν.
Άντε να έχουν κρατήσει την επικαρπία.
Ο πατέρας μου δεν είχε κρατήσει τίποτα από όταν ήμουν μαθητής.
-
talaipwros
ειναι να την κανω αυριο, την εχουμε γραψει δηλαδη, αυριο εχει teleconference με την δικηγορο για να μας δει, proof of ID Κλπ
το μονο προβλημα ειναι οι δυο μαρτυρες που θα υπογραψουν, αφου ειμαστε ολοι κλεισμενοι μεσα που να τους βρω. Ισως δωροδοκησω κανεναν με κανα κωλοχαρτο και παω
13 και 10 χρονων δεν γινεται να τους τα γραψω, πρωτα πρωτα σε σκιζει η εφορια αν τα γραψεις ολα μαζι και αμα πεθανουμε και οι δυο πως ακριβως θα τα διαχειριστουν; αυτο που γινεται ειναι να τα αφησεις in Trust σε φιλους και τα παιδια beneficiares και παιρνουν απο τα μισα οταν γινουν 18Μηχανικός έγραψε: 29 Μαρ 2020, 20:14
Οι σωστοί Έλληνες γονείς έχουν γράψει την περιουσία στα παιδιά τους πολύ πριν ενηλικιωθούν.
Άντε να έχουν κρατήσει την επικαρπία.
Ο πατέρας μου δεν είχε κρατήσει τίποτα από όταν ήμουν μαθητής.
Σπουδαία κίνηση Ελλήνων παικτών για τη δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας
https://www.sigmalive.com/sports/footba ... therapeias
https://www.sigmalive.com/sports/footba ... therapeias
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- NKVD_SMERSH
Χαχα! θα πεθάνεις πριν τα γράψεις!
“He who controls the spice controls the universe.”
-
talaipwros
μεχρι αυριο και οι δυο δυσκολο
Αλλωστε εχουμε δημιουργησει equitable right με την συνομιλια με την δικηγορο και οι Trustees/guardians ειναι ηδη ενημεροι και δεν υπαρχει κανεις να κανει προσφυγη στη διαθηκη
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν δηλωνουν επιστημονες και δεν προσαρμοζονται πολιτικες κρατων πανω στην βαση ποιηματωνΜηχανικός έγραψε: 29 Μαρ 2020, 19:51Δηλαδή οι ποιητές που παίρνουν νόμπελ είναι επιστήμονες;Κόκκορας έγραψε: 29 Μαρ 2020, 19:34 οταν τελειωσουν ολα αυτα (μετα τα μνημονια τωρα και αυτο)οποτε θα πετυχαινω οικονομολογο να μου μιλαει για φιλελευθερισμο και οικονομια αγορας θα τρωει ζαπινγκ χωρις δευτερη κουβεντα,δεκα νομπελ να χει(αληθεια γιατι τους τα δινουν; πρωτον δεν ειναι επιστημη,δευτερον τα μοντελα τους δεν εχουν καμια προγνωστικοτητα)
Δημοσιογράφος.
Κύριε καθηγητή πότε πιστεύετε ότι μπορεί να περάσει αυτό το κακό θα κρατήσει εβδομάδες η θα μας πάρει μήνα.
Απάντηση καθηγητή αν κάποιος μένει στην μεθ 2 εβδομάδες και έχουμε ανθρώπους που μπαίνουν καθημερινά στις μεθ , από αυτό και μόνο δεν πρέπει να μιλάμε για βδομάδες.
Δημοσιογράφος δηλαδή μήνα.
Καθηγητής όταν δεν θα υπάρχουν άρρωστοι στις μεθ τότε ίσως μπορούμε να μιλάμε για μήνες.
Κύριε καθηγητή πότε πιστεύετε ότι μπορεί να περάσει αυτό το κακό θα κρατήσει εβδομάδες η θα μας πάρει μήνα.
Απάντηση καθηγητή αν κάποιος μένει στην μεθ 2 εβδομάδες και έχουμε ανθρώπους που μπαίνουν καθημερινά στις μεθ , από αυτό και μόνο δεν πρέπει να μιλάμε για βδομάδες.
Δημοσιογράφος δηλαδή μήνα.
Καθηγητής όταν δεν θα υπάρχουν άρρωστοι στις μεθ τότε ίσως μπορούμε να μιλάμε για μήνες.
39 οι νεκροί , μία κυρία στην Μυτιλήνη.
Ναι δυστυχώς ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια.Juno έγραψε: 29 Μαρ 2020, 21:08ΠΕΝΤΕ;Niki έγραψε: 29 Μαρ 2020, 16:47 Μεγάλη απώλεια τι να πει και αυτός που έκλαιγε χθες στην τηλεόραση από την Καστοριά.
Έλεγε κλαίγοντας έθαψα 5 δικούς μου ανθρώπους μόνος μου και δεν είχα ένα ώμο να κλάψω.
......................
Έφυγε ολόκληρη οικογένεια;;;;;;;;;;;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ