Ακριβώς γι' αυτό έχουν προπονηθεί πια και οι άντρες.
-Παρ' τα Λίζα και κάν'τα κορνίζα.
-Πάρε Τάκη πενιά για συρτάκι.
Μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον.
Ακριβώς γι' αυτό έχουν προπονηθεί πια και οι άντρες.
Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικούς σκοπούς. Δεν με απασχόλησε ποιος είναι ο δικός μου, ποιος ο δικός σου και ποιος "ο σωστός" (δεν υπάρχει). Αντιλήφθηκα ότι την Νάιδα την απασχολεί και η αξιοπρέπειά της και ο τύπος, οπότε της πρότεινα μια λύση που συνδυάζει το να την κρατήσει με το να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που πήγε να δημιουργηθεί.Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:41Ο σκοπός είναι να μείνει με την αξιοπρέπειά της ή με τον γκόμενο;
Μου θυμίζει το ανέκδοτο: "α' στο διάολο κι εσύ κι ο γρύλος σου"ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:45Ακριβώς γι' αυτό έχουν προπονηθεί πια και οι άντρες.
-Παρ' τα Λίζα και κάν'τα κορνίζα.
-Πάρε Τάκη πενιά για συρτάκι.
Μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον.
Τι συνειρμο εκανα;aLiCat έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:19Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:05Πως γινεται να τα μπερδευω; Αφου φετος εγινα επισημα γυμνιστης.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2019, 21:48
Εννοείται πως όχι. Απλώς απάντησα στο συλλογισμό του Ορέστη που μου φάνηκε οτι τα μπερδεύει λίγο.
Διότι:Κι εσύ απάντησες:ΓΑΛΗ έγραψε: ↑
Χθες, 16:26
Αν τα εσώρουχα δεν είναι διάφανα, όντως δεν υπάρχει διαφορά αλλά απλώς διαφορετική σημειολογία περιβάλλοντος. Η ίδια γυναίκα (με καλό ή κακό σωματότυπο) άλλη εντύπωση δημιουργεί στην παραλία αν φοράει μαγιώ και άλλη αν το φοράει στο μπαλκόνι της.
Και είναι αυτό που είπε η Ίφιδα. Τα εσώρουχα επειδή πάντα φοριούνται κάτω από τα ρούχα, είναι σαφώς πιο προσωπικά. Τα ρούχα τα βλέπουν όλοι, ανεξαρτήτως πόσο προκλητικά είναι. Τα εσώρουχα τα βλέπει ένας. Οπότε, ακόμη και η χαλαρή επίδειξη τους δίνει σήμα διαθεσιμότητας.Δεν βλέπω πώς σχετίζεται το θέμα της σύγκρισης του γυναικείου εσώρουχου με το μαγιώ και το θέμα του γυμνισμού.Γι αυτο προτιμοτερος ο γυμνισμος
Να διευκρινίσω όχι του "γυμνού" , αλλά του "γυμνισμού".![]()
Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:41Ο σκοπός είναι να μείνει με την αξιοπρέπειά της ή με τον γκόμενο;
Το ερώτημα είναι πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι κάτι που θα βασίζεται σε προγραμματισμένα διήμερα ή τριήμερα.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:46Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικούς σκοπούς. Δεν με απασχόλησε ποιος είναι ο δικός μου, ποιος ο δικός σου και ποιος "ο σωστός" (δεν υπάρχει). Αντιλήφθηκα ότι την Νάιδα την απασχολεί και η αξιοπρέπειά της και ο τύπος, οπότε της πρότεινα μια λύση που συνδυάζει το να την κρατήσει με το να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που πήγε να δημιουργηθεί.Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:41Ο σκοπός είναι να μείνει με την αξιοπρέπειά της ή με τον γκόμενο;
Και τα μάτια στέλνουν σήματα.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:49Τι συνειρμο εκανα;aLiCat έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:19Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:05
Πως γινεται να τα μπερδευω; Αφου φετος εγινα επισημα γυμνιστης.
Διότι:Κι εσύ απάντησες:ΓΑΛΗ έγραψε: ↑
Χθες, 16:26
Αν τα εσώρουχα δεν είναι διάφανα, όντως δεν υπάρχει διαφορά αλλά απλώς διαφορετική σημειολογία περιβάλλοντος. Η ίδια γυναίκα (με καλό ή κακό σωματότυπο) άλλη εντύπωση δημιουργεί στην παραλία αν φοράει μαγιώ και άλλη αν το φοράει στο μπαλκόνι της.
Και είναι αυτό που είπε η Ίφιδα. Τα εσώρουχα επειδή πάντα φοριούνται κάτω από τα ρούχα, είναι σαφώς πιο προσωπικά. Τα ρούχα τα βλέπουν όλοι, ανεξαρτήτως πόσο προκλητικά είναι. Τα εσώρουχα τα βλέπει ένας. Οπότε, ακόμη και η χαλαρή επίδειξη τους δίνει σήμα διαθεσιμότητας.Δεν βλέπω πώς σχετίζεται το θέμα της σύγκρισης του γυναικείου εσώρουχου με το μαγιώ και το θέμα του γυμνισμού.Γι αυτο προτιμοτερος ο γυμνισμος
Να διευκρινίσω όχι του "γυμνού" , αλλά του "γυμνισμού".![]()
![]()
Ισως οτι χωρις μαγιο γλιτωνουμε τα σηματα. Και τα μαγιο στελνουν σηματα.
Μου φαίνεται ρομαντικό να υπάρχουν ενήλικες που ακόμα δίνουν ευκαιρίες σε σχέση από απόσταση. Και στην τελική αυτό δεν την απασχολούσε στην αρχή. Το αν υπάρχει λόγος να την απασχολεί τώρα θα το αποφασίσει μόνη της. Εγώ εμμένω στην συμβουλή μου πάντως. Δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ στην θέση της, αλλά γι' αυτή μου φαίνεται μια χαρά.
Frozen έγραψε: 03 Οκτ 2019, 23:55Πως τα λες άτιμε!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 23:50Frozen έγραψε: 03 Οκτ 2019, 23:45
Νόμιζα ότι ήσουν πιο ερωτιάρης, δεν περίμενα ότι θα διαλεγες την χωριάτικη αντί του έρωτα!![]()
Αν ημουν ερωτιάρης, θα ηταν πραγματι ορθες οι προσδοκίες σου. Όμως ειμαι φιληδονος, και αυτο προϋποθέτει την τέρψη ενός καλου φαγητού. Ιδίως αν στο σερβίρει στα κρυφά η αραβωνιαρα του Φιλώτα, ενώ ο Φιλώτας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι
Ξέρεις τι έχει το μενού;
Ζεστή χυλόπιτα!![]()
Αυτή είναι πιο σωστή αντιμετώπιση, αλλά δεν μου φαίνεται πιθανό να το κάνει έτσι όπως το λες.Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:56 Εφόσον τον θέλει, να του το πει. Αν πάλι δεν, ας μην ασχοληθεί καθόλου.
Όπως έγινε σαφές δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ρομαντικό. Ξενέρωσαν και οι δύο.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:55Μου φαίνεται ρομαντικό να υπάρχουν ενήλικες που ακόμα δίνουν ευκαιρίες σε σχέση από απόσταση. Και στην τελική αυτό δεν την απασχολούσε στην αρχή. Το αν υπάρχει λόγος να την απασχολεί τώρα θα το αποφασίσει μόνη της. Εγώ εμμένω στην συμβουλή μου πάντως. Δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ στην θέση της, αλλά γι' αυτή μου φαίνεται μια χαρά.
Μα χάρηκε που τον είδε. Αυτός μπορεί τώρα να πιστεύει ότι δεν χάρηκε. Έχουμε μια παρεξήγηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:05 Η απόσταση παίζει δυνατά ως παράγων έλξης μόνον όταν είσαι σίγουρος ότι ο άλλος θα χαρεί όταν σε δει, ακόμη και αν είσαι απρόσκλητος. Αν είναι να μπαίνεις σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, ασ' το. Εκτός αν πηγαίνεις συνειδητά να δεις τον άλλον ακόμα και για ένα 5λεπτο. Σαφώς παίζει κι αυτό αλλά είναι τελείως άλλη φάση.![]()